- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.101
Yıllık degil, daha 6 aylık evliyim ben canım =)
Evlendigim gibi hemen oldu bebegim Allah'ın izniyle
başka bi yerinizde karardımı????ben dün kendimde bişey farkettimde!!!şimdi onu araştırıyordum internette!ama yazamam buraya utanırım,ve de çok ayıp olur!
Kukumu yoksa
Ay ben onun yüzüne hasret kaldım göbeğimden göremiom ki ne haldeTemizliği bile ezbere yapıom oraya
valla benimde öyle simsiyah oldu resmen korkuyorum kendimde göbeğimde american futbolu topuna benzedi
bugün öğlen yemeğine çıktım eve eşim geldi yemeğe habersiz kapıyı açtım ki adam karşımda ya hatun senin göbeğinden başka bir yerin şişmiycekmi american futbolu topuna benzemiş göbeğin dedi
kızlar eşim az önce doktora gitti doktorumda beni aradı hiç bişeyin yok kızında gayet ii üzme kendini cnm dedi...ilaçları tedbir olsun die werdim dedi sıkma canını lütfen dedi istersen ankaraya annenlerin yanınada gidebilirsin dedi...ben bu gece kaçarım ankarayaa annemide çok özledim hemm çok sewindimm...eşimde çok sewindi ben ankaraya gidioum diee rahat etcek yaa rahatladım walla
sen yazmasan ben diyemeyecektim!:))))
yaa dün ağda yapayım dedim,çarşamba doktora gidicem hem,hemde zamanı gelmişti.ama yapamadım,yarım yakalak bişey yaptım işte,yok aynayı koydum,yok fener tuttum,göbeğimden eğilemiyorum,kasıklarım ağırıdı hep,bide başım döndü çok uğraşınca..yapabildiğim kadar yaptım bıraktım.
ne yapıcaz biz bundan sonra????
içi nin renhgi değişmiş.pembeydi,mor gibi mi desem,böyle koyu bi renk olmuş.neresi olduğunu anlayın.hassas olan yer varya,iç d.... orası..
kangren oldum sandım.
normal canım değişmesi son aylara doğru hepten tuhaflaşırmış haberiniz olsun.. ben daha o boyuta gelmedim erken herhalde ondan..
kızlar nasıl foto yüklerim...
dünyam acelen neydi kız hemen bebiş olmuş...keşke biraz keyfini çıkarsaydın yavvben 4 yıl sonra yaptım bebek..oda artık millete tak etti diye yoksa bir yıl daha yapmazdım ama artık aradım yani. .
dünyam acelen neydi kız hemen bebiş olmuş...keşke biraz keyfini çıkarsaydın yavvben 4 yıl sonra yaptım bebek..oda artık millete tak etti diye yoksa bir yıl daha yapmazdım ama artık aradım yani. .
abovvvv bu adam 6 ayda mı yapıyo bunları
kızlar kendi doktorum detaylı usg ye yönlendirdiği yer 400 diyor (prof.muş)
arasıra gittiğim dr un dediği yer 280 diyor
ne yapayım sizce
ne yapayım sizce
kızlar nasıl resim yükleyebilirim. yerdımcı olurmusunuz.
bir yerde okumuştum rahimde değişiyormuş ya oyüzdende akıntı oluyormuş bu çok normalmiş
ee ne güzel işte
Ne demek canım bizler her zaman varız unutma bunu.
Doktorlar biraz da abartıyorlar bu konuyu o yuzden sen dusunme bunu. Ona bakarsan bana doktor ters duruyor suan dedi. Doner dimi dedim bisey demedi.
Oysa ki icimi rahatlatmasını bekliyordum ben. İnternetten arastırdıgıma gore 37. haftaya kadar ters durabiliyormus bebekler. Senin doktorun da tedbir amaclı boyle birsey soylemistir sana. Sen icini ferah tut gerisini dusunme. Hersey Allah'tan.
Canım öyle demek istemedi, yani daha çok iyi taraflarını görmeye çalış demek istedi, ben öyle anladım en azından.
Çok yaratıcılar yaw
Ayyy canım inan çok sevindim, annenleri görmek sana moral olur, sen sevinince eşinde sevinir, vallahi süper haber
:)) Bende aynadan gördüğüm kadarıyla rengini koyulaşmış gördüm, dediğin gibi morumsuAy çok kötü be kararıp solduk
ne yapayım sizce
kızlar nasıl resim yükleyebilirim. yerdımcı olurmusunuz.
:)) bende aynadan gördüğüm kadarıyla rengini koyulaşmış gördüm, dediğin gibi morumsuAy çok kötü be kararıp solduk
offf offf offf bende bayılırım brokoliyi haşlıycan sonra bol zeytinyağlıycan arkasındanda bol bol bol limonlıycan ve azda mayonezle yoğurdu karıştırım ekliycen offfffffffffffffffffffffffffffffffffff yemede yanında yat onun tadını hiçbişe değişmem bir kgyu tek başıma yerim rahat
Moralim bozuldu ya uufff...
Cok kılo aldım ben, kesın dogumdan sonra zayıflayamam.
Artık tartılmak dahı ıstemıyorum.
BPD:40 mm HC 153 mm 19 hafta 5 günlük yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?