- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.581
biraz önce banyo yaparken 4-5 damla kanamam oldu 1 parça da pıhtı şeklinde geldi.acayip korkuyorum eşimi aradım hemen gelirim dedi.yerimde duramıyorum acaba düşük mü yapıyorum.bilginiz var mı?
canım nasılsevindim anlatamam süper bi haber bukızlar bugün hospitalium'a gittim kalp atışları var dedi.haftaya bi daha gel kontrole dedi.yani atıyo bebeğimin kalbi çok şükür rabbime.progestan verdi çocuk aspirini verdi çünkü günde bi kaç kez lekem oluyo.yatıp dinlenecem.bebeğim 12-13 mm olmuş
hahh söle işte ben kacırmısım halayı ama neyse nesemiz hep böyle yerinde olsun Allah bozmasın inşşhaydi hep beraber halaya kızlar.kalkmayanı döverim ha
maasallah canım Allaah nazarlardan saklasın
41kere masallah canım Allah nazarlardan korusun bebişlerini
canım sana söyle bişey söliyim dr um bana iki parmagının arasına alıp ezmeye calıstıgında dagılan ezilen bi kanamaysa korkma o kan pıhtısıdır demişti bebege ait parca gelirse onları ezmen mümkün degil demişti ozaman kork demişti.seninki nasıl canım bidaha pıhtı gelirse bi bak.için rahat etmezse mutlaka dr a gitbiraz önce banyo yaparken 4-5 damla kanamam oldu 1 parça da pıhtı şeklinde geldi.acayip korkuyorum eşimi aradım hemen gelirim dedi.yerimde duramıyorum acaba düşük mü yapıyorum.bilginiz var mı?
biraz önce banyo yaparken 4-5 damla kanamam oldu 1 parça da pıhtı şeklinde geldi.acayip korkuyorum eşimi aradım hemen gelirim dedi.yerimde duramıyorum acaba düşük mü yapıyorum.bilginiz var mı?
inşallah canım buğlem değişik ilk defa duydum ben anlamı neymiş
kızlar nasılsınız ben evimdeym ama ne yiyorum ne içiyorum boğazım yanıyor öğürmekten faranjit olmuşum öksürüyorum cok kötüyüm arın kayınpederm geliyor yurt dışından sabay 7 de kalkıcam ve kahvaltı hazırlıcam bi hafta kalacak akşamlarıda mecburen yemek yapmam gerekecek işe gidiyorum zaten off off nasıl olacak merak ediyorumanlayacagınız hiçiyi değilim...
cenneti müjdeleyen melek... canım...
kızlar nasılsınız ben evimdeym ama ne yiyorum ne içiyorum boğazım yanıyor öğürmekten faranjit olmuşum öksürüyorum cok kötüyüm arın kayınpederm geliyor yurt dışından sabay 7 de kalkıcam ve kahvaltı hazırlıcam bi hafta kalacak akşamlarıda mecburen yemek yapmam gerekecek işe gidiyorum zaten off off nasıl olacak merak ediyorumanlayacagınız hiçiyi değilim...
benim göğüslerden yana bir belirtim yok ya sadece dolgunlaştılar o kadar ne ağrıdı ne sızladı
hehe bende benim niye sızlamıyo diye üzülüyom ama :))))) illa her belirti olcak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?