2012 Şubat Anneleri

benim olan tatlımm demir kualaga hos geliyor da anlamı kötü yaf.. metal cesidi yani. ne bilim:44::44::44::44: ali neden yanında peki

evettt yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84: bide kayınvalidemin kıkardesi cocuguna ayten ismi koymuss cocuk teyzesinin ismini tasıyo .. bide bizz niye koyalımm :78:

ecrinn sende sebiha defne koycam dee... aayyy çıldırıcam şimdi valla :84: ya en iyisi ikinci isimden soğutman canım..iyi değil iki isim başarısız olur hayatı boyunca falan de...ne bilim yaa çok sinir oldum..

evettt yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84: bide kayınvalidemin kıkardesi cocuguna ayten ismi koymuss cocuk teyzesinin ismini tasıyo .. bide bizz niye koyalımm :78:

çok saçma bişey bence..bak annen beni sinir eder sonra çocuktan çıkarırım hıncını olmaz de...annenin kötü huylarını alır çocukde ... annen bu sefer çok karışır bize çocuğun adıda ayten diye beni sinir eder de bul bişeyler işte...deli oldum burda bennn

canım bunun pasiflikle alakası yok,eşimizi kırmadan çözüm bulmaya çalışıyoruz sonuçta.ayrıca ben sorunlara çözüm bulmaktan yanayım,ortalığı biribirine katmak çok kolay yoksa.herkes üzülüp,sinirlendikten sonra hiçbişeyin anlamı kalmaz.çocuk sadece benim veya onun değil tabiki,ortak konulan bi ismin yanına 2.olarak düşünülen bi isimden bahsediyoruz.sonuçta benim de içime sinen bi isim olacak, yanında bi baska isim olacak o konuda anlaşmazlık var.ve bence bunun için kırıp dökmeye gerek yok.

o zaman şikayet etme sen baştan tamam demişin

bu tepkide ne ya en az senin kadar düşünüyorum birşey paylaşırken ... neyse aynı dilden konuşmuyoruz isteyen bir fikir olarak alır isteyen almaz ok kapatalım

Hay hay ne demek :) Zaten ben tarlada doğuracağım için yaptırdım başka bir sebebi yok:97:

Demek ben birini sevince boşuna sevmiyorum :) Hissediyorum sanırım benimle aynı tarz düşünenleri önceden

Gözünaydın tatlım, sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim Dediklerine de katılıyorum

Çok çok geçmiş olsun demetcim, Allah'a şükür bebişin çok iyi, sende az istirahat ve dikkat ile daha iyi olacaksın, tabiki dualarımızın da desteği ile, ağlama ama

Ben bir Aytendir tutturmuşum oh ne iyi....
Aytenli içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel...
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin, biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor...
Şarkılar söylüyorum, şiirler yazıyorum Ayten üstüne...
Saatim ya her zaman Aytene beş var ya da Ayteni beş geçiyor...
Ne yana baksam o, gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor :)))

Bu şiir geldi tatlım ismi görünce bağışla yazdım ama D Devamı da var, "Milyon kere Ayten" şiirin adı :))
Lak lak yapmayı bırakıp cevap vereyim derdine en iyisi ben...
Eşin annesi mutlu olsun diye bebeğe Ayten ismini vermek istiyor, buna karşılık sende "ama ben sana böyle bir teklifte bulunmuyorum, sen neden benden böyle birşey istiyorsun" de bence..Ya da "annenin ismini bebeğimize verirsek, benim annem alınmaz mı ayıp olmaz mı" gibisinden yumuşak yumuşak konuşabilirsin canım.

canım normalde renkli ve kokulu akıntı olunca doktora başvurmak gerekiyor, mikrobik birşey olabiliyor. ama hamilelikte inan bilmiyorum. bana akıntın var mı dedi. evet dedim. ilaç veriyim dedi. çok lüzum var mı dedim. rahatsız edecek kadar değilse yok dedi. ben de almadım ilacı yani. ama hala devam ediyor. düzenli çamaşır değiştirince sorun yaşamıyorum. sen ilaca rağmen geçmediyse doktoruna bildir tatlım

benim annem kendi annem degil ki koymayı teklif etmeyecegini biliyor. kendi annemi görmüyorum ben. kiiiii zaten öyle desem de olur seninkiyle benimkini beraber koy der sonu yok inadının bi adı ayten olsun diye diger adını sebiha koydurur yani

canım istemediğin bi ismi koymak çok zor gerçekten
biz de eşimin rahmetli babasının adını koycaz
daha evlenmeden sölerdi ben ilk başta hayırrrrr demiştim yıllar geçtikçe kulağım alıştı
ama eğer kız olaydı anasının ismini sanırım koymazdım

Gözünaydın tatlım, sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim Dediklerine de katılıyorum

sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…