2012 Şubat Anneleri

benim bi arkçım 2ye hamile
o korkutuyo hep gözümü
şimdi de sen de normal yapamazsın diyo kendi yapamadı
yapamazsam da yapamam ayrıca amma baskı yapıyolar insanın üstünde ya

4. hamilelik miiii
anammm sen prof.sun o vakit
hatta pirimiz de diyebiliriz
maşallah ya

bebeeemm erkek ablası

Baharım, tesekkur ederım.
ıyıyım su an.
Sag olsun ıs yerımdekıler cok ılgılenıyorlar.
Sesımı duydular ya, boguk boguk cıkıyor.
Hemen onerıler verıldı, caylar hazırlandı.
Valla ıyı kı boyle bır ısyerınde calısıyorum.

Dedıgın sıteye baktım sımdı.
Cok pahalı!
Benım aldıgım etegın aynısı, hatta model bıle aynıs, orada da satısa sunulmus.
Ben 59 TL ye aldım.
Orada 99 TL

Canım biliyorum görsen yazarsın ...
Bebeklerim iyi..
Hepsi..
Az önce kız oğlanın kaşını tornavidayla yardı..
Bu kadar gecikmeli cevap geldi yoksa hemen yazrdım biliyorsun..
Allahtan gözüne gelmemiş..
Kaşını resmen ikiye bölmüş yandan..
Yakışıklı oğluma nazar değdi..

Allah onu korusun
Allah hepsini korusun
Allah hepimizin evladlarını korusun müjdecim...

en son 2008 anneleri sende buluşacaktı
ne oldu buluştunuz mu?

Aklıma geldi de inşallah bi gün bizde buluşuruz...

Bakıcı bakıyorum gülüm...
Bu bakıcıdan memnun kalmadım
Siagara içiyor tv izliyori elinde oya işliyor
:44::44::44::44::44::44:

Benden şimdilik bu kadar...
bebek içinde 25. haftamda gideceğim...
Çok sık usgye girmiyorum ya ben
özlüyorum tepikoğlumu ama o da biraz beni özlesin demiiiii

Geçmiş olsun kızına da bebeğim
Benim kızda kreşe başladı 3 yaş
Oğlanda 1. sınıfa
bi de bakıcıyı ayarlasaydımmmm

kızlar şimdi doktordan geldimm... vajinal muayene yaptı bi sorun yok dedi bebeğime baktı o da ii dedi..idrar testimde bi problem çıkmadı .ama ağrıları göz önünde bulundurarak erken doğum tehditi olarak kabul etcez dedi iğne yazdı haftada 1 gün vurulcam sonra fitil felan yazdı ilaç yazdı...çok kötüyüm kızlaaar geldiğimden beri ağlıoum çok korkuoumm yatıp istirahat etcen dedi kalkmıcan ayağa dedii..nolur dua edin bizee çok üzülüoumm çookk

ayyy canımcım aynen benim hayal ettiğim gibi bak duygulandım şimdi Allahım hepimize göstersin o günleri bende GELSİN ŞUBAT DİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUMMM:86::86::86:

çoook geçmiş olsun demetmania hiç moralini bozma kendini üzme ilk hamileligimi hastanelerde yatarak ve iğne ilaçlarla geçirmiş biri olarak seni iyi anlıyorum ama hepsi geride kalıyor duet bol bol merak etme Allahın izni ile bişeycik olmaz tatlım

iyi günler arkadaşlar, maşallah sohbetler çok koyu ama malesef ben katılamıyorum hafta içi akşam ve hafta sonu giriyorum ama kimsecikler yok bende geçmişi okumakla yetiniyorum umarım bebişler iyidir

Gel canım sende katılll

selamm kızlarr.. bas dönmesi ve mide bulantısından ölmek üzeryim naptıysam gecmedi

geçmiş olsun şeker

erkek senesi bu sene gerçekten...
Maşallah canım erkekine de
Canım Allah büyük...
Bana da normal doğum demişlerdi ilkinde nasib olmadı...
İnşallah Rabbim sana nasip eder...
Canım evet ya biraz annelik üzerine yüksek lisans ve tez yapmış gibi oldum ama
Hatta doçent oldum..

Canım 15 gün önce 19.99 du bir etek
Hatta Konyalı tansell almıştı ya etek bluz
Çokta güzeldi..

Cuma süper indirimler oluyor
Cumaları takip et....

bu iğnelerin yan etkisi oluyormu.çok korkuoumm yaaa ALLAHIM nolur yardım et çok çaresizimm

geçmiş olsun ağrılarınız neredeydi merak ettim
dikkat edin Allah yardımcınız olsun
benim ark.da erken doğum riski vardı sizin gbi iğne oldu bebek şimdi maşallah çok tatlı

sağol canım evet bu sene genel erkek galiba
benim çin'i de rus'u da terse yattı
Allah nasıl nasip ederse artık farketmez napayım
evet önünüzde

kızlar alışverişten geldim olşuma hastane çıkışı aldım bebetodan organik olandan %30 indirim yapmışlar birda lcw den gömlek aldım çok güzel oldu kırmızı kareli sizde bi bakın yeni şeyler gelmiş

cokk gecmiş olsun balımm.. bzma moralini hiçç en önemlisi o. ne agrısından gittin ki dr a?? bana 16 haftada falan demişti devlet hastanaesii hatta bi sürü kara senaryo falan .. ama bak 20 haftayı devirdikk ne agrı kaldı ne sancı ne tehlike.. beni germiş oldular sadece sorunlu gebelik diye diye yat dinlen sende bol bol cnm benimm ben 2 ay yattımm paso korkudan hiçbişi olmayacak sana da bebeginede

Bakıcı ısı kepaZelikk en son benimki tirtiklamis eşyalarımı parfümler fln gitmiş isten çıkardığımı söyledim vicdansizsin sen dedi deli kadın
Toplanamadik maalesef benim basıma gelen aksilikler yüzünden ama kirilmayan ark larım var Allah'tan ayarlicaz yine
Gecmis olsun oglusuna fena oluyor kardes kavgaları :/

aysebaharcımmmm saol tatlımm ama gerildim artık.. ayakta olsam dengemi kaybediyorumm gibi oluyo.. sabahh kalkmıyım edimm yattıgım yerde basımm dönüyo gözüm kapalı acaba acıktımmı dedim sabahın körü kalktımm mandalin yedim su içtim ilacımı içtim bana mısın demedi. gittim 1 saat daha yatmaya calıstım gecsin diye.. 1 saat debelendikten sonra mutfaga kahvaltı hazırlamaya geldim tekrar aynı.. saat 3 oldu hala ruh gibiyim

adet sancısı gibi ağrım oldu bide akıntım wardı sarımtrakk...yok doktoruma çok güwenioum özele gdiioum zaten ama korkuoum iştee

Selam kızlar nasılsınız bebişlerde iyiydir insallah..... Bişey soracam benim 1 haftadır sarı yeşil afedersiniz balgam tarzı akıntım var her lavobaya gidişte geliyor dr gynomax diye fitil verdi ama geçmedi normal midir bu akıntı fikri olan varmı

Bakıcı ısı kepaZelikk en son benimki tirtiklamis eşyalarımı parfümler fln gitmiş isten çıkardığımı söyledim vicdansizsin sen dedi deli kadın
Toplanamadik maalesef benim basıma gelen aksilikler yüzünden ama kirilmayan ark larım var Allah'tan ayarlicaz yine
Gecmis olsun oglusuna fena oluyor kardes kavgaları :/

NAsılsın canım...
Aöman yapan yapsın yapmayan yapmasın...
Boşverrrrrrrrrrrr

Bağa gel bostana gel vay vay vay vay
Bağ deyince aklıma ne geldi bak şimdi:44::44:
Ne muzurum ya

ay öyle tabi canım. isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz da, hepimizin doktoru var çok şükür, tehlikeli birşeymiş gibi gözükmüş yazılanlardan sonra, ona takıldım. azelya da öyle sanırım...

valla iyiyim.okulla evle uğraşıp duruyoruz. 29 saat ders verdiler zalimler bu halimle. bakalım ne zaman duruuuuuun, yeteeeeeer diye bağırıcam. okulda çok sinirli ve unutkanım. şeytan öğretmen oldum desem yeridir... evde temizlik var bugün, kadını boş bırakmaya gelmiyor. hafta içi alıyordum ama pek içime sinmiyor son zamanlarda ben yokken yaptıkları. gözümle göreyim istiyorum. bir cumartesi günü daha heba oluyor ama olsun. akşam bir yemekle telafi eder herhalde kociş. o kadar da eşşek değil ya

geçmiş olsun canım. bazı doktorlar biraz farklı bir üslup kullansalar böyle canı sıkılmayacak milletin ama oluyor işte. sen tedbirini al, dinlenmene bak. gerisini boşver, Allahın izniyle düzelir. ve iğneler konusunda ne yazıkki hiçbir bilgim yok

aysebaharcımm geçmiş olsun minik yaralanmanız için allah esirgemiş.kardeş kavgalarının en güzel yanıda sanırsam önce birbirine zarar verip sonra onu incittim diye oturup ağlamak olsa gerek. ben kardeşimle kavga ettiğimizde önce illa zarar verirdim sonra ağlardım bi yeri acıdı diye.şimdi gelin olcak be kuzum...taa nerelere gittim bakk.benim kardeşiminde alnında makas izi var ben yapmısım gel buruya sana saç kesicem diye
laylammm ohh ciciklermi aldınız sizzz.amann ne sevimlidir onlarr.ya biz senle bizim kc alısverişmerkezinde karsılasıyomuyuzdur acaba?lcw dedin ya bende ordaydım 2 saat önce.güle güle kullansın annesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…