2012 Şubat Anneleri

Sen benım kızımı begenmıyon mu sımdı?
Hııhhh
Benım kızımı ne doktorlar muhendısler ıstıycek de vermıycez bız.
Sana da yok, kımseye yok.
Tursusunu kuracam kızımın.

Off bırde o var, durmadan oranı buranı kapat.
Yok yok pijama en ıyısı.
Hele subat ayında.
Tırrr donarım ben.

Aaaaaayyyy kocam gelıyor.
Kafaladım adamı, C&A ya gıdelım, kızlar bebıslerıne cıcı almıs, bızde kızımıza alalım dedım, tamam dedı.
ınsallah guzel cıcıler bulurum da alırım.

dünyam ben görümcenden duymuştum gebelikte mantar ı fazlaa tüketmemekte fayda varmışnedenini biliimiyorum.görümcem eşime demiş.bende arayıp sormadım,ama hiç yemedimde!sanki eşim hamile!insan bi tel.açarda bana söyleyiverir.

Sanki ufak gibi.
Ama şöyle bakabilirsin mesela, bu bpd, hc ve fl değerlerinin mm karşılıklarının yanında hafta karşılıkları da yazar.
Onlar eğer ortalama haftandan yada diğerlerine göre hesaplanan haftalardan küçükse, seninki de amerikalı şekerim :))))
Bu arada kızım senin oğlandan uzun sanırsam napciz :) kaval kemiği seninkinden uzun :)))))

araştırdım ama mantarla ilgili yani gebelikte mantar yemenin zararı vardır diye bişey bulamadım.aksine mantarın faydalarından falan bahsediliyor.
bencede yoktur ama,ben öyle duyunca yememiştim.mantarıda çok severim.

kız anasına çekti desene benimki... ahh benim minnoş kuşum yaaaa... ufak tefek mi olacak şimdi benim minnoşummm... ahahah yerim yer. kız boşver ufak kafalı olsun doğumu kolay olur hem.

bu arada moda kızım uzun kız kısa erkek işte daha ne istıyorsun... :)))

Ben bir ara pek yiyordum, birşey olmadı ama...
Ben de çok severim hele fırında....ayyyyyyyyy!!!!!

Canım onumuzde internet var bak buldugumu yazıyım sana da. Herkes kulakdan duyma laflarla birsey soyluyor bence arastırmadan kimseye kulak asma sen.

kkkkkkkkkk: Gebelikte protein alma ihtiyacı artar mı?
Zehra C. Akören: Gebelikte protein gereksinimi, kansızlık olmaması için artar. Protein az alınırsa demir eksikliği anemisi gelişip, düşüklere neden olabilir. Özellikle hayvansal kaynaklı protein alınmasına özen gösterilmelidir. Ancak; anne ideal kilosundan daha fazla bir kiloda hamile kaldı ise; yağ oranı düşük proteinli gıdalar tercih edilmelidir. Proteinli gıdaların pişirilme teknikleri de annenin kendisini iyi hissetmesi için önemlidir. Buğulama, haşlama, ızgara ve fırında pişirilenler tercih edilmeli, yağda kızartmalardan kaçınılmalıdır. Kırmızı et, tavuk eti, hindi eti, balık, yumurta, peynir çeşitleri, kurubaklagiller ve mantar proteinden zengin gıdalardır.

en temizi pijama bencede oran buran gözükmez
bide gecelik altında çorap komik oluyor bence
pijama en temizi
bu arada iyi alışverişler inş.güzel şeyler bulursun

He kız cidden ufak kafalı olsun. Kocam da ufak kafa zaten benim, babaya çekmiş zaar :)
Benimki bi ara göbüşlü ve uzundu dedim anası gibin yarma olcak kızım ama bu sefer normal çıktı kilosu, hatta azcık da az çıktı.
Sıfır beden meselesini duydu sanırsam :) diyete mi girdi netti yavruşum :)

evet bende araştırdım şimdide,öyle bi zarrlı bişeyini okumadım mantarın!
kusura bakmayın öyle birden duyduğumu yazdım,araştırmadan.
mantar deyince siz,birden aklıma geliverdi görümcemden duyduğum,yazmadan geçemedim!
akşam eşime bi sorıyım bakıyım,nasıl demiş ablası ,ne demiş mantar için!!!!

kız aşk olsun nie beyenmiyim ben senin kızını anası gbi güsel olur nasıl olcak bu arada ecrinle geçen öyle konuştuk şimdi verlmiş söz demi yanii oğlumu hanginiz beğenirse onun olsun aman belki çirkin bişi olcak kızzz
kızına yakıştırmıycan senin kızını yirim ben turşunusu kurma annesi

Cidden benim de canım çok çekti.
Akşama markete gitmeye üşenmesem alırdım ya.
Ben bi de minik güveçler aldım, onunla sürüyorum fırına. Ayyyy tavsiye ederim

bende minik güveçler aldım onda yapıyorum eşim bayılıyor hani restorantlarda yapılan kiremitte köfte varya ben onu da kücük güveçlerde yapıyorum harika oluyor tavsiye ederim (misafire yapmıyorum 4 tane güveç almıştım 4.kişimizde yolda :))oyüzden anca bize yetiyor:))

ben ufak kafalıyım da eşim gayet kocaman biri. adam 2 kg doğmuş bu yaşamaz demişler, sonradan atağa geçmiş. :))) ben ise 3 kg 100 gram doğmuşum. ben o'nun o uzun bacaklı manken ficudunu yerim.... doğsunlar artık yaaaa.... yüzünü göremedim ama ben 4 boyutlu olmadığı için kemik şeklinde gordum ama bence aynı ben. ufak kafa, ufak bi yüz, ufak bi burun kuş gibi duduşları vardı bence. :)))

ejehhehehhe...

bu arada minik güveçlerden bende de var allah'ım Allah'ım yok böyle bi lezzet sahiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…