2012 Şubat Anneleri

biraz önce banyo yaparken 4-5 damla kanamam oldu 1 parça da pıhtı şeklinde geldi.acayip korkuyorum eşimi aradım hemen gelirim dedi.yerimde duramıyorum acaba düşük mü yapıyorum.bilginiz var mı?

biraz önce banyo yaparken 4-5 damla kanamam oldu 1 parça da pıhtı şeklinde geldi.acayip korkuyorum eşimi aradım hemen gelirim dedi.yerimde duramıyorum acaba düşük mü yapıyorum.bilginiz var mı?

aaa hiç bilmiyorumki canım allah korusun
inşallah korkulacak bişey yoktur ......:18::18::18:
doktr mı gitceksiniz şimdi..

canım nasılsevindim anlatamam süper bi haber bu dün aksamdan beri aklımdaydın hep bak gördünmü bosyere okadar üzülüp bebişinide üzdün gözün aydın canım Allah bebegini san bagıslasın darısı göremeyenlerin basına.yarında ben gitcem bakalım inş bende senin gibi mutlu bişekilde dönebilirim acıkcası sana diyorum ama benide korku sarmadı degil
haydi hep beraber halaya kızlar.kalkmayanı döverim ha
hahh söle işte ben kacırmısım halayı ama neyse nesemiz hep böyle yerinde olsun Allah bozmasın inşş
maasallah canım Allaah nazarlardan saklasın
41kere masallah canım Allah nazarlardan korusun bebişlerini
canım sana söyle bişey söliyim dr um bana iki parmagının arasına alıp ezmeye calıstıgında dagılan ezilen bi kanamaysa korkma o kan pıhtısıdır demişti bebege ait parca gelirse onları ezmen mümkün degil demişti ozaman kork demişti.seninki nasıl canım bidaha pıhtı gelirse bi bak.için rahat etmezse mutlaka dr a git

Selaam

Nekadar hızlı ilerliyorsunuz artık okuyamıyorum göz gezdirebiliyorum sadece.İşler yoğun çok zaman ayıramıyorum nete.Umarım herşey yolundadır.

kızlar nasılsınız ben evimdeym ama ne yiyorum ne içiyorum boğazım yanıyor öğürmekten faranjit olmuşum öksürüyorum cok kötüyüm arın kayınpederm geliyor yurt dışından sabay 7 de kalkıcam ve kahvaltı hazırlıcam bi hafta kalacak akşamlarıda mecburen yemek yapmam gerekecek işe gidiyorum zaten off off nasıl olacak merak ediyorum anlayacagınız hiçiyi değilim...

çoookgeçmiş olsun canım benm ...
hakkaten çok zor durumdan kalcaksın allah yardımcın olsun ...

cenneti müjdeleyen melek... canım...

ayy çok güzelmiş anlamı canım

geçmiş olsun tatlım
hiiç sıkıntı yapma kendine elinden ne geliyosa onu yap sen hamilesin kimse seni ayıplamaz hiç yorma kendini birde hastasın kendini ve bebeğini düşün pratik şeyler yap bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…