- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.041
kızlar hayatta canımızı sıkan çok şey oluyo eşimize kızıyoruz çalıştığımız kişilere kızıyoruz hasta oluyoruz korkuyoruz bebeğimize bişey olmasın diye düşük tehlikesi oluyo yatıyoruz günlerce..ama bide herşeyin iyi yönleri var güzel günleri var yaz gelecek ele avuca gelecek bebeklerimiz ,en sevimli halleriyle onlarla gezmelere gideceğiz..belki hasta olacaklar başlarında beklicez ama o zaman anlicaz anne olduğumuzu... iyileştiklerinde bir lokma yediklerinde dünyalar bizim olacak..telaşlanacağız bilmediğimiz bişeyle karşılaşınca ama hep bebeğimizle beraber bizde yeni yeni şeyler öğreneceğiz,anne gurubuna katılacağız...bu mutlu günleri düşünmek hayal etmek yerine hergün hergün burda karamsar yazılar görmek inanın morali bozuk olanlar kadar bizide etkiliyor..lütfen her zaman iyi şeylerle mutlu olmaya çalışalım içimizde rabbimizin bize verdiği bir can taşıyoruz sonuçta o herşeyden önemli olmalı ki şu dönem sağlıklı gelişsin..yoksa kimin derdi yok hangimizin sıkıntısı yok..hepimizin var...
Gece doğru dürüst uyuyamadım kızlar hiç, sanırım detaylı usg'ye giricem diye.
Sabah da stres yaptım,hastaneden çıkınca bir rahatlama oldu.
Şimdi dayak yemiş gibiyim, etlerim acıyo sanki....
Hastane çıkışı işe geldim, eve gideymişim keşkem(((
Biraz yatsam ne güzel olurdu şimdi...
kız dediğin kibar olur... o yüzden ufak minnak benim gelinimin kafası. ayrıca önemli olan işlevi....:)
yerim onları ben yer... Allah'ım herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah.
Cok paronaya yapıyorsun canım. Artık tekmelerinin daha siddetli olması normal. Buna sevinmen lazım hatta. Ben de bazen huylanıyorum tekme attıgında canım acıyor gibi oluyorum cok tuhaf bir duygu icine giriyorum. Benim de 1-2 haftadır kasıklarımda surekli bir agrı var sanki sismis gibi. Akıntım desen o da var. Zaten doktorun bir sorun yok demis sana sen neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki kendine anlamıyorum dogrusu. Hem esine de yazık bak aklı sizde kalıyor evde teksin diye. Biraz rahatlaman lazım bence. Cok kafana takma herseyi. Sen kendini uzdukce bebegin de uzuluyor kasılıyor iceride. Allah'a sukur bir saglık sorunu yok bebeginin bence kendini sewrbest bırak artık. Bak bizler burdayız canın sıkıldımı gel konus bizle dertlerini sıkıntılarını paylas..
Tatlım ne güzel tekme atıyor, kendini hissettiriyor, ama sen böyle kötü düşündükçe nasıl iyi olacaksınız?
Doktor zaten anormal birşey olsa herşey normal gözüküyor demez, doktoruna güven bence demetcim.Evi boşver bebeğinden önemli değil..
Sen ne kadar dirençli olursan bebeğin o kadar iyi olur Allah'ın izni ile.Ama önce annesinin güçlü olması lazım.
canım geçmiş olsun neyin var girpmisin bebeğinmi bişeyi var noldu yaaa
hadi gözün aydın canım
çok sağol canım
kızzz ne oluyo öyle üzme kendini
akıntıyı bende sordum doktora normal ded
o günlerde gelecek inşallah
hiçte bile doktor benim oğluma kibar yüzlü küçük kafalı dedi teyzesi heralde kız güzeli olacak
İnsallah.. O kadar zor durumda kalıyorum ki anlatamam..
Ne yapacagımı sasırıyorum artık. Hayattan beziyorum yavas yavas.. Oglum da olmasa hic yasama sevincim kalmayacak.
Allah'ım tez zamanda esimi istedigim gibi birisi olma yolunda ilerletsin insallah.. Bunu cok istiyorum cok..
Her gun uzulmekten, aglamaktan, kavga etmekten sıkıldım..
Gece doğru dürüst uyuyamadım kızlar hiç, sanırım detaylı usg'ye giricem diye.
Sabah da stres yaptım,hastaneden çıkınca bir rahatlama oldu.
Şimdi dayak yemiş gibiyim, etlerim acıyo sanki....
Hastane çıkışı işe geldim, eve gideymişim keşkem(((
Biraz yatsam ne güzel olurdu şimdi...
kızlar hayatta canımızı sıkan çok şey oluyo eşimize kızıyoruz çalıştığımız kişilere kızıyoruz hasta oluyoruz korkuyoruz bebeğimize bişey olmasın diye düşük tehlikesi oluyo yatıyoruz günlerce..ama bide herşeyin iyi yönleri var güzel günleri var yaz gelecek ele avuca gelecek bebeklerimiz ,en sevimli halleriyle onlarla gezmelere gideceğiz..belki hasta olacaklar başlarında beklicez ama o zaman anlicaz anne olduğumuzu... iyileştiklerinde bir lokma yediklerinde dünyalar bizim olacak..telaşlanacağız bilmediğimiz bişeyle karşılaşınca ama hep bebeğimizle beraber bizde yeni yeni şeyler öğreneceğiz,anne gurubuna katılacağız...bu mutlu günleri düşünmek hayal etmek yerine hergün hergün burda karamsar yazılar görmek inanın morali bozuk olanlar kadar bizide etkiliyor..lütfen her zaman iyi şeylerle mutlu olmaya çalışalım içimizde rabbimizin bize verdiği bir can taşıyoruz sonuçta o herşeyden önemli olmalı ki şu dönem sağlıklı gelişsin..yoksa kimin derdi yok hangimizin sıkıntısı yok..hepimizin var...
saolasın canım siz olmasınız duramazdım zaten iyiki warsınız
herşey ii ama doktor erken doğum tehditi olarak grücez ona göre tedawi uygulucaz dedii o korkuttu beni
saol cnm sancılarım oluo ondann tedirginim
saol cnm benim ama benim akıntım oturdukça gelio lop lop akıo ya
Hani insan boyle kafasından kaynar su bosalmıs gibi olur ya bazen, suan o haldeyim..
Esime yarın anneme gidiyim mi dedim telefonda. " Aksam geliyim de konusuruz" dedi kapattı telefonu.
Bu da demek oluyor ki aksam esim eve geliyor
saolasın canım siz olmasınız duramazdım zaten iyiki warsınız
herşey ii ama doktor erken doğum tehditi olarak grücez ona göre tedawi uygulucaz dedii o korkuttu beni
saol cnm sancılarım oluo ondann tedirginim
saol cnm benim ama benim akıntım oturdukça gelio lop lop akıo ya
Moralim bozuldu ya uufff...
Cok kılo aldım ben, kesın dogumdan sonra zayıflayamam.
Artık tartılmak dahı ıstemıyorum.
Seninki de mi küçük kafa
Aynen benimki de amerikan kafa diyoruz bu anatomik şekle dedi :))))
Elinde BPD ve HC ölçüleri var mı canım?
cnm benim kasdediyorsan sizi etkilediysem özür dilerim paylaşcak kimse olmadığı için yazmıştımm.bu zamana kadar buraya hiçbir kötü bişey yazmadım ama çok kötüydüm bunallmıştım ve sizi kendime yakın grdüğüm için yazdım sorun oluyorsa paylaşmam.kimsenin üzülmesinide istemem
Arkadaşlar bişey sorcam. Bizim müdür benim detaylı ultrason görüntüm için burda ne görüyorsan o geliyor dedi nasıl yani ama bu görüntü biraz tuhaf durmuyormu yoksa bizmi anlamıyoruz.
görüntüyü görsek yorum yapcaz da cnm malesef şu anda yapamıyorum fakat alt komşumun 4 boyutlusnua gitmiştim hakketen çocuk doğdu 4 boyutluda nasıl gördüysek öyle çıktı çocuk hareketleri dahil aynı
ayağını ağnıza götürüyordu oynuyordu şimdi 11aylık hala aynı hareketleri yapıyo çok sevimliler
Kapışalım mı10 kilo aldım ben, halada girmedim bunalıma
kızlarr kızlarrr napıyosunuzz.ben birazdan brokoli yemekten catlıcammne cok canım istermişte haberim yokmus.dün pazardan almıstım ölesine aboo ii almısım ölecekmişim brokolilisizlikten arastırmacı gazeteci uzman yardımcısı doktor olan anne adayları bu kadar brokoli yersem bebeme bişey oluırmu söleyin biiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?