2012 Şubat Anneleri

bebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm
gözün aydın cnm çok mükemmel bişi allah hepimize nasip etsin

korkma cnm bazen hareketli oluyolar bazen durgun dün bende hiç hissedememiştim bugün fena hareketli senin kızın olcak gibi hissediyorum sağlıklı sıhatli inşallah

Kızlar selam herkese:)
Bende Şubat ayında anne olucam Allah izin verirse,19.haftaya girdik..oğlumuz olucak inşallah ,ismini emir
düşünüyoruz,istanbulda hangi hastaneleri öneriyorsunuz?ben herseye rağmen sanırım amerikan hastanesinde dogurucam,bebek yogun bakımı çok iyi olduğu söyleniyor ve sigortam geçiyor diye..bu hastanede dogum düşünen ve fiyatları konusund fikri olan var mı???

bebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm

Gözün aydın canım:) bana da doktor hissedersin demişti bu haftalarda ama nasıl bir his olduğunu bilmediğimden hissedip hissetmediğimi anlayamıyorum böyle çok ufak nabız gibi sabahları hissediyorum biraz ama gaz mı kızım mı anlamıyorum:) belki de kilolu olduğum için anlamıyorumdur diye düşünüyorum sonuçta yağ tabakası ne kadar çoksa hissetmek o kadar zor olur herhalde...ben bir an önce içimde böyle kocamaaan olsun istiyorum haraket ettiğinde elini kolunu hissetmek istiyorum yaa:)))

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin
amerikan hastanesini bilemiyorum, hiç bilgim yok.
benim doktorumun medical parkla stuff anlaşması var sanırım orada yapacağım inşallah

Icim rahatladi walla,dun cok hareketliydi bugun hic ses yok,aksama sekerli biseyler yiyim bakalim nasil olacak.
Cinsiyetini ben de kiz diye hissediyorum ama beni goren herkes erkek tahmininde bulunuyor ama bence kiz herkese surpriz yapacak sanirim,saglikli olsunlar da...

hoşgeldin cnm gözün aydın fikrim yok ama tam hazıtlamıyorum telefonda sormuştum 8000tl normal dğum die biliyorum 10bin küsür sezeryan demişlerdi bana ssklıyım die özel sigorda ne kadardır bilmiyorum cnm

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin
amerikan hastanesini bilemiyorum, hiç bilgim yok.
benim doktorumun medical parkla stuff anlaşması var sanırım orada yapacağım inşallah

hoşgeldin cnm gözün aydın fikrim yok ama tam hazıtlamıyorum telefonda sormuştum 8000tl normal dğum die biliyorum 10bin küsür sezeryan demişlerdi bana ssklıyım die özel sigorda ne kadardır bilmiyorum cnm

Çok tesekkurler cnm,benim özel sigorta sadece 7000tl ye kadar ödüyor,malesef üstünü bizim eklememiz gerekiyor çok astronomik fiyatlar yaa,yurt dısında bile bu sekilde degil anlamsız yani...

çok tesekkurler cnm,benim özel sigorta sadece 7000tl ye kadar ödüyor,malesef üstünü bizim eklememiz gerekiyor çok astronomik fiyatlar yaa,yurt dısında bile bu sekilde degil anlamsız yani...

sanrım medical parkı tercih edebilirsin ve bir yer daha var memorial orayı ara yine bir sor derim

ikiside iyi hastane memorial biraz daha iyi gibi cnm promosyon yapıyolar doğan bebeğin yanına bir tanede onlar hediye ediyo ondan o kadar pahalı

Olleyy... Guzel bir gundu bugun, doktora gittik, bir de koltuklarimiz geldi cok sukur, uzuun zamandir bekliyorduk, masko modoko' nun gozunu seveyim haftasina getirirler bizim orda burda aylardir bekliyoruz. Nese koltuk cok rahat tam hamilelere gore izne cikip ayaklarimi uzatip meyvelerimi yiyecegim gunleri iple cekiyorum, ayak uzatma kismini genis aldik ki bebek dogunca da orda uyutabilelim diye, hem sese de alissin hafif radyo da acarim ben ona. Boylece eski koltuk bebek odasina gidiyor onu da emzirme koltugu yaparim artik yalniz renginde bi degisiklik lazim, odasi belli olsun da ... Yavas yavas yoluna giriyor evin durumu...
Bebegim de iyiymis, benim kan sayimimda dusme var ama normalmis demir hapi alicam, o da kabizlik yapiyor uff napalim...

Besik resimlerini gordum, bebishroom 'dakileri, Istanbul'a gidince ugramam lazim bakalim yurtdisina gonderiyorlar mi, oda takimlari harika, paylasim icin tesekkurler
Ha bu arada doktor seyahat etme nadir de olsa enfeksiyon kapma riskin olur dedi, haydaa... ben dogumdan once gelicektim Turkiye'ye bi kere daha...

Ya bizim Ingiltere'den foruma katilan arkadaslar vardi, noldu onlara?
Su anda kimler var yurtdisindan, seyahat etmeyi ucaga binmeyi dusunuyor musunuz?

Çok tesekkurler cnm,benim özel sigorta sadece 7000tl ye kadar ödüyor,malesef üstünü bizim eklememiz gerekiyor çok astronomik fiyatlar yaa,yurt dısında bile bu sekilde degil anlamsız yani...

Canım, hangi sigorta şirketiyle sigorta yaptırdın ki üstüne ödeme yapıyorsun.
ben sadece yatarak Acıbadem sigorta yaptırdım. Doğumu da Acıbadem hastanesinde yapmayı planlıyorum.
Doğumu tamamen karşılıyor.

canım bende aş erme olmuyor...
mesela bu hamileliğimde ve ilkinde 1, yada 2 kere istifar etmişimdir....

ikiside aynı belkide bu da kız hayırlısıyla....
benim hamileliğim çok rahat allahıma çok şükür....

ben iki kızıma da hamileyken ilk 3 ay hastanede yatıyordum.sürekli kusmaktan ve hiç bişey yiyemiyordum.bunda ise 1 kere kustum o da kendi aptallığımdan(bilmediğim bi yerden tavuk döner yemiştim).bu sefer değişik bi hamilelik olunca farklı bi cinsiyet bekliyordum ama bu bebeğim de kız olacak.......

ecrincmm gözünaydınn bebişini görmeye gitmişsin,inş o ufak sorunda kaybolurr,güsel bebeğini sağlıklı sıhhatlice kucağına alırsın

ayy kızlarr düsünüyorumm içinden cıkamıyorum. simdi benimm salon haric 2 odam var. biri 10 biri 11 m2. birinde yatagımız, tv , komodinimiz ve klimamız var. digerinde elbise dolabımız, üclü yatak olan bi koltugumuz ve camasırlık vs seylerimiz var.. salonumuz büyük ve klimayla ısınıyoruz. kısın ayda yaklasık 300 tl elektrik faturası ödüyoruz.. aslında bebek odası yapamıycaz bu sartlarda. esim yatagı diger odaya dolabın yanına sıgdırrız dedi ama sıkış tepiş olcak. bende bugün düsünürken acaba haketten yatagı yan odaya mı alsak dedimm.. koltugu bu odaya alır besigi ve onun komidnini de bu odaya koyarız. misafir gelmedikce bebekle beraber bu odada otururuz. tv ve klima da var nasılsa. hem fatura da düser:44::44: yanlıs mı düsünüyorum acaba degmez mi o kadar sıkıstırmaya?? ay siz olsanız napardınız???

günaydınn güzel arkadaşlarımmm...
dünyadaki en mutlu insan olmak ne kadar basitmiş, sabaha bebeğimin tekmeleriyle uyanmakkk ne kadar paha biçilmezmiş
anne olmak için 2 yıl beklediğimden dolayıı kendimee çok kzıgınımmm... bu mutluluğuu yaşamak için neden bu kadar geç kalmışımki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…