2012 Şubat Anneleri

aman benim tocamdan gizlim saklım olmaz saklasamda araştırmak istesin bulur zaten elektronikçi adam bilgisayarda geçmişle ilgili herşeyi geri getirebiliyo ne gerek var saklamaya kızlar yanlış anlamayın he şifremi filan bilmiyo öyle benim yanımda bakınıyo aman siz kadınlar canınız sıkılmıyo mu diyo 2 okuyo bırakıyo yani

beni topa tutcağınız bıktınız aynı muhabbetten ama ben 200gr aldım sadece :44: Eşimde yemek yemiyosun diyip duruyo halbuki ben kendime göre öküz gibi yiyorum afedersiniz dahada zorlasam kusarım yani ama hala yemiyosun kg almıyosun diyo bana napayım oğlun yiyo yemeklerimi demekki diyorum

canım gözün aydın içinin ferahlamasına çok sevindim

canım biraz önce de yazacaktım sana atladım galiba
hareketleri hissediyor olmana çok sevindim
iyi akşamlar bu arada dedesi için geçmiş olsun

akşam bazen foruma bakıoum geçmişi okuoum eşimde geçen gün arkamdan gizli gizli okuoumuşş gülüp duruo siz kadınlar ne acayipsiniz ya dio biz erkeklerin böle bişey yaptığını düşünsem kimse tek yazı yazmaz buraya diee kahkayı patlattı..geçende doktoruma kilosunu felan sordum bebeğimin eşimde dio hocam söleyin foruma yazması lazım karımın die dalga geçioo benimde midem dolunca almıo resmen kızım sinyal werio yerim daralıo mide baskısından diye yani 1 lokma daha yersem çıkarma hissi gelioo rahatına çok düşkün benim tonfişimm:131:

OYYY MAŞALLAH KIZINA O SAMAN KORKULCAK BİŞİ YOK DEMEKKİ TELAŞ YAPMA İYİMİ GÖZÜN AYDIN DARISI 2 HAFTA SONRA BAŞIMA İNŞALLAH

ikiside çok genç gibi geldi bana karar veremedim ama sanki esmer olan daha yakın geldi
sarışın olan daha itici geldi ama tabii bu sadece görünüşle alakalı doktorlukla değil
sen benim dr tipine baktın mı ?[/QUOTE]

BİRİ 42YAŞINDA PELİN HANIM GAMZE KÜÇÜK DAHA 33YAŞINDA NEBİLİM GAMZE İÇİN DAHA İYİ YORUMLAR DUYDUM BELKİDE ONDANDIR NE BİLİM YUMUŞAK YÜZLÜ GİBİ GELDİ BANA AMA OLSUN MEMNUN KALMASSAM PELİNCİĞİME GİDERİM DUR BAKAYIM DOKTORUNA NASIL BİŞİ

var cnm arada bende hiç uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyan ben sabahın kör saatinde uyanıyorum benim eşim 5,5 da işe gidiyor sabah bende senin gibi kıyamıyorum kahvaltı hazırlıyorum kalkıp beraber yapıyoruz malesef benim işimde 8,30da başlıyor uyuyamıyorum sonra yatakta dönenip duruyorum cinselliğe gelince valla tam üstüne bastın kocamla kardeş olduk sıpanın yüzünden[/QUOTE]

daha simdiden erken basladi bunlar bizi uykusuz birakmayaa...

var cnm arada bende hiç uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyan ben sabahın kör saatinde uyanıyorum benim eşim 5,5 da işe gidiyor sabah bende senin gibi kıyamıyorum kahvaltı hazırlıyorum kalkıp beraber yapıyoruz malesef benim işimde 8,30da başlıyor uyuyamıyorum sonra yatakta dönenip duruyorum cinselliğe gelince valla tam üstüne bastın kocamla kardeş olduk sıpanın yüzünden[/QUOTE]

bizim veletler simdiden basladi bizi uykusuz birakmaya,kocislerimizden ayirmaya... :))

BİRİ 42YAŞINDA PELİN HANIM GAMZE KÜÇÜK DAHA 33YAŞINDA NEBİLİM GAMZE İÇİN DAHA İYİ YORUMLAR DUYDUM BELKİDE ONDANDIR NE BİLİM YUMUŞAK YÜZLÜ GİBİ GELDİ BANA AMA OLSUN MEMNUN KALMASSAM PELİNCİĞİME GİDERİM DUR BAKAYIM DOKTORUNA NASIL BİŞİ[/QUOTE]

tesekkür ederiz teyzesi, aminn kuzundan iyi haberlerle gel insallahh cnm

hehe aynen yaa benle kafa buluyo şimdi akşamdan beri topik muhabbetine kopuyo sardı artık makara gibi dur bi topiğime giriyim diyo basıyo kahkahayı

ikiside çok genç gibi geldi bana karar veremedim ama sanki esmer olan daha yakın geldi
sarışın olan daha itici geldi ama tabii bu sadece görünüşle alakalı doktorlukla değil
sen benim dr tipine baktın mı ?[/QUOTE]

BAKTIM DOKTORUNA CİDDİ BİR DOKTORA BENZİYO HOŞ BAYAN BEN BİRAZ KİKİRDEK BİRİ ARIYORUM KENDİM GİBİ BAKTIM MI DOKTORDAN KORKMIYCAM

sen benim dr tipine baktın mı ?

BAKTIM DOKTORUNA CİDDİ BİR DOKTORA BENZİYO HOŞ BAYAN BEN BİRAZ KİKİRDEK BİRİ ARIYORUM KENDİM GİBİ BAKTIM MI DOKTORDAN KORKMIYCAM[/QUOTE]

evet benimki bayağı ciddi
aslında bende bu huyunu sevmiyorum ama işini ciddi yapması ve tecrübeli oluşu güzel olan

BAKTIM DOKTORUNA CİDDİ BİR DOKTORA BENZİYO HOŞ BAYAN BEN BİRAZ KİKİRDEK BİRİ ARIYORUM KENDİM GİBİ BAKTIM MI DOKTORDAN KORKMIYCAM

aslında bende bu huyunu sevmiyorum ama işini ciddi yapması ve tecrübeli oluşu güzel olan[/QUOTE]

DAHA ÖNCE BENİ ÖZEL ÇAPADA ZEYNEP ÖMERE KAKALADILAR Bİ KERE GİTTİM KADIN GARGAMEL GİBİ SURAT BEŞ KARIŞ KORKUDAN BİŞİ SORAMADIM Kİ AZCIK KİBAR SES TONUYLA İNSANA HUZUR VEREN BİRİ OLMALI TERCİHİM BU YÖNDE GÜLERYÜZLÜ BİDE HIH ONUN DIŞINDA ZORLAMASINA GEREK YOK DOĞURURKEN ÇIKARTIRIM BEN YANİ İLGİ ALAKA SAMİMİYET İSTİYORUMMMM

aslında bende bu huyunu sevmiyorum ama işini ciddi yapması ve tecrübeli oluşu güzel olan

DAHA ÖNCE BENİ ÖZEL ÇAPADA ZEYNEP ÖMERE KAKALADILAR Bİ KERE GİTTİM KADIN GARGAMEL GİBİ SURAT BEŞ KARIŞ KORKUDAN BİŞİ SORAMADIM Kİ AZCIK KİBAR SES TONUYLA İNSANA HUZUR VEREN BİRİ OLMALI TERCİHİM BU YÖNDE GÜLERYÜZLÜ BİDE HIH ONUN DIŞINDA ZORLAMASINA GEREK YOK DOĞURURKEN ÇIKARTIRIM BEN YANİ İLGİ ALAKA SAMİMİYET İSTİYORUMMMM[/QUOTE]

evet haklısın ama tecrübede çok önemli
bir de seçeceğiniz hastanede muhakkak çocuk yoğun bakım ünitesi olsun bunu araştırın
çok çok önemli bu ve her hastanede yokmuş

Kizlarrrr bugun h&m magazasina gittim okadar guzel bebis elbiseleri varkiiiiiiiiiiiiiii,hepsi bir ayri guzelll,ama daha cinsiyeti kesin olarak ogrenemedigimden alamadim hepinize tavsiye ederim gidin bakin cok tatli seyler varrrrrrrrr,ama bitirmeyin daha ben alacam,yarin baska bir dra daha gideyim belki uygun pozisyonda yakalarsak ogrenirim cinsiyetini..

Kizlar birde bugun bebisim hic hissettirmedi kendini,cok endiselendim iyidir dimi?

bir de seçeceğiniz hastanede muhakkak çocuk yoğun bakım ünitesi olsun bunu araştırın
çok çok önemli bu ve her hastanede yokmuş[/QUOTE]

BU KONUYA DİKKAT ETTİM ZATEN HASTANE ARAŞTIRMASI YAPARKEN SEMTİNE HASTANENİN ULAŞIM KOLAYLIĞINA (METRO-METROBÜS)TERCİH EDERİM BİR YERE GİDERKEN TRAFİKTE DARAL GELİYO BİRAZCIK BANA MİNİBÜS OTOBÜSE BİNEMİYORUM ,DOKTORUN DİKSİYONU SES TONU VE GÜLERYÜZLÜLÜĞÜNE(SANKİ NİKAHIMA ALCAM AMA NAPAYIM DOĞURURKEN İNSANIN MORALE İHTİYACI VAR SADECE KADIN DOĞUM İÇİN BU GEÇERLİ BENDE),VE YAŞINA BAKARIM DEDİĞİM GİBİ AMA BE-AZI YAŞLI DOKTORLARDA MİLATTAN KALMA YÖNTEMLER UYGULUYOLAR BU SEFER 33 YAŞINDA OLAN BU KADINA GİTCEM İSTANBUL ÜNİ BİTİRMİŞ İYİDİR.

Hadi gozunaydin,bebisine de masallah

çok çok önemli bu ve her hastanede yokmuş

BU KONUYA DİKKAT ETTİM ZATEN HASTANE ARAŞTIRMASI YAPARKEN SEMTİNE HASTANENİN ULAŞIM KOLAYLIĞINA (METRO-METROBÜS)TERCİH EDERİM BİR YERE GİDERKEN TRAFİKTE DARAL GELİYO BİRAZCIK BANA MİNİBÜS OTOBÜSE BİNEMİYORUM ,DOKTORUN DİKSİYONU SES TONU VE GÜLERYÜZLÜLÜĞÜNE(SANKİ NİKAHIMA ALCAM AMA NAPAYIM DOĞURURKEN İNSANIN MORALE İHTİYACI VAR SADECE KADIN DOĞUM İÇİN BU GEÇERLİ BENDE),VE YAŞINA BAKARIM DEDİĞİM GİBİ AMA BE-AZI YAŞLI DOKTORLARDA MİLATTAN KALMA YÖNTEMLER UYGULUYOLAR BU SEFER 33 YAŞINDA OLAN BU KADINA GİTCEM İSTANBUL ÜNİ BİTİRMİŞ İYİDİR.[/QUOTE]

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…