2012 Şubat Anneleri

fiyatta çok notmal etekte süperrr bencede kaçırma bunu dediğin çok doğru çifte standart yapıyolar bence

Hamile pantolonlarım var 2 tane lcw den aldım birisi keten birisi kot.

Ama bu 40 beden pantolonu da hamileyken aldım buyuk beden aldım, buyuk oluyordu bana simdi tam oluyor moralim bozuldu oyle gorunce.

Kilo aldıgıma pek inanamıyordum ama cidden almısım kiloları

Gunaydın bebüsüm.

Ah ahhh eskıye bakacak olursak bebem, 36 beden bana bol gelırdı.
Sonra 38 oldum.
Derken dusuk bel gıyınıyorum dıye 40 a cıktım.
Sımdı 42 olmuyor neredeyse.

Nasıl mı verecez.
Emzırme ıslemınden sonra yemegımıze dıkkat edecegız.
Ekmek yemeyecegız, bol bol ılık su ıcecegız.
Ve emzırırken dahı spor yapacagız.
Tabıı bebuslerımız ızın verırse fıt olmamıza.

Evet canım, bizlere gore hicbirsey bulunmuyor..

Bir hamile t-shirt u alayım dedim kendime 1 tane dirsek altına kadar olandan zor buldum. Hep kısakollu yakası bagrı acık..

Ama pantolonlar guzel, uzerine bir tunik giydigin zaman cok rahat oluyor. Ben oyle yapıyorum. Ya da kısakollu t-shirt giyip ustume pardesumu falan giyiyorum.

Etek guzel, ve fıyatı da pahalı degil. Eger icine sindiyse kacırma al derim. İleride de giyebilirsin belini ayarlayarak

ben evlenmeden önce 38 giyiyordum evlendim 40a çıktım hala 40 bedenim ama hamile kıyafetlerinde yani sonuç olarak ben kg almadım tartının yalancısıyım ama vucut şeklii değişiyor bebişim bundan sebep olmuyor sen bakma ona hamilelik boyunca max:20kg yani en fazla olacağın 6 ayda o kgdan eser kalmaz emzirirken vs insan çok hırpalanıyo gecen gündüzüne karışcak takma sen bunları kafana eskiden sıska bayan mı varmış kayınvalideler gelin bakmaya giderken en akça pakçasına en balıketlisine bakarmış şimdi esmerlik+sıskalık moda oldu boşverşn siz sağlığınız yerinde olsun

Anammm 36 dan 42 ye mi

O zaman sukrediyim ben halime

Valla simdi de tutsam bogazımı fena olmıycak ama iste dayanamıyorum ne gorsem yiyorum yaa.

çok şükür ne demek istediğimi anlayan biri çıktı birşeyleri sorgusuz sualsiz kabul etmeye ne kadar alışmışız bende seninle aynı fikirdeyim sağlam bir kaynaktanda öğrendiğim için paylaştım arkadaşlarla aynen dediğin cümleler doğru tarlada doğurmayacağımıza göre gerek yok tşk ederim paylaştığın için

fiyatta çok notmal etekte süperrr bencede kaçırma bunu dediğin çok doğru çifte standart yapıyolar bence

Ne yazık kı oyle canım.
Tamam o zaman alayım.
Ama beden konusunda kararsız kaldım canım.
Ben nadıren 38 gıyınıyordum son zamanlarda.
40 daha rahattı ama bıraz dusuk bel olsun dıye 42 gıyınıyordum.
Sımdı 1 numarayı 38-40 yapmıslar
2 numarayı da 40-42
Ben 2 numarayı alayım dımı? Daha rahat olur.

Oyle canım ya.
Etek gıyınmeyı cok ıstıyorum.
Bır tane bulamadım.
Gecen C&A ya gıttım bın bır umıtle, baktım hep mını etekler, elbıseler.
Bende genelde pantolon ustune tunık gıyınıyorum.
Ama calısında arada degısıklık yapmak ıstıyorum.
Sıkıldım sureklı pantolon, tunıkten.
Dun aksam bır tane etegımı kestım, hamıle etegıne cevırdım.
Oda kot. Ama tabıı eskı bır model, cok da guzel degıl.
Bu etegı begendım, beden konusunda fıkırlerınız olursa degerlendırıp, ona gore almak ısterım.

Aman yok sıskalık istemem zaten sevmem sıska vucutları.

Ben idealdim 38 beden ve topluydu etlerim ( Gerci simdi daha da toplandım )

6. aya girdim 6 kilo almısım suana kadar. En cok kilolar son 2 ayda alınıyormus zaten. Bebek de asıl o zaman kilo almaya baslıyormus normalde de.

O zaman asıl dikkat etmeliyiz yediklerimize ictiklerimize ki kilo verirken zorlanmayalım. Benim gorumcem suan emziriyor ve hamileliginde suan oldugu kadar kilolu degildi valla hic kilo vermedi ustune bir de dogumdan sonra asırı kilo aldı. Dogumdan sonra hep beraber veririz gene burda kiloları birbirimize destek olarak

Anammm 36 dan 42 ye mi

O zaman sukrediyim ben halime

Valla simdi de tutsam bogazımı fena olmıycak ama iste dayanamıyorum ne gorsem yiyorum yaa.

36 lık halımı gerı ıstemem.
Goren, 'hastalıklı gıbı gorunuyorsun' derdı.
Kemıklerım batıyordu yatarken resmen.
38 bedende ıyıydım.
Eh sımdı hamıleyım, olacak o kadar

Dogum ve sut emzırme asamalarından sonra Rabbım ızın verırse sıkı bır program uygulayacagım, nıyetımde bu var.

Burada ıdolum, abımın esıdır.
Oda senın gıbı genc ve ıkı cocuk annesı.
Gorsen ne gobek var, ne basen.
Fıstık gıbı duruyor.
Burada genc anne olmanın ve iç karnın genıs olmasının buyuk avantajı var tabıı.

yok cnm takıntılı olma hamile bedenini büyük alcaksın die bişi yok hamile ürünleri normalde bedenin kaçsa ona göre yapılıyo bu seferde belinden düşer korkma olmıycak die 38-40 beden bana pantolonda oluyo yani ama yine sen bilirsin bol giyinmeyi seversen 2 şıkkıda deneyebilirsin

Beden yapına gore al canım. Bak mesela ben lcw den aldıgım keten pantolonu 40 aldım kot'u 38 aldım. Cunku kotun onu bol duruyordu o kumasla birlesen yer sarkıyordu cok kotu bir gorunumu vardı. Zaten beli lastikli oldugu icin karnına gelen yeri ayarlıyabiliyorsun istedigin gibi. İyi dusun tasın incele oyle secimini yap bence.

kızlar günaydın çok endişeleniyorum yaa sabhları sanki adet olcak gbi sancı çekiyorum ya çok korkutuyo bu beni aranızda benim gibi olan warmı:85: doktora daha geçen hafta gittim herşey yolunda dedi rahim kanal uzunluğuma da baktı normal dedi ama...

bu tepkide ne ya en az senin kadar düşünüyorum birşey paylaşırken ... neyse aynı dilden konuşmuyoruz isteyen bir fikir olarak alır isteyen almaz ok kapatalım

Dogru dıyorsunuz.
LCW den aldıgım pantolonları 38 almıstım, gayette rahat oluyor.
Ben en ıyısı 1 beden alayım, olmadı ıade edılebılıyor, ıade ederım.
Netıce de ne kadar sısecegım kı!
Sıstıgımde de gıyınmeyı verırım, napim.
Tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın dadlu bacılarım benım

yani son 2 ayda ortalama 6-8kg arası alınıyo die biliyorum bakalım bu ayıda max1 kg atlatırsam hamileleğimi 6-7kg tamamlarım gibi geliyo ama anacığıma çekiceğim kesin oda logusalıkta çok kg alırmış bakalım sağlığımız yerinde olsunda bişicik olmas bize veririz ya kızlar bende hiç çatlak oluşmadı akşam şöle aynada baktımda göbüşüme gögüslerime yok bişi şükür sanırım cildimin yağlı olması gerginleşmesine müsade ediyo çatlak oluşmuyo bide şu panthenol fort baby losyonu mükemmel bişi her akşam yatmadan göbüşümü ovuşturuyorum ohh oglum çok seviyo annesine tepik atıyo

bence herkes kendi doktoruna güvenmeli ve önerilerine kulak asmalı sizin doktorunuz asıyı önermemiş olabilir ama bu asının zararı olmadığı hatta tatsız ters bir durumda yenidoğana ve anneye faydası olacağı kesindir.bütün doktorların görüş ayrılıkları var neticede.yoksa burda herkes birbirini gayet iyi anlıyor.

aslında haklısınız kızlar çok soğuk olmayacak en fazlşa 1.5 ay sonra yine sıcak olcak açacağız heryerlerinin pişirmemek için aşırı kalına kaçamamk lazım zaten çok çabuk büyüyolarmışş:)

bu tepkide ne ya en az senin kadar düşünüyorum birşey paylaşırken ... neyse aynı dilden konuşmuyoruz isteyen bir fikir olarak alır isteyen almaz ok kapatalım

azelyanın tepkisi normaldi.burda birbirimizi kötü etkileyecek paylasımlardan kacınıyoruz hepimiz.o asıyı yaptırmıs bir anne adayı olarak sizin söylediğiniz ilerde bircok hastalığa sebep olur cümlesi bir anne adayının kafasını karıstırır ve üzer.hepimiz fikir alıp veriyoruz hergün sayfalarca yazı yazıyoruz herkes birbirinin fikrine katılmıyor elbette ama öneri gibi yapıyoruz paylasımlarımızı paniğe yönlendirecek yada endişeye teşvik edecek cümlelerle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…