- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.621
[ı]ama sen bayramca gelcem dıyosun ):
Ben bayramda aılemın yanına gıdıyorum ):
Baska zaman gelmıycen mı?[/ı]
[ı]oooo sen asmıssın.
Ben kullanıcı adımı soylersem kesın evde kavga cıkar.
Dusunsene annesını her gun cekıstırıyorum.
Adama odun dıyorum ofkelenınce.
Okursa benı topa tutar
Allah tan bugune kadar merak edıp sormadı da.
Sen kac kılo aldın kı canım.
Hem onemlı olan kılo alman degılkı.
Belkı sen hep bebege verıyorsun, ben ıse kendıme alıyorumdur.[/ı]
selamm kızlarrrr... ancak dönebildimm. sabah dr kontrolümüz vardıı.. bebgin kalbindeki odak içinn benim kızımdada vardı kendi kendine gecicek dedi. gecmezse dedikk hiçbişi olmaz,normalde bi özür belirtisidirr ama testlerimizde bebek de cok iyi o nedenle önemsiz dedi. rahatladık.. boyu 25 cm agırlıgı 420 gr olmuss tombiş kızımıncok iyi dedi dr. yüzünü zumladıı.. agzını acıyor kapatıyorr gözlerini oynatıyorr en son resmen bize döndüü makineye bakıyo gibiydii.. dr halasına bakıyo didi elleri ayakları kıpır kıpırdıı.. ellerini yüzüne kapattı actıı döndü yattı etti dünya kadar sirinlik gördük yani sonra diger halamıza gittikk kuzenininn bize ayrılmıs kıyafetlerinden sectikk.. yüklü miktar cicimiz oldu.. yavas yavass cıkardıkca cekerizz resimlerini artık:97::97::97::97::97:
Evet canım, gecen hafta cok korktum.
Bırsey oldu sandım.
Doktora gıtmek ıstedım, esım bır ayda 3 kez gıdılmez dıyıp, goturmedı.
Tam o aksam bırsey hıssettım, emın olamadım.
Sonrakı gunlerde hep saat 10-11 gıbı pıt pıt oldu gobegım.
Acaba dedım.
Ama sımdı emınım, cok sukur.
Aman nolur ıcme su sıgarayı.
Mumkunse ıcenın yanında da durma.
Bak bende ıcıyordum, hemen bıraktım.
Ve sımdı kokusunu alınca bıle bogulacak gıbı oluyorum.
Ben kacar artık.
Kızımla dedesıne gıdecegız.
Anjıyo oldu, gecmıs olsun dıyecegız.
Opuyoruz hepınızı.
ıyı aksamlar canlarım benım.
canım gözün aydın içinin ferahlamasına çok sevindim
canım biraz önce de yazacaktım sana atladım galiba
hareketleri hissediyor olmana çok sevindim
iyi akşamlar bu arada dedesi için geçmiş olsun
aman benim tocamdan gizlim saklım olmaz saklasamda araştırmak istesin bulur zaten elektronikçi adam bilgisayarda geçmişle ilgili herşeyi geri getirebiliyo ne gerek var saklamaya kızlar yanlış anlamayın he şifremi filan bilmiyo öyle benim yanımda bakınıyo aman siz kadınlar canınız sıkılmıyo mu diyo 2 okuyo bırakıyo yani
beni topa tutcağınız bıktınız aynı muhabbetten ama ben 200gr aldım sadece :44: Eşimde yemek yemiyosun diyip duruyo halbuki ben kendime göre öküz gibi yiyorum afedersiniz dahada zorlasam kusarım yani ama hala yemiyosun kg almıyosun diyo bana napayım oğlun yiyo yemeklerimi demekki diyorum
OYYY MAŞALLAH KIZINA O SAMANselamm kızlarrrr... ancak dönebildimm. sabah dr kontrolümüz vardıı.. bebgin kalbindeki odak içinn benim kızımdada vardı kendi kendine gecicek dedi. gecmezse dedikk hiçbişi olmaz,normalde bi özür belirtisidirr ama testlerimizde bebek de cok iyi o nedenle önemsiz dedi. rahatladık.. boyu 25 cm agırlıgı 420 gr olmuss tombiş kızımıncok iyi dedi dr. yüzünü zumladıı.. agzını acıyor kapatıyorr gözlerini oynatıyorr en son resmen bize döndüü makineye bakıyo gibiydii.. dr halasına bakıyo didi elleri ayakları kıpır kıpırdıı.. ellerini yüzüne kapattı actıı döndü yattı etti dünya kadar sirinlik gördük yani sonra diger halamıza gittikk kuzenininn bize ayrılmıs kıyafetlerinden sectikk.. yüklü miktar cicimiz oldu.. yavas yavass cıkardıkca cekerizz resimlerini artık:97::97::97::97::97:
HIM ANLADIM CNM SEZERYANDI YANİ BEN ÇOK NORMAL İSTİYORUM İNŞALLAH ALLAHIMDA NASİP EDER BAKALIM BEN ÇAPA ÖZELDE MİNE HANIMA GİDİYODUM TERKETTİ BENİAYRILDI HASTANEDEN BENDE HASTANE DEĞİŞTİRCEM ŞİMDİ EN KLAS AVRASYA GELDİ GÖZÜME BAKALIM DENİYCEZ VE GÖRCEZ AMA BANA YARDIMCI OLURMUUSN İNSANLARI HEP YÜZ SİMASINA GÖRE TERCİH EDERİM AVRASYA HOSPİTALA GİRSENE Bİ GAMZE BAYKAN HANIM MI SENCE YOKSA PELİN ERGENEKON MU? 2SİDE SICAK GELDİ BANA AMA ŞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİRİ ORTA YAŞLI TECRUBESİ ÇOK OLUR BELKİ ÖTEKİDE TEKNOLOJİYİ DAHA İYİ KULLANIR YENİ MEZUN SAYILIR BİDE SEN BAK ANNECİM BE NEDE OLSA 2 ÇOCUK ANNESİSİN BİDE AYŞE BAHAR BU KONUDA YARDIMCI OLSA ÇOK MUTLU OLARIM
OYYY MAŞALLAH KIZINA O SAMANKORKULCAK BİŞİ YOK DEMEKKİ TELAŞ YAPMA İYİMİ GÖZÜN AYDIN DARISI 2 HAFTA SONRA BAŞIMA İNŞALLAH
ikiside çok genç gibi geldi bana karar veremedim ama sanki esmer olan daha yakın geldi
sarışın olan daha itici geldi ama tabii bu sadece görünüşle alakalı doktorlukla değil
sen benim dr tipine baktın mı ?
akşam bazen foruma bakıoum geçmişi okuoum eşimde geçen gün arkamdan gizli gizli okuoumuşş gülüp duruo siz kadınlar ne acayipsiniz ya dio biz erkeklerin böle bişey yaptığını düşünsem kimse tek yazı yazmaz buraya diee kahkayı patlattı..geçende doktoruma kilosunu felan sordum bebeğimin eşimde dio hocam söleyin foruma yazması lazım karımın die dalga geçiooBenimde midem dolunca almıo resmen kızım sinyal werio yerim daralıo mide baskısından diye yani 1 lokma daha yersem çıkarma hissi gelioo Rahatına çok düşkün benim tonfişimm:131:
HIM ANLADIM CNM SEZERYANDI YANİ BEN ÇOK NORMAL İSTİYORUM İNŞALLAH ALLAHIMDA NASİP EDER BAKALIM BEN ÇAPA ÖZELDE MİNE HANIMA GİDİYODUM TERKETTİ BENİAYRILDI HASTANEDEN BENDE HASTANE DEĞİŞTİRCEM ŞİMDİ EN KLAS AVRASYA GELDİ GÖZÜME BAKALIM DENİYCEZ VE GÖRCEZ AMA BANA YARDIMCI OLURMUUSN İNSANLARI HEP YÜZ SİMASINA GÖRE TERCİH EDERİM AVRASYA HOSPİTALA GİRSENE Bİ GAMZE BAYKAN HANIM MI SENCE YOKSA PELİN ERGENEKON MU? 2SİDE SICAK GELDİ BANA AMA ŞUNU DÜŞÜNÜYORUM BİRİ ORTA YAŞLI TECRUBESİ ÇOK OLUR BELKİ ÖTEKİDE TEKNOLOJİYİ DAHA İYİ KULLANIR YENİ MEZUN SAYILIR BİDE SEN BAK ANNECİM BE NEDE OLSA 2 ÇOCUK ANNESİSİN BİDE AYŞE BAHAR BU KONUDA YARDIMCI OLSA ÇOK MUTLU OLARIM
ikiside çok genç gibi geldi bana karar veremedim ama sanki esmer olan daha yakın geldi
sarışın olan daha itici geldi ama tabii bu sadece görünüşle alakalı doktorlukla değil
sen benim dr tipine baktın mı ?
BAKTIM DOKTORUNA CİDDİ BİR DOKTORA BENZİYO HOŞ BAYAN BEN BİRAZ KİKİRDEK BİRİ ARIYORUM KENDİM GİBİ BAKTIM MI DOKTORDAN KORKMIYCAM
evet benimki bayağı ciddi
aslında bende bu huyunu sevmiyorum ama işini ciddi yapması ve tecrübeli oluşu güzel olan
bebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm
DAHA ÖNCE BENİ ÖZEL ÇAPADA ZEYNEP ÖMERE KAKALADILAR Bİ KERE GİTTİM KADIN GARGAMEL GİBİ SURAT BEŞ KARIŞ KORKUDAN BİŞİ SORAMADIM Kİ AZCIK KİBAR SES TONUYLA İNSANA HUZUR VEREN BİRİ OLMALI TERCİHİM BU YÖNDE GÜLERYÜZLÜ BİDE HIH ONUN DIŞINDA ZORLAMASINA GEREK YOK DOĞURURKEN ÇIKARTIRIM BENYANİ İLGİ ALAKA SAMİMİYET İSTİYORUMMMM
selamm kızlarrrr... ancak dönebildimm. sabah dr kontrolümüz vardıı.. bebgin kalbindeki odak içinn benim kızımdada vardı kendi kendine gecicek dedi. gecmezse dedikk hiçbişi olmaz,normalde bi özür belirtisidirr ama testlerimizde bebek de cok iyi o nedenle önemsiz dedi. rahatladık.. boyu 25 cm agırlıgı 420 gr olmuss tombiş kızımıncok iyi dedi dr. yüzünü zumladıı.. agzını acıyor kapatıyorr gözlerini oynatıyorr en son resmen bize döndüü makineye bakıyo gibiydii.. dr halasına bakıyo didi elleri ayakları kıpır kıpırdıı.. ellerini yüzüne kapattı actıı döndü yattı etti dünya kadar sirinlik gördük yani sonra diger halamıza gittikk kuzenininn bize ayrılmıs kıyafetlerinden sectikk.. yüklü miktar cicimiz oldu.. yavas yavass cıkardıkca cekerizz resimlerini artık:97::97::97::97::97:
evet haklısın ama tecrübede çok önemli
bir de seçeceğiniz hastanede muhakkak çocuk yoğun bakım ünitesi olsun bunu araştırın
çok çok önemli bu ve her hastanede yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?