- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.201
Kızlar bana en acilinden fırında tavuklu mantar tarifi verin hic yapmadım daha once esime supriz yapmak istiyorum acil yardımmmmmm :26:
normal olursa ertesi gün çıkıyorsun sezaryan sa 2 veya 3 gün kalıyorsun aslında gaz ve afedersin büyük abdesi yapana kadar çıkarmıyorlar
eskiden 2 gündü ama şimdi sezeryanda da ertesi günü çıkarıyorlar
eskiden 2 gündü ama şimdi sezeryanda da ertesi günü çıkarıyorlar
ben dört gün kalmıştım 11 yıl önce şimdi gittğim doktora sordum 2 gün dedi
ben tek sefer olsun die 4boyuta gideyim 100 kere çıcuk ultrasona mağruz kalmasın dedim özele gitcem o yüzden yoksa hasekiden 1 ay önce randevu verebiliyolardı
hehee ecrinnin kızını alcaz bakalım teyzesi nasipse ama oğluma kalmış denizcide olursa vah kızlarınızın haline hanginizinkini göz atar bilemiyorum her limanda başka kız hesabı
sağol canım
ben gecelikle hiç rahat edemedim oturup kalkarken zor oluyo
gözükmesin bir yerlerin diye
ben sezeryandan çıktım geceliğimde vardı
pijama üstü giydirdiler birkaç saat sonra altını giydirdiler
çokta rahat oldu evde de hep pijama giydim
birde gecelikle ayaklarını bacaklarını üşütme şansın var
ohhhh ben bu gün herkesin yerine uyudum. çok iyi geldi valla. o kadar karmaşık rüyadan sonra dinlendim... bu arada bpd:56 mm, hc:208 fl:39 mm ac:179 mm... benımkılere de küçük :))) ufak kafalı mı olacak anası gibi şimdi?
ben tarif vereyim ama herkez hamile malum canı çeken olurmu özelden atayım istersen birde güveçte güzel oluyor varsa
Sanki ufak gibi.
Ama şöyle bakabilirsin mesela, bu bpd, hc ve fl değerlerinin mm karşılıklarının yanında hafta karşılıkları da yazar.
Onlar eğer ortalama haftandan yada diğerlerine göre hesaplanan haftalardan küçükse, seninki de amerikalı şekerim :))))
Bu arada kızım senin oğlandan uzun sanırsam napciz :) kaval kemiği seninkinden uzun :)))))
araştırdım ama mantarla ilgili yani gebelikte mantar yemenin zararı vardır diye bişey bulamadım.aksine mantarın faydalarından falan bahsediliyor.
bencede yoktur ama,ben öyle duyunca yememiştim.mantarıda çok severim.
dünyam ben görümcenden duymuştum gebelikte mantar ı fazlaa tüketmemekte fayda varmışnedenini biliimiyorum.görümcem eşime demiş.bende arayıp sormadım,ama hiç yemedimde!sanki eşim hamile!insan bi tel.açarda bana söyleyiverir.
Sen benım kızımı begenmıyon mu sımdı?
Hııhhh
Benım kızımı ne doktorlar muhendısler ıstıycek de vermıycez bız.
Sana da yok, kımseye yok.
Tursusunu kuracam kızımın.
Off bırde o var, durmadan oranı buranı kapat.
Yok yok pijama en ıyısı.
Hele subat ayında.
Tırrr donarım ben.
Aaaaaayyyy kocam gelıyor.
Kafaladım adamı, C&A ya gıdelım, kızlar bebıslerıne cıcı almıs, bızde kızımıza alalım dedım, tamam dedı.
ınsallah guzel cıcıler bulurum da alırım.
Ben bir ara pek yiyordum, birşey olmadı ama...
Ben de çok severim hele fırında....ayyyyyyyyy!!!!!
He kız cidden ufak kafalı olsun. Kocam da ufak kafa zaten benim, babaya çekmiş zaar :)kız anasına çekti desene benimki... ahh benim minnoş kuşum yaaaa... ufak tefek mi olacak şimdi benim minnoşummm... ahahah yerim yer. kız boşver ufak kafalı olsun doğumu kolay olur hem.
bu arada moda kızım uzun kız kısa erkek işte daha ne istıyorsun... :)))
ayyy fırında deme,canım çekti.. önüme ne gelirse geri çevirmez oldum zaten!mayonez,salam o tür şeyler hariç tabi!
evet bende araştırdım şimdide,öyle bi zarrlı bişeyini okumadım mantarın!Canım onumuzde internet var bak buldugumu yazıyım sana da. Herkes kulakdan duyma laflarla birsey soyluyor bence arastırmadan kimseye kulak asma sen.
kkkkkkkkkk: Gebelikte protein alma ihtiyacı artar mı?
Zehra C. Akören: Gebelikte protein gereksinimi, kansızlık olmaması için artar. Protein az alınırsa demir eksikliği anemisi gelişip, düşüklere neden olabilir. Özellikle hayvansal kaynaklı protein alınmasına özen gösterilmelidir. Ancak; anne ideal kilosundan daha fazla bir kiloda hamile kaldı ise; yağ oranı düşük proteinli gıdalar tercih edilmelidir. Proteinli gıdaların pişirilme teknikleri de annenin kendisini iyi hissetmesi için önemlidir. Buğulama, haşlama, ızgara ve fırında pişirilenler tercih edilmeli, yağda kızartmalardan kaçınılmalıdır. Kırmızı et, tavuk eti, hindi eti, balık, yumurta, peynir çeşitleri, kurubaklagiller ve mantar proteinden zengin gıdalardır.
Sen benım kızımı begenmıyon mu sımdı?
Hııhhh
Benım kızımı ne doktorlar muhendısler ıstıycek de vermıycez bız.
Sana da yok, kımseye yok.
Tursusunu kuracam kızımın.
Off bırde o var, durmadan oranı buranı kapat.
Yok yok pijama en ıyısı.
Hele subat ayında.
Tırrr donarım ben.
Aaaaaayyyy kocam gelıyor.
Kafaladım adamı, C&A ya gıdelım, kızlar bebıslerıne cıcı almıs, bızde kızımıza alalım dedım, tamam dedı.
ınsallah guzel cıcıler bulurum da alırım.
nasıl minik güveç???bildiğimizs yuvarlak kase boyutundan dahamı ufak ??Cidden benim de canım çok çekti.
Akşama markete gitmeye üşenmesem alırdım ya.
Ben bi de minik güveçler aldım, onunla sürüyorum fırına. Ayyyy tavsiye ederim
Cidden benim de canım çok çekti.
Akşama markete gitmeye üşenmesem alırdım ya.
Ben bi de minik güveçler aldım, onunla sürüyorum fırına. Ayyyy tavsiye ederim
He kız cidden ufak kafalı olsun. Kocam da ufak kafa zaten benim, babaya çekmiş zaar :)
Benimki bi ara göbüşlü ve uzundu dedim anası gibin yarma olcak kızım ama bu sefer normal çıktı kilosu, hatta azcık da az çıktı.
Sıfır beden meselesini duydu sanırsam :) diyete mi girdi netti yavruşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?