2012 Şubat Anneleri

tepikoğlanına kurban yirim ben onun canını :)
nerde doğurcan
ben gop ya gidiyorum avrupa şafak hastanesi sen ?
kızlar bende goptayım yaa biz sizinle çok yakınız acaba hiç rastlaştıkmı

eğer görüşürseniz ben mutlaka gelirim beni banko yazabilirsiniz...
gopta ben oturuyorum , ümraniyede annem hertürlü uyar bana

Canım bana Hürrem de zaten..
O da 4 bende 4

Sen ne hissediyorsun...
Ben hislere inanıyorum daha çok...
Mesela oğullarıma hamileyken..
Birinde bir koca yaşpastayı
Birinde de bayramda bir tepsi güllacı kimseye vermeden yedim bitirdim...

ilk doğumumda esra alkan ı çok tavsiye edenler oldu
normal doğum dedi hep bana
hatta ben bu kadını nasıl kandırcam diye düşünürken
tansiyonum yüksek olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldı 38 hafta aldılar
ben memnunum çok arahat geçti ameliyattan sonrası
birde alışkanlık doktor meselesi

[QUOTE=srgm
kızlar bende goptayım yaa biz sizinle çok yakınız acaba hiç rastlaştıkmı

ee sen nereye gidiyon hastaneye

Canım esmerim benim...
NAzar boncuğu falan tak takıştır sen..
renkli gözlein hoş
O işi görüyordur ya

Hakket kız küçüksün sen
nasıl ana olacan kız sen

Canım bayramda görüşelim valla
Srgmn da yakınmış bak GOPa
Eyüp te olur...

Kız görüşelim kız....
hepimiz hamiş
Ay ne hoş olur
Yolda yürürken

ayy lütfen görüşelimm yaaa:) o zaman kadar daha çok şişeriz dışarıda bir çay içecek akdar vakit ayıralım birbirimize
o bölgeye gelebilecek çokhamiş vardır bu topikte dökülün kızzllllarrrr

Amın canım, hepımıze guzel gunler gostersın Rabbım.
Masallah cok hossun, bulundugun yerde gozumden kacmadı.
Ne guzel bır yer orası.

Ben sevmedım sutluce yı.
Halıc ı zaten gıdım kadar bırsey goruyorum.
Evım yuksekte degıl, mahallesı cırkın.
Ama ınsallah daha buyuk ev alınca tasınacagız oradan.

10 dk mı?
O kadar yakınız yanı.
Ben esıme bı dıyecegım.

Aslında bır kac kısı var, gorusmek ıstedıgım.
Bende esımden cekındım, hatta daha yenı ogrendı boyle bır foruma takıldıgımı.
Kızar sanmıstım ama bırsey demıyor.
Hatta bazen kafamıza bır sey takılıyor 'yaz bakalım foruma, ne dıyecekler' dıyor.
Ama bılse annesını - kendısını bu kadar cekıstıyorum

Tesekkur ederım canım benım.
Evet, Rabbıme nasıl sukrettım bılsen.
Gayret edıyorum canım, mutlu olmaya.
ılk zamanlar pek onemsemıyordum.
Ama sımdı onun benım duygularımı hıssettıgıne ınanarak mutlu olmaya calısıyorum.

Sagol canım benım.
ınsallah mutlu bır bebek olur teyzesı, hepımızın bebeklerı mutlu olsun ınsallah.

teşekkür ederim cnm benim 24 yaşındayım işte nasıl doğurcam düşünüyorum ya hiç normal doğum yaptın mı? Görüşelim tabi bi aksilik olmassa ben gelirim oraları iyi bilmiyorum ama eşim getirir beni maksat görüşmek olsun demi? Kaynaşalım bebişleri pırtlatıncada görüşürüz

HIM ANLADIM CNM SEZERYANDI YANİ BEN ÇOK NORMAL İSTİYORUM İNŞALLAH ALLAHIMDA NASİP EDER BAKALIM BEN ÇAPA ÖZELDE MİNE HANIMA GİDİYODUM TERKETTİ BENİ AYRILDI HASTANEDEN BENDE HASTANE DEĞİŞTİRCEM ŞİMDİ EN KLAS AVRASYA GELDİ GÖZÜME BAKALIM DENİYCEZ VE GÖRCEZ AMA BANA YARDIMCI OLURMUUSN İNSANLARI HEP YÜZ SİMASINA GÖRE TERCİH EDERİM AVRASYA HOSPİTALA GİRSENE Bİ GAMZE BAYKAN HANIM MI SENCE YOKSA PELİN ERGENEKON MU? 2SİDE SICAK GELDİ BANA AMA ŞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİRİ ORTA YAŞLI TECRUBESİ ÇOK OLUR BELKİ ÖTEKİDE TEKNOLOJİYİ DAHA İYİ KULLANIR YENİ MEZUN SAYILIR BİDE SEN BAK ANNECİM BE NEDE OLSA 2 ÇOCUK ANNESİSİN BİDE AYŞE BAHAR BU KONUDA YARDIMCI OLSA ÇOK MUTLU OLARIM[/QUOTE]

ikiside çok genç gibi geldi bana karar veremedim ama sanki esmer olan daha yakın geldi
sarışın olan daha itici geldi ama tabii bu sadece görünüşle alakalı doktorlukla değil
sen benim dr tipine baktın mı ?

Kızlar ben 3 çocuk bir de gebe halimle gelirsem
Sizler hamiş gelemezseniz
Yakarım bu topiğiiiiiii

Ben ikinizle de tanışmak isterim...

bende adamsız yola çıkmam canım
Beni de eşim bırakır
Farz zaten bırakması

canım uğraştım normal doğum için 48 saat
Ancak çatımın dar olduğu
NTS de bebeğimin kalp sesdleri kayboldunca
Acil sezeryana aldılar

hım aslında güsel oralar ama ben eyüp göktürk tarafını çok seviyorum dağın ortasında yeni yerleşim fıstık gibi orayı düşünüyoruz eşimle çocuk düzgün bir yerde büyüsün istiyoruz.valla benim eşim biliyo takıldığımı hatta akşamları bazen bakıyo ne yazdın bakım bugün diyo okuyo onunda bir formu var takıldığı zırt pırt görüşüyo arkadaşlarıyla dün akşam yarıldı gülmekten biizm topik şubat anneleri dedim o ney be topik neymiş kim uydurmuş dedi koptu 2 saat kendine getiremedim dedim sen buluşuyosun ben buluşsam ne olur ben bırakırsam beklersem olur tabi neden olmasın dedi şaşırdım biliyo yani benim burda olduğumu kullanıcı adımı filan bana kızıyo bak herkes kg almış sen daha bakın havaya oğlum büyümiycek küçük kalcak diyo 3kg aşağı doğarsa gözüme gözükme seni gebertirim diyo

Yakarım bu topiğiiiiiii

benide eşim bırakırrrr kızlar eşlerimizde 2012 şubat babaları olarak ayrı bi masada görüşürler
şaka bi yanaaa onlar 1-2 saat oyalansınlar bi yerlerdee bizlerde 1 çay-kahve içelim..
çok heycanlı

Sen de korkuyordun hissedemiyorum diye hayırlı olsun sen de hissettin sonunda..Çok değişik bir his di mi?Ben sigarayı bırakmıstım mıde bulantılarında,sonra baslamak ıstedım ama hareketını duyup da bu haftalarda akcıgerlerının solunumun basladıgını duyunca kıyamadım ..Harika birşeymiş annelik,Allah olmayanlara da versin inşallah..

yaaa öyle mi geçmiş olsun o acıyı çektin yani benim eltimde öyle 8 saat sancı çekti yazık sonra sezeryana aldılar ya sanırım buluşursak hepimizin kocişi bırakır yani canlar heriflerimiz haklı bişi olcağından değil ama devir kötü akılları kalır yani onlarda beklesinler bizi işleri ne dimi

Yakarım bu topiğiiiiiii

Ama sen bayramca gelcem dıyosun ):
Ben bayramda aılemın yanına gıdıyorum ):
Baska zaman gelmıycen mı?

Oooo sen asmıssın.
Ben kullanıcı adımı soylersem kesın evde kavga cıkar.
Dusunsene annesını her gun cekıstırıyorum.
Adama odun dıyorum ofkelenınce.
Okursa benı topa tutar
Allah tan bugune kadar merak edıp sormadı da.

Sen kac kılo aldın kı canım.
Hem onemlı olan kılo alman degılkı.
Belkı sen hep bebege verıyorsun, ben ıse kendıme alıyorumdur.

selamm kızlarrrr... ancak dönebildimm. sabah dr kontrolümüz vardıı.. bebgin kalbindeki odak içinn benim kızımdada vardı kendi kendine gecicek dedi. gecmezse dedikk hiçbişi olmaz,normalde bi özür belirtisidirr ama testlerimizde bebek de cok iyi o nedenle önemsiz dedi. rahatladık.. boyu 25 cm agırlıgı 420 gr olmuss tombiş kızımın cok iyi dedi dr. yüzünü zumladıı.. agzını acıyor kapatıyorr gözlerini oynatıyorr en son resmen bize döndüü makineye bakıyo gibiydii.. dr halasına bakıyo didi elleri ayakları kıpır kıpırdıı.. ellerini yüzüne kapattı actıı döndü yattı etti dünya kadar sirinlik gördük yani sonra diger halamıza gittikk kuzenininn bize ayrılmıs kıyafetlerinden sectikk.. yüklü miktar cicimiz oldu.. yavas yavass cıkardıkca cekerizz resimlerini artık:97::97::97::97::97:

Evet canım, gecen hafta cok korktum.
Bırsey oldu sandım.
Doktora gıtmek ıstedım, esım bır ayda 3 kez gıdılmez dıyıp, goturmedı.
Tam o aksam bırsey hıssettım, emın olamadım.
Sonrakı gunlerde hep saat 10-11 gıbı pıt pıt oldu gobegım.
Acaba dedım.
Ama sımdı emınım, cok sukur.

Aman nolur ıcme su sıgarayı.
Mumkunse ıcenın yanında da durma.
Bak bende ıcıyordum, hemen bıraktım.
Ve sımdı kokusunu alınca bıle bogulacak gıbı oluyorum.

Ben kacar artık.
Kızımla dedesıne gıdecegız.
Anjıyo oldu, gecmıs olsun dıyecegız.

Opuyoruz hepınızı.

ıyı aksamlar canlarım benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…