2012 Şubat Anneleri

iyilerdir inşallah bu cumartesi kontrolüm var iple çekiyorum
bende daha iyi sayılırım ama öksürüğüm tam olarak geçmedi
kızlar yaa evde olmak çok güzel artık hiç çalışmak istemiyorum ben

kızların ve oğlun için çalış cnm 3 ay daha sabret vucudumuzun dinlenmeye ihtiyacı var ballı ıhlamur içmedin mi sen bak günde 3 bardak iç sıcak sıcak eğer öksürüğün kalırsa benim adımda tuğba değil birebir geliyo güselim dikkat et kendine

günaydın bacılar...
nasılsınızzz ... ya benim bebeğim her sabah hareket ediyordu, bu sabah daha oynamadı endişelenmeye başladım...

bende böyle hislere kapılıyorum arasıra

kızların ve oğlun için çalış cnm 3 ay daha sabret vucudumuzun dinlenmeye ihtiyacı var ballı ıhlamur içmedin mi sen bak günde 3 bardak iç sıcak sıcak eğer öksürüğün kalırsa benim adımda tuğba değil birebir geliyo güselim dikkat et kendine

ya çok fazla içemedim açıkçası
şu 3 ay bi geçse yaaa

Günaydın bayanlar,

günaydın bacılar...
nasılsınızzz ... ya benim bebeğim her sabah hareket ediyordu, bu sabah daha oynamadı endişelenmeye başladım...

uzman tv yede bakarsan orda da belirtiyor bebek haraketlerini hissedebilirsiniz ama bunun sürekliliğini beklemek yanlış olur diyor, son aylara yakın zmanlarda oynaması ile ilgli dr takip veriyor şuan değil canım telaşa kapılmana gerek yok yani,

iyilerdir inşallah bu cumartesi kontrolüm var iple çekiyorum
bende daha iyi sayılırım ama öksürüğüm tam olarak geçmedi
kızlar yaa evde olmak çok güzel artık hiç çalışmak istemiyorum ben

bende çalışan biri olarak evet evde olup bebeğini kendin büyütmek her aşamasında yanında olmak güzel bir duygudur her anne bunu ister ama bazen şartlara uymak zorunda kalıyorsun,

günaydın bacılar...
Nasılsınızzz ... Ya benim bebeğim her sabah hareket ediyordu, bu sabah daha oynamadı endişelenmeye başladım...

korkma cnm bir günümüz bir günümüze uymuyo bebeğinde aynı telaş yapma bende dün hiç hissetmedim bugün hissettim sırt üstü yat yada dur şöle yap 2-3 tane çikolata ye bayram çikolatası gibi ufak 15 dk sonra sırt üstü yat bak hareket edecek

Günaydın güzeller...
Sabah sabah yardıma ihtiyacı olan öğrencileri belirledim..
Listeledim... Allah darda kalan herkese yardım etsin...
Şimdi de sizlere bir günaydın bir merhaba demeden güne başlamak olmaz dedim..
Daha okunacak kocaman bir geçmiş var:9::9::9:
Okuyup cevaplayayaım :69:

Umarım sizlede iyisinizdir....

Günaydın bayanlar,

bende çalışan biri olarak evet evde olup bebeğini kendin büyütmek her aşamasında yanında olmak güzel bir duygudur her anne bunu ister ama bazen şartlara uymak zorunda kalıyorsun,

ben ilk hamileliğimde cuma işten ayrılmıştım çarşamba doğum yapmıştım
ama bunda hem çok zorlanıyorum hemde içimden gelmiyo hiç işe gelmek

Günaydinnnnnnnnn

Benim bebis geceleri cok hareketli yaaaaaaaa... uyutmuyorr 3 ten sonraa......
gündüzleri aksine sess yokk...
geceleri uyuyamayan var mi... kipir kipir zilli ... sabahta 6 da kalkiyorum zatennn uykusuz uykusz ..
esim kalkma diyor ama ben kalkmasam disarida kvalti yapacak,kiyamiyorum essege...
bir de esimin yegeni bizimle kaliyor artik,o kvaltiyi misir gevregiyle yapiyor ama kalkmasam sanki olmazmis gibi geliyorr...

öglene kadar uyuyamiyorum,ögleden sonra islerim oluyor bu yüzden aksam yataga 11 gibi düsüyorum ... vee cinsellik erkenden yattigimdan olmuyor... kocamla kardes gibi olduk..asergenlik bitti dedik simdi veledin kimildamasi basladi :)) bu bebis bizi ayirdii...

var mi benim gibi muzdarip,uyku problemi yasayanlarrrrrr........ :(((((((((

ben ilk hamileliğimde cuma işten ayrılmıştım çarşamba doğum yapmıştım
ama bunda hem çok zorlanıyorum hemde içimden gelmiyo hiç işe gelmek
canım bir tane çocukla 2 tane bir mi birde 2.gebelik çok normal yani zorla güselim biliyosunuz dimi kızlar devletimiz analık için hamileyken sigortalı çalışanlarına 2500 tl para veriyor doğumdan bir ay sonra gidip sigortadan alıyorsunuz bilmiyen varsa bilgilendireyim bir muhasebeci olaraktan
Günaydinnnnnnnnn

Benim bebis geceleri cok hareketli yaaaaaaaa... uyutmuyorr 3 ten sonraa......
gündüzleri aksine sess yokk...
geceleri uyuyamayan var mi... kipir kipir zilli ... sabahta 6 da kalkiyorum zatennn uykusuz uykusz ..
esim kalkma diyor ama ben kalkmasam disarida kvalti yapacak,kiyamiyorum essege...
bir de esimin yegeni bizimle kaliyor artik,o kvaltiyi misir gevregiyle yapiyor ama kalkmasam sanki olmazmis gibi geliyorr...

öglene kadar uyuyamiyorum,ögleden sonra islerim oluyor bu yüzden aksam yataga 11 gibi düsüyorum ... vee cinsellik erkenden yattigimdan olmuyor... kocamla kardes gibi olduk..asergenlik bitti dedik simdi veledin kimildamasi basladi :)) bu bebis bizi ayirdii...

var mi benim gibi muzdarip,uyku problemi yasayanlarrrrrr........ :(((((((((

var cnm arada bende hiç uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyan ben sabahın kör saatinde uyanıyorum benim eşim 5,5 da işe gidiyor sabah bende senin gibi kıyamıyorum kahvaltı hazırlıyorum kalkıp beraber yapıyoruz malesef benim işimde 8,30da başlıyor uyuyamıyorum sonra yatakta dönenip duruyorum cinselliğe gelince valla tam üstüne bastın kocamla kardeş olduk sıpanın yüzünden

canım bir tane çocukla 2 tane bir mi birde 2.gebelik çok normal yani zorla güselim biliyosunuz dimi kızlar devletimiz analık için hamileyken sigortalı çalışanlarına 2500 tl para veriyor doğumdan bir ay sonra gidip sigortadan alıyorsunuz bilmiyen varsa bilgilendireyim bir muhasebeci olaraktan

ama tabii bu ara iş yerinden maaş alıyorsan o parayı iş yerine iade ediyorsun

Günaydın güzeller...

amin canım sanada günaydın....

Günaydın güzeller...

günaydın canım
boşver geçmişi :1:

Gunaydın hepınıze.

Nasılsınız bakalım?
Ben fena sayılmam.

Esıme sınır oldum da bıraz.
Kac kez hedıyeyı hatırlattım, bıraz once de aramıs 'begen ıstedıgını' dıyor, 'ıstemıyorum' dedım kapattım telefonu.
O gıtsın kendıne ve aılesıne alsın.
Ben yabancıyım ya!

günaydın kızlar detatylı ultrason çektiren var mı ?

bana istersen ekim sonu çektir dedim
ama neden ekim sonu anlamadım

Gunaydın hepınıze.

Nasılsınız bakalım?
Ben fena sayılmam.

Kac kez hedıyeyı hatırlattım, bıraz once de aramıs 'begen ıstedıgını' dıyor, 'ıstemıyorum' dedım kapattım telefonu.
Ben yabancıyım ya!

ne hediyesi kızzzz

herkeze günaydın kızlar güzel bir gün olur insallah

günaydın canım

ama tabii bu ara iş yerinden maaş alıyorsan o parayı iş yerine iade ediyorsun
VALLA HANGİ İŞ YERİ ÇALIŞMAYAN KİŞİYE PARA VERİR Kİ ONU BİLEMİYORUM ŞAHSEN BEN ÖZ BABAMIN YANINDA ÇALIŞYORUM AMA BEN EVDE DOĞUM İZNİNDE YATARKEN GEL KIZIM MAAŞINIDA KESİMİYİM DEMEZ YANİ O YÜZDEN O PARAYIDA ZATEN DEVLET 16 HAFTALIK İZİNDE ÇALIŞMIYOSUN DİE VERİYO SANIRSAM
Gunaydın hepınıze.

Nasılsınız bakalım?
Ben fena sayılmam.

Ben yabancıyım ya!

AHHH BE KUZUCUK SENİN HERİFTE NE BURCU BİLEMEDİM Kİ BİR DAKKASI BİR DAKKASINI TUTMUYO BİR ÇOK MERHAMETLİ İYİ BİRDE BİR ANDA FEVRİ DUR BAKIM İKİZLER YADA AKREP OLSA GEREK

ne hediyesi kızzzz

Benı uzdu ya gecen haftalarda, bende dedım kı 'oyle ozurle olmaz, guzel bır hedıye ısterım'
Kabul ettı.
Sonra ne zaman hatırlatsam, soyle boyle dıye gecıstırdı.
Sımdı kalkmıs, 'begen, alayım' dıyor.
Ne begenıcem, ıstemem bır daha ondan hedıye fılan.
O gıtsın annesıne, babasına alsın hedıyelerı.

Back
X