- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.801
kızlar günaydın çok endişeleniyorum yaa sabhları sanki adet olcak gbi sancı çekiyorum ya çok korkutuyo bu beni aranızda benim gibi olan warmı:85: doktora daha geçen hafta gittim herşey yolunda dedi rahim kanal uzunluğuma da baktı normal dedi ama...
Demetcıgım, Nazomun dedıgı gıbı soguk almıs olabılırsın.
Bırde anı hareketlerden uzak dur.
Nazom, adese mı geldı?
Ben o aksam ona yanıt da veremedım.
Sonradan okudum mesajını.
Ama bblau gayet guzel bır acıklama yapmıstı.
Bende aynı dusuncedeyım zaten.
Umarım su an kızın da, sende daha ıyısınızdır.
Dogru dıyorsunuz.
LCW den aldıgım pantolonları 38 almıstım, gayette rahat oluyor.
Ben en ıyısı 1 beden alayım, olmadı ıade edılebılıyor, ıade ederım.
Netıce de ne kadar sısecegım kı!
Sıstıgımde de gıyınmeyı verırım, napim.
Tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın dadlu bacılarım benım
yani son 2 ayda ortalama 6-8kg arası alınıyo die biliyorum bakalım bu ayıda max1 kg atlatırsam hamileleğimi 6-7kg tamamlarım gibi geliyo ama anacığıma çekiceğim kesin oda logusalıkta çok kg alırmışbakalım sağlığımız yerinde olsunda bişicik olmas bize veririz ya kızlar bende hiç çatlak oluşmadı akşam şöle aynada baktımda göbüşüme gögüslerime yok bişi şükür sanırım cildimin yağlı olması gerginleşmesine müsade ediyo çatlak oluşmuyo bide şu panthenol fort baby losyonu mükemmel bişi her akşam yatmadan göbüşümü ovuşturuyorum ohh oglum çok seviyo annesine tepik atıyo
kimse cewap wermicekmi bana kızlar çok kötüyüm yaa yardım edn lütfeen
tatlım bak şöle ki idrar yolu iltahabı olmuş olabilir bende çok sık oluyo yada allah korusun kum döküyo olabilirsin bir idrar testi yaptır onun dışında bişi olması zor yada daha kötüsü allah korusun taş döküyo olabilirsin sancı sebebi bunlara bağlıdır onun dışında bebeişinle bir ilgisi yokmuş doktorunda demiş sen direk idrar testi yap neyin ne olduğunu görürsünkimse cewap wermicekmi bana kızlar çok kötüyüm yaa yardım edn lütfeen
arkadasım üşütmüş olabilirmisin acaba ayaklarını sıcak tutmayı dene.ondan sancı seklinde olabilir kasıklarda ağrı.birde doktorum bana o bıcak saplanmaları gibi olan seyler için bebeğin büyük hareketler yaptığını korkmamam gerektiğini söylemişti.sen ayaklarını sıcak tutmayı dene bi istersen.
adese ben seni cok merak ettim o gün aksamdan sonra kızın nasıl oldu umarım bişeyciği yoktur.
Ne demek canım benim, birbirimize yardım etmek icin burdayız biz
Benim goguslerim cok kucuktu ve o yuzden catladılar hemencecik..
Benim de vucudum yaglıdır hep sivilcelenirim o yuzden ama kalcalarım genisledigi icin benim hep catladı. Karnımda bisey yok simdilik.
Benim de goguslerimde cok kasınma vardı duramıyordum. Doktor krem verdi hergun aksamalrı onu suruyorum ve kasıntısı kesildi ama catlaklar duruyor hala iste
Canım her sabah o agrı bende de oluyor. Cok rahatsız bir sekilde uyanıyorum yatakta. Saga donsem gecmiyo sola donsem gecmiyo..
Panik yapılacak bisey degil bence bu durum. Artık bebek de agırlasmaya basladıgı icin agrı yasıyoruz.
He bir de ayaklarını sıkı giyi corapsız gezme. Havalar sogudu cunku artık. Sırtından da yelegi eksik etme canım. Artık kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.
bi ara altta ismini gördüm canım.ben mesajı yazana kadar gitmişti.umarım hersey yolundadırbu arada az önce koyduğun etek resmi de cok güzeldi al gitsin kuzum. bi daha mı hamiş olcezzz sankii.yani olsakta oohhh sefamız olsun.
Ne demek canım benim, birbirimize yardım etmek icin burdayız biz
Benim goguslerim cok kucuktu ve o yuzden catladılar hemencecik..
Benim de vucudum yaglıdır hep sivilcelenirim o yuzden ama kalcalarım genisledigi icin benim hep catladı. Karnımda bisey yok simdilik.
Benim de goguslerimde cok kasınma vardı duramıyordum. Doktor krem verdi hergun aksamalrı onu suruyorum ve kasıntısı kesildi ama catlaklar duruyor hala iste
Canım her sabah o agrı bende de oluyor. Cok rahatsız bir sekilde uyanıyorum yatakta. Saga donsem gecmiyo sola donsem gecmiyo..
Panik yapılacak bisey degil bence bu durum. Artık bebek de agırlasmaya basladıgı icin agrı yasıyoruz.
He bir de ayaklarını sıkı giyi corapsız gezme. Havalar sogudu cunku artık. Sırtından da yelegi eksik etme canım. Artık kendimize dikkat etmemiz gerekiyor.
bu arada elefera hastaymışsın cnm geçmiş olsun
Ne guzel anlasıyoruz
Rabbım bozmasın.
Acaba reelde gorussek yıne boyle bırbırımızı korur, kollar mıydık dıye merak edıyorum hep.
Oyle bır baktı demek.
ınsallah hersey yolundadır.
Aldım dadlum, valla hamıleyım dıye bırsye alamıyorum zaten.
Bulmusken kacırmak ıstemedım.
ınsallah guzel olur.
Zaten bana Allah ızın verırse 2-3 yıl sonra yıne lazım olacak hamıle gıysısı.
35 olmadan 2. yı de dogurmak ıstıyorum cunku.
Ne guzel anlasıyoruz
Rabbım bozmasın.
Acaba reelde gorussek yıne boyle bırbırımızı korur, kollar mıydık dıye merak edıyorum hep.
Evet canım, Allah bozmasın insallah
Bence anlasırdık gene, cunku hepimiz hamileyiz, hepimizin gorumceleri kaynanaları var
doğur tabi güzelim hele ara vermek hiç iyi değil.eğer benim coğu sartım daha önce olgunlassaydı ben bu kadar yas farkı olsun istemezdim aralarında ara arada korkuyorum rahata bu kadar alısmısken hayatımız nasıl değişecek acaba diye merak ediyorum şimdi. valla ben sevdiğim insanları sahipleniyorum üzülmelerine dayanamam mesala,sevindiklerinde bende mutlu olurum.az önce azcık bi depreştim meselakimse üzülmesin,birbirini üzmesin hep mutlu olsun herkess
iş yerimde herkes erkek ben sevemiyorum eve gidincede direk etek filan giyerim uzandığım zaman mıncıklıyorum oğlumu
herkese mrblar kızlarr bugün çokk mutluyum çünkü doğumm günüm..bebğimde yanımda benle...geçmişi okuyamadımm çokk yamışsınız maşallah sizlerle bişey paylaşmak istiyorumm ben geçen günlerde profle görüştüm tam bir muayene oldum tetanoz aşısını ayrıntılı konuştuk vurulma dedi kaçbildiğin kadar kaç çünkü sebebi henüzz bilinmeyen bir çok hastalığa dVETİYE ÇIKARTILIYOR gelecekte kaldırlacak dedi.vurulanlar lütfeennn paniğe kapılmasın ama vurulmayanlara tavsiye etmiyorum eğerrr evde doğumm yapmayacaksanızzz.ben vurulmayacağım sizlerede fikir olsun diye yazdımm.sağlıklı günler sizlere ve bebişlerinize
Su içtim valla canım ben, dayanamam susuzluğa
Hoşgeldin canım...
Ben seni biliyorum ocak annelerinden...
Bende arada okuyorum orayı...
Canım arkadaşlar bilerek öyle yazdı..
Şubat topiği çok tatlı...[/B][/I][/COLOR]
ben bi kaçgündür peygamberimizin nasihtlarinin yazılı olduğu çok güzel dini bir kitap okuyorum ve şuan olduğum bölümde bakın ne yazıyor kızlar çok etkilendim;
peygamberimiz şöyle demiş..;sizden birinizin yaradılışı evvela anne karnında 40 günde başlar.. sonra ikinci 40 günlük süre içinde kan pıhtısı görünümünde olan döllenmiş hücre haline döner..sonrada bir o kadar zaman içinde bir o kadat et parçası yani cenin olur..daha sonra ona bir melek gönderilir(burası çok önemli yazının ); anne rahmindeki canlının RIZKINI,ECELİNİ,AMELİNİ,CENNET EHLİ BİRİ Mİ YOKSA CEHENNEM EHLİ BİRİ Mİ?, olacağını yazmakla emrolunur..
yani bizim evladlarımızın bütün herşeyini bir melek yazmakla emrolunmuş meğer..çok güzel dimi..inş cennet ehlinden olur evladımız
kızlarrrrrr çok şükür şeker yüklemesini yaptırdım
yalnız amma abartılıyomuş yaaa
yok iğrenç yok baygınlık geçirdim yok tansiyonum düştü falan diyenler oldu bana
dedim kesin doğumu da böle abartıyolar o zaman
2 dikişte içtim 1 şişe suyu
sonra muayene oldum
çokkk şükür Rabbime bebeğimiz sağlıklı ilerliyor
ilk kez renklide yüzünü gördüm
abovvvv benim içimde bebek varmış iskelet değil
sonra eve geldim
sonuçları telde aldım
şeker normal
idrar temiz
bence herkes kendi doktoruna güvenmeli ve önerilerine kulak asmalı sizin doktorunuz asıyı önermemiş olabilir ama bu asının zararı olmadığı hatta tatsız ters bir durumda yenidoğana ve anneye faydası olacağı kesindir.bütün doktorların görüş ayrılıkları var neticede.yoksa burda herkes birbirini gayet iyi anlıyor.
Bu ası meselesinde Avrupa ülkelerinde çok yaygın olduğu için hava , su ve bir dolu yolla tetanos mikrobu bulasabiliyor dolayısıyla oralarda çok mühim ama 'dogru' tabi bizim ülkemizde hem çok yaygın bir hastalık degilneticede isteğe bağlı yapılır bu kadar basit
hadi gözünüz aydınsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah..
kızlarrrrrr çok şükür şeker yüklemesini yaptırdım
yalnız amma abartılıyomuş yaaa
yok iğrenç yok baygınlık geçirdim yok tansiyonum düştü falan diyenler oldu bana
dedim kesin doğumu da böle abartıyolar o zaman
2 dikişte içtim 1 şişe suyu
sonra muayene oldum
çokkk şükür Rabbime bebeğimiz sağlıklı ilerliyor
ilk kez renklide yüzünü gördüm
abovvvv benim içimde bebek varmış iskelet değil
sonra eve geldim
sonuçları telde aldım
şeker normal
idrar temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?