2012 Şubat Anneleri

Ay ne güzel maşallah 3 kilo, inşallah böyle devam edersin...
Ben de veririz nasılsa diye tasa etmiyorum, bi de aynaya baktığımda hala rahatsız olmuyorum ondan herhalde :d

:[/B]

bende senin gibiydim hiç rahatsız olmadım ki o zamanlar 45 kiloydum birde kayınvalidem ve görümcem hala hamilelik çoguna yakışmıyor ama sen çok güzeldin yüzün ayrı bi güzeldin diyorlar benim kendi özbe öz annemde yarmagül gibi olmuşsun bu ne hal demişti

yok canım artık bişey olmaz Allah'ın izniyle
ben erken dönemde kaybetmiştim
kaç yıllık evlisin?

benim hem göğüsuçları hem de göbek deliğinin etrafı karardı

Yıllık degil, daha 6 aylık evliyim ben canım =)

Evlendigim gibi hemen oldu bebegim Allah'ın izniyle

Nazar etme nolur,çalıs seninde olur de kuzum sen o kocacığına..aaa bi tane daha geldi bak aklıma azelyam kamyon çeker 10-20 ton azelya doğurur kuzey tontonn gebert beni azelyaaa
kızmıyonn demiii güzelimm

Ayyyy ne kızcam kız koptum :)))) Süper kafiye, süper dizeler Ben zaten hep resimlerimi çektiriyorum eşime evde..Birdaha ne zaman böle tontiş olcam ki dimi :)) (hep tontiş kalırmışım )

başka bi yerinizde karardımı????ben dün kendimde bişey farkettimde!!!şimdi onu araştırıyordum internette!ama yazamam buraya utanırım,ve de çok ayıp olur!

Dost acı söyler

HULK güzel degişik isim sen yemeye devam et brokolileri salı günleri yardımcı bayan geliyor çarşamba olurmu bence biz kc de üst katta buluşalım hava soguk yaaa

tamam carsamba bulusalım bi aksilik cıkmazsa nasıl dersen öle yapalım bakarız hava soğuk gibiyse kc deriz sıcak gibiyle göle gideriz canım.carsamba sabahtan haberleşiriz..anaaa cok heyecanlandım benn kilo all carsambaya kadar bak olmass öleee yanımda minnak minnakk tamam mıı

valla benimde öyle simsiyah oldu resmen korkuyorum kendimde göbeğimde american futbolu topuna benzedi
Hahahaha ay ne güzel iltifat ediyor adam :)) Benimkisi badilerden göbişim hep açıkta kalıyor diye kamyoncu diyor ya bana daha kötü

bugün öğlen yemeğine çıktım eve eşim geldi yemeğe habersiz kapıyı açtım ki adam karşımda ya hatun senin göbeğinden başka bir yerin şişmiycekmi american futbolu topuna benzemiş göbeğin dedi

kızlar eşim az önce doktora gitti doktorumda beni aradı hiç bişeyin yok kızında gayet ii üzme kendini cnm dedi...ilaçları tedbir olsun die werdim dedi sıkma canını lütfen dedi istersen ankaraya annenlerin yanınada gidebilirsin dedi... ben bu gece kaçarım ankarayaa annemide çok özledim hemm çok sewindimm...eşimde çok sewindi ben ankaraya gidioum diee rahat etcek yaa rahatladım walla

Hahahaha ay ne güzel iltifat ediyor adam :)) Benimkisi badilerden göbişim hep açıkta kalıyor diye kamyoncu diyor ya bana daha kötü

Hihiii kamyoncu mu?
Cok alemmıs esın.

Keske sadece gobuslerımız one dogru cıksaydı da, dogum yapınca pırt dıye ınıverseydı yıne.

Haklısın tatlım.
Bende hamıleyım, aman ne olacak kı dıye dıye abarttım ısı.
Cumartesı aksam esıme dedım 'gel lahmacun yıyelım'
bi' gıttık, ben menuden 5 cesıt ıstedım.
Yedım yedım, en sonunda bıtıremeyınce paket yaptırdım

Bugun ıtıbarı ıle doyete gırıyorum kızlar.
Artık yemegıme daha cok dıkkat edecegım.
Ekmegı yasaklıyorum kendıme.

Arada da egzersız yapıcam.
ınsallah daha fazla kılo almam.

Ben de 6 kg almıstım gecen hafta tartıldıgımda simdi 7 olmusumdur.

Esim gecen gelmis diyor ki " Cok yakıstı sana kilo hep boyle kal sen zayıflama" diyor.

Bende tabi sonra begenme beni diyorum

hımmm ... oyle derler ama, az abartınca hemen baslıyorlar yok suna benzedın, yok buna benzedın demeye.

Kukumu yoksa
Ay ben onun yüzüne hasret kaldım göbeğimden göremiom ki ne halde Temizliği bile ezbere yapıom oraya

sen yazmasan ben diyemeyecektim!:))))
yaa dün ağda yapayım dedim,çarşamba doktora gidicem hem,hemde zamanı gelmişti.ama yapamadım,yarım yakalak bişey yaptım işte,yok aynayı koydum,yok fener tuttum,göbeğimden eğilemiyorum,kasıklarım ağırıdı hep,bide başım döndü çok uğraşınca..yapabildiğim kadar yaptım bıraktım.
ne yapıcaz biz bundan sonra????
içi nin renhgi değişmiş.pembeydi,mor gibi mi desem,böyle koyu bi renk olmuş.neresi olduğunu anlayın.hassas olan yer varya,iç d.... orası..
kangren oldum sandım.

kızlar kendi doktorum detaylı usg ye yönlendirdiği yer 400 diyor (prof.muş)
arasıra gittiğim dr un dediği yer 280 diyor
ne yapayım sizce

Yıllık degil, daha 6 aylık evliyim ben canım =)

Evlendigim gibi hemen oldu bebegim Allah'ın izniyle

dünyam acelen neydi kız hemen bebiş olmuş...keşke biraz keyfini çıkarsaydın yavv ben 4 yıl sonra yaptım bebek..oda artık millete tak etti diye yoksa bir yıl daha yapmazdım ama artık aradım yani..

normal canım değişmesi son aylara doğru hepten tuhaflaşırmış haberiniz olsun.. ben daha o boyuta gelmedim erken herhalde ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…