2012 Şubat Anneleri

Gece doğru dürüst uyuyamadım kızlar hiç, sanırım detaylı usg'ye giricem diye.
Sabah da stres yaptım,hastaneden çıkınca bir rahatlama oldu.
Şimdi dayak yemiş gibiyim, etlerim acıyo sanki....
Hastane çıkışı işe geldim, eve gideymişim keşkem (((
Biraz yatsam ne güzel olurdu şimdi...

Haklısın arkadaşım.

Benim çok uykum var, gözlerim kapanıyor (

kız dediğin kibar olur... o yüzden ufak minnak benim gelinimin kafası. ayrıca önemli olan işlevi....:)

yerim onları ben yer... Allah'ım herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.

hiçte bile doktor benim oğluma kibar yüzlü küçük kafalı dedi teyzesi heralde kız güzeli olacakayrıcada gözün aydın maşallah güzel pipili oğluna Allah tamamına erdirir inşallah

Son düzenleme:

saolasın canım siz olmasınız duramazdım zaten iyiki warsınız

herşey ii ama doktor erken doğum tehditi olarak grücez ona göre tedawi uygulucaz dedii o korkuttu beni

canım geçmiş olsun neyin var girpmisin bebeğinmi bişeyi var noldu yaaa

saol cnm sancılarım oluo ondann tedirginim
hadi gözün aydın canım

çok sağol canım

kızzz ne oluyo öyle üzme kendini
akıntıyı bende sordum doktora normal ded

o günlerde gelecek inşallah

saol cnm benim ama benim akıntım oturdukça gelio lop lop akıo ya

Hani insan boyle kafasından kaynar su bosalmıs gibi olur ya bazen, suan o haldeyim..

Esime yarın anneme gidiyim mi dedim telefonda. " Aksam geliyim de konusuruz" dedi kapattı telefonu.

Bu da demek oluyor ki aksam esim eve geliyor

Arkadaşlar bişey sorcam. Bizim müdür benim detaylı ultrason görüntüm için burda ne görüyorsan o geliyor dedi nasıl yani ama bu görüntü biraz tuhaf durmuyormu yoksa bizmi anlamıyoruz.

Amin canım inşallah tez zamanda istediğin gibi biri olur
bence eşini düşünmekten vazgeç artık
kendini kafanı başka şeylere kanalize atmeye çalış
çünkü hamilelik bi süreç ve ne kadar az strese girersek, ne kadar az üzülüp ağlarsak bebeklerimiz için o kadar iyi
şu anlar bi daha gelmicek geri tadını çıkaralım dimi
kocaları takmaya gerek yok
ben ilk hamileliğimde çok saçma şeylere ağlıyodum deli gibi
ama bebeğimi kaybedince aslında hiçbişeyin bebeğimden önemli olmadığını anladım (tabii bebeğimi kaybetmenin ağlamamla alakası yok yanlış anlaşılmasın)
o yüzden sen de ağlamayı bırak ve bebeğinle ilgili güzel hayallere dal

ben doktora gitmeden bigün önce yemeğimi yiyorum
8 gibi yatıyorum uykum var falan diyorum
uyuyorum da
sebep hemen sabah olsun gidelim
manyaklaştım iyice ya Allah sonumuzu hayır etsin

Moralim bozuldu ya uufff...

Cok kılo aldım ben, kesın dogumdan sonra zayıflayamam.
Artık tartılmak dahı ıstemıyorum.

cnm benim kasdediyorsan sizi etkilediysem özür dilerim paylaşcak kimse olmadığı için yazmıştımm.bu zamana kadar buraya hiçbir kötü bişey yazmadım ama çok kötüydüm bunallmıştım ve sizi kendime yakın grdüğüm için yazdım sorun oluyorsa paylaşmam.kimsenin üzülmesinide istemem

bir yerde okumuştum rahimde değişiyormuş ya oyüzdende akıntı oluyormuş bu çok normalmiş

Hani insan boyle kafasından kaynar su bosalmıs gibi olur ya bazen, suan o haldeyim..

Esime yarın anneme gidiyim mi dedim telefonda. " Aksam geliyim de konusuruz" dedi kapattı telefonu.

Bu da demek oluyor ki aksam esim eve geliyor

ee ne güzel işte

Ne demek canım bizler her zaman varız unutma bunu.

Doktorlar biraz da abartıyorlar bu konuyu o yuzden sen dusunme bunu. Ona bakarsan bana doktor ters duruyor suan dedi. Doner dimi dedim bisey demedi.
Oysa ki icimi rahatlatmasını bekliyordum ben. İnternetten arastırdıgıma gore 37. haftaya kadar ters durabiliyormus bebekler. Senin doktorun da tedbir amaclı boyle birsey soylemistir sana. Sen icini ferah tut gerisini dusunme. Hersey Allah'tan.

Canım öyle demek istemedi, yani daha çok iyi taraflarını görmeye çalış demek istedi, ben öyle anladım en azından.

kızlarr kızlarrr napıyosunuzz.ben birazdan brokoli yemekten catlıcammne cok canım istermişte haberim yokmus.dün pazardan almıstım ölesine aboo ii almısım ölecekmişim brokolilisizliktenarastırmacı gazeteci uzman yardımcısı doktor olan anne adayları bu kadar brokoli yersem bebeme bişey oluırmu söleyin biiii

Arkadaşlar bişey sorcam. Bizim müdür benim detaylı ultrason görüntüm için burda ne görüyorsan o geliyor dedi nasıl yani ama bu görüntü biraz tuhaf durmuyormu yoksa bizmi anlamıyoruz.

görüntüyü görsek yorum yapcaz da cnm malesef şu anda yapamıyorum fakat alt komşumun 4 boyutlusnua gitmiştim hakketen çocuk doğdu 4 boyutluda nasıl gördüysek öyle çıktı çocuk hareketleri dahil aynı
ayağını ağnıza götürüyordu oynuyordu şimdi 11aylık hala aynı hareketleri yapıyo çok sevimliler

yüklemeye çalışayım...

nazommmmm ne yaptın komşum çocuk yeşil olacak nasıl yiyorsun haşlamamı ? bende brokoli çok severim sezonu açmadım daha:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…