- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.921
cumartesi dr gittim bebişler sağlıklı gözüküyorlar
2 tane kızım olacak allah izin verirse
Dr ayrıntılı usg istedi 18 haftadan itibaren çekilebiliyormuş
tetanoz olmana gerek yok dedi
kan hapını ve b12 ne devam et dedi içmediğimi söyleyince annem kızdı
kızlar şimdide ayrıntılı usg telaşı sardı beni
hayırlı olsun cnm...ayrıntılı ultrasyonunu radyoloji bölümü mü yapıcak?
günaydın bacılarımmm..
şu tablo çok canımı sıkıyor ya
hala benim kzıım olacak yazıyor oysaki gurbet güzeline kaç defa özelden mesaj attım:26::26:
biz güncellesek, diğer topiklerde gayet güncel ve düzenli ama bizimki darmadağın olmuş yine
cumartesi dr gittim bebişler sağlıklı gözüküyorlar
dr ayrıntılı usg istedi 18 haftadan itibaren çekilebiliyormuş
günaydın cnm benim gözün aydın hehehe kızların olcak bak ohhh işte diyebilirim artık kızçelerin olcak diecumartesi dr gittim bebişler sağlıklı gözüküyorlar
dr ayrıntılı usg istedi 18 haftadan itibaren çekilebiliyormuş
cnm gurbet güzeli yani konu sahibi kişi bebeğini düşürdü içinn artık siteye girmiyo en baştaki tabloyuda o sebepten kimse düzenleyemiyo ama elefera arada bir tablaloar yapıyo takip edersen artık bizim esas tablomuz o artıkgünaydın bacılarımmm..
şu tablo çok canımı sıkıyor ya
hala benim kzıım olacak yazıyor oysaki gurbet güzeline kaç defa özelden mesaj attım:26::26:
biz güncellesek, diğer topiklerde gayet güncel ve düzenli ama bizimki darmadağın olmuş yine
Günaydınlar;
Gözün aydın oyelken:) kızlarını sağlıcakla kucağına al inşallah. ayrıntılı usg de iyi çıkacaktır, telaş yapma canım. ama haplarını aksatma :)
günaydın cnm benim gözün aydın hehehe kızların olcak bak ohhh işte diyebilirim artık kızçelerin olcak die
oğlunun yanına 2 kız yakışırdı ama iyi oldu rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıntılı ultrason için özel doktora gitceksen 2işi birden hallet de bi daha bi o kadar para bayılma bence cnm 4 boyutlu renkliyide çıkar hem ayrıntılıyıda kapsıyo o hemde bir taşla 2 kuş vurursun
amin cnm çok sağol ayrıntılı ultrasan da 4 boyutlu yok mu?
hayır tatlım ayrıntılı ultrason 2 boyutlu die geçiyo oda bizim girdiklerimizle aynı şekide gösteriyogünaydın cnm benim gözün aydın hehehe kızların olcak bak ohhh işte diyebilirim artık kızçelerin olcak die
oğlunun yanına 2 kız yakışırdı ama iyi oldu rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıntılı ultrason için özel doktora gitceksen 2işi birden hallet de bi daha bi o kadar para bayılma bence cnm 4 boyutlu renkliyide çıkar hem ayrıntılıyıda kapsıyo o hemde bir taşla 2 kuş vurursun
amin cnm çok sağol ayrıntılı ultrasan da 4 boyutlu yok mu?
kızlarrrrrr lütfen çok acil..
ben dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorumm.. oysaki hergün hissediyodum dünden beri sadece dün akşam hafif hissettim bugün hiç hissetmedim...
sizede böyle oluyormuuuu...lütfen cevap verin
cnm benim telaş yapmayın bir günü bir güne tutmaz bebeğin şekerli tatlı bişiler ye 10 dk soınra sırt üstü yat bak hissetcen bebeğini allah korusun bişi olsa bebeğine sen iyi olmasın seni zehirler yada kanaman olur ne bilim bu kadar telaş yapma tatlım yahu
ben dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorumm.. oysaki hergün hissediyodum dünden beri sadece dün akşam hafif hissettim bugün hiç hissetmedim...
sizede böyle oluyormuuuu...lütfen cevap verin
Ben dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorumm.. Oysaki hergün hissediyodum dünden beri sadece dün akşam hafif hissettim bugün hiç hissetmedim...
Sizede böyle oluyormuuuu...lütfen cevap verin
evet o haftalara gelmeyi iple çekiyorum..cnm ben 20+2 deyim..2 gün önce bebeğimi hiç hssetmemiştim...dr gittim şükür bebeğim gayet sağlıklı..2 gündürde hareketlerini daha çok hissediyorum..arada oluyor merak etme...allahın izniyle 23-24.haftalarımıza geldiğimizde daha iyi hissederiz.
canım bana da oluyor arasıra
cumartesi dr gittiğimde dedim ki
benim psikolojim bozuldu hareket etmiyor kesin bir şey oldu diye düşünüyorum dedim
dr dedi ki bunlar normal dedi
durup dururken ağlamalar falan hepsi normal hamileliklerde dedi
sonra usg ile baktı dedi ki
sen bunlara mı oynamıyor diyorsun bunlar yerinde durmuyor dedi
sanırım bizim psikolojik sorunlarımız var
hayır tatlım ayrıntılı ultrason 2 boyutlu die geçiyo oda bizim girdiklerimizle aynı şekide gösteriyo
cnm benim telaş yapmayın bir günü bir güne tutmaz bebeğin şekerli tatlı bişiler ye 10 dk soınra sırt üstü yat bak hissetcen bebeğini allah korusun bişi olsa bebeğine sen iyi olmasın seni zehirler yada kanaman olur ne bilim bu kadar telaş yapma tatlım yahu
canımm tatlı tuzlu fayda etmedi dünden beri
inanınkii çok kafama takıyorum, dünden beri ağlıyorum...
evet o haftalara gelmeyi iple çekiyorum..
böyle çok kötü baksana hafif hareketler olduğu için hemen paniğe kapılıyorummm...
bebeğim güçlensin beni tekmelere boğsun sağlıklı olduğunu bileyim yeterki
o mutlaka içimde hareket ediyordur amaa hissedemeyincee kalbim sıkışıyo sürekli aklım ondaaa.. takıntı yaptım artık
10 gün önce gitmiştim doktora, bu akşam gidip bi baktırsamm sizce çokmu sık ultrasona girmiş olucam bu seferde
çok rahatsızsan git tabi ki için rahatlasın
elefera yapacaktı ama vakti olmuyor sanırım
en kısa zamanda düzenlemeleri yapar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?