- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.641
gözün aydın cnm çok mükemmel bişi allah hepimize nasip etsinbebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm
kizlarrrr bugun h&m magazasina gittim okadar guzel bebis elbiseleri varkiiiiiiiiiiiiiii,hepsi bir ayri guzelll,ama daha cinsiyeti kesin olarak ogrenemedigimden alamadim hepinize tavsiye ederim gidin bakin cok tatli seyler varrrrrrrrr,ama bitirmeyin daha ben alacam,yarin baska bir dra daha gideyim belki uygun pozisyonda yakalarsak ogrenirim cinsiyetini..
Kizlar birde bugun bebisim hic hissettirmedi kendini,cok endiselendim iyidir dimi?
bebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm
Kızlar selam herkese:)
Bende Şubat ayında anne olucam Allah izin verirse,19.haftaya girdik..oğlumuz olucak inşallah ,ismini emir
düşünüyoruz,istanbulda hangi hastaneleri öneriyorsunuz?ben herseye rağmen sanırım amerikan hastanesinde dogurucam,bebek yogun bakımı çok iyi olduğu söyleniyor ve sigortam geçiyor diye..bu hastanede dogum düşünen ve fiyatları konusund fikri olan var mı???
gözün aydın cnm çok mükemmel bişi allah hepimize nasip etsin
korkma cnm bazen hareketli oluyolar bazen durgun dün bende hiç hissedememiştim bugün fena hareketli senin kızın olcak gibi hissediyorum sağlıklı sıhatli inşallah
kızlar selam herkese:)
bende şubat ayında anne olucam allah izin verirse,19.haftaya girdik..oğlumuz olucak inşallah ,ismini emir
düşünüyoruz,istanbulda hangi hastaneleri öneriyorsunuz?ben herseye rağmen sanırım amerikan hastanesinde dogurucam,bebek yogun bakımı çok iyi olduğu söyleniyor ve sigortam geçiyor diye..bu hastanede dogum düşünen ve fiyatları konusund fikri olan var mı???
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin
amerikan hastanesini bilemiyorum, hiç bilgim yok.
benim doktorumun medical parkla stuff anlaşması var sanırım orada yapacağım inşallah
hoşgeldin cnm gözün aydın fikrim yok ama tam hazıtlamıyorum telefonda sormuştum 8000tl normal dğum die biliyorum 10bin küsür sezeryan demişlerdi bana ssklıyım die özel sigorda ne kadardır bilmiyorum cnm
çok tesekkurler cnm,benim özel sigorta sadece 7000tl ye kadar ödüyor,malesef üstünü bizim eklememiz gerekiyorçok astronomik fiyatlar yaa,yurt dısında bile bu sekilde degil anlamsız yani...
Çok tesekkurler cnm,benim özel sigorta sadece 7000tl ye kadar ödüyor,malesef üstünü bizim eklememiz gerekiyorçok astronomik fiyatlar yaa,yurt dısında bile bu sekilde degil anlamsız yani...
Canım bana Hürrem de zaten..
O da 4 bende 4
Sen ne hissediyorsun...
Ben hislere inanıyorum daha çok...
Mesela oğullarıma hamileyken..
Birinde bir koca yaşpastayı
Birinde de bayramda bir tepsi güllacı kimseye vermeden yedim bitirdim...
canım bende aş erme olmuyor...
mesela bu hamileliğimde ve ilkinde 1, yada 2 kere istifar etmişimdir....
ikiside aynı belkide bu da kız hayırlısıyla....
benim hamileliğim çok rahat allahıma çok şükür....
ecrincmm gözünaydınn bebişini görmeye gitmişsin,inş o ufak sorunda kaybolurr,güsel bebeğini sağlıklı sıhhatlice kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?