2012 Şubat Anneleri

karından , ben 5+6 hesaplıyorum ama biraz daha küçü olabilir takılma haftaya dedi. tamam dedim bende

Korkma canım benim, ben 6 haftalıktı en son gittiğimde ve kesesi 17mm olmuştu ve bebeği göremedik 10 gün sonra gel dedi, yarın gidicem kısmetse.Görememeniz normal şimdi moralini bozmaya gerek yok canım.

oo sen 17 mm ye göremediysen benimki daha görülmezz o zaman. rahatladım vallahaaa ,sağol tatlım

canım benm 5+5 ken keseyi gördük
8mm dedi 2 gün önce ve karından baktı bana hiç zorlanmadan pat die gözükdü

senn kaç haftalık canm

5+ ? :)))))))) tam ne kadarlıkken gözükmüş oldu bebişimiz?
benimkide 7+2 de birisi 10.2 mm diğeri de 10.4 mm olarak çıktı

ayy ikiz demi süpppppppperrr hayırlı olsun

kaç haftalıksın canm.benim bugün 6+1de alttan gördü bebeği ve kalp atışını.seninki de görünür merak etme bitanem

ben 5 hafta 5 günlük kesyi gördük..
12 temmuz gibide kalp atışını duycam inşallahh
bugün 6 haftalık oldu..

Son düzenleme:

Allah seni ne etmesiz kız, 5+6 da gayet normal görmemen. bende sandım 7 felan diceksin ama geç döllenmedir diyorum kendi kendime de.
hiiiç stres yapma daha erken karından görünmez.o kadarken.
ben 7+2 de gördüm.evet canım ikizmiş bizim bıdıklar :))

Bu gebelik haftasında ultrason yapıldığında yandaki görüntü elde edilir: Birkaç milimetrelik bir gebelik kesesi.

Gebelik kesesinde gelişmekte olan bebeğiniz henüz görüntülenecek kadar büyümemiştir.Üstteki görüntü vajinal yoldan yapılmış bir ultrasonografiye ait görüntüdür. Bu haftada karından bakılan ultrasonografide gebeliğe ait yapıların görüntülenmesi zordur.

ekleyim de nasıl eklencek bilmiyorum ben pek becerikli değilim anlatsana

Canım konuya cevap verden cevap yazıyoruz ya hani.İşte orda resim işareti var dünya resminin 2 yanında, o resim işaretine tıklıcan, from computer seçeneğini seçicen ve masaüstünden resmi seçip eklentiyi yükleye basacaksın.Umarım anlatabilmişimdir, pek beceremem de

tek yumurtamı çift yumurta mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…