- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.881
ya kızlar valla çok sinir oldum bu kadar pasif olmayın eşlerinize karşı yaa pnu doğuracak olan sizsiniz çoğu sorumluluğunu yeri geldimi eşinizden fazla siz alacaksınız biraz karşı durun eşinizi yiyin bitirin gerekirse izin vermeyin neden olan insanların isimleri tekrar tekrar devam etsin ne gerek var...çok gıcık bişey ya..bi de her çocuğa baktıığında o kişi aklına gelecek:84: .. ne yapın ne edin gerekirse gece işvelerinizi kullanın ama istemediğiniz bi ismi koydurmayın çocuğa..o babaysa sizde annesiniz unutmayın.. başka isim mi yok deyin..valla benim eşim öyle bişey demez ama dese kıyamet kopardı bizim evde...isim kıtlığımı var derdim..sonra içinizde ukte kalır söylim size...ah keşke dersiniz iş işten geçer...
ikinci isim ne olursa olsun kabul ediyo maalesef.. bende anneminkini koycam ayten sebiha olcak cocuk hayatı boyunca bunalım olcakk diyorum sen bilirsin ne istersen koy diyo.. kaynanamın aklında böle bişi yoktuu kadını da heyecanlandırdı benimki.. bunalıma gircem.. :84:
evettt yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84: bide kayınvalidemin kıkardesi cocuguna ayten ismi koymuss cocuk teyzesinin ismini tasıyo .. bide bizz niye koyalımm :78:
ya kızlar valla çok sinir oldum bu kadar pasif olmayın eşlerinize karşı yaa pnu doğuracak olan sizsiniz çoğu sorumluluğunu yeri geldimi eşinizden fazla siz alacaksınız biraz karşı durun eşinizi yiyin bitirin gerekirse izin vermeyin neden olan insanların isimleri tekrar tekrar devam etsin ne gerek var...çok gıcık bişey ya..bi de her çocuğa baktıığında o kişi aklına gelecek:84: .. ne yapın ne edin gerekirse gece işvelerinizi kullanın ama istemediğiniz bi ismi koydurmayın çocuğa..o babaysa sizde annesiniz unutmayın.. başka isim mi yok deyin..valla benim eşim öyle bişey demez ama dese kıyamet kopardı bizim evde...isim kıtlığımı var derdim..sonra içinizde ukte kalır söylim size...ah keşke dersiniz iş işten geçer...
benim olan tatlımm demir kualaga hos geliyor da anlamı kötü yaf.. metal cesidi yani. ne bilim:44::44::44::44: ali neden yanında peki
canım bunun pasiflikle alakası yok,eşimizi kırmadan çözüm bulmaya çalışıyoruz sonuçta.ayrıca ben sorunlara çözüm bulmaktan yanayım,ortalığı biribirine katmak çok kolay yoksa.herkes üzülüp,sinirlendikten sonra hiçbişeyin anlamı kalmaz.çocuk sadece benim veya onun değil tabiki,ortak konulan bi ismin yanına 2.olarak düşünülen bi isimden bahsediyoruz.sonuçta benim de içime sinen bi isim olacak, yanında bi baska isim olacak o konuda anlaşmazlık var.ve bence bunun için kırıp dökmeye gerek yok.
o zaman şikayet etme sen baştan tamam demişin
neyse canım boşver,yine de ilgine teşekkür ederim.
bu tepkide ne ya en az senin kadar düşünüyorum birşey paylaşırken ... neyse aynı dilden konuşmuyoruz isteyen bir fikir olarak alır isteyen almaz ok kapatalım
bence herkes kendi doktoruna güvenmeli ve önerilerine kulak asmalı sizin doktorunuz asıyı önermemiş olabilir ama bu asının zararı olmadığı hatta tatsız ters bir durumda yenidoğana ve anneye faydası olacağı kesindir.bütün doktorların görüş ayrılıkları var neticede.yoksa burda herkes birbirini gayet iyi anlıyor.
azelyanın tepkisi normaldi.burda birbirimizi kötü etkileyecek paylasımlardan kacınıyoruz hepimiz.o asıyı yaptırmıs bir anne adayı olarak sizin söylediğiniz ilerde bircok hastalığa sebep olur cümlesi bir anne adayının kafasını karıstırır ve üzer.hepimiz fikir alıp veriyoruz hergün sayfalarca yazı yazıyoruz herkes birbirinin fikrine katılmıyor elbette ama öneri gibi yapıyoruz paylasımlarımızı paniğe yönlendirecek yada endişeye teşvik edecek cümlelerle değil.
kızlarrrrrr çok şükür şeker yüklemesini yaptırdım
yalnız amma abartılıyomuş yaaa
yok iğrenç yok baygınlık geçirdim yok tansiyonum düştü falan diyenler oldu bana
dedim kesin doğumu da böle abartıyolar o zaman
2 dikişte içtim 1 şişe suyu
sonra muayene oldum
çokkk şükür Rabbime bebeğimiz sağlıklı ilerliyor
ilk kez renklide yüzünü gördüm
abovvvv benim içimde bebek varmış iskelet değil
sonra eve geldim
sonuçları telde aldım
şeker normal
idrar temiz
kızlar şimdi doktordan geldimm... vajinal muayene yaptı bi sorun yok dedi bebeğime baktı o da ii dedi..idrar testimde bi problem çıkmadı .ama ağrıları göz önünde bulundurarak erken doğum tehditi olarak kabul etcez dedi iğne yazdı haftada 1 gün vurulcam sonra fitil felan yazdı ilaç yazdı...çok kötüyüm kızlaaar geldiğimden beri ağlıoum çok korkuoumm yatıp istirahat etcen dedi kalkmıcan ayağa dedii..nolur dua edin bizee çok üzülüoumm çookk
kızlarr bişi söyleyinn bana yahu.. kızımın adını defne koymaya kararr verdim kesinn hatta etraf benimsedi bile konusurken defne diye konusuyoruz kızımdan.. ama esimm illa basına annemin adını koyalım diyo:95::95::95::95: yaa ben ezelden ayten ismini sevmem biliyosunn koymucammm diyorum.. bana seslenmiyo ama annesiyle her gün konusuyoo her seferindede cocugun ikinci adı ayten olcak diyo.. bugün annesi karın istemiyo olmucak öyle bişi demiş. yaa bana erkek isminde anneli ogullu babanın ismininn yanına isim ekleyelim dedim diye iki isim cok zor olurr cocuga bilmem ne demediniz mi dedim.. gülüyo o zaman.. kadının aklına sokuyosunn hiç istemediyse bile simdiye kadar hiç yoktan gelin benim adımı istemedi koymadı olcak diyorum hiçç.. yegenine diyo ananene söle dayım kızın adını ayten defne koyuyomus:84::84::84::84: dn gece dedim kii cok istiyosan nüfusa yazdırr madem ayten defne amaa bir kişinin agzından duyarsamm sürünürsün nüfus idarelerinde degiştirmek için dedim. tamam kimse demez diyoo.. bugün kaklkmıss ama aksam böle dedin anlastık dedi. yaa söylenmedikten sonra ne anlamı var diyorum koymanın olsun ben mutlu olcam ban babam öldü anneme bişi olursa cok üzülcem basının etini yerim o zaman diyo.. ismini koyunca 10 yıl fazla mı yasıcak annen dedim. hayır mutlu olcak diyo. ay cıldırcamm resmen. bak 5 kızı koymadı 3 kız var birinde yok diyo. al tamam işte dedim.. o torunlarını sevmiyo mu annen askım ben istiyorum cok diiyo cıkıyo işin içinden.. allah ım niye erkek olmadı sanki bu cocuk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
selam kızlar nasılsınız bebişlerde iyiydir insallah..... Bişey soracam benim 1 haftadır sarı yeşil afedersiniz balgam tarzı akıntım var her lavobaya gidişte geliyor dr gynomax diye fitil verdi ama geçmedi normal midir bu akıntı fikri olan varmı
kızlar fikri olan yokmu
kızlar fikri olan yokmu
Selam kızlar nasılsınız bebişlerde iyiydir insallah..... Bişey soracam benim 1 haftadır sarı yeşil afedersiniz balgam tarzı akıntım var her lavobaya gidişte geliyor dr gynomax diye fitil verdi ama geçmedi normal midir bu akıntı fikri olan varmı
ben oğlumun adını demir ali düşünüyorum kızlar nasıl sizce..şuan içime sindi söyleyince sanki :44:
Hay hay ne demek :) Zaten ben tarlada doğuracağım için yaptırdım başka bir sebebi yok:97:
Demek ben birini sevince boşuna sevmiyorum :) Hissediyorum sanırım benimle aynı tarz düşünenleri önceden
Gözünaydın tatlım, sonuçların güzel çıkmasına çok sevindimDediklerine de katılıyorum
Çok çok geçmiş olsun demetcim, Allah'a şükür bebişin çok iyi, sende az istirahat ve dikkat ile daha iyi olacaksın, tabiki dualarımızın da desteği ile, ağlama ama
Ben bir Aytendir tutturmuşum oh ne iyi....
Aytenli içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel...
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin, biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor...
Şarkılar söylüyorum, şiirler yazıyorum Ayten üstüne...
Saatim ya her zaman Aytene beş var ya da Ayteni beş geçiyor...
Ne yana baksam o, gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor :)))
Bu şiir geldi tatlım ismi görünce bağışla yazdım amaD Devamı da var, "Milyon kere Ayten" şiirin adı :))
Lak lak yapmayı bırakıp cevap vereyim derdine en iyisi ben...
Eşin annesi mutlu olsun diye bebeğe Ayten ismini vermek istiyor, buna karşılık sende "ama ben sana böyle bir teklifte bulunmuyorum, sen neden benden böyle birşey istiyorsun" de bence..Ya da "annenin ismini bebeğimize verirsek, benim annem alınmaz mı ayıp olmaz mı" gibisinden yumuşak yumuşak konuşabilirsin canım.
kızlarr bişi söyleyinn bana yahu.. kızımın adını defne koymaya kararr verdim kesinn hatta etraf benimsedi bile konusurken defne diye konusuyoruz kızımdan.. ama esimm illa basına annemin adını koyalım diyo:95::95::95::95: yaa ben ezelden ayten ismini sevmem biliyosunn koymucammm diyorum.. bana seslenmiyo ama annesiyle her gün konusuyoo her seferindede cocugun ikinci adı ayten olcak diyo.. bugün annesi karın istemiyo olmucak öyle bişi demiş. yaa bana erkek isminde anneli ogullu babanın ismininn yanına isim ekleyelim dedim diye iki isim cok zor olurr cocuga bilmem ne demediniz mi dedim.. gülüyo o zaman.. kadının aklına sokuyosunn hiç istemediyse bile simdiye kadar hiç yoktan gelin benim adımı istemedi koymadı olcak diyorum hiçç.. yegenine diyo ananene söle dayım kızın adını ayten defne koyuyomus:84::84::84::84: dn gece dedim kii cok istiyosan nüfusa yazdırr madem ayten defne amaa bir kişinin agzından duyarsamm sürünürsün nüfus idarelerinde degiştirmek için dedim. tamam kimse demez diyoo.. bugün kaklkmıss ama aksam böle dedin anlastık dedi. yaa söylenmedikten sonra ne anlamı var diyorum koymanın olsun ben mutlu olcam ban babam öldü anneme bişi olursa cok üzülcem basının etini yerim o zaman diyo.. ismini koyunca 10 yıl fazla mı yasıcak annen dedim. hayır mutlu olcak diyo. ay cıldırcamm resmen. bak 5 kızı koymadı 3 kız var birinde yok diyo. al tamam işte dedim.. o torunlarını sevmiyo mu annen askım ben istiyorum cok diiyo cıkıyo işin içinden.. allah ım niye erkek olmadı sanki bu cocuk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Gözünaydın tatlım, sonuçların güzel çıkmasına çok sevindimDediklerine de katılıyorum
benimde sarımtrak akıntım war cnm ama idrar enfeksiyonun warsa ondan da yapabiliooo:26: banada endol diye fitil werdi doktor ama makattan yapılcakmışş onuda anlamadım orayla oranın etkileşimi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?