2012 Şubat Anneleri

slm güzel anneler nasılsınız günışığım geçmiş olsun bebeğimizi hissedemeyince annelik işte hemen telaşa kapılıyoruz...

bblau
canım ayrıntılı ultrasonu atlatmışsın.gözün aydon hayırlı olsun.inşallah hep böyle gider.biraz bahsedermisin.kaç dkika sürüyo,nasıl yapılıyor.

Canım endişelenme bebeği hissetmediğin için. Bana da sıkça oluyor, bu aralar hareketleri tutarlı değil...
30. haftadan sonra, günlük tutarlı hareketleri oluyormuş.
Ayrıntılı usg normal ultrason gibi, ama bebeğin tüm iç organlarına bakıyorlar, bir anomali, kromozom bozukluğu vs.ye dair bir emare varmı diye.
Kaç dakika sürdüğüne bakmadım ama sanırım yarım saat kadar sürüyor bebeğin konumuna,duruşuna da bağlı olarak...

sağol canım..bak ben yine ağlıyorum..masajını okudumya,duygulandım yine..
kimse yaşamasın,çok zordu!

Ben de başlıcam ama (
Kızlar tedirgin olmayın ne olur, bende her an düzenli hissetmiyorum, biz yorgun olduğumuzda hissetmemiz daha zor..Kesin biz gece uyurken kıpraşıyordur onlar...5.ve 6. aylarına giriyorlar artık tosun gibiler, korkmayın.

Kızlar dun gece her zamanki gibi gene esimle kavga ettik.

Ben konusuyordum normalce gece yataga girdigimizde. Nolucak boyle hic gelmiyorsun hep arkadaslarınlasın bana zaman ayırmıyorsun ilgilenmiyorsun.

Artık beni eskisi gibi istemiyorsun sana yaklasıyorum oram agrıyor buram agrıyor diyorsun sanki sen kadın ben erkekmisim gibi falan diye baga konustum.

En sonunda bagırdı bana cekti gitti yataktan! Ben de gittim yanına soylendim bu sefer gene bagırdı cagırdı yataga dondu..

Sonra basladım hckıra hıckıra aglamaya.. Gotunu donmus yatıyordu. Sanırım o kadar icli aglamama dayanamadı kalktı sarıldı bana.. Guzel sozler soyledi.

Kendime geleyim diye elimi yuzumu yıkattı su getirdi.. Cok merak ediyorum bakalım ne kadar surucek bu iyi halimiz..

Sonra yataga girdim oglumdan okkalı bir tekme yedim Bagırdım hatta "Ahhh" diye. Noldu dedi esim. Oglun cok kotu tekme attı dedim. Aglama anne diyo sana iste dedi

Yarın anneme gitmek istedigimi soylıycem esime. Gene bir kavga cıkıcak eminim.. 10 gun oldu gitmeyeli hic sesimi cıkartmadı zaten son gittigimde ayrılma noktasına gelmistik soylemistim size de. Bakalım bugunu nasıl atlatıcaz..

kızlar.....

demin meleğimle buluştuk... sabahın 6sında bi uyandım stresten saat 9'a kadar oraya buraya döndüm, kafamda kurdum kurdum... neyseki maşallah bebeğim taş gibi. tam 23 haftalık olmuş bugün. doğum 31 ocakta. 540 gram... her şeyi normal, her şeyi olması gerektiği gibi. en son doktor teyzesi ne güzel bi bebişin var, baksana çükü bile güzel dedi. içimden deli mi ne çükün güzeli mi olurmuş dedim, dışımdan da herıldısss anası anjelına joli babası brad pitin esmeri dedim.

mutluyum ohhh çok şükür bunu da atlattık.

sayfaları okuyonrum, bitiremiyorum..
oyelken
minik kız ların hayırlı olsun canım,sende sanırım ayrıntılıya girdin*ne güzel bi duygudur iki bebek birden görünüyor!
herkesin inşallah hep böyle gider.

ay geçmiş olsun yaaa ben de şu an tribe bağladım hissedemiyorum
meraklandıkça hiç hissedemiyorum
Allah hepimizin bebeğine sağlık versin de sağsalim bi doğursak

insan ne kadar mutsuz oluyo dimi hissedemeyince!
bak ben 3 gün hissetmedim nerdeyse,şimdi çok şükür hissediyorum.gün içinde pek değil ama,sabahları ve akşam yatınca..

Hadi gözün aydın hemşire
Maşallah...
Ben de detaylıdan geldim...
Küçük kafalıymış benim kızım, amerikan kafa anatomisi deriz dedi doktor
Sanırsam atalarım arasında amerikalılar var

Hadi gözün aydın hemşire
Maşallah...
Ben de detaylıdan geldim...
Küçük kafalıymış benim kızım, amerikan kafa anatomisi deriz dedi doktor
Sanırsam atalarım arasında amerikalılar var

kız dediğin kibar olur... o yüzden ufak minnak benim gelinimin kafası. ayrıca önemli olan işlevi....:)

yerim onları ben yer... Allah'ım herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.

Son düzenleme:

Çüküne kurban Maşallah kuzuya Benden 1 gün sonra doğuruyon tahminlere uygun olursak

Ağlarken bebeğini düşün, kendini o kadar çok yıpratarak ağlama bebek için hiç iyi değil biliyor musun.

anammm :)))

eee doğurduktan sonra ne olacak? nasıl haberleşecez biz? o zaman da başka bi topikte buluşalım, beraber büyütürüz yavrularımızı.

Doğurduktan sonra 2012 şubat anaları bebelerini büyütüyor die açarız topic Orda yazarız artık, resim ekleriz felan "kızlar bakın bebişimin ilk kakası" gibi Zaten doğduktan sonra da birbirimizin tecrübelerine ihtiyacımız olacak.

Allah yardımcın olsun canım
En intiyacın olduğu zamanda böyle davranıyor olması gerçekten zor olmalı
İnşallah Allah doğru yolu gösterir eşine inşallah

kızlar yemeğe gidiyorum ben

afiyet olsun

çükü mü güzelmiş ay benimkinin nasıl acaba

insan ne kadar mutsuz oluyo dimi hissedemeyince!
bak ben 3 gün hissetmedim nerdeyse,şimdi çok şükür hissediyorum.gün içinde pek değil ama,sabahları ve akşam yatınca..

evet ya mutsuzluk ne kelime hayattan soğuyorum
ve çok takıyıorum sürekli rahatsız ediyorum oğlumm oğlum pat pat vuruyorum öksürüyorum
exim de düme şu çocuğun üstüne bu kadar diye kızıyo
üstüne mi düşüyom daha bişey yapmıyorum hele bi doğsun o zaman görürsün üstüne düşmeyi diyorum

kız dediğin kibar olur... o yüzden ufak minnak benim gelinimin kafası. ayrıca önemli olan işlevi....:)

yerim onları ben yer... Allah'ım herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.

Çok kibar kızım benim, amerikan kafasını yirim onun
Uzun bacaklı ayrıca kendileri
Bu haftalarda artık göz renkleri de kesinleşiyormuş ama tabi usg filan anlamanın yolu yokmuş

Ağlarken bebeğini düşün, kendini o kadar çok yıpratarak ağlama bebek için hiç iyi değil biliyor musun.

Biz kadınları bilirsin Azelya'm aglarken birisi gelip sarılırsa daha cok aglarız tutamayız kendimizi.

Esim sarılınca tutamadım kendimi iste.. Ama cok sukur oglum iyi geceden beri hic durmuyor masallah

Valla o olmasa tamamen bezmis bir vaziyette yasıyıcam bu hayatta.. Onu dusunmesem neler olucak daha Allah bilir..

kızlar ben biraz uzanayım. sabahın 6sından beri uyanığım hazır evdeyim keyif yapayım azıcık. malum yarın yine iş başı... öpuyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…