- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.741
ben bi kaçgündür peygamberimizin nasihtlarinin yazılı olduğu çok güzel dini bir kitap okuyorum ve şuan olduğum bölümde bakın ne yazıyor kızlar çok etkilendim;
peygamberimiz şöyle demiş..;sizden birinizin yaradılışı evvela anne karnında 40 günde başlar.. sonra ikinci 40 günlük süre içinde kan pıhtısı görünümünde olan döllenmiş hücre haline döner..sonrada bir o kadar zaman içinde bir o kadat et parçası yani cenin olur..daha sonra ona bir melek gönderilir(burası çok önemli yazının ); anne rahmindeki canlının RIZKINI,ECELİNİ,AMELİNİ,CENNET EHLİ BİRİ Mİ YOKSA CEHENNEM EHLİ BİRİ Mİ?, olacağını yazmakla emrolunur..
yani bizim evladlarımızın bütün herşeyini bir melek yazmakla emrolunmuş meğer..çok güzel dimi..inş cennet ehlinden olur evladımız
azelyammm noldu bebişimm ordasın mııkıss saklanmasana sonra arıyoruz bulamıyoruz seni hayatta hiçbişeyin garantisi yoktur.sağlık bakanlığı tarafından yapılan bir asınında zararı olsun sanmam.bazı doktorlarda bir zamanlar baska asılar için milleti sıraya dizmişti.rutine indirilmiş bi asıdan zarar gelmez bencee.
ben bi kaçgündür peygamberimizin nasihtlarinin yazılı olduğu çok güzel dini bir kitap okuyorum ve şuan olduğum bölümde bakın ne yazıyor kızlar çok etkilendim;
peygamberimiz şöyle demiş..;sizden birinizin yaradılışı evvela anne karnında 40 günde başlar.. sonra ikinci 40 günlük süre içinde kan pıhtısı görünümünde olan döllenmiş hücre haline döner..sonrada bir o kadar zaman içinde bir o kadat et parçası yani cenin olur..daha sonra ona bir melek gönderilir(burası çok önemli yazının ); anne rahmindeki canlının RIZKINI,ECELİNİ,AMELİNİ,CENNET EHLİ BİRİ Mİ YOKSA CEHENNEM EHLİ BİRİ Mİ?, olacağını yazmakla emrolunur..
yani bizim evladlarımızın bütün herşeyini bir melek yazmakla emrolunmuş meğer..çok güzel dimi..inş cennet ehlinden olur evladımız
Of yaa offf bogulucam bu evn icinde kendimi hapiste gibi hissediyorum. Ben kocamı yanımda istiyorum yaa
Bıktım her gece gec gelmelerinden yeter yeter
Mesai mi gezme mi gelmeme sebebi?
Eğer ikincisi ise düzgünce bir konuş canım..
Sozde iş! Her gun arabasının soforuyle bulusuyorlar ne hikmetse, hep hesap yapıyorlar ne hasabıysa! Bir turlu cozemedim bu isi ben.
Bak suan evde kimse yok. Kaynanam iste kayınpederim camide. Eve gelsyedi saatinde biraz basbasa otursaydık nolurdu sanki dimi?
Azelya cok sey mi istiyorum ben sence? O kadar dile getiriyorum rahatsız oldugumu ama hala devam ediyor.
Eger 10 da gelmezse eve cok kotu kıyamet kopucak sonunda. Ama ne kadar bagırsam da takmıyor hala devam ediyor ya o daha cok sinirimi bozuyor..
10 da gelecek esim ( gelirse tabi) kayınpederim evde olucak kaynanam belki gelmis olucak odaya gel biraz oturalım sarılalım edelim desem " babam icerde onu yalnız bırakmayalım " diycek babasının kanına gelicek oturucaz. Sonra da tv ye gecicek yayılarak tv izliycek!
Cok sıkıldım monooton bir hayat yasamaktan ben cok! Ben eski kocamı geri istiyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar
17+2 haftalık hamileyim ve mart annesi olacam derken doktorumun sezaryen olduğu için iki hafta erken alırız demesiyle şubat annelerine transfer oldum.
bir oğlum var 3 yaşında bir de kızım olacak kısmetse
Canımmmm tabiki çok şey istemiyorsun(
Ama kıyamet kopmasın 10da gelirse, yine sen normal bi şekilde anlat, sen bağırdıkça bebişinde korkacak bunu düşün.
Bağırmak demek ki çözüm getirmiyor, ayrılmak istemediğine göre o zaman geriye bi tek sabrederek konuşmak kalıyor be güzelim..."sen geç gelince ben çok sıkılıyorum, çok üzülüyorum, seni yanımda istiyorum" gibisinden konuş.Allah büyük, çok fazla da şöyle yap böyle yap demek istemiyorum seni etkilememek için.
iyi akşamlar arkadaşlar
17+2 haftalık hamileyim ve mart annesi olacam derken doktorumun sezaryen olduğu için iki hafta erken alırız demesiyle şubat annelerine transfer oldum.
bir oğlum var 3 yaşında bir de kızım olacak kısmetse
Of yaa offf bogulucam bu evn icinde kendimi hapiste gibi hissediyorum. Ben kocamı yanımda istiyorum yaa
Bıktım her gece gec gelmelerinden yeter yeter
Neyse insallah 10 da gelir de bu sefer sakince konusmaya calısıcam bakalım..
Cunku gercekten sıkıldım bu durumdan..
herkese mrblar kızlarr bugün çokk mutluyum çünkü doğumm günüm..bebğimde yanımda benle...geçmişi okuyamadımm çokk yamışsınız maşallah sizlerle bişey paylaşmak istiyorumm ben geçen günlerde profle görüştüm tam bir muayene oldum tetanoz aşısını ayrıntılı konuştuk vurulma dedi kaçbildiğin kadar kaç çünkü sebebi henüzz bilinmeyen bir çok hastalığa dVETİYE ÇIKARTILIYOR gelecekte kaldırlacak dedi.vurulanlar lütfeennn paniğe kapılmasın ama vurulmayanlara tavsiye etmiyorum eğerrr evde doğumm yapmayacaksanızzz.ben vurulmayacağım sizlerede fikir olsun diye yazdımm.sağlıklı günler sizlere ve bebişlerinize
2008 eylül annelerinde beraberken 2012 Şubat annelerinde de birlikteyizzzz ahcok sevindim canım :)
10 damı canım benim eşimin işi restaurant malum ve 11 den önce asla evde olma şansı yok son bir ay kala bende evde olucam napıcam bilmiyorum..bide benide merak edecek ben karnım burnumda hep bir tetikte olcağım eşin 10 da eğer işten geliyorsa öpte başına koy derimben ama oyalanıyorsa kahvede falan o zaman haklısın .. artık seni düşünmeli..
ben de 21+5 günlük gebeyim. umut33 benim eşim kadın doğum uzmanı. o da aşı vurulmamın gereksiz olduğunu söyledi. buradaki kızlardan duyunca sordum. gerekli olsaydı sana zaten söylerdim dedi. ancak sen tarlada ya da evde doğum yapmayı planlıyorsan vurul dedi:) sağlık bakanlığının aşı programı çok eski yıllarda hazırlanmış bu aşı da o yıllardan kalmaymış. bu aşı sezeryan ameliyatı olacaklar için gerekliyse her çeşit ameliyatı olanın vurulması gerekiyor diye düşünüyorum.
kısmette burda da buluşmak varmış canım ben mart annesi olucam diyordum. seninde sezaryendi demi kaçıncı haftada doğum yapmıştın ayşe berili
6.30 da bitiyor isi servis soforlugu yapıyor.
7 de evde oluyor normalde ama eve gelmiyor kahveye gidiyor. 10 da gene servisi oluyor gece servisine 12 de geliyor.
7 den 10 a kadar evde olma sansı varken gelmiyor eve. Bazen de 10 servisine baska arkadasını gonderiyor geliyor eve ama tv karsısına gecip yatıyor benle hic ilgilenmiyor..
Keske seninki gibi bir isi olsa da esimin eve gelme sansı yok desem kendimi rahatlatsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?