- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.021
kızlar ben biraz uzanayım. sabahın 6sından beri uyanığım hazır evdeyim keyif yapayım azıcık. malum yarın yine iş başı... öpuyorum sizi.
Kızlar dun gece her zamanki gibi gene esimle kavga ettik.
Ben konusuyordum normalce gece yataga girdigimizde. Nolucak boyle hic gelmiyorsun hep arkadaslarınlasın bana zaman ayırmıyorsun ilgilenmiyorsun.
Artık beni eskisi gibi istemiyorsun sana yaklasıyorum oram agrıyor buram agrıyor diyorsun sanki sen kadın ben erkekmisim gibi falan diye baga konustum.
En sonunda bagırdı bana cekti gitti yataktan! Ben de gittim yanına soylendim bu sefer gene bagırdı cagırdı yataga dondu..
Sonra basladım hckıra hıckıra aglamaya.. Gotunu donmus yatıyordu. Sanırım o kadar icli aglamama dayanamadı kalktı sarıldı bana.. Guzel sozler soyledi.
Kendime geleyim diye elimi yuzumu yıkattı su getirdi.. Cok merak ediyorum bakalım ne kadar surucek bu iyi halimiz..
Sonra yataga girdim oglumdan okkalı bir tekme yedimBagırdım hatta "Ahhh" diye. Noldu dedi esim. Oglun cok kotu tekme attı dedim. Aglama anne diyo sana iste dedi
Yarın anneme gitmek istedigimi soylıycem esime. Gene bir kavga cıkıcak eminim.. 10 gun oldu gitmeyeli hic sesimi cıkartmadı zaten son gittigimde ayrılma noktasına gelmistik soylemistim size de. Bakalım bugunu nasıl atlatıcaz..
Allah yardımcın olsun canım
En intiyacın olduğu zamanda böyle davranıyor olması gerçekten zor olmalı
İnşallah Allah doğru yolu gösterir eşine inşallah
bencede dünyammm bebeğini düşün, eşin bence çok cahilce davranıyor...
seni bu halde üzmesi cahillikten başka birşey değil kızma bana nolur..
aslında içimden çok daha ağır şeler sölemek geliyor...
ama senin tek isteğin annene gitmek bundan daha doğal ne olabilirki, yazık eşine ...
günaydın kızlar
sağol canım..bak ben yine ağlıyorum..masajını okudumya,duygulandım yine..
kimse yaşamasın,çok zordu!
2 gündür yatıoumm anlamadım ya çok korkuoum ben bişey olcak die kızımaa.. böle sanki kocaman bi bebek war içerde tekme atıo.hafif sancılarım oluo gece ve gündüzz...aakıntım oluo...herşey normaal gözüküo dio doktor ama neden böle oluoo.. dünden beri ilaç içmekten yoruldum 4 saatte biri ilaç içioumm..burda da kimse yok bana bakcak..eşim çalışıo aklı bizde garibimin oda dünden beri uyumuo bizlee...kızını sewio karnımda içim çok acıoo hemen ağlamaya başlıoum..annemler ankarada gelemio kardeşim okula gidio ben gidemioum bu halimle..ewin halini sormayın yatak yorgan heryer heryerdee...lütfen herşey eskiye dönsün meleğime bişey olmasın o daha küçücükmoralini bozuoum ama sizden başka kimse yok ewde
2 gündür yatıoumm anlamadım ya çok korkuoum ben bişey olcak die kızımaa.. böle sanki kocaman bi bebek war içerde tekme atıo.hafif sancılarım oluo gece ve gündüzz...aakıntım oluo...herşey normaal gözüküo dio doktor ama neden böle oluoo.. dünden beri ilaç içmekten yoruldum 4 saatte biri ilaç içioumm..burda da kimse yok bana bakcak..eşim çalışıo aklı bizde garibimin oda dünden beri uyumuo bizlee...kızını sewio karnımda içim çok acıoo hemen ağlamaya başlıoum..annemler ankarada gelemio kardeşim okula gidio ben gidemioum bu halimle..ewin halini sormayın yatak yorgan heryer heryerdee...lütfen herşey eskiye dönsün meleğime bişey olmasın o daha küçücükmoralini bozuoum ama sizden başka kimse yok ewde
Neden kızayım canım. Dogru soze ne denir ki?
Ben neeler soylemek istiyorum ama olmuyor iste.. Beni ve bebegi hic dusunmuyor. Dusundugunu soyluyor oglunu ama ilerisini..
İleride mal mülk bırakabilmek icin ona calısıyormus.. Onceden hic elini karnıma koymazdı gelip onu fazla sormazdı. Ama bu aralar yapıyor bunları cok sukur..
Onu dusunmenin elini karnına koymak olmadıgını dusunuyor.. Ozel hastanede dogurmak olmadıgını dusunuyor..
Oysa ki dusunmuyor ki bebegim simdi sagsalim dogsun da Allah'ın izniyle ben malı mulku Allah izin verirse gene yaparım diye..
Cok cahil bir kocam var gercekten. Boyle oldugunu bilmiyordum onun. Nisanlıyken bambaskaydık. Bazen gercekten ozluyorum nisanlılık zamanımızı. Keske hep nısanlı kalsaydık diyorum..
sıkmaa canını bitanem, bu senin değil onun ayıbı..
sık dişini 4 ay daha oğlunu kucağına alınca kimseyi görmeyecek gözün
kocanda anasıyla, kız kardeşiyle mutlu mesut yaşasın
boşuna stres yapmışssın kendini ve bebeğini dr lar hep söylüyor bu zamanlarda haraketlerinde süreklilik beklemek yanlış diye onlar daha çok ufak bazen çok sık haraket edebiliyolar bazende çok sessiz kalabiliyolar ilerki son 2 ayda dr lar takibe başlıyolar bu konuda o yüzden boşuna telaş yapma
kızlar.....
demin meleğimle buluştuk... sabahın 6sında bi uyandım stresten saat 9'a kadar oraya buraya döndüm, kafamda kurdum kurdum... neyseki maşallah bebeğim taş gibi. tam 23 haftalık olmuş bugün. doğum 31 ocakta. 540 gram... her şeyi normal, her şeyi olması gerektiği gibi. en son doktor teyzesi ne güzel bi bebişin var, baksana çükü bile güzel dedi. içimden deli mi ne çükün güzeli mi olurmuş dedim, dışımdan da herıldısss anası anjelına joli babası brad pitin esmeri dedim.
mutluyum ohhh çok şükür bunu da atlattık.
sayfaları okuyonrum, bitiremiyorum..
oyelken
minik kız ların hayırlı olsun canım,sende sanırım ayrıntılıya girdin*ne güzel bi duygudur iki bebek birden görünüyor!
herkesin inşallah hep böyle gider.
Ahhh ahhh.. Valla bir dogsa da kimse umrumda olmasa valla.. Gecem gunduzum o olsa.. Daha ne isterim ki?
telefonla fotosunu çek buraya ekle cnm çok kolay gerçek foto olmasına gerek yok ki eklemen içinAma cnm renkli foto o dijital değilki nasıl paylaşayım???
hımmm aklımda olsun ayın 15inde bir uğrarım o samanAy Allah korumuş geçmiş olsun
gözünüzaydın
canım her ayın 15inde sanırım indirim var sanırım mothercar'de
kızlar.....
demin meleğimle buluştuk... sabahın 6sında bi uyandım stresten saat 9'a kadar oraya buraya döndüm, kafamda kurdum kurdum... neyseki maşallah bebeğim taş gibi. tam 23 haftalık olmuş bugün. doğum 31 ocakta. 540 gram... her şeyi normal, her şeyi olması gerektiği gibi. en son doktor teyzesi ne güzel bi bebişin var, baksana çükü bile güzel dedi. içimden deli mi ne çükün güzeli mi olurmuş dedim, dışımdan da herıldısss anası anjelına joli babası brad pitin esmeri dedim.
mutluyum ohhh çok şükür bunu da atlattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?