- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.541
canım evet geç döllenme olabilir, ben 5 haftalıkken gitmiştim sadece keseyi görmüştük.
7+2 de gittik bebekleri o zaman gördük canım.
stres yapma bence bekle. senin şu an ne kadar oldu?
birde vajinal ultrasonmu- karından mı baktı?
Korkma canım benim, ben 6 haftalıktı en son gittiğimde ve kesesi 17mm olmuştu ve bebeği göremedik 10 gün sonra gel dedi, yarın gidicem kısmetse.Görememeniz normal şimdi moralini bozmaya gerek yok canım.
canım benm 5+5 ken keseyi gördük
8mm dedi 2 gün önce ve karından baktı bana hiç zorlanmadan pat die gözükdü
senn kaç haftalık canm
benimkide 7+2 de birisi 10.2 mm diğeri de 10.4 mm olarak çıktı
kızlar dr a gittim biraz ilgisizdi bugun aa kese burda dedi elime bi de kağıt verdi kese 11,9 mm bebeği görmedi sanırım. haftaya gel dedi. tam hesaplamaların doğru olmayabilir gec döllenme olabilir de dedi lafın arasında.
kese 11,9 sa (karından baktı) bebek görünür mü?? bi de sizinkiler hangi haftada ne kadardı lütfen yardımmm
kaç haftalıksın canm.benim bugün 6+1de alttan gördü bebeği ve kalp atışını.seninki de görünür merak etme bitanem
alttan baksa görürdü ama bakmadı
alttan baksa görürdü ama bakmadı
ben 5 hafta 5 günlük kesyi gördük..
12 temmuz gibide kalp atışını duycam inşallahh
bugün 6 haftalık oldu..
karından , ben 5+6 hesaplıyorum ama biraz daha küçü olabilir takılma haftaya dedi. tamam dedim bende
oo sen 17 mm ye göremediysen benimki daha görülmezz o zaman. rahatladım vallahaaa ,sağol tatlım
5+ ? :)))))))) tam ne kadarlıkken gözükmüş oldu bebişimiz?
ayy ikiz demi süpppppppperrr hayırlı olsun
Alttan daha erken gözüyor sanırım :26:Kızlar ultrason resimlerinizi de eklesenize
Alttan daha erken gözüyor sanırım :26:Kızlar ultrason resimlerinizi de eklesenize
ekleyim de nasıl eklencek bilmiyorum ben pek becerikli değilim anlatsana
ekleyim de nasıl eklencek bilmiyorum ben pek becerikli değilim anlatsana
çelkinme alttan baksın canım bana ilk üç ay alttan muayene sakıncalı değil kanıtlanmış dedi.bi dahakine karından göremezse alttan baktır için rahatlasın
Allah seni ne etmesiz kız, 5+6 da gayet normal görmemen. bende sandım 7 felan diceksin ama geç döllenmedir diyorum kendi kendime de.
hiiiç stres yapma daha erken karından görünmez.o kadarken.
ben 7+2 de gördüm.evet canım ikizmiş bizim bıdıklar :))
Bu gebelik haftasında ultrason yapıldığında yandaki görüntü elde edilir: Birkaç milimetrelik bir gebelik kesesi.
Gebelik kesesinde gelişmekte olan bebeğiniz henüz görüntülenecek kadar büyümemiştir.Üstteki görüntü vajinal yoldan yapılmış bir ultrasonografiye ait görüntüdür. Bu haftada karından bakılan ultrasonografide gebeliğe ait yapıların görüntülenmesi zordur.
tek yumurtamı çift yumurta mı??
kendi bakmadı ben bak dedim, gerek yok dedi ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?