- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.901
bende yemek yedim kızlar aşırı halsizleştim şuan uyudum uyuyacağım yani...
[ı]cok gecmıs olsun sanada canım benım.
Yok, hamdolsun karın agrım fılan yok.
Mıdem almadı buyuk ıhtımal, bır de kokulara karsı hassasım.
Guzeldı aslında ama ıste yaramadı demek kı.
Cok tesekkur ederım yardımın ıcın.
[/ı]
[ı]cok sagol canım benım.
Valla ıyı kı varsınız.
Yoksa kesın panik yapardım.
Rabbım hepınızden razı olsun.[/ı]
benimde çok uykum var ya gözlerim kapanıyor
kızlar bende şubat annişi olcağım :)
iş yok ben kestircem biraz oğluşumla....:97:
Tesekkur ederım canım benım.
Eve bi gıtsem, baska bırsey ıstmıyorum su an.
Sen nasılsın?
Arada gorunuyorsun, hemen cıkıyorsun.
Merak edıyorum senı.
ıyısın ınsallah dimi?
eleferam ishal fln olursan muhakkak git bir doktora
adese bende seni çok merak ediyorum hiç bahsetmiyorsun canım
canım allah kolaylık versin çok zor insanın zoruna gidiyor ama beterinde beteri vardır...
sen eşinle çocuğunla ilgilen onları düşünme ayda yılda bir gider saygı gösterirsin o kadar ...
şimdi birazda hassasın ama karnındaki bebeğede yazık... onuda kendinide strese sokma..
kayınvalidenin sormaması , belkide kıskanması onun cahilliğini gösterir.
onun ayıbı... değiştirmezsin onlar bu karekterleriyle kalıplaşmışlar ne yapsan boş gül geç...
zaten ayda yılda bir görüyorsun evinde ayrı anladığım kadarıyla....
bende zor olaylar yaşadım sabrettim şimdi karşılığını alıyorum eşim bana destek ...
bende eşimin anne ve babsı ile görüşmüycem ....çok ayıp şeyler yaptılar...
seninki gibi olsa idare edrdim duymamazlıktan gelirdim ama yenilir yutulur şeyler değildi....
eşimde haklısın görüşme dedi ve şuan aynı evdeyiz 4 haftamız kaldı kendi evimize çıkmaya sabrediyorumn...
u benim sınavım.... aşacağım inşallah...
cnm Allah sanada sabırlar versin çok şükür ben uzağım,evimede yılda 1kez geldi..burnunu sokamıyor walla çocuk gibi beni kıskanıyor diyerek böbürlenmekte istemem, ama çok cahil kendisi çekmiş diye karşısındakine aksine daha insaflı davranmalı.
ne zaman evine gitsek eşime yok şundan bir tabak kaldı şansına , yöresel yemekleri oluyor onların bensen hiç birini sevmiyorum,düğün resimlerimizle ilgili yok efendim komşular demiş ki bebek gibi oğlun var orda ben ne oluyorsam say say bitmez en sonunda bir gün tersledim.bizim için önemli değil komşuların yorumları dedim kednine sakla deyince benim için önemli dedi ben baya bozdum ister istemez huzursuzluk oldu ortamda ama çekemediği için böyle..
hiç iyi niyetli değil,tavsiyelerin için çok teşekkürler..senin adına sevindim ayrı eve çıkmana
Merhaba Kızlar;
Offf işlerin yoğunluğundan sizlerle sohbet edemedim...Kızlar kendime çok kızıyorum bazen. bende herşeyi mükemmel yapma isteği var be bu beni yoruyor. Zaten çalışıyorum, evim temiz olcak, yok kışlığa turşu felan yapıcam, bakımlı olcam v.b.. Yoruldum vallahi herşeyden...
eleferam ishal fln olursan muhakkak git bir doktora
adese bende seni çok merak ediyorum hiç bahsetmiyorsun canım
midene oturmuştur büyük ihtimal ..biraz yürümeye çalış canım geçmiş olsun..zehirlensen karın ağrırı ishalin ve kusman olur.....daha yeni yaşamış biri olarak çok kötü...
sağol cnm 15 yaşındaydım o ölümden döndüğümde 2 gün hastanede kaldım serum yedim 4 günde 8 kg vermiştim düşün doktorlara güvenim o günden beri yok işte hasekimi kalmadı cerrahpaşası mı diyolar ki üşütmüşsün geri gönderiyolar ulan salak üşütmüş insan yerinde duramayacak kadar ağrı çekermi ben ağlıyodum ailemde benle beraber fena bir acı tarif etmek bilem zorrr ama yine doğduğum hastanede teşhisi koydular bakırköy devlette yani dikkat etmek lazım ayran yoğurt zehirden kurtaran şeyler bunlar eğerki o hamburger etinin yanında kola içmiş olsaymışım bırak 4 günü 2.günü akşam nalları dikmişim yaniAllah korumuş beni
iyiyim canım.
ben sonradan pişman oldum buraya sıkıntılarımı yazdığıma da ......
çok daralmıştım yazarsam rahatlarım diye düşünmüştüm ama sonra daha çok pişman oldum...o yüzden pek girmek istemedim....
beni düşündüğün için teşekkür ederim.toplanmaya çalışıyorum.eşim şehir dışına görevli gitti. bu sürede düşün beni affet dedi gitti.ben de düşünüyorum....pek fırsatım da olmuyor küçük kızım çok hasta onunla ilgileniyorum......zaman bıraktım hayatımı ...sürekli dua ediyorum hayatımı rabbimin düzene sokmasını bekliyorum.
hehe ne güzel işte
bende de tam tersi hiç birşey yapmama isteği var
işe zor gidip geliyorum
ne ev temizliği,ne ütü,ne kendi bakımım umurumda değil :82:
Ya var ya, sanal da olsa ıyı kı varsınız hepınız.
Esımın aılesı dusunmez, sızın benı dusundugunuz kadar.
Off feci duygulandım, gelın hepınıze bi sarılayım, canlarım benım.
kızzz dur yavaş sarıl çok sıkma bizi göbüşlerimiz tokuşçak
iyiyim canım.
ben sonradan pişman oldum buraya sıkıntılarımı yazdığıma da ......
çok daralmıştım yazarsam rahatlarım diye düşünmüştüm ama sonra daha çok pişman oldum...o yüzden pek girmek istemedim....
canım güzelde biraz esnemem lazım... Hamileyim deyip hiç çekilemiyorum..Eşimde bu duruma nasıl alıştı sorma... Akşamalrı sanki ev hanımıymışım gibi eşimin çevreside dolanırım.. değişmem lazım...
iyi akşamlar kızlar eleferacım geçmiş olsun kendine dikkat et şekerim ne yaptınız bugun ????
kızzz dur yavaş sarıl çok sıkma bizi göbüşlerimiz tokuşçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?