2012 Şubat Anneleri

kızlar nasıl resim yükleyebilirim. yerdımcı olurmusunuz.

Yıllık degil, daha 6 aylık evliyim ben canım =)

Evlendigim gibi hemen oldu bebegim Allah'ın izniyle

abovvvv bu adam 6 ayda mı yapıyo bunları

başka bi yerinizde karardımı????ben dün kendimde bişey farkettimde!!!şimdi onu araştırıyordum internette!ama yazamam buraya utanırım,ve de çok ayıp olur!

o doğum çizgisi ordan başlıyo evet karardı cevabım

Kukumu yoksa
Ay ben onun yüzüne hasret kaldım göbeğimden göremiom ki ne halde Temizliği bile ezbere yapıom oraya

Valla ben de goremiyorum gobegimden. İceri cekiyorum gobegimi ama gitmiyor iceri

Artık rastgele temizliyorum, ama kocisten de utanıyorum ya iyi temizleyemiyorsam diye

Çok yaratıcılar yaw

Ayyy canım inan çok sevindim, annenleri görmek sana moral olur, sen sevinince eşinde sevinir, vallahi süper haber

:)) Bende aynadan gördüğüm kadarıyla rengini koyulaşmış gördüm, dediğin gibi morumsu Ay çok kötü be kararıp solduk

ben de görmüyorum önümü
hatta bazen işyerinde tuvalette elimi yıkarken şöyle oluyorum
aaaa üstüme dökmüşüm
ancak aynadan görebiliyorum

kızlar nasıl foto yüklerim...

mesajı yazdığın yer var ya cnm orda yukarda başlık yazan bölümün altında ataç var oraya gir dosya ekle diyceksin sonra dosyaları seç diye bir seçenek var oraya gircen bilgisarayında resim nerdeyse bulup seççen sonra upload files seççen resim eklencek aşağı satıra ordanda içeriği ekle diycen msj yerine otomatik ekliycek sende cevaplayınca mesajda çıkcak

dünyam acelen neydi kız hemen bebiş olmuş...keşke biraz keyfini çıkarsaydın yavv ben 4 yıl sonra yaptım bebek..oda artık millete tak etti diye yoksa bir yıl daha yapmazdım ama artık aradım yani..

Bende 4 yıl sonra yaptım. Şuan 4,5 yıllık evliyim bebişimde yaklaşık 6 aylık işte 23 haftalık :)))

dünyam acelen neydi kız hemen bebiş olmuş...keşke biraz keyfini çıkarsaydın yavv ben 4 yıl sonra yaptım bebek..oda artık millete tak etti diye yoksa bir yıl daha yapmazdım ama artık aradım yani..

Kız ne keyfinden bahsediyorsun ben adamın yuzunu gormuyorum eve gelmiyor diye yakınıyorum :90:

İyi ki de yapmısım valla oglum olmasa kayafı yerdim herhalde

kızlar kendi doktorum detaylı usg ye yönlendirdiği yer 400 diyor (prof.muş)
arasıra gittiğim dr un dediği yer 280 diyor
ne yapayım sizce

ne yapmış onlar 400 fazla degilmi altı üstü ultrason yaa 280 de çok geldi bana bilemedim şimdi acaba farklı bişeymi yapıyorlar biz çok az verdik ondanmı

yükliyeceğin resmin üstüne solla tıkla özelliklerden adres yazan yerdeki linki kopyala ve burda cevap yazdığım yerde kare bi ımage yazan yer var orayı aç url yazan yere o kopyaladığın linki yapıştır canım bu kadar..

tekrar,
resmi aç fareyle resmin üstünde sola tıkla resmin özelliklerinde adres yazan yeri konuya cevap verdiğimiz yerden ımage yazan bi resim kutusu var hani yazıların şekilleri falan değişen yerde o yere tıklayıp url yazan yere onu yapıştır bu kadar

bir yerde okumuştum rahimde değişiyormuş ya oyüzdende akıntı oluyormuş bu çok normalmiş

ee ne güzel işte

Canım öyle demek istemedi, yani daha çok iyi taraflarını görmeye çalış demek istedi, ben öyle anladım en azından.

saol canımm azelyam benim içim rahatladı walla

kızlar kendi doktorum detaylı usg ye yönlendirdiği yer 400 diyor (prof.muş)
arasıra gittiğim dr un dediği yer 280 diyor
ne yapayım sizce

Biri profesör, aradaki fark 120 tl.yani çok uçurumda değil..Tercih senin canım, diğeri pek ilgili bakamaz diye düşünürsen prof. olana git derim.

Canım cevap yazdığın yerde image yazan yere tıkla resim çerçevesi şeklinde.Ondan sonra from computer yazan yerden resmini yükle.

Son düzenleme:
amanınnn bizim hatunlar kararmışşş nerenize bakıyonus beee bak meraklandım şimdik meraklılar sizii töbe töbeeeekızlar hepinizi öpüyorumm teker tekerr.ben gidimde kalan işlerimi bitireyim size doyum olmuyor.bu arada demet cok sevindim anneni görüncede rahatlarsın birazz.bak biz laylamla carsamba günü buluscaz bi aksilik olmazsa yakınlardaysan sen de gel kıss ben gamsız baykusu görde için rahatlasın hepinizee mucuk muckkk...:80::80:

Aman, mayonez yemiyoruz :)
İçinde hem katkı maddesi hem de çiğ yumurta var….

Moralim bozuldu ya uufff...

Cok kılo aldım ben, kesın dogumdan sonra zayıflayamam.
Artık tartılmak dahı ıstemıyorum.

Ben de geçen sağlık ocağına gittim, aşı için.
Tartalım dedi. Hemşiranım tartmayın, daha yeni yemek yedim, hem de pantolonum kalın, hırkam var filan diye vızıldıyordum ki, “Çık tartıya!” buyurdu.
Çıktım ki ne göreyim 1 hafta önceki kiloma göre +5 kg
Toplamda 9 kg olmuş. Kalpten gideyazdım ama hemen itiraz ettim, yok yok olamaz diye.
Cumartesi günü korkarak tartıya tekrar çıktım evde, ki tartım diyetisyenimin tartısıyla aynı tartıyor.
Sağlık ocağının tartısına göre 5 kg eksik! Oh dedim beeee
Halen +4 kg deyim. 23. Haftada. Zaten fazla kilom var, kalpten götürcekti hemşire beni

BPD:40 mm HC 153 mm 19 hafta 5 günlük yazıyor

BPD: 47,9 mm
HC: 186 mm
22+2 yazıyor bende de….
Benim ölçüler biraz senden fazla ama bebek de daha büyük :)
Seninki de Amerikan kafa tipi sanırsam, dar şakak, arkaya doğru uzayan kafatası anatomisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…