2012 Şubat Anneleri

slm şekerler nasılsınız bakalım..bende dünkü alışveriş yetmedi bugün kendime şal aldım iki tane... şal bağlicam artık başıma ..inş becerebilirim.. hem daha karizma duruyomuş eşim öyle dedi bende aldım..dümyamcım canım çok kafaya takma eşini..hallolmicak bişey değil sorunun..bence şuanda annene gimek istersen daha büyük bir hata yaparsın bebeğin olacağı şu dönem lütfen evliliğini tehlikeye atma..oturup sakince konuşulacak şeyler bunlar..bi ara bende çok şikayet ettim eşime ama inan şikayet edince eşler daha çok kaçıyo önemli olan senin rahat olman ve sakin bir dille sakin bir zamanda konuşman..isyan edersen herşeye erkekler anlamıyor cnım..

aden gökçe güldürdün beni canım çükü güzel oğlunun demek.. inş sağ sağlim doğar oğluşlarımız bende dün babasıyla konuşurken pıtladı oğlum..çok güzel bişey yaa....allahım olmayan herkese versin...inş..

bencede dünyammm bebeğini düşün, eşin bence çok cahilce davranıyor...
seni bu halde üzmesi cahillikten başka birşey değil kızma bana nolur..
aslında içimden çok daha ağır şeler sölemek geliyor...
ama senin tek isteğin annene gitmek bundan daha doğal ne olabilirki, yazık eşine ...

Allah yardımcın olsun canım
En intiyacın olduğu zamanda böyle davranıyor olması gerçekten zor olmalı
İnşallah Allah doğru yolu gösterir eşine inşallah

İnsallah.. O kadar zor durumda kalıyorum ki anlatamam..

Ne yapacagımı sasırıyorum artık. Hayattan beziyorum yavas yavas.. Oglum da olmasa hic yasama sevincim kalmayacak.

Allah'ım tez zamanda esimi istedigim gibi birisi olma yolunda ilerletsin insallah.. Bunu cok istiyorum cok..

Her gun uzulmekten, aglamaktan, kavga etmekten sıkıldım..

Neden kızayım canım. Dogru soze ne denir ki?

Ben neeler soylemek istiyorum ama olmuyor iste.. Beni ve bebegi hic dusunmuyor. Dusundugunu soyluyor oglunu ama ilerisini..

İleride mal mülk bırakabilmek icin ona calısıyormus.. Onceden hic elini karnıma koymazdı gelip onu fazla sormazdı. Ama bu aralar yapıyor bunları cok sukur..

Onu dusunmenin elini karnına koymak olmadıgını dusunuyor.. Ozel hastanede dogurmak olmadıgını dusunuyor..

Oysa ki dusunmuyor ki bebegim simdi sagsalim dogsun da Allah'ın izniyle ben malı mulku Allah izin verirse gene yaparım diye..

Cok cahil bir kocam var gercekten. Boyle oldugunu bilmiyordum onun. Nisanlıyken bambaskaydık. Bazen gercekten ozluyorum nisanlılık zamanımızı. Keske hep nısanlı kalsaydık diyorum..

adengökçe..
ohh maşallah sende atlattın ayrıntılıyı,gözün aydın canım...çok sevindim..yerinizde olmayı çok isterdim.
çarşambaya kadar nasıl dayanıcam bilmem!darısı başımıza..

2 gündür yatıoumm anlamadım ya çok korkuoum ben bişey olcak die kızımaa.. böle sanki kocaman bi bebek war içerde tekme atıo.hafif sancılarım oluo gece ve gündüzz...aakıntım oluo...herşey normaal gözüküo dio doktor ama neden böle oluoo.. dünden beri ilaç içmekten yoruldum 4 saatte biri ilaç içioumm..burda da kimse yok bana bakcak..eşim çalışıo aklı bizde garibimin oda dünden beri uyumuo bizlee...kızını sewio karnımda içim çok acıoo hemen ağlamaya başlıoum..annemler ankarada gelemio kardeşim okula gidio ben gidemioum bu halimle..ewin halini sormayın yatak yorgan heryer heryerdee...lütfen herşey eskiye dönsün meleğime bişey olmasın o daha küçücük moralini bozuoum ama sizden başka kimse yok ewde

sağol canım..bak ben yine ağlıyorum..masajını okudumya,duygulandım yine..
kimse yaşamasın,çok zordu!

boşuna stres yapmışssın kendini ve bebeğini dr lar hep söylüyor bu zamanlarda haraketlerinde süreklilik beklemek yanlış diye onlar daha çok ufak bazen çok sık haraket edebiliyolar bazende çok sessiz kalabiliyolar ilerki son 2 ayda dr lar takibe başlıyolar bu konuda o yüzden boşuna telaş yapma

Cok paronaya yapıyorsun canım. Artık tekmelerinin daha siddetli olması normal. Buna sevinmen lazım hatta. Ben de bazen huylanıyorum tekme attıgında canım acıyor gibi oluyorum cok tuhaf bir duygu icine giriyorum. Benim de 1-2 haftadır kasıklarımda surekli bir agrı var sanki sismis gibi. Akıntım desen o da var. Zaten doktorun bir sorun yok demis sana sen neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki kendine anlamıyorum dogrusu. Hem esine de yazık bak aklı sizde kalıyor evde teksin diye. Biraz rahatlaman lazım bence. Cok kafana takma herseyi. Sen kendini uzdukce bebegin de uzuluyor kasılıyor iceride. Allah'a sukur bir saglık sorunu yok bebeginin bence kendini sewrbest bırak artık. Bak bizler burdayız canın sıkıldımı gel konus bizle dertlerini sıkıntılarını paylas..

Tatlım ne güzel tekme atıyor, kendini hissettiriyor, ama sen böyle kötü düşündükçe nasıl iyi olacaksınız?
Doktor zaten anormal birşey olsa herşey normal gözüküyor demez, doktoruna güven bence demetcim.Evi boşver bebeğinden önemli değil..
Sen ne kadar dirençli olursan bebeğin o kadar iyi olur Allah'ın izni ile.Ama önce annesinin güçlü olması lazım.

sıkmaa canını bitanem, bu senin değil onun ayıbı..
sık dişini 4 ay daha oğlunu kucağına alınca kimseyi görmeyecek gözün
kocanda anasıyla, kız kardeşiyle mutlu mesut yaşasın

sıkmaa canını bitanem, bu senin değil onun ayıbı..
sık dişini 4 ay daha oğlunu kucağına alınca kimseyi görmeyecek gözün
kocanda anasıyla, kız kardeşiyle mutlu mesut yaşasın

Ahhh ahhh.. Valla bir dogsa da kimse umrumda olmasa valla.. Gecem gunduzum o olsa.. Daha ne isterim ki?

sağol canım,şimdi daha iyiyim..tekrar hissedince içim rahatladı..

canım geçmiş olsun neyin var girpmisin bebeğinmi bişeyi var noldu yaaa

hadi gözün aydın canım

çok sağol canım

kızzz ne oluyo öyle üzme kendini
akıntıyı bende sordum doktora normal dedi

Ahhh ahhh.. Valla bir dogsa da kimse umrumda olmasa valla.. Gecem gunduzum o olsa.. Daha ne isterim ki?

o günlerde gelecek inşallah

Ama cnm renkli foto o dijital değilki nasıl paylaşayım???
telefonla fotosunu çek buraya ekle cnm çok kolay gerçek foto olmasına gerek yok ki eklemen için
Ay Allah korumuş geçmiş olsun

gözünüzaydın

canım her ayın 15inde sanırım indirim var sanırım mothercar'de

hımmm aklımda olsun ayın 15inde bir uğrarım o saman

gözün aydın cnm darısı başımıza maşallahh oğluna allah nazardan saklasınnn haftaya çarşambada benim var bir görsem bende foto paylaşırmınızı kızlar bebeklerinizle bi tanışalım

kızlar hayatta canımızı sıkan çok şey oluyo eşimize kızıyoruz çalıştığımız kişilere kızıyoruz hasta oluyoruz korkuyoruz bebeğimize bişey olmasın diye düşük tehlikesi oluyo yatıyoruz günlerce..ama bide herşeyin iyi yönleri var güzel günleri var yaz gelecek ele avuca gelecek bebeklerimiz ,en sevimli halleriyle onlarla gezmelere gideceğiz..belki hasta olacaklar başlarında beklicez ama o zaman anlicaz anne olduğumuzu... iyileştiklerinde bir lokma yediklerinde dünyalar bizim olacak..telaşlanacağız bilmediğimiz bişeyle karşılaşınca ama hep bebeğimizle beraber bizde yeni yeni şeyler öğreneceğiz,anne gurubuna katılacağız...bu mutlu günleri düşünmek hayal etmek yerine hergün hergün burda karamsar yazılar görmek inanın morali bozuk olanlar kadar bizide etkiliyor..lütfen her zaman iyi şeylerle mutlu olmaya çalışalım içimizde rabbimizin bize verdiği bir can taşıyoruz sonuçta o herşeyden önemli olmalı ki şu dönem sağlıklı gelişsin..yoksa kimin derdi yok hangimizin sıkıntısı yok..hepimizin var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…