2012 Şubat Anneleri

Demek daha kararıcaz :)) Allahtan o hamile maskesi olmadı yüzümde, bilmiyorum bu saatten sonra olur mu ama insallah olmaz.

Ayy iyi hatırlattın bende okuyayım, ne heyecanlı Darısı bizlere, hepimize inşallah.

çok heyecanlı gece geç yatıoum ben illa uğruyorum topiklerinee doğumlarını felan yazıolarr

acilllllllllllllllllllll randevu almam lazım

Canım 280'e yapan doktor kadın doğum doktoru sonuçta, diğeri prof. olduğu için fazla fiyat söylüyordur. 200-300 civarında diye biliyorum ben usg'yi. seçim senin için nasıl rahat edecekse öyle davran ama 280'e usg yapan doktor da deneyimli bir doktorsa neden olmasın?

kız bu şeker şey ne tatlı çıkmış öyle maşallah çok güsellll yaaa bende biran önce gitmek istiyorum

Doktorda öyle dedi teyzesi ne güzel poz vermiş dedi. Ama bende tuhaflık var heralde ne kendime ne babasına benzetemedim. Allah Allah hayırlısı inş.

BPD: 47,9 mm
HC: 186 mm
22+2 yazıyor bende de….
Benim ölçüler biraz senden fazla ama bebek de daha büyük :)
Seninki de Amerikan kafa tipi sanırsam, dar şakak, arkaya doğru uzayan kafatası anatomisi :)

benim bebişte kibar dedimya doktorda size benziyor dedi çok sevindimhaa birde uzun bacaklı dedi benimde gövdeye göre uzun bacaklarım var.ilk oğlumda koca kafalı babanın kopyası buda bana benzesin degilmi şekerim

leader oğlunun denizci tulumuna bayıldım aşık oldum hatta çok şirin onu giydirirsen oğluna belki kızımı werebilirimm

heheehe oğlum duyuyormusun annem taliplerin artıyo çok sağol demetcim kayınvalidecim göndermiş sağolsun bende bittim çok özel bişi nerde buluyosa artık ben o kadar gezdim bulamadım oğlumda inşallah denizci olur bahriyeli bir subay olur

bende leadera hak werioum cnm ya medikal parka gidebilirsin cihazları çok ii son model hep doktorlarda ii o kadar para wermene değmez...ya benim doktorum ayrıntılı usg ye gerek görmedi bilee zaten ben 1 saat her yerine bakıoum bi sorun olsa sölerdim dioo

benim bebişte kibar dedimya doktorda size benziyor dedi çok sevindimhaa birde uzun bacaklı dedi benimde gövdeye göre uzun bacaklarım var.ilk oğlumda koca kafalı babanın kopyası buda bana benzesin degilmi şekerim

Aynen aynen benim kızım da uzun bacaklı
Ceylan kızım benim
Bak adengökçenin oğluşuna kertmesem kızı sana verirdim, boyu boyuna bulmuşkene

arayıp sorayım mı dr ünvanı ne diye

nur
bebeğine koca bi maşallah da benden..
negüzelde yüzü falan belli olmuş.benimkide en son gördüğümde eli yüzündeydi.))ama normal ultrasonda,böyle hiç baktırmadım.belki çarşamba ayrıntılıya gittiğimizde bizde böyle bi resmini alırız.

hani nerde??? ben neden göremiyorum cnm.

kızlar ekim 2011 anneleri çok komik ya bi tanesi ne güzel normal doğum yapmış yarım saatte maşallah inş bizde öyle oluruz hemende kiloları gitmiş...ahh ahhh o günlerimiz bi gelse:97:....neyse ben kaçar haydin öptüm sizi.:79:.

Ben şimdi bi özel hastaneye sordum 4 boyutlu usg ücretini.
Normal bir hastane Medical parktan daha vasat, daha küçük, yerel...
Orda bile 150TL dediler.

Bende okudum şimdi aynısını :)) Darısı başımıza, ezan okunurken ıkınmaya başlamış, ezan bitmiş doğum bitmiş :))
Kendine iyi bak hoşçakal canım

Teşekkürler cnm. Alırsınız kesin görürsün sende bebişini hayırlısıyla...

kızlar diğer doktor radyoloji uzmanıymış 260 a düşürdüler
iyi mi sizce radyoloji uzmanı olması
diğer prof. 400 den hiç düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…