- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.861
Amin canım inş ...ayy kızlarr ruhumm daraldıı. bi daha haberleri izlemicemm.ama kulak arkası da yapılmıyor yani basımıza ne geccegi beli degil. gencecik cocuklar sınırlarda sehit olup olupp geliyo. onlara sehit deyip avunuyorlarr.. simdi ölen kadınınn onun ufacık kızınınn karnındaki bebeciginn ailesi nasıl avuncak?? 8 aylık yavrucagı yasatamamıslar zaten yasasa da annesiz ne kadar iyi olurdu ki3 ane de ögretmen kacırılmıs yine. onlarında sagsalim geri gelcegi beli degill.. gecen hafta ankara da patlayan bombada ölen gencin babası hala gözümün önünde polise nasıl blli degil yanmıs diye bagırıyordu. allah ımm su sucsuzz insalnlara el uzatan ruhsuzlaa akıl fikr vicdan digerlerinin ailelerine de sabır versin
Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
evet canım kızım teşekkür ederiz teyzesi....
Eki Görüntüle 264663 Eki Görüntüle 264667 Eki Görüntüle 264668 Eki Görüntüle 264670 Eki Görüntüle 264671
bunlardan yaramaz kızımın fotoları .... bir dakika durmaz tek oturduğu zaman uyku oda uyuyor olduğu için...
bunun yanında yemeğimi güzel yer uykusunu iyi uyur birde çişe alışsa daha erken diyorlar ama
şimdidden herşeye aklı yetiyor....güzel konuşuyor kasımda 2 yaşına girecek teyzeleri....
öyle demekten başka bişey yapamıyorum cnm,ama benim kayınvalıdem daha oratokuldayken eşimi kaynanasına bırakmış.eşiyle çok kavga ediyormuş kayınpederim hayırrsızmış parayı bulunca orda burda yemiş şimdi uslanmış ama sanırım onun verdiği sıkıntılaradn ötürü şimdi çok geçimsiz..psikiloiijk sorunları eminim olmuştur yoksa bna karışamıyor ama sesini duymaya tahammülüm yok çok incindim ondan yana..
oğlunun çocuğu beni sevmek zorunnda değil tabiki, daha ben hamile kalmadan bebek istemem de bakmam da dedi o günden beri nefretimi kazandı...
Boy boy bebelerın olunca, her bedenden gıysı olması normal tabı
Bızde eksık bıtmez gıbıme gelıyor.
Oglum olsaydı abımın - ablamın cocuklarınının gıysılerınden de alırdım.
Ama kız, kız mı?
Ya aslında bazen ıcıme suphe dusuyor, ya erkekse dıye.
Battanıyeyı 93 TL ye aldım,
havluyu da 17 TL
ındırımlı fıyatlarıydı bunlar.
Allah bağışlasın masallah çok güzellll :)
bende chicco yada mothercare alıcam canım..
Modelleri hoşuma gidiyor..
Eki Görüntüle 264663 Eki Görüntüle 264667 Eki Görüntüle 264668 Eki Görüntüle 264670 Eki Görüntüle 264671
bunlardan yaramaz kızımın fotoları .... bir dakika durmaz tek oturduğu zaman uyku oda uyuyor olduğu için...
bunun yanında yemeğimi güzel yer uykusunu iyi uyur birde çişe alışsa daha erken diyorlar ama
şimdidden herşeye aklı yetiyor....güzel konuşuyor kasımda 2 yaşına girecek teyzeleri....
öyle demekten başka bişey yapamıyorum cnm,ama benim kayınvalıdem daha oratokuldayken eşimi kaynanasına bırakmış.eşiyle çok kavga ediyormuş kayınpederim hayırrsızmış parayı bulunca orda burda yemiş şimdi uslanmış ama sanırım onun verdiği sıkıntılaradn ötürü şimdi çok geçimsiz..psikiloiijk sorunları eminim olmuştur yoksa bna karışamıyor ama sesini duymaya tahammülüm yok çok incindim ondan yana..
oğlunun çocuğu beni sevmek zorunnda değil tabiki, daha ben hamile kalmadan bebek istemem de bakmam da dedi o günden beri nefretimi kazandı...
Bugun yemegımız gelmek bılmedı.
Bende cok acıktım, dısarıdan soylemesı ayıp tavuk doner soyledım.
Bıraz once yedım daha, ayranla beraber.
Ama su an mıdem cok kotu, acaba tesaduf mu, yoksa gıda zehırlenmesı olabılır mı?
çok şeker canım allah sağlık versin inşallah
2. Düzey usg yaptırdınızmı? Devlet mi özel hastanede mi yaptırıcaksınız? Fiyat hakkında bilgisi olan varmı?
banada ilk kız dediklerinde içimde bi şüphe vardı sanki benim oğlum olcuakmış gibi..
ama kimsye söylemiyodum takıntı sanmasınlar diye...
ama gerçekten sonraki kontrolümde erkek çıktı ...
yani hislerin seni belkide yanıltmıyordur canım
canım allah kolaylık versin çok zor insanın zoruna gidiyor ama beterinde beteri vardır...
sen eşinle çocuğunla ilgilen onları düşünme ayda yılda bir gider saygı gösterirsin o kadar ...
şimdi birazda hassasın ama karnındaki bebeğede yazık... onuda kendinide strese sokma..
kayınvalidenin sormaması , belkide kıskanması onun cahilliğini gösterir.
onun ayıbı... değiştirmezsin onlar bu karekterleriyle kalıplaşmışlar ne yapsan boş gül geç...
zaten ayda yılda bir görüyorsun evinde ayrı anladığım kadarıyla....
bende zor olaylar yaşadım sabrettim şimdi karşılığını alıyorum eşim bana destek ...
bende eşimin anne ve babsı ile görüşmüycem ....çok ayıp şeyler yaptılar...
seninki gibi olsa idare edrdim duymamazlıktan gelirdim ama yenilir yutulur şeyler değildi....
eşimde haklısın görüşme dedi ve şuan aynı evdeyiz 4 haftamız kaldı kendi evimize çıkmaya sabrediyorumn...
bu benim sınavım.... aşacağım inşallah...
seninde aşacağına takmayacağına inanıyorum...
Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
2. düzey usg yaptırdınızmı? devlet mi özel hastanede mi yaptırıcaksınız? fiyat hakkında bilgisi olan varmı?
amin çok saol canım hepimizin evlatlarına inşallah...
Hıs degıl benımkı, sadece bır kac arkadasın daha sonra cınsıyetının farklı oldugu soylenınce acaba dedım?
Ama Rabbım affetsın, ınsallah erkek degıldır.
Cok alıstım ben Elif Naz'ıma.
Zaten hep kızım olsun ıstedım.
Aılem bıle heyecanlı.
Dun annemle konusurken tam bırsey dıyordu, bende tam 'torunun ...' dedım.
Nasıl heyecanlandı, kendı dıyecegını bosverdı, 'anlat anlat, noldu, ne yapıyor' dedı.
Ablam keza oyle.
'kızımız olsa da ona elbıseler yapsam' dıyor.
Tabıı kı erkek olsa sevılmeyecek degıl ama bızım bebısler hep erkek, dordude.
O nedenle aılem resmen kız evlat hasretı cekıyor
cnm geçmiş olsun bi araştır netten falan benim hiç bilgim yok
devlette ssklıysan bedava özel hastanede ortalama 100-200tl arası değişiyo özeldede yaptırcaksan direk 4 boyutluya gir derim çünkü 2düzey ultrasonuda kapsıyo hemide bebeğini renkli renkli görürsün
2. düzey usg yaptırdınızmı? devlet mi özel hastanede mi yaptırıcaksınız? fiyat hakkında bilgisi olan varmı?
benimde chicco yada graco yani kızlar kesinlikle alman malından şaşmayın derim taş gibi mal üretiyolar
İNŞALLAH SENİNDE BENİMDE DUALARIM KABUL OLUR 4 TANE ÇOCUK ANNESİ OLAN BİR KADININ DUALARIDA ÇABUK KABUL OLUR İNŞALLAH TONTİRİK ÇOCUCUĞUM OLSUN AYYYY ŞU 2 HAFTA GEÇSİN GÖRMEK İSTİYORUM ARTIKIN
Aminnnnn
İnşalah göreceksin minnak tontişini
Boy boy bebelerın olunca, her bedenden gıysı olması normal tabı
Bızde eksık bıtmez gıbıme gelıyor.
Oglum olsaydı abımın - ablamın cocuklarınının gıysılerınden de alırdım.
Ama kız, kız mı?
Ya aslında bazen ıcıme suphe dusuyor, ya erkekse dıye.
Battanıyeyı 93 TL ye aldım,
havluyu da 17 TL
ındırımlı fıyatlarıydı bunlar.
Canım aynı hafta öğrendik aslında cinsiyettlerini..
Değişir mi dersin?
Bence değişmez..
Blau da sen gibi böyle sabah sordu
Noluyor siz kızlar ya
CAnım battaniye pahalı geldi bana..
Göreerek almak taraftarıyım ben biraz
Bu arada benim tepikoğlan uyandı
Yamacıma yamacıma boks çalışıyor şu an itibariyle..
:76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?