- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.221
nasıl minik güveç???bildiğimizs yuvarlak kase boyutundan dahamı ufak ??
bende minik güveçler aldım onda yapıyorum eşim bayılıyor hani restorantlarda yapılan kiremitte köfte varya ben onu da kücük güveçlerde yapıyorum harika oluyor tavsiye ederim (misafire yapmıyorum 4 tane güveç almıştım 4.kişimizde yolda :))oyüzden anca bize yetiyor:))
nasıl minik güveç???bildiğimizs yuvarlak kase boyutundan dahamı ufak ??
ben ufak kafalıyım da eşim gayet kocaman biri. adam 2 kg doğmuş bu yaşamaz demişler, sonradan atağa geçmiş. :))) ben ise 3 kg 100 gram doğmuşum. ben o'nun o uzun bacaklı manken ficudunu yerim.... doğsunlar artık yaaaa.... yüzünü göremedim ama ben4 boyutlu olmadığı için kemik şeklinde gordum ama bence aynı ben. ufak kafa, ufak bi yüz, ufak bi burun kuş gibi duduşları vardı bence. :)))
ejehhehehhe...
bu arada minik güveçlerden bende de var allah'ım Allah'ım yok böyle bi lezzet sahiden.
senin eşin ne kadar kibarmış oğlan ona çekmiş bence benim eşim 5.5 yada 6 kg yakın dogmuş bir fotosu var 40 günlük ve oturuyor bir yaşında bebek misali ŞAKA gibi kayınvalide normal yapmış dogumuneyseki o kadar büyük olmadı oğlum
ben ufak kafalıyım da eşim gayet kocaman biri. adam 2 kg doğmuş bu yaşamaz demişler, sonradan atağa geçmiş. :))) ben ise 3 kg 100 gram doğmuşum. ben o'nun o uzun bacaklı manken ficudunu yerim.... doğsunlar artık yaaaa.... yüzünü göremedim ama ben4 boyutlu olmadığı için kemik şeklinde gordum ama bence aynı ben. ufak kafa, ufak bi yüz, ufak bi burun kuş gibi duduşları vardı bence. :)))
ejehhehehhe...
bu arada minik güveçlerden bende de var allah'ım Allah'ım yok böyle bi lezzet sahiden.
senin eşin ne kadar kibarmış oğlan ona çekmiş bence benim eşim 5.5 yada 6 kg yakın dogmuş bir fotosu var 40 günlük ve oturuyor bir yaşında bebek misali ŞAKA gibi kayınvalide normal yapmış dogumuneyseki o kadar büyük olmadı oğlum
Yok kase şeklinde değil de salata tabağı şeklinde, elips gibi.
Ama öyle büyük değiller,kiremitleri olur ya restorantların öyle.
Kase şeklinde olanları da sütlaca kullanıyorum :))))
hıı.anladım canım.elips şeklinde olanlardan seninki..bak ben bugüne kadar hiç evde güveç eksikliği yaşamamıştım.bende alıyım şu güveçlerden.
sizde tarif verirsiniz artık,neler pişiriyorsunuz bakiyim güveçlerinizde!:))))
hıı.anladım canım.elips şeklinde olanlardan seninki..bak ben bugüne kadar hiç evde güveç eksikliği yaşamamıştım.bende alıyım şu güveçlerden.
sizde tarif verirsiniz artık,neler pişiriyorsunuz bakiyim güveçlerinizde!:))))
tek posiyonluk oluyor hani fırın sütlaç yapılıyorya onun biraz büyügü
Akşam markete yürümek farz oldu :)))) Güveçte mantarım geldi :)
Benim eşim bi erkeğe göre ince kemikli ve narindir. Çok uzun da değildir. Kafası da portakal kafadır, yani Amerikalı genlerimiz kendisinden geliyo :))))
Ben kendim olaraktan hatun kısmısı ortalamasına göre hem uzun hem iriyim, kafam da koca kafaymış annemin söylemesine göre.
Çocuk Amerikan-kafkas karması oluyo anladığım kadarıyla :)
Bizim eşimle senaryolarımız vardı, kiloyu bizden boyu sizden alsın derdi, sanırsam en iyi senaryo vücut buluyor kızceğizimde :)
en temizi pijama bencede oran buran gözükmez
bide gecelik altında çorap komik oluyor bence
pijama en temizi
bu arada iyi alışverişler inş.güzel şeyler bulursun
kız aşk olsun nie beyenmiyim ben senin kızını anası gbi güsel olur nasıl olcak bu arada ecrinle geçen öyle konuştuk şimdi verlmiş söz demiyanii oğlumu hanginiz beğenirse onun olsun aman belki çirkin bişi olcak kızzz
kızına yakıştırmıycan senin kızını yirim ben turşunusu kurma annesi
ahahahha nasıl ya? 6 kilo nedir doğuştan liseli resmen adam. ahahahhaha
inşallah gönlünüze göre olurrr yavrusu... ben kaçayım salata yapacam daha. eşim gelmek üzeredir. hehehehh adama dayıcam portakal soslu kerevizi bu akşam. klosterolü yuksek çıktı hemşire sebzeye zeytinyağlılara deva))
öpuyorum hepınızı.
Ayyyyy, canı çeker milletin
Ama benim de canım mantar çekti, bak mantar pişiriyorum ben onlarda süper oluyo
Bugün de ne duysam canım çekiyo he.
Ayyyy salata da istedim şimdi…
Onu da yapmaya nasıl erinirim anlatamam.
Eşim de karaciğer hastası benim de kereviz yapıyorum ona yiyo yazık, ben ağzıma süremem.:)
blau canım benimde çok felaket mantar çekti..çokkkk...
güveçte mantar süper olur!
ben hiç yapmadım.çünkü güvecim yok...))))
güveç deyincede aklıma tavuk ve piliç geliiyo nedense!:)))
Bugün de ne duysam canım çekiyo he.
Ayyyy salata da istedim şimdi
Onu da yapmaya nasıl erinirim anlatamam.
Eşim de karaciğer hastası benim de kereviz yapıyorum ona yiyo yazık, ben ağzıma süremem.:)
kerevizin çiğ olarak salatasını denedinmi?????yoğurtlu.
kerevizi rendeliyorsun,hemen yoğurda karıştırki kararmasın,bitaraftan.sarımsaklı yoğurt.
mayonezde katılıyo yoğurda ama şuan mayonez yiyemeyiz.üzerinede ceviz.
dene bak.!süper oluyo!
hiç kereviz demezsin!benim eşimde kereviz asla yemez ama salatasını yiyor birtek!
Senin canın güveç de çekiyo anladım ben seni :)
Güveç aşerdin sen :))))
Benim aklıma neler geliyo bi bilsen çok aç bi günümdeyim bugün sanırım.
Meyvelerimi evde unutmuşum.Ara öğün yiyemeyince böyle oluyorum ben galiba :)
Gözümün önünde güveçler uçuyo şu an :)))
inşallah gönlünüze göre olurrr yavrusu... ben kaçayım salata yapacam daha. eşim gelmek üzeredir. hehehehh adama dayıcam portakal soslu kerevizi bu akşam. klosterolü yuksek çıktı hemşire sebzeye zeytinyağlılara deva))
öpuyorum hepınızı.
Heheehee.... Bırde basına kırmızı kurdela, tam koylu guzelı.
Ama bı sırınlık katıyor o coraplar da
Tesekkur ederım canım.
Kızımın babası gelınce kacacaktık ama uyuz adamın bırıyle yarım saat sonra gorusmem var.
Sinir sey!
Forma alıcam personele, hem musterısıyız hemde gelmek ıcın nazlanıyor.
Sabah aradım, gelıcem dedı.
Az once aradım, 'yarım saate gelırım, eve gıtmeyın' dıyor.
Sanki ben onun pesınden kosuyorum, töbe yarabbım.
kırmızı kurdale şart ama
deseydin müşteriye bu saate randevu mu olur yarın gelin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?