2012 Şubat Anneleri

Bu ası meselesinde Avrupa ülkelerinde çok yaygın olduğu için hava , su ve bir dolu yolla tetanos mikrobu bulasabiliyor dolayısıyla oralarda çok mühim ama 'dogru' tabi bizim ülkemizde hem çok yaygın bir hastalık degilneticede isteğe bağlı yapılır bu kadar basit

arkadasım üşütmüş olabilirmisin acaba ayaklarını sıcak tutmayı dene.ondan sancı seklinde olabilir kasıklarda ağrı.birde doktorum bana o bıcak saplanmaları gibi olan seyler için bebeğin büyük hareketler yaptığını korkmamam gerektiğini söylemişti.sen ayaklarını sıcak tutmayı dene bi istersen.

adese ben seni cok merak ettim o gün aksamdan sonra kızın nasıl oldu umarım bişeyciği yoktur.

cnm o kramp batmaları bana da ara ara oluo ama bu resmen adet sancısı gibi ilk gün çektiğimiz sancı gibi,kendimden çok utanıyorum eşimi annemi huzursuz ediourum bilioum ama ben çok korkuoum bebeğime bişey olcak die tüm gece hiç uyutmadı beni herkes bıktı benden:85:kendimi çok kötü hissedioumm

Demetcıgım, Nazomun dedıgı gıbı soguk almıs olabılırsın.
Bırde anı hareketlerden uzak dur.

Nazom, adese mı geldı?
Ben o aksam ona yanıt da veremedım.
Sonradan okudum mesajını.
Ama bblau gayet guzel bır acıklama yapmıstı.
Bende aynı dusuncedeyım zaten.
Umarım su an kızın da, sende daha ıyısınızdır.

bi ara altta ismini gördüm canım.ben mesajı yazana kadar gitmişti.umarım hersey yolundadırbu arada az önce koyduğun etek resmi de cok güzeldi al gitsin kuzum. bi daha mı hamiş olcezzz sankii.yani olsakta oohhh sefamız olsun.

Ne demek canım benim, birbirimize yardım etmek icin burdayız biz

Benim goguslerim cok kucuktu ve o yuzden catladılar hemencecik..
Benim de vucudum yaglıdır hep sivilcelenirim o yuzden ama kalcalarım genisledigi icin benim hep catladı. Karnımda bisey yok simdilik.
Benim de goguslerimde cok kasınma vardı duramıyordum. Doktor krem verdi hergun aksamalrı onu suruyorum ve kasıntısı kesildi ama catlaklar duruyor hala iste
kimse cewap wermicekmi bana kızlar çok kötüyüm yaa yardım edn lütfeen

Canım her sabah o agrı bende de oluyor. Cok rahatsız bir sekilde uyanıyorum yatakta. Saga donsem gecmiyo sola donsem gecmiyo..
Panik yapılacak bisey degil bence bu durum. Artık bebek de agırlasmaya basladıgı icin agrı yasıyoruz.

He bir de ayaklarını sıkı giyi corapsız gezme. Havalar sogudu cunku artık. Sırtından da yelegi eksik etme canım. Artık kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.

kimse cewap wermicekmi bana kızlar çok kötüyüm yaa yardım edn lütfeen
tatlım bak şöle ki idrar yolu iltahabı olmuş olabilir bende çok sık oluyo yada allah korusun kum döküyo olabilirsin bir idrar testi yaptır onun dışında bişi olması zor yada daha kötüsü allah korusun taş döküyo olabilirsin sancı sebebi bunlara bağlıdır onun dışında bebeişinle bir ilgisi yokmuş doktorunda demiş sen direk idrar testi yap neyin ne olduğunu görürsün

hımmm benimde karnım çok kaşınıyo deli gibi hatur hutur kaşıyorum işte bende yoğun spekrumlu bir krem kulalnıyorum alt komşum ezca mümessili ondan aldım çok ii geliyor

Oyle bır baktı demek.
ınsallah hersey yolundadır.

Aldım dadlum, valla hamıleyım dıye bırsye alamıyorum zaten.
Bulmusken kacırmak ıstemedım.
ınsallah guzel olur.

Zaten bana Allah ızın verırse 2-3 yıl sonra yıne lazım olacak hamıle gıysısı.
35 olmadan 2. yı de dogurmak ıstıyorum cunku.

Ne guzel anlasıyoruz
Rabbım bozmasın.
Acaba reelde gorussek yıne boyle bırbırımızı korur, kollar mıydık dıye merak edıyorum hep.

doğur tabi güzelim hele ara vermek hiç iyi değil.eğer benim coğu sartım daha önce olgunlassaydı ben bu kadar yas farkı olsun istemezdim aralarında ara arada korkuyorum rahata bu kadar alısmısken hayatımız nasıl değişecek acaba diye merak ediyorum şimdi. valla ben sevdiğim insanları sahipleniyorum üzülmelerine dayanamam mesala,sevindiklerinde bende mutlu olurum.az önce azcık bi depreştim mesela kimse üzülmesin,birbirini üzmesin hep mutlu olsun herkess

Evet canım, Allah bozmasın insallah

Bence anlasırdık gene, cunku hepimiz hamileyiz, hepimizin gorumceleri kaynanaları var

Evet, muhtemelen.
Bı baslardık kayınvalıdelerden, gorumcelerden dem vurmaya, kımse tutamazdı bızı.

Bende hem arayı cok acmak ıstemıyorum.
Hemde zaten yasım kucuk degıl, ıkıncı hemen olsun ıstıyorum.

Ama ınan bende cok korkuyorum, sımdıkı rahatlıgımı ozlerım dıye.

Bekarken oldukca rahattım zatne, sımdı yaklasık 3 yıllık evlı olacagım, esımle sevgılı gıbı bulusuyorum.
Ilerı de bebegımı hazırlayacagım, yolda aglayınca onu susturacagım fılan derken acaba sabrım tasar mı?

Yenı dogum yapan bır komsum var, dun ona gıttım.
Dıyor 'cok zor elefera, hıc susmuyor, gecem gunduzume karıstı, cok bunaldım artık'
Daha bebegı ıkı haftalık, ustelık annesı sureklı yanında.
Bırde ev hanımıydı, yanı evde durmaya alıskın.

Bakalım bızler ne yapacagız.
Insallah Rabbım yardım eder hepımıze.

Bende sevdıgım ınsanlara kıyamıyorum.
Burada bıle canım acıyor, suna uzuldum fılan dıye yazdıklarında 'keske yanında olsaydım' dıye ıc gecırıyorum.

iş yerimde herkes erkek ben sevemiyorum eve gidincede direk etek filan giyerim uzandığım zaman mıncıklıyorum oğlumu

ben de erkekler,n hakim olduğu yerde çalışıyorum

ben de Kaan Kocatepe'nin gerek yok yaptırmana demesiyle yaptırmadım
ilaç alerjim var zaten korkuyodum

Su içtim valla canım ben, dayanamam susuzluğa

sabaha kadar tuvalete kalktığımda yudum yudum içtim

Hoşgeldin canım...
Ben seni biliyorum ocak annelerinden...
Bende arada okuyorum orayı...

Canım arkadaşlar bilerek öyle yazdı..
Şubat topiği çok tatlı...
[/B][/I][/COLOR]

hoşbulduk canım
ben tamamen terketmedim tabii orayı ama boş olunca sıkılıyorum burası aktifken bilgi alışverişi yapabiliriz

Aminnnn inşallah

kızlarrrrrr çok şükür şeker yüklemesini yaptırdım
yalnız amma abartılıyomuş yaaa
yok iğrenç yok baygınlık geçirdim yok tansiyonum düştü falan diyenler oldu bana
dedim kesin doğumu da böle abartıyolar o zaman
2 dikişte içtim 1 şişe suyu
sonra muayene oldum
çokkk şükür Rabbime bebeğimiz sağlıklı ilerliyor
ilk kez renklide yüzünü gördüm
abovvvv benim içimde bebek varmış iskelet değil
sonra eve geldim
sonuçları telde aldım
şeker normal
idrar temiz

hadi gözünüz aydınsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah..

ikinize de kesinlikle katılıyorum arkadaşlar . akşam ben de benzer birşey yazmıştım. herkesin kendi tercihi...
uyaran arkadaşlar yanlış anlamasın beni şimdi burda birisi bana yaptırma dedi diye telaşlanacak değilim. neticede benim doktorum da uzman. önerisini gayet uygun bir dille açıkladı bana da makul geldi. ama alay eder gibi söylemeniz, yok bağda bahçede doğum mevzularına girmeniz bana pek hoş gelmedi...

gözünüz aydın, en sıkıntılı dönemler bitti sizin için ne güzel. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

elefera geçmiş olsun şeker sana da. benim de eşim hasta, okulda da çocuklar ve arkadaşlar... ödüm kopuyor bulaşacak diye. dün aile hekimimize uğradık. eşime ilaç verdi. bana da yaklaşma, bol bol meyve sebze tüket, balık ye dedi. bitki çayı içerken gözünü seveyim önce bak internetten. her bitki hamilelikte faydalı olmayabiliyor...

bedene gelince. ben 34 giyiyordum. C&A'dan aldığım pantolonlar yine 34 züğürt tesellisi diyeyim benimkine. sanki bedenler aynı. ben doğumdan sonra normal pantolonlar giyerken görücem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…