- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.141
Demek daha kararıcaz :)) Allahtan o hamile maskesi olmadı yüzümde, bilmiyorum bu saatten sonra olur mu ama insallah olmaz.
Ayy iyi hatırlattın bende okuyayım, ne heyecanlıDarısı bizlere, hepimize inşallah.
acilllllllllllllllllllll randevu almam lazım
kız bu şeker şey ne tatlı çıkmış öyle maşallahçok güsellll yaaa bende biran önce gitmek istiyorum
BPD: 47,9 mm
HC: 186 mm
22+2 yazıyor bende de .
Benim ölçüler biraz senden fazla ama bebek de daha büyük :)
Seninki de Amerikan kafa tipi sanırsam, dar şakak, arkaya doğru uzayan kafatası anatomisi :)
leader oğlunun denizci tulumuna bayıldım aşık oldum hatta çok şirinonu giydirirsen oğluna belki kızımı werebilirimm
ne diyosun cnm sen ya aklınımı yemiş onu isteyen proff bide detaylı heee 4 boyutluda değil hani çok para doğurttursun bari bide 400tl vermişken deli maynakherif canım sen bence direk dediğim gibi yap 4 boyut yap tel seferde kapa işi medical park bahçelievleri arayıp sormuştum 180tl dedi uygun geldi hemde süper bi hastane
eğer orada çok geliyosa avrasya diyeceğim sana çok sıcak bakmıyosun belki ama 40 tl daha düşük hakka bağkurun varsa 142tlde değil 75 tl süper fiyata hem bebişleri renkli renkli görcen hemde iç organlarına bakcaklar
benim bebişte kibar dedimya doktorda size benziyor dedi çok sevindimhaa birde uzun bacaklı dedi benimde gövdeye göre uzun bacaklarım var.ilk oğlumda koca kafalı babanın kopyası buda bana benzesin degilmi şekerim
Canım 280'e yapan doktor kadın doğum doktoru sonuçta, diğeri prof. olduğu için fazla fiyat söylüyordur. 200-300 civarında diye biliyorum ben usg'yi. seçim senin için nasıl rahat edecekse öyle davran ama 280'e usg yapan doktor da deneyimli bir doktorsa neden olmasın?
heheehe oğlum duyuyormusun annem taliplerin artıyoçok sağol demetcim kayınvalidecim göndermiş sağolsun bende bittim çok özel bişi nerde buluyosa artık ben o kadar gezdim bulamadım oğlumda inşallah denizci olur bahriyeli bir subay olur
kızlar ekim 2011 anneleri çok komik ya bi tanesi ne güzel normal doğum yapmış yarım saatte maşallah inş bizde öyle oluruz hemende kiloları gitmiş...ahh ahhh o günlerimiz bi gelse:97:....neyse ben kaçar haydin öptüm sizi.:79:.
arayıp sorayım mı dr ünvanı ne diye
nur
bebeğine koca bi maşallah da benden..
negüzelde yüzü falan belli olmuş.benimkide en son gördüğümde eli yüzündeydi.))ama normal ultrasonda,böyle hiç baktırmadım.belki çarşamba ayrıntılıya gittiğimizde bizde böyle bi resmini alırız.
hani nerde??? ben neden göremiyorum cnm.
kızlar diğer doktor radyoloji uzmanıymış 260 a düşürdüler
iyi mi sizce radyoloji uzmanı olması
diğer prof. 400 den hiç düşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?