- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.981
oyelkencim bebişlerini cinsiyetleri belli olmuş kız olmalarına ayrı bir sevindim tebrik ederim rahatlamışsındır umarım
çok sağol canım evet birde detaylı usg yi atlatırsam değmeyin keyfime
aysebaharım cok geçmiş olsun hem hastalığın için hem minnak oğlan için.o gün yazdığında da demiştim allah esirgemiş.ama bazen bu kardeş yaralanmaları büyüdüğümüzde gülümsenerek hatırlanıyor ve allah onları nasılda koruyor dimi.şimdi alnımdaki ize bakıyorum bende benim kız kardeşim kiremitle delmişti kafamı
bblau canım seninde gözün aydın.darısı bana olsun su persembeyi geçirirsek hayırlı haberlerle ne mutlu bana.
bende ciciler almak istiyorum artıkkk
evet cnm çok sağolasın mağaza isimleri için mothercare de süper şeyler var ama çok uçuk rakamlar bi tane hırka beğendik 1-3 ay yenidoğan maşallah 100tl idi yani cnm gözüm yok bebeğimin canı sağolsunda malesef bebek eşyaları da uzunca giyebilcek bir dönemleri yok o yüzden 3 ay için 100tl vermeye deymez die düşündüm ama zıbınlar tulumlar çok güsel bakacam orayada önümüzdeki ay para stoklayalım hera ay bişiler bakcaz artık
canım sanada oğlunuda çok geçmiş olsun rabbim tez zaanda şifa versin sizlere dikkat et kendine karnında bi tane daha var bol bol bitki çayı iç ve biraz dinlensen iyi olurdu ama artık akşamları filan dinlen senin afacanlardan vakit kalırsa
Bugün benim kızım elinin bir tanesini açmadı. Yumruk yapmış serseri, ne kadar doktor oynatmaya çabaladıysa da nuh dedi peygamber demedi velet
Doktor da elinin birini görmeden yazamam usg raporunu, ama çok da bekledik, istersen az bir dolan gel dedi.
O arada başka hasta aldılar, dışarıda konuşmuştuk bayanla, ikiz gebelikmiş 16 haftalık.
Yürüyüp geri geldiğimde kıza bakıyorlardı, kapı da aralık, paravanın kenarından ekrana azıcık baktım kaçak göçek
Yakından gördüm ikiz usg'yi birkaç saniyelik de olsa,ay maşallah yaaaaa
Ama çok inceleyemedim görür kızarlar diye, iki tane bebek ya, ne muhteşem birşeydi
Kızlar ben geldim. Bugün hastaneye gittim detaylı ultrason için. Maşallah herşey yolunda hiçbir sorunumuz yokmuş. Bebeğim 500 gr olmuş 23 cm boyu.
Birde poz verdi renkli aldık çıktısını. Maşallah oğluma. Bir ay sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış bana.
Ben de gözaydınlığı verdim sonra aZeLYa tebrik etmedi deme
selam guzel annelerr
gecmısı okuyamadım sıze selam vermek ıstedım
nasıl gıdıyor hersey yolundadır ınsallah
buaralar her gun mısafırım var hele bugun sabah ayrı aksam ayrı
eskısı gıbı degılım cok yoruluyorum
bacak krampları sızlerde de var mı??
bu araa gurbet guzelı mı ılgılenıyor hala tabloyla?
Selam canım özlettin kendini
Kramp için doktorun magnezyum versin..Ben kullanmaya başladıktan sonra kramplarım kesildi.
Tabloyla elefera ilgileniyor.
maşallah cnm gözün aydın bide şu fotoları koysanızda gözümüz gönlümüz açılsa hiç paylaşmıyosunuz ya aşk olsun sizeee
bende dedim ki renkli gözükmüyor mu çok merak ediyorum dedim
anlamazsın dedi ama açtı yine de
gerçekten hiçbirşey anlaşılmıyor
doktor da dedi mümkün değil onun eli onun bacağında ayırt etmek çok zor dedi
benim oğlumda yüzünü göstermedi bblau çok ugraştı doktor ama elini çekmedi yüzünden doktor utangaç ayrıca fotograf çektirmeyi sevmiyor dedi yani eli yüzünde bi fotografı var belli belirsiz
Canım sağol gülüm...
Sana da şafak 4 mü kaldı?
İnş. sende alacaksın maviş maviş
aminnn aminnninsallah canım her gece abuk sabuk rüyalar görmekten yoruldum zaten.bi uyansam persembe olsa.ayy bide su pazartesi bitse sabahtan beri sadece evi toplayabildim.kızımı bırakıp gelicem sonra süpürge işine baslıcaz bakalım.ayy daha bide yemek varrr hangi birini yapim ben yaa.dün savas alanına cevirdiler evi sevgili kocacım ve pasaklı prensesim off offf..
Günaydın kızalr..
Biraz geç geldim..
İşler ancak yetişiyorum artık..
Hafta sonu 3 yaşındaki kızım oğlumun kaşını tornavidayla ikiye biçti resmen..
Allah korudu
Ama farkında değil ne yaptığının
yani aslında o anda zarar verdiğinin farkında değil yatakta zıplıyordu tornavidayla
Allaha şükür gözüne gelmedi..
RAbbim korudu
HAfta sonu eşimle temizlik yaptık
Çocukların odasını salona salonu odalarına taşıdık
Böylece daha geniş bir odaları oldu bebelerimin
Aslında 4 yatak rahat sığar yani...
Ben 3 yatak bıraktım...
hamağı park yatağı ve odalarını da yerleştirdim..
dolaplar kütüphane şifonyerde odalarında kaldı..
Ayrıca oyun alanı da açtım odada..
Salonu da odalarına aldım
Şirin bir oda oldu
Yalnız ben hasta oldum
Sağ gözüm mikrop kaptı..
Sesim gitti...
Herkes ıhlamur nanae limon diyor sabah beri bana
O kadar hastayım aslında
Ama yine geldim yine geldim..
Doktora gitsem ilaç kullanamazsın diyor zira
Oyleken kızların olacakmış
Zaten biliyor ve diyordum...
şaşırmadımmmmm
Kızlar selamlar…Herkese iyi haftalar.
Detaylı usg’den geldim. Hamdolsun iyi çıktı, bir sorun görülmedi.
Darısı tüm kontrol bekleyenlere olsun…
evet cnm çok sağolasın mağaza isimleri için mothercare de süper şeyler var ama çok uçuk rakamlar bi tane hırka beğendik 1-3 ay yenidoğan maşallah 100tl idi yani cnm gözüm yok bebeğimin canı sağolsunda malesef bebek eşyaları da uzunca giyebilcek bir dönemleri yok o yüzden 3 ay için 100tl vermeye deymez die düşündüm ama zıbınlar tulumlar çok güsel bakacam orayada önümüzdeki ay para stoklayalım hera ay bişiler bakcaz artık
Kızlar ben geldim. Bugün hastaneye gittim detaylı ultrason için. Maşallah herşey yolunda hiçbir sorunumuz yokmuş. Bebeğim 500 gr olmuş 23 cm boyu.
Birde poz verdi renkli aldık çıktısını. Maşallah oğluma. Bir ay sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış bana.
günaydın....
kötü bi hafta sonu geçirdim diyebilirim..o yüzdende kaç gündür siteye giremedim.okuyamadım.
sizler nasılsınız.
benim bebeğim perşembe gününden beri hiç oynamadı!.((perşembe geçti,cuma ,geçti artık cumartesi dayanamdım.3 günüm ağlayarak geçirdim.doktorumada geçen hafta gitmiştim ya ara kontrole,adam zaten niye geldin der gibiydi 1 ay dolmadan,tekarar şimdie gitmeyi istemedim.
ama içim içimi yiyorrdu!cumartesi dayanamadım.devlet hastanesinin aciline gittim.
kadın doğum doktoru varmı dedim.yok ama yukarda nöbetçi ebeler var dedi girişteki bayan.sağolsun ilgilendiler hemen.
koşarak yukarı çıktım,iki ebe vardı,onlara söylemye başlamadan ağlamaya başladım,.((((((
bebeğim kareket etmiyor diye!halim çok komikti!allah razı olsun,nasıl moral veriyorlar,ilgileniyorlar.doktor yok ultrasonla bakamayız ama doplerle dinleyelim dediler kalbini!hemen yatırdılar beni,duyduk çok şükür!ama cihaz biraz eskiymiş,bebeğiminkini 1 kere duyduk,sonra kaybetti,hep benimkiler duyuldu!dakikada 150:)))) kesin o an tansiyonumda yükselmiştir!
sonra ebe dediki,en soz nezaman gittin doktora diye,tekara nezaman gidicen diye!dedim ayın 8 inde ayrıntılı ultrasonum var!bence bekleme git dedi!
niye bi sorun mu gördünüz kalp atımlarında dedim,yoo dedi ama niye bekliyorsun,madem hareketlerini hissetmiyorsun bu gün git dedi!ben yine ağlamaaya başladım tabi.neyse ordan çıktım.eşimi aradım,zaten buluşacaktık dışarıda.
doktorun muayenesine gittik.dedik ayrıntılıyı bugün yaptıralamı madem,haftayı beklemeyelim.ama önceden aramadığımız içinn muayene sırası alamadık.öylece kaldık.eve geldik.
tel.ile aradık bu çarşamba ya ayrıntılıya gün aldık.
cumartesi akşamı bebeğimin hareketini hissettim.halada hissediyorum çok şükür.hatta ne yapıyor biliyormusunuz.karnımı elleyince,biraz hafif bastırayım oda karşılık veriyor.vee pazar sabahı ilk defa eşimde eliyle hissetti!
şimdi çarşambayı bekliyorum.inşallah bişey çıkmaz ayrıntılıdada!
Ayy kıyamam yaaaCanım benim birşeyi yok bebeğinin içini ferah tut, bak sana karşılık bile veriyormuş maşallah 41 kere, ay çok üzüldüm okuyunca ağlamana
günaydın....
kötü bi hafta sonu geçirdim diyebilirim..o yüzdende kaç gündür siteye giremedim.okuyamadım.
sizler nasılsınız.
benim bebeğim perşembe gününden beri hiç oynamadı!.((perşembe geçti,cuma ,geçti artık cumartesi dayanamdım.3 günüm ağlayarak geçirdim.doktorumada geçen hafta gitmiştim ya ara kontrole,adam zaten niye geldin der gibiydi 1 ay dolmadan,tekarar şimdie gitmeyi istemedim.
ama içim içimi yiyorrdu!cumartesi dayanamadım.devlet hastanesinin aciline gittim.
kadın doğum doktoru varmı dedim.yok ama yukarda nöbetçi ebeler var dedi girişteki bayan.sağolsun ilgilendiler hemen.
koşarak yukarı çıktım,iki ebe vardı,onlara söylemye başlamadan ağlamaya başladım,.((((((
bebeğim kareket etmiyor diye!halim çok komikti!allah razı olsun,nasıl moral veriyorlar,ilgileniyorlar.doktor yok ultrasonla bakamayız ama doplerle dinleyelim dediler kalbini!hemen yatırdılar beni,duyduk çok şükür!ama cihaz biraz eskiymiş,bebeğiminkini 1 kere duyduk,sonra kaybetti,hep benimkiler duyuldu!dakikada 150:)))) kesin o an tansiyonumda yükselmiştir!
sonra ebe dediki,en soz nezaman gittin doktora diye,tekara nezaman gidicen diye!dedim ayın 8 inde ayrıntılı ultrasonum var!bence bekleme git dedi!
niye bi sorun mu gördünüz kalp atımlarında dedim,yoo dedi ama niye bekliyorsun,madem hareketlerini hissetmiyorsun bu gün git dedi!ben yine ağlamaaya başladım tabi.neyse ordan çıktım.eşimi aradım,zaten buluşacaktık dışarıda.
doktorun muayenesine gittik.dedik ayrıntılıyı bugün yaptıralamı madem,haftayı beklemeyelim.ama önceden aramadığımız içinn muayene sırası alamadık.öylece kaldık.eve geldik.
tel.ile aradık bu çarşamba ya ayrıntılıya gün aldık.
cumartesi akşamı bebeğimin hareketini hissettim.halada hissediyorum çok şükür.hatta ne yapıyor biliyormusunuz.karnımı elleyince,biraz hafif bastırayım oda karşılık veriyor.vee pazar sabahı ilk defa eşimde eliyle hissetti!
şimdi çarşambayı bekliyorum.inşallah bişey çıkmaz ayrıntılıdada!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?