2012 Şubat Anneleri

Gözünaydın canım, sıranı savdın ne mutlu
Doktorun dediği gibi evet steril bir ortamda doğum yapacaksın ama garantisi yok, ne olur ne olmaz ol aşıyı derim.Kaybedeceğin birşey yok sonuçta aşı olduğunda.

iyi sonuçlarla gel inşallah benimde cuma detaylı ultrasonum var heyecanlıyım yani :86::86 kadar oldunmu yahu tanıyamamışlar :))kadında çok açık sözlüymüş vallasonunuda iyi baglamış

iyi sonuçlarla gel inşallah benimde cuma detaylı ultrasonum var heyecanlıyım yani :86::86 kadar oldunmu yahu tanıyamamışlar :))kadında çok açık sözlüymüş vallasonunuda iyi baglamış

Sağol canım aminnn inşallahhh...
Ya kadın kendine baksın Alt tarafı 7 kilocuk aldık
Detaylı renkli ile aynı mı oluyor? Yani ben bi ultrasona girdim de, neydi pek çözemedim, ilk önce ekran normal gözüküyordu siyah-beyaz yani.Kemik gelişimine baktı, birçok şey ölçtü biçti, yardımcısına söyledi, yardımcısı not etti, yaklaşık 45 dakika sürdü.Sonra aralarda ekran renkli ve oldu, canlı kanlı gördüm oğlumu resmen.O an ağladım zaten duygusal moda girdim..
Eğer gireceğin bu ultrasonda çok heyecanlı cd felan veriyorlar

yani sanırım yaptırıcam ne zararı olucak ki sonuçta aşı dimi? teşekkür ederim cevabın için :)

valla hiç bilmiyorum organlara kan akışına filan bakıyorlar heralde en son 16 haftalıktı gördügümde bebişimi bu ticket da 18+5 yazıyo cuma 20 haftalık oluyoruz anlamadım inşallah cd verirler senin iyiymiş renkli filan:81::81::81::81:

canım sağolasın ...kızım biraz daha iyi çok şükür öğleden sonra ateşi 40'a kadar çıktı hemen dr götürdüm iğne yaptılar çok şükür şu an iyi,gözünü açtı annesi gibi iştahıda var ''anne un kurabiyesi alalım mı 'diyor.çok güzel yazmışsın ellerine sağlık içimden geçenlere tercüman olmuşsun.kendine iyi bak tatlım...

ben yan sınıftaki öğretmenle aynı anda hamile kaldım .kadın 50 kilo falandı şimdi de karnı belli oluyor.ben 85 ile hamile kaldım 90 oldum karnım zaten vardı, hala kimse söylemesem anlamıyor.ikimizi görenler bana aaaa belli olmuyor ona da çok almışsın diyorlar.arkadaş zaten çok hassasdır siir oluyor.halbuki ben onun 2 katıyım ama herkes benim kilolu olmama alışmış ya hiç tepki vermiyorlar.zavallı kadın hayatının hatasını benimle aynı anda hamile kalmakla yaptı:)))

ben de aşı konusunda karasızım pazartesi dr kontrolum var.sorarım gidince pazartesiye kadar yaptırmazsan yazrım dr ne diyecek bakalım...

yaa ben kıyafetleri ne zaman yıkayıp ütüleyip dolabına yerlestirsem:44::44: tabi o zaman hemen dolabı da eksikleri de alırımm ütüsünü ben yapmak istiyorum ama simdiden herseye belim agrıyo ilerki aylarda dikilipp ütüleyebilir miyim acaba:44::44::44:

erken deilmi sankimm kirlenmesin sonra:26:

tatlım daha çok erken yıkamak için.ocak ayında falan yapmayı düşünüyorum ben...

erken deilmi sankimm kirlenmesin sonra:26:

tatlım daha çok erken yıkamak için.ocak ayında falan yapmayı düşünüyorum ben...

o zaman dolabı almak için de mi erken:44::44: peki besik ?? onu ne zaman alsak?? bide cocuk yatakları hep 10 cm kalınlıgında mı?? ayy konudan konuya atlayarrak geciyorum ama kafamm sorularla dolu

Ya bugün benim bi tanıdığım bana "yok canım hepsi de yıkanmaz, pakettekileri niye yıkıyorsun ki özellikleri kaybolur" dedi.Hakikaten aldığımız herşeyi yıkıcaz mı?

benn yeni kokusunuu cok severim ama yinedee yıkamadann giymeyiz nedense.. bide ben magazada calıstıgım içinn en iyi markaların depolarında bile kıyafetler yerlerde sürünüyo tatlımm sayım dı depoydu derkenn..

Son düzenleme:
o zaman dolabı almak için de mi erken:44::44: peki besik ?? onu ne zaman alsak?? bide cocuk yatakları hep 10 cm kalınlıgında mı?? ayy konudan konuya atlayarrak geciyorum ama kafamm sorularla dolu

Almış biri olaraktan haliyle bana erken gelmiyor, vallahi almasaydım da maddi olarak hepsi üst üste gelince çok sıkışırdım.
Yataklar 10 cm. değil, 8 de var 20de var, ama 20 alma derim.Biz ilk 20 cm aldık beşiğe koyduk çok yüksek kaldı yatak, gittik 10 cm. aldık viskon hafif sert.Zaten sert olması gerekiyormuş kemik gelişimi için.

benn yeni kokusunuu cok severim ama yinedee yıkamadann giymeyiz nedense.. bide ben magazada calıstıgım içinn en iyi markaların depolarında bile kıyafetler yerlerde sürünüyo tatlımm sayım dı depoydu derkenn..

Haklısın, ben de yıkayayım ama Ocakta hep evde olucaz ya canımız sıkılır o zaman yıkar ütüler yerleştiririz

kıalar iyi aksamlar herkeze....bisey sorcam göüğsünden süt glen varmı benim göğüs uçlarım çok sızlıyodu ve pıtır pıtr uçları kabardı neoluyo diye bakarken bi baktım sıvı geliyor heralde süttür demi ama daha erken degilmi ki daha hareketini bile hissedemedim ama...... fikri olan varmı

Bir iki arkadaşta daha olmuştu, süt sanırım.
O kabarık uçlar bende de var ama ellemiyorum, sakıncalı sen de elleme bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…