2012 Şubat Anneleri

oh super kafa dagıtmanın en guzel yolu
Canım, sabah çok acıkmayı beklemezsen belki daha iyi olur, saatini biraz erkene kur. bişiler atıştır. o zaman iyi geliyo
hıc canım bısey ıstemıyor kı ıstahım cok acıktı bı anda bulantılarım basladı ıstahımda kesıldı
gercekten cok zor anlıyorum anne olmanın zorlukları sımdıden baslıyor ıste
Ayyy şu bebişe şu elbisesine bi bakın harika bayıldım

Eki Görüntüle 214728

Eki Görüntüle 214729

allah nazarlardan saklasın

kızlar hangı doktora gıdıyorsunuz
ayın 11 ınde gıttıgımde 3 hafta 5 gunluktu
2 hafta sonra gel hem kalp atıslarını duyucaz hemde tahlılerını yaptırıcaz demıstı
yarın 2 hafta oluyor ama o doktora gtmek ıstemıyorum
sarıyer tarafında onerebılcegınız doktor varmı

canım bursada olsa yardımcı olmaya çalışırdım ama ist bu konuda pek bilgim yok.

bu aralar pek giremiyordum küçük kızım çok hastaydı.orta kulak iltihabı olmuş ateşini çok zor düşürüyorum.bu arada hala okula gidiyorum geliyorum.ayşem çok hasta olunca sürekli onla ilgileniyorum falan derken bi baktım midem artık dayanılmaz boyutlarda bulanmıyo:)hafif hafif beni yıkmadan.sizler nasılsınız umarım herkes iyidir .

hoşgeldin, geçmiş olsun canım.
umarım şimdi iyidir kızın.

kızlar hepinize iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere. sonunda geldi eve gitme zamanı :)

güzel bir duş, kayınvalidecimin güzel yemekleri ve uykuu....

canim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor

Canım sendemi bursadansınnn
kizlar bursanin neresi izine gelince bulusalimmmmiiii

ayy yavrum balan kurban olsun sana biraz izin alsan nasil olur canim ya dinlenmeden gecmiyor heeee

merak etme daha bebeisin kucuk canim 7. haftada net gorursun herseyi
ekleyim de nasıl eklencek bilmiyorum ben pek becerikli değilim anlatsana
eklenti ekle var diger secenekler diye asagiya dogru cevap yazdigimiz yerde orada bilgisayardan resimleri ekleyebulursunuz

cok cok gecmis olsun canim benim zor oluyor tabi cocuklu olup hamile olmak esim diyor oburlerinde cekmedin hic bole nasil is bu diyor yas ilerledi kalabalik aile surekli hizmet etcen isimiz zor tabi ALlah kolaylik versin
kizlarrr
isim buldum ben simdiden

kizim olursa Hafzanur Neva

oglum olursa Muhammed Fatih
henuz birsey almadim 4 aylik olsun bebem alacam insAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…