2012 Şubat Anneleri

ne güzelmiş..bosuna demezler demekki bebek rızkıyla gelir diye.insallah hayırlı evlatlarımız olur hepimizin

Burdayım kız, bi yandan muhteşem yüzyılı izliom netten Söylediklerinde haklısın.

Çok güzelmiş canım, aminnn ...

Of yaa offf bogulucam bu evn icinde kendimi hapiste gibi hissediyorum. Ben kocamı yanımda istiyorum yaa

Bıktım her gece gec gelmelerinden yeter yeter

bblau canım az önce geçmişi okurken gördüm.cokk cokk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış hakikaten.umarım iyisindir şimdi.

Mesai mi gezme mi gelmeme sebebi?
Eğer ikincisi ise düzgünce bir konuş canım..

Sozde iş! Her gun arabasının soforuyle bulusuyorlar ne hikmetse, hep hesap yapıyorlar ne hasabıysa! Bir turlu cozemedim bu isi ben.

Bak suan evde kimse yok. Kaynanam iste kayınpederim camide. Eve gelsyedi saatinde biraz basbasa otursaydık nolurdu sanki dimi?

Azelya cok sey mi istiyorum ben sence? O kadar dile getiriyorum rahatsız oldugumu ama hala devam ediyor.

Eger 10 da gelmezse eve cok kotu kıyamet kopucak sonunda. Ama ne kadar bagırsam da takmıyor hala devam ediyor ya o daha cok sinirimi bozuyor..

10 da gelecek esim ( gelirse tabi) kayınpederim evde olucak kaynanam belki gelmis olucak odaya gel biraz oturalım sarılalım edelim desem " babam icerde onu yalnız bırakmayalım " diycek babasının kanına gelicek oturucaz. Sonra da tv ye gecicek yayılarak tv izliycek!

Cok sıkıldım monooton bir hayat yasamaktan ben cok! Ben eski kocamı geri istiyorum.

Canımmmm tabiki çok şey istemiyorsun (
Ama kıyamet kopmasın 10da gelirse, yine sen normal bi şekilde anlat, sen bağırdıkça bebişinde korkacak bunu düşün.
Bağırmak demek ki çözüm getirmiyor, ayrılmak istemediğine göre o zaman geriye bi tek sabrederek konuşmak kalıyor be güzelim..."sen geç gelince ben çok sıkılıyorum, çok üzülüyorum, seni yanımda istiyorum" gibisinden konuş.Allah büyük, çok fazla da şöyle yap böyle yap demek istemiyorum seni etkilememek için.

iyi akşamlar arkadaşlar

17+2 haftalık hamileyim ve mart annesi olacam derken doktorumun sezaryen olduğu için iki hafta erken alırız demesiyle şubat annelerine transfer oldum.
bir oğlum var 3 yaşında bir de kızım olacak kısmetse

Neyse insallah 10 da gelir de bu sefer sakince konusmaya calısıcam bakalım..

Cunku gercekten sıkıldım bu durumdan..

2008 eylül annelerinde beraberken 2012 Şubat annelerinde de birlikteyizzzz ahcok sevindim canım :)

Neyse insallah 10 da gelir de bu sefer sakince konusmaya calısıcam bakalım..

Cunku gercekten sıkıldım bu durumdan..

10 damı canım benim eşimin işi restaurant malum ve 11 den önce asla evde olma şansı yok son bir ay kala bende evde olucam napıcam bilmiyorum..bide benide merak edecek ben karnım burnumda hep bir tetikte olcağım eşin 10 da eğer işten geliyorsa öpte başına koy derimben ama oyalanıyorsa kahvede falan o zaman haklısın .. artık seni düşünmeli..​

ben de 21+5 günlük gebeyim. umut33 benim eşim kadın doğum uzmanı. o da aşı vurulmamın gereksiz olduğunu söyledi. buradaki kızlardan duyunca sordum. gerekli olsaydı sana zaten söylerdim dedi. ancak sen tarlada ya da evde doğum yapmayı planlıyorsan vurul dedi:) sağlık bakanlığının aşı programı çok eski yıllarda hazırlanmış bu aşı da o yıllardan kalmaymış. bu aşı sezeryan ameliyatı olacaklar için gerekliyse her çeşit ameliyatı olanın vurulması gerekiyor diye düşünüyorum.

6.30 da bitiyor isi servis soforlugu yapıyor.

7 de evde oluyor normalde ama eve gelmiyor kahveye gidiyor. 10 da gene servisi oluyor gece servisine 12 de geliyor.

7 den 10 a kadar evde olma sansı varken gelmiyor eve. Bazen de 10 servisine baska arkadasını gonderiyor geliyor eve ama tv karsısına gecip yatıyor benle hic ilgilenmiyor..

Keske seninki gibi bir isi olsa da esimin eve gelme sansı yok desem kendimi rahatlatsam..

birçok konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlar arasında farklı görüşler var sanırım. o yüzden herkes yine kendisi için en doğru olanı yapacaktır. ben yaptırdım. benim ve doktorum tercihi bu yöndeydi. ama aksi de olabilir tabi...

çok gıcık bişey olmalı belki hamile olduğun için senden uzaklaşmıştır diyorum hani bişey olur bebeğe diye bazı şeyleri bırakmıştır ama tam tersi olması lazım sonuçta seni önemsemesi gerekir şu dönemde bence al karşına ve müsait bi zamanda içindeki herşeyi sakin bir dille konuş ama onunda şikayetlerini sakince cevapla orta yol bulmaya çalışın..yoksa susa susa içine ata ata dahada büyük bir olay patlak verir..hamile olduğunu ve ona ihtiyacının şu zamanda daha fazla olduğunu söylemelisin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…