- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.901
ben de demir ismini çok istedim ancak soyadımız çelik olunca komik olacaktı vazgeçtim. demir çelik fazla uyumlu değil midemir ali güzel
aliden vazgeçtim zaten kızlar bakalım olmazsa başka bi isim bulursak içimize sinen onu koyarız....
kızlarr bişi söyleyinn bana yahu.. kızımın adını defne koymaya kararr verdim kesinn hatta etraf benimsedi bile konusurken defne diye konusuyoruz kızımdan.. ama esimm illa basına annemin adını koyalım diyo:95::95::95::95: yaa ben ezelden ayten ismini sevmem biliyosunn koymucammm diyorum.. bana seslenmiyo ama annesiyle her gün konusuyoo her seferindede cocugun ikinci adı ayten olcak diyo.. bugün annesi karın istemiyo olmucak öyle bişi demiş. yaa bana erkek isminde anneli ogullu babanın ismininn yanına isim ekleyelim dedim diye iki isim cok zor olurr cocuga bilmem ne demediniz mi dedim.. gülüyo o zaman.. kadının aklına sokuyosunn hiç istemediyse bile simdiye kadar hiç yoktan gelin benim adımı istemedi koymadı olcak diyorum hiçç.. yegenine diyo ananene söle dayım kızın adını ayten defne koyuyomus:84::84::84::84: dn gece dedim kii cok istiyosan nüfusa yazdırr madem ayten defne amaa bir kişinin agzından duyarsamm sürünürsün nüfus idarelerinde degiştirmek için dedim. tamam kimse demez diyoo.. bugün kaklkmıss ama aksam böle dedin anlastık dedi. yaa söylenmedikten sonra ne anlamı var diyorum koymanın olsun ben mutlu olcam ban babam öldü anneme bişi olursa cok üzülcem basının etini yerim o zaman diyo.. ismini koyunca 10 yıl fazla mı yasıcak annen dedim. hayır mutlu olcak diyo. ay cıldırcamm resmen. bak 5 kızı koymadı 3 kız var birinde yok diyo. al tamam işte dedim.. o torunlarını sevmiyo mu annen askım ben istiyorum cok diiyo cıkıyo işin içinden.. allah ım niye erkek olmadı sanki bu cocuk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:[/QUOTEcnm defne ismi çok güzel bencede benimde aklımda olna isimlerdendi defne yaz kış yeşil kalabilen ağaçmış anlamıda güzel 2.isim için sıkma canıını bebeğin sağlıklı olsundaaaaaaaaaaaaaa gerisi boş öyle düşün rahatla
canım istemediğin bi ismi koymak çok zor gerçekten
biz de eşimin rahmetli babasının adını koycaz
daha evlenmeden sölerdi ben ilk başta hayırrrrr demiştim yıllar geçtikçe kulağım alıştı
ama eğer kız olaydı anasının ismini sanırım koymazdım
sağol canım benim
cnm defne ismi çok güzel bencede benimde aklımda olna isimlerdendi defne yaz kış yeşil kalabilen ağaçmış anlamıda güzel 2.isim için sıkma canıını bebeğin sağlıklı olsundaaaaaaaaaaaaaa gerisi boş öyle düşün rahatla
kızlar şimdi işten bi kaç saatliğine izin alıp kendime bişeyler aldım hamile badisi kolları kısa ama olsun üzerine hırka giyerim kırmızı çok sevimli ...lcwdan aldım hamile pantolonlarınada baktım çok güzeldi ama bel kısımları hoşuma gitmedi ..yoksa bel bölgesindeki lastikler ayarlanabilirdi bide malları çok inceydi üşürüm diye almadım.. yerine bel bölgesi kalın lastikli kot aldım...sevenhılldende lacivert dize kadar uzun esneyen bir triko kazak aldım..lcwda erkek bebek kazakları bir yaş için ve gömlekleri çok hoştu kazaklar 23 tl gömlekler 17 di biraz tuzlu ama 2 3 tane alsak yeter şimdilik zaten.. seneye anca olurlar çok sevimliydiler..el kadar kotlar vardı ama ben daha yeni doğan şeyleri pek bişey alamadığım için şuan almadım... sonra alıcam allah nasib ederse....kızlar bu arada soyunma odasında kendi kendime baktımda bayağı kalınlaştı baldırlarım ve popom sanki kız annesiyim ..sinir oldumm:84: ama inş herkes doğumdan sonra verirsin diyo inş vericem...:81:
kızlarr bişi söyleyinn bana yahu.. kızımın adını defne koymaya kararr verdim kesinn hatta etraf benimsedi bile konusurken defne diye konusuyoruz kızımdan.. ama esimm illa basına annemin adını koyalım diyo:95::95::95::95: yaa ben ezelden ayten ismini sevmem biliyosunn koymucammm diyorum.. bana seslenmiyo ama annesiyle her gün konusuyoo her seferindede cocugun ikinci adı ayten olcak diyo.. bugün annesi karın istemiyo olmucak öyle bişi demiş. yaa bana erkek isminde anneli ogullu babanın ismininn yanına isim ekleyelim dedim diye iki isim cok zor olurr cocuga bilmem ne demediniz mi dedim.. gülüyo o zaman.. kadının aklına sokuyosunn hiç istemediyse bile simdiye kadar hiç yoktan gelin benim adımı istemedi koymadı olcak diyorum hiçç.. yegenine diyo ananene söle dayım kızın adını ayten defne koyuyomus:84::84::84::84: dn gece dedim kii cok istiyosan nüfusa yazdırr madem ayten defne amaa bir kişinin agzından duyarsamm sürünürsün nüfus idarelerinde degiştirmek için dedim. tamam kimse demez diyoo.. bugün kaklkmıss ama aksam böle dedin anlastık dedi. yaa söylenmedikten sonra ne anlamı var diyorum koymanın olsun ben mutlu olcam ban babam öldü anneme bişi olursa cok üzülcem basının etini yerim o zaman diyo.. ismini koyunca 10 yıl fazla mı yasıcak annen dedim. hayır mutlu olcak diyo. ay cıldırcamm resmen. bak 5 kızı koymadı 3 kız var birinde yok diyo. al tamam işte dedim.. o torunlarını sevmiyo mu annen askım ben istiyorum cok diiyo cıkıyo işin içinden.. allah ım niye erkek olmadı sanki bu cocuk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
selam kızlar limangoda bebetto nun nevresım takımı var 34,90 tl yazıyor açıklaması su sekılde
Yorgan : 95x145 cm
Yorgan Koruması : 100x170 cm
Çarşaf : 110x160 cm
Volanlı Yastık Kılıfı : 35x45cm(1 Adet)
Yastık Kılıfı : 35x45 (1 Adet)
Yatak Başı Koruyucusu : 40x60 cm
Yan Kenar Koruyucusu : 40x140 cm
yani içinde yorganda varsa bu çok uygun olmuyormu_??? yoksa benmı anlamıyıorum bu işten??????*
selammm kızlarrr.nasılsınız? ecrincim benim kızımın adı hikmet irem.kayınvalidemin adı hikmet.eşimin memleketinde hikmet adı kadınlara verilmiş daha cok oysa biz genelde bu adı erkek ismi olarak biliriz genelde.benimde eşim cok arzu etmişti annesinin ismi olsun başta diye.benim adımda babaannemin adı.babam beni severken annemin adı ağzımın tadı diye sever halenaslında bu işte cok can sıkacak bir taraf yok biliyomusun.bırak koysun isim dediğin nedir ki gökboncuk allah uzun,hayırlı ,güzel ömürler versin yeterki.hem sanada karısmamıs,2.isim konusunda seni özgür bırakmıs.bu evlatlar her iki tarafında değilmi? neticede dalga geçilecek bir isimde değil.sen eşini sevmiyormusun sırf bundan ötürü o istiyorsa koyuversin.zaten zamanla anne cocuga nasıl seslenirse etraf,okul herkes buna alısıyor o isimle cağırıyor.bizzat tecrübeyle sabittir hiç işin içinden cıkılmayacak bi durumda söz konusu değil.bak kızım yanımda su an.annecim isimlerini seviyormusun dedim.evet en cokta hikmeti diyor.babaannemin adı diyor.babaannemiz iyi,kendi halinde bir kadındı.kan çekiyor işte sonucta.eşinin yanında da yerin güzel olur canım benim biz 10 seneyi devirdik.hep der beni ikiletmedi koydu annemin adını diye.sen istediğin sekilde cağır bebişini...
selam kızlar limangoda bebetto nun nevresım takımı var 34,90 tl yazıyor açıklaması su sekılde
yani içinde yorganda varsa bu çok uygun olmuyormu_??? yoksa benmı anlamıyıorum bu işten??????*
aslında haklısınn orda bende koyuvereyim nasılsa ben o isimle cagırmayacagım diyorum. ama sonra düsünüyorum.. daha cinsiyet belli olmadan kız olursa sen erkek olursa ben dedi esim. oldu dedim. dr ilk önce erkege benziyo dedi. tamamm dedik babasınınn adını koycaktı.. ben dedim kii kayınpederim vefat edince yanına bi isim koyalım. iki isimli olsun senin gibi.. esimde hem babasının ismini tasıyo hem baska adı var.. olmaz 2 isim ben istemiyorum öle zor olur cocuga dedi. sonra bigün böyle konusurkenn kayınvalidem evett iki isim cok zor eziyet olur cocuga yarın öbürgün.. e anne esimde 2 isimli dedim. bak onada zor gereksiz ilerde okulda belediyede orda burda hep zorluk dediler. aman tek olsun o zaman babasınınn ismi dedim. şimdi sanki bunu diyen onlar degilmiş gibi 2 isim diye tutturuyolar. kayınvalidem de sözde istemem diyodu. gecen gün tlfnda esim 2 isim koycaz deynce öyle bişi olmucagına göre demiş. niye olmasın demiş eşim o da karın istemiyo demişş. dayatmaya giriyo iş artık. 5 kızı cocuklarına koymamıss kabak bana patlıyo. hemde ikili oynuyone biliyim işte böyle düsününce tav oluyorum
ne fena bu erkekler değil mi? benim eşimde bazen benim hassas noktalarımı bilir ne kadar dayanabilirim diye üzerime gelir.inatlasır benle sanki eline bişey gececekmiş gibi.belki eşinde senin duruma hassaslaştığını fark etti seninle muziplik yapıyor iki isim zor olur diyorduk ama artık nerdeyse tüm cocukların 2 ismi var benim kız 3.sınıfa gidiyor cocukların yarısında 2 isim.bak aklında olsun başa koydurmak da iyi fikir h.irem yazılıyor bizim coğu yerde kayınvaliden de istemez olurmu hangi kayınvalide istemez ayol.sen boşver tatlım eşinin yanında kıymetlisi sen ol gelin ismimi koydurmadı dedirteceğine karım annemin ismini koydu bi tanedir desin madem bu kadar cok istiyor.hem ben bazen kızımın isminden göndermeler yapıyorum arada cok tepemi attırırlarsa saygıyı bozmadan ne fenasın hikmet bi dediğin bi dediğini tutmuyor aynı babaannene gibisin diyorum anlayan anlıyor sen umursama bu ara belki 4 ay sonra eşinde vazgeçmiş olur canım,geçmesede dert etme defne coookkk güzel bi isim yumos yumossss sen öle cagırır seversin herkesin kulağıda ona alısır.
ahh bizde kayınpederimin adını koycaktık erkek olsa. bide üstüne kayınpederim birden vefat edince iyicee içime sinmişti koyarız diye. ama kızda kaynanamın adını istiyecegi hiç aklıma gelmemşti.ya koyalım kimse ayten demicek cocuga diyo ama annesi dicekk :26: kadına biz öle anlasmadık mı dicez.. allah ım bide okulda iki isim olunca ilk kim hangisini kullanırsa yıllarca öle kalıyo o isim.. dün aksam cok yakın birininn daha kızınınn adının defne oldugunu ögrendik moralim bozuldu. o tamamen aklımdan cıkmıs bugün acaba baska bi isim olur mu düsündüm durdumm aklıma hiç isim gelmiyo cok merak ediyorum ne olcak
öyledee ben o ismi zaten sevmiyodumm.. 4 yılda 1 kere kavga ettik kayınvalidemle simdi kadın kus tutsa yaranamıcak bana artık.. zaten hamilelikten sonra her hareketi batıyodu iyice garip oldum.. o yüzden hiç istemiyorum.. ama esime ne dicem ben senin annenden cok sogudumm mu dicem:44: babası öldü diye toz kondurmuyo zatenesimi üzmek de istemiyorum o ismi koymakta:95: evdeyken bile yanımda hep bi ayten olcak.. arayıpp ayten nasıl dicekler ayy kabuss:84::84::84::84::84::84: ne olurdu adı gül mül olaydı
aslında haklısınn orda bende koyuvasla kayınvalidemibn ereyim nasılsa ben o isimle cagırmayacagım diyorum. ama sonra düsünüyorum.. daha cinsiyet belli olmadan kız olursa sen erkek olursa ben dedi esim. oldu dedim. dr ilk önce erkege benziyo dedi. tamamm dedik babasınınn adını koycaktı.. ben dedim kii kayınpederim vefat edince yanına bi isim koyalım. iki isimli olsun senin gibi.. esimde hem babasının ismini tasıyo hem baska adı var.. olmaz 2 isim ben istemiyorum öle zor olur cocuga dedi. sonra bigün böyle konusurkenn kayınvalidem evett iki isim cok zor eziyet olur cocuga yarın öbürgün.. e anne esimde 2 isimli dedim. bak onada zor gereksiz ilerde okulda belediyede orda burda hep zorluk dediler. aman tek olsun o zaman babasınınn ismi dedim. şimdi sanki bunu diyen onlar degilmiş gibi 2 isim diye tutturuyolar. kayınvalidem de sözde istemem diyodu. gecen gün tlfnda esim 2 isim koycaz deynce öyle bişi olmucagına göre demiş. niye olmasın demiş eşim o da karın istemiyo demişş. dayatmaya giriyo iş artık. 5 kızı cocuklarına koymamıss kabak bana patlıyo. hemde ikili oynuyone biliyim işte böyle düsününce tav oluyorum
bu işte bir yanlışlık var gibi canım. nevresim takımı yazıp, uyku seti özelliklerini sıralamışlar...
yorgan olmasa da ucuz bu fiyat tatlım ama bencede bi yanlıslık var gibi nevresim tk mında yorgan niye olsun ki:44:
canım bakamadım üye değilim fakat karyola için kenar koruyucusu yani uyku seti sanırım dediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?