- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.081
Ay ne güzel maşallah 3 kilo, inşallah böyle devam edersin...
Ben de veririz nasılsa diye tasa etmiyorum, bi de aynaya baktığımda hala rahatsız olmuyorum ondan herhalde:d
:[/B]
yok canım artık bişey olmaz Allah'ın izniyle
ben erken dönemde kaybetmiştim
kaç yıllık evlisin?
benim hem göğüsuçları hem de göbek deliğinin etrafı karardı
Nazaretme nolur,çalıs seninde olur de kuzum sen o kocacığına..aaa bi tane daha geldi bak aklıma azelyam kamyon çeker 10-20 ton azelya doğurur kuzey tontonn gebert beni azelyaaa
kızmıyonn demiii güzelimm
yok canım artık bişey olmaz Allah'ın izniyle
ben erken dönemde kaybetmiştim
kaç yıllık evlisin?
yolda da insanlar böle karnıma bakıyo hamile görmemiş gibi
dedim ki eşime niye bakıyolar ki bunlar?
karnın ikiz karnı gibi ya ondan bakıyolardır dedi hödükcan
insan çok güzelsin ondan bakıyolar falan der
benim hem göğüsuçları hem de göbek deliğinin etrafı karardı
bende senin gibiydim hiç rahatsız olmadım ki o zamanlar 45 kiloydum birde kayınvalidem ve görümcem hala hamilelik çoguna yakışmıyor ama sen çok güzeldin yüzün ayrı bi güzeldin diyorlar benim kendi özbe öz annemde yarmagül gibi olmuşsun bu ne hal demişti
başka bi yerinizde karardımı????ben dün kendimde bişey farkettimde!!!şimdi onu araştırıyordum internette!ama yazamam buraya utanırım,ve de çok ayıp olur!
HULK güzel degişik isim sen yemeye devam et brokolilerisalı günleri yardımcı bayan geliyor çarşamba olurmu bence biz kc de üst katta buluşalım hava soguk yaaa
Kukumu yoksa
Ay ben onun yüzüne hasret kaldım göbeğimden göremiom ki ne haldeTemizliği bile ezbere yapıom oraya
azelya daha şimdiden göremiyomusun yaa:18: ben görüyorum şuan için..
valla benimde öyle simsiyah oldu resmen korkuyorum kendimde göbeğimde american futbolu topuna benzediKızlar goguslerinizin ucları karardı mı?
Benimki cok kararmıs yaa gorumceminkini gorunce simsiyah kalıyor yanında :44:
Ne ara karardı, onceden nasıldı hatırlamıyorum vallaGecen gun esim de fark etti karardıgını. Demekki gercekten degismis, benim gozum alıstıgı icin hep boyleymis gibi geliyor
Hahahaha ay ne güzel iltifat ediyor adam :)) Benimkisi badilerden göbişim hep açıkta kalıyor diye kamyoncu diyor ya bana daha kötü
Hahahaha ay ne güzel iltifat ediyor adam :)) Benimkisi badilerden göbişim hep açıkta kalıyor diye kamyoncu diyor ya bana daha kötü
eleferacım;
sıkma canını dikkat edersin bundan sonra. haftasonu doktordaydım. bana beyaz ekmek yeme dedi. onun yerine tahıllı ekmekler tüket dedi. hem kilo hem de şekerin yükselmemesi için pirinçten, tatlılardan, hamurişi, kızartma ve çikolatadan uzak dur dedi. 3 ana , 3 ara öğünü unutma dedi. ara öğünde 1 porsiyon meyveyi geçme dedi. öyle oturup salkım salkım üzüm yememek lazımmış meğersemincir falan da çok şekerliymiş:) ceviz, fındık ve badem dışında başka kuruyemiş tüketme, paketlenmiş hazır gıda ve cipslerden de uzak dur dedi. artık ben de kiloma dikkat etmeliymişim. halbuki hamileyi,m aşeriyorum diye neler neler yiyip hızla kilo alıyodum. sıkma canını bir tek sen dedğil birçoğumuz öyleyiz.
Ben de 6 kg almıstım gecen hafta tartıldıgımda simdi 7 olmusumdur.
Esim gecen gelmis diyor ki " Cok yakıstı sana kilo hep boyle kal sen zayıflama" diyor.
Bende tabi sonra begenme beni diyorum
Kukumu yoksa
Ay ben onun yüzüne hasret kaldım göbeğimden göremiom ki ne haldeTemizliği bile ezbere yapıom oraya
Yıllık degil, daha 6 aylık evliyim ben canım =)
Evlendigim gibi hemen oldu bebegim Allah'ın izniyle
sen yazmasan ben diyemeyecektim!:))))
yaa dün ağda yapayım dedim,çarşamba doktora gidicem hem,hemde zamanı gelmişti.ama yapamadım,yarım yakalak bişey yaptım işte,yok aynayı koydum,yok fener tuttum,göbeğimden eğilemiyorum,kasıklarım ağırıdı hep,bide başım döndü çok uğraşınca..yapabildiğim kadar yaptım bıraktım.
ne yapıcaz biz bundan sonra????
içi nin renhgi değişmiş.pembeydi,mor gibi mi desem,böyle koyu bi renk olmuş.neresi olduğunu anlayın.hassas olan yer varya,iç d.... orası..
kangren oldum sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?