2012 Şubat Anneleri

iyi düleklerin için sağol canım benim allah razı olsun.rabbim meleklerimizi korusun kollasın inşallah

Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın

nasıl tartakladı yani ne oldu ki.tartışmayın üzmeyin birbirinizi bebek de etkileniyor bak yazık ona da.konuş eşinle tartışmadan konuşmaya anlaşmaya çalışın .üzüldüm şimdi

Selaam

Nekadar hızlı ilerliyorsunuz artık okuyamıyorum göz gezdirebiliyorum sadece.İşler yoğun çok zaman ayıramıyorum nete.Umarım herşey yolundadır.
hosgeldin biz iyiiz sen nasilsin nasil gidiyor canim

ah canim yaa kiyammam ben sana ise gitme vall aevede pratik yemekler yap aykta kalmayacak sekilde belliki durumun iyi degil anayisla gosterirler herhalde
arkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo
arada sirada evet dolgunlastiki sorma zaten buyuk bide bole oluncaa

şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...

adese canim yat dinlen istiharat et canim bunun yolu dinlenmekten geciyor unutma gecmis olsun aman deyim fazlada bayoda kalmayin sicak yikanmayin rahmi uyariyor asiri su su donemlerde

canim hepsi birbirinden guzel de burasi sohbet topigi 2012 subat annelerinin gule gule saglicakla giysin insAllah
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...irladiklari-odalari-aldiklari-kiyafetler.html
basligi adi altinda var burada paylasalim karisiklik olmasin simdiden tesekkurler
Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın
yaa biraz sakin olun yaa su donemi atlat biraz mumunse yaklasma esine en guzeli valla

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…