2012 Şubat Anneleri

mothercare de çıtçıtlı badiler indirime girmiş 7 tane 37 ye düşmüş
birde bazı ürünlerde 2 yi %50 indirim vardı

Canım sağol gülüm...
Sana da şafak 4 mü kaldı?
İnş. sende alacaksın maviş maviş

Sağol gülüm...
Amin.. İçerim inş.
Dün arkadaşım aradı
2. doğumu yaptım safra kesesinden ameliyat olacağım ded
Sen taş gibisind edi..
Yemin ederim o kapattı tlfu ben anında fenalaştım
Ne kadın ya
İnsan bi maşallah der dedim...

benim oğlumda yüzünü göstermedi bblau çok ugraştı doktor ama elini çekmedi yüzünden doktor utangaç ayrıca fotograf çektirmeyi sevmiyor dedi yani eli yüzünde bi fotografı var belli belirsiz

maşallah cnm gözün aydın bide şu fotoları koysanızda gözümüz gönlümüz açılsa hiç paylaşmıyosunuz ya aşk olsun sizeee

ayşecigim çok geçmiş olsun o günde yazmışım ama görmedin heralde oglunuda Allah korumuş beterinden korusun seninde dinlenmen lazım ama çalışıyorsun degilmi kendine dikkat et güzelimmm

selam guzel annelerr
gecmısı okuyamadım sıze selam vermek ıstedım
nasıl gıdıyor hersey yolundadır ınsallah
buaralar her gun mısafırım var hele bugun sabah ayrı aksam ayrı
eskısı gıbı degılım cok yoruluyorum
bacak krampları sızlerde de var mı??
bu araa gurbet guzelı mı ılgılenıyor hala tabloyla?

Selam canım özlettin kendini
Kramp için doktorun magnezyum versin..Ben kullanmaya başladıktan sonra kramplarım kesildi.
Tabloyla elefera ilgileniyor.

Selam canım özlettin kendini
Kramp için doktorun magnezyum versin..Ben kullanmaya başladıktan sonra kramplarım kesildi.
Tabloyla elefera ilgileniyor.

benimde kramplarım başladı gibi bi kere çok fena tuttu, 2 kerede ucundan döndüm...
magnezyum içmek istmeyenler fındık fıstık cevizle takviye yapsınlarmış, doktorum söyledi:)

Ben normal usg'de gördüm ikiz bebekleri.
İki keseyi net ayırt ettim, içindekiler oynaşıp duruyorlardı
Daha fazla bakamadım ama korkumdan
Renkli dediğin o kahverengi ekran mı anlaşılmıyor mu o?

benim oğlumda yüzünü göstermedi bblau çok ugraştı doktor ama elini çekmedi yüzünden doktor utangaç ayrıca fotograf çektirmeyi sevmiyor dedi yani eli yüzünde bi fotografı var belli belirsiz

Benimki de 14. haftalar civarında elini bacak arasına götürüp göstermiyordu
Taaa o haftalardan inat kendileri
Bugün de elini yumdu açmadı.Doktor bir ara karnımı beşik gibi salladı hatta :82:

Ay Allah korumuş geçmiş olsun

Kızlar selamlar…Herkese iyi haftalar.
Detaylı usg’den geldim. Hamdolsun iyi çıktı, bir sorun görülmedi.
Darısı tüm kontrol bekleyenlere olsun…

gözünüzaydın

canım her ayın 15inde sanırım indirim var sanırım mothercar'de

günaydın....
kötü bi hafta sonu geçirdim diyebilirim..o yüzdende kaç gündür siteye giremedim.okuyamadım.
sizler nasılsınız.
benim bebeğim perşembe gününden beri hiç oynamadı!.((perşembe geçti,cuma ,geçti artık cumartesi dayanamdım.3 günüm ağlayarak geçirdim.doktorumada geçen hafta gitmiştim ya ara kontrole,adam zaten niye geldin der gibiydi 1 ay dolmadan,tekarar şimdie gitmeyi istemedim.
ama içim içimi yiyorrdu!cumartesi dayanamadım.devlet hastanesinin aciline gittim.
kadın doğum doktoru varmı dedim.yok ama yukarda nöbetçi ebeler var dedi girişteki bayan.sağolsun ilgilendiler hemen.
koşarak yukarı çıktım,iki ebe vardı,onlara söylemye başlamadan ağlamaya başladım,.((((((
bebeğim kareket etmiyor diye!halim çok komikti!allah razı olsun,nasıl moral veriyorlar,ilgileniyorlar.doktor yok ultrasonla bakamayız ama doplerle dinleyelim dediler kalbini!hemen yatırdılar beni,duyduk çok şükür!ama cihaz biraz eskiymiş,bebeğiminkini 1 kere duyduk,sonra kaybetti,hep benimkiler duyuldu!dakikada 150:)))) kesin o an tansiyonumda yükselmiştir!
sonra ebe dediki,en soz nezaman gittin doktora diye,tekara nezaman gidicen diye!dedim ayın 8 inde ayrıntılı ultrasonum var!bence bekleme git dedi!
niye bi sorun mu gördünüz kalp atımlarında dedim,yoo dedi ama niye bekliyorsun,madem hareketlerini hissetmiyorsun bu gün git dedi!ben yine ağlamaaya başladım tabi.neyse ordan çıktım.eşimi aradım,zaten buluşacaktık dışarıda.
doktorun muayenesine gittik.dedik ayrıntılıyı bugün yaptıralamı madem,haftayı beklemeyelim.ama önceden aramadığımız içinn muayene sırası alamadık.öylece kaldık.eve geldik.
tel.ile aradık bu çarşamba ya ayrıntılıya gün aldık.
cumartesi akşamı bebeğimin hareketini hissettim.halada hissediyorum çok şükür.hatta ne yapıyor biliyormusunuz.karnımı elleyince,biraz hafif bastırayım oda karşılık veriyor.vee pazar sabahı ilk defa eşimde eliyle hissetti!
şimdi çarşambayı bekliyorum.inşallah bişey çıkmaz ayrıntılıdada!

şimdi son sayfadan başlayarak okumaya başladım.. ve ilk ayşebaharın mesajını gördüm.

bebeğine ve sana geçmiş olsun canım..allah koruyo demekki çocukları.tornavidayla gözünün içinede gelebilirdi.içim bi tuhaf oldu.
tekrar geçmiş olsun canım benimçocuk işte,sağ solları hiç belli olmuyo!

blau
canım ayrıntılı ultrasonu atlatmışsın.gözün aydon hayırlı olsun.inşallah hep böyle gider.biraz bahsedermisin.kaç dkika sürüyo,nasıl yapılıyor.

Ayy kıyamam yaaa Canım benim birşeyi yok bebeğinin içini ferah tut, bak sana karşılık bile veriyormuş maşallah 41 kere, ay çok üzüldüm okuyunca ağlamana

ay geçmiş olsun yaaa ben de şu an tribe bağladım hissedemiyorum
meraklandıkça hiç hissedemiyorum
Allah hepimizin bebeğine sağlık versin de sağsalim bi doğursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…