- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.941
arkadaşlar ayrıntılıyı da atlattım :) çok şükür herşey normal çıktı kızımın:) ama aşı yaptırma konusunda kararsızım doktorum bence gerek yok o eskiden steril olmayan aletlerle olan doğumların riskini önlemek için yapılıyordu sen hastanede yapacaksın doğumunu dedi. siz ne düşünüyorsunuz yaptırmayacak var mı?
Hahahha :)) Hem normal kontrol zamanım, hem şeker yüklemesi yapılcak, hem de karaciğerdeki yağlanma ne alemde ona bakılcak
Ya dün annemin günündeydim kadının biri demez mi "aaa seni çıkaramadım, arkandan baktım yok bu Sergül'ün kızı değil dedim, o çıtır pıtır birşeydi dedim, popon genişlemiş, topuklu da yok ayağında, kısa ve tombiş olmuşsun" dediSonra da "yakışmış ama" diye ekledi Allah razı olsun
iyi sonuçlarla gel inşallah benimde cuma detaylı ultrasonum var heyecanlıyım yani :86::86kadar oldunmu yahu tanıyamamışlar :))kadında çok açık sözlüymüş valla sonunuda iyi baglamış
Gözünaydın canım, sıranı savdın ne mutlu
Doktorun dediği gibi evet steril bir ortamda doğum yapacaksın ama garantisi yok, ne olur ne olmaz ol aşıyı derim.Kaybedeceğin birşey yok sonuçta aşı olduğunda.
Sağol canım aminnn inşallahhh...
Ya kadın kendine baksınAlt tarafı 7 kilocuk aldık
Detaylı renkli ile aynı mı oluyor? Yani ben bi ultrasona girdim de, neydi pek çözemedim, ilk önce ekran normal gözüküyordu siyah-beyaz yani.Kemik gelişimine baktı, birçok şey ölçtü biçti, yardımcısına söyledi, yardımcısı not etti, yaklaşık 45 dakika sürdü.Sonra aralarda ekran renkli ve oldu, canlı kanlı gördüm oğlumu resmen.O an ağladım zaten duygusal moda girdim..
Eğer gireceğin bu ultrasonda çok heyecanlı cd felan veriyorlar
herkeze iyi akşamlar görüşürüz azelyam byy malüm yemek hazırlıgı
Canım kızın için çok geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşir,Allah acil şifalar versin.
Arkadaşlarınız konusunda da üzülme. Eşinle görüşmek istememelerini anlayabilirim belki samimiyetlerine istinaden bir ceza vermek istemişlerdir, ama elbette eşini tanıyorlardır, bunun bir anlık zaaf,gaflet mi yoksa adet edinilmiş bir huy mu olduğunu bilirler. Tavırlarının sertliğini de ona göre belirlemeleri gerekir diye düşünüyorum.
Böyle bıçak gibi kesmek,bir yandan da seni cezalandırmak olmuş ki, dostluğa sığmaz bence bu.
Ben de bazı detayları dost sandıklarımla paylaşmış ve pişman olmuşumdur sonradan hayatımın bazı evrelerinde.
Şimdilerde hiçbir özelimi, konusu ne olursa olsun ailemden hariç kimselerle paylaşmıyorum.
Çünkü dost bildiklerimiz sonra bu acılarımızla, bu zaaflarımızla artık her neyse derdimiz, onunla bize silah geliştirip vurmaya kalkabiliyorlar.
Ben ilk hamileliğimi dost zannettiğim biri ile paylaşmıştım, hemen tahlillerimde çıkar çıkmaz. Sonra bebeğim tutunamadı ve düştü.
Ben acımı da paylaştım onunla, sonra ne dedi biliyor musun: “Demek ki neymiş, öyle kalp atışını duymadan, bebek iyice yerleşmeden aradan bilmemkaç gün geçmeden hamileyim demeyecekmişsin”
Hayatımın en sert hayal kırıklıklarından biridir bunu duyduğum an, o kadar içten dosttu benim için.
Sonra ne zaman moralim bozuk olsa, büyüklenir bir tavırla “Neden bebeğin olmuyor diye mi” şeklinde imalarda bulundu….
Ki ben Ekimle mayıs arasında 2 kez gebe kaldım…Bebeğimin olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Olsa da bu bir eksiklik değil kii ben gizlemiyorum ben çok depresyonlara girdim hemen olmayınca…
Ne oldu, hamile kaldım bu bebeğime uzun süre kendisine söylemedim. Zaten korunuyorum demiştim,sözlerinden bunalıp.
“Öğrenince aşk olsun neden sakladın bunca zaman” dedi.
Dedim ki, “Demek ki neymiş X’cim, kalp atışını duymadan, aradan zaman geçmeden hamileyim demeyecekmişsin,ben bunu öğrendim.”
Çıt çıkaramadı.
Hoşbuldum yavyumm, ben 2 geçen hafta ve de bu hafta 6dan sonra girebilcem, gündüzleri evde oluyorum genelde, toz al, yemek yap vakit geçiyor vallahi..
Nasılsın canım bi yaramazlık yok dimi son 25 sayfayı okuyamadım da
Hahahha :)) Hem normal kontrol zamanım, hem şeker yüklemesi yapılcak, hem de karaciğerdeki yağlanma ne alemde ona bakılcak
Ya dün annemin günündeydim kadının biri demez mi "aaa seni çıkaramadım, arkandan baktım yok bu Sergül'ün kızı değil dedim, o çıtır pıtır birşeydi dedim, popon genişlemiş, topuklu da yok ayağında, kısa ve tombiş olmuşsun" dediSonra da "yakışmış ama" diye ekledi Allah razı olsun
arkadaşlar ayrıntılıyı da atlattım :) çok şükür herşey normal çıktı kızımın:) ama aşı yaptırma konusunda kararsızım doktorum bence gerek yok o eskiden steril olmayan aletlerle olan doğumların riskini önlemek için yapılıyordu sen hastanede yapacaksın doğumunu dedi. siz ne düşünüyorsunuz yaptırmayacak var mı?
yaa ben kıyafetleri ne zaman yıkayıp ütüleyip dolabına yerlestirsem:44::44: tabi o zaman hemen dolabı da eksikleri de alırımmütüsünü ben yapmak istiyorum ama simdiden herseye belim agrıyo ilerki aylarda dikilipp ütüleyebilir miyim acaba:44::44::44:
yaa ben kıyafetleri ne zaman yıkayıp ütüleyip dolabına yerlestirsem:44::44: tabi o zaman hemen dolabı da eksikleri de alırımmütüsünü ben yapmak istiyorum ama simdiden herseye belim agrıyo ilerki aylarda dikilipp ütüleyebilir miyim acaba:44::44::44:
tatlım daha çok erken yıkamak için.ocak ayında falan yapmayı düşünüyorum ben...
erken deilmi sankimm kirlenmesin sonra:26:
tatlım daha çok erken yıkamak için.ocak ayında falan yapmayı düşünüyorum ben...
Ya bugün benim bi tanıdığım bana "yok canım hepsi de yıkanmaz, pakettekileri niye yıkıyorsun ki özellikleri kaybolur" dedi.Hakikaten aldığımız herşeyi yıkıcaz mı?
o zaman dolabı almak için de mi erken:44::44: peki besik ?? onu ne zaman alsak?? bide cocuk yatakları hep 10 cm kalınlıgında mı?? ayy konudan konuya atlayarrak geciyorum ama kafamm sorularla dolu
benn yeni kokusunuu cok severim ama yinedee yıkamadann giymeyiz nedense.. bide ben magazada calıstıgım içinn en iyi markaların depolarında bile kıyafetler yerlerde sürünüyo tatlımm sayım dı depoydu derkenn..
kıalar iyi aksamlar herkeze....bisey sorcam göüğsünden süt glen varmı benim göğüs uçlarım çok sızlıyodu ve pıtır pıtr uçları kabardı neoluyo diye bakarken bi baktım sıvı geliyor heralde süttür demi ama daha erken degilmi ki daha hareketini bile hissedemedim ama...... fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?