- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.181
Layla, senın tıckerın dogru mu?
Bebegın 7 haftalık mı?
iyi yapmışsın canım. için rahat olsun. neticede prof. olmasından kaynaklanan bir fiyat farkı bu.
Ben gebeliğimin başında dış gebelik şüphesiyle doplere sevkedilmiştim kadın doğumcu tarafından.
Radyolog baktı.
Gebe olduğum halde usg raporunda -ki halen duruyor bu rapor dosyamda-, ...düzensiz konturlu düşük basınçlı kistik alan/bozulmuş GS izlenmektedir yazıyor.
Bozulmuş GS dediği bozulmuş gestasyonel sac, yani bozulmuş kese. Düşük yapıyorsun, kese bozulmuş, muhtemelen kürtaj olacaksın, doktorun izlesin demişti bana.
Oysa gördüğü ne kistik alan, ne bozulmuş keseymiş. Gördüğü bir kanama odağıymış, ve müdahale edilmediği için neredeyse 6 kat büyümüştü.
Eğer detaylı usg yapılacaksa ya kadın doğumcu ya perinatolog tarafından yapılmasını daha faydalı buluyorum ben.
Gerçi o zaman benim kadın doğumcum da anlayamadı bu kanama odağını,ama meğerse sürekli gebe takibi istemeyen bir doktormuş, o yüzden değiştirdim doktorumu ilk haftalarımda...
kızlar nasılsınız?
cumartesi havuzlu han ve kürkcü han a gittim ama gittiğime pişman oldum hiç düzgün birsey yok fiyatlarda dısarıyla aynı ucuz fln değil. dısarda lısweriş merkezinde pierre cardin baston araba sordum 200 ama taksit flnda yapıyorlar havuzlu handa aynısı 200 ve nakit taksit 220 fln bence gidilecek en son yer.alısweriş merkezlerinden hiç farkı yok fiyat olarak aynı
Evvelki hafta pazar günü gittim ben de ama, kapalıydı.
Tekrar bi cumartesi gideyim diyodum ama,gitmiyim o zaman...
Birkaç kişiden daha duydum dışarıdan farkı yok diye.
Aynen öyle yapıyorum . Çıkıp alışverişe ne gerekiyorsa o zaman alırım inşallah oğluma.
benim 2.düzey usg 14 ekim de ben devlet hastanesinde yaptırıcam, devlette yaptıran varmı?
Leader, kuzum ne kadar tatlı cıcıler almıssın oyle.
Hele denızcı tulumuna bıttım.
Kızımı vereyım mı senın ogluna
Nurum, masallah ogluna.
Ne kadar belırgın, Rabbım nazarlardan korusun.
ınsallah persembe gunu gıttıgımızde bana da boyle bır foto.sunu verırler yavrumun.
Bebegın 7 haftalık mı?
Şimdi baktımda doğum yapanlar genelde gecelik üstü sabahlık tavsiye etmişler..
Normal doğumda alttan kontrol ediyorlarmış, ikide bir pijama sıyırmak felan zor oluyormuş. Sezeryanda da aynı şekilde demişler..Pet değiştirmek lazım kanama oluyor pijama ile zorlanırsınız demişler.Hemen hemen hepsi 2 gecelik, 1 sabahlık bi de pijama takımı almışlar..
Ben ne yapsam ki...
1 gecelik, 1 sabahlık, 1de pijama takımı alayım bari :26: Yoksa 2 gecelik mi :44: Siz ne yapacaksınız?
ben tek sefer olsun die 4boyuta gideyim 100 kere çıcuk ultrasona mağruz kalmasın dedim özele gitcem o yüzden yoksa hasekiden 1 ay önce randevu verebiliyolardıbenim 2.düzey usg 14 ekim de ben devlet hastanesinde yaptırıcam, devlette yaptıran varmı?
Leader, kuzum ne kadar tatlı cıcıler almıssın oyle.
Hele denızcı tulumuna bıttım.
Kızımı vereyım mı senın ogluna
Nurum, masallah ogluna.
Ne kadar belırgın, Rabbım nazarlardan korusun.
ınsallah persembe gunu gıttıgımızde bana da boyle bır foto.sunu verırler yavrumun.
Bebegın 7 haftalık mı?
Aynen öyle yapıyorum . Çıkıp alışverişe ne gerekiyorsa o zaman alırım inşallah oğluma.
Azelyam, ben de bır gecelık, bır sabahlık, bır pıjama takımı dusunuyorum.
Aslında 2 takım gecelık de olabılır.
Ust komsum yenı dogum yaptı ya, ne zaman gıtsem ustunde hep gecelıgı var.
Daha normal gıyınmeye baslamadı.
E ben cok cabuk sıkılırım aynı kıyafetten.
Bende öyle yapıcam galiba, ben bi de yaz kış gecelik ile daha rahat ediyorum.
ben 2 pijama almıştım ilkinde sezaryan oldum gecelikte rahat edemedim sürekli yukarıya çıkıyor pijama rahattı hatta dün pijama takımını aldım sabahlık bulamadım kırmızı istiyordum sonra bakarım onaEki Görüntüle 267215 bunu aldım
Çok güzelmiş Güle güle giy inşallah :) Ya hastane de kaç gece kalınıyor ki :26: 1 gece diye biliom ama..
Laylam, bende dıyorum bu kız nıye subat ayı annelerıne takılıyor acaba
Oyelkenım, bence dogru karar verdın.
Cunku sen o parayı unvana odeyecektın.
benim 2.düzey usg 14 ekim de ben devlet hastanesinde yaptırıcam, devlette yaptıran varmı?
yok canım hiçbir fark yok ordan tasıdıgına da değmez. birde kalabalık sıcak havasız işte nasıl biryer tahmin et.
mevlüt için bebek şekeri seçenekleri iyi onlara bakabilirsin.
Şimdi baktımda doğum yapanlar genelde gecelik üstü sabahlık tavsiye etmişler..
Normal doğumda alttan kontrol ediyorlarmış, ikide bir pijama sıyırmak felan zor oluyormuş. Sezeryanda da aynı şekilde demişler..Pet değiştirmek lazım kanama oluyor pijama ile zorlanırsınız demişler.Hemen hemen hepsi 2 gecelik, 1 sabahlık bi de pijama takımı almışlar..
Ben ne yapsam ki...
1 gecelik, 1 sabahlık, 1de pijama takımı alayım bari :26: Yoksa 2 gecelik mi :44: Siz ne yapacaksınız?
2. düzey dediğin nedir ayrıntılı ultrason mu??? Bende ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırayım o kadar para vermiyim dedim ama randevu alamadım. En az 2 ay önceden alman gerekmiş randevu yok artık dedim.
2. düzey dediğin nedir ayrıntılı ultrason mu??? Bende ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırayım o kadar para vermiyim dedim ama randevu alamadım. En az 2 ay önceden alman gerekmiş randevu yok artık dedim.
Bende öyle yapıcam galiba, ben bi de yaz kış gecelik ile daha rahat ediyorum.
Çok güzelmiş Güle güle giy inşallah :) Ya hastane de kaç gece kalınıyor ki :26: 1 gece diye biliom ama..
normal olursa ertesi gün çıkıyorsun sezaryan sa 2 veya 3 gün kalıyorsun aslında gaz ve afedersin büyük abdesi yapana kadar çıkarmıyorlar
normal olursa ertesi gün çıkıyorsun sezaryan sa 2 veya 3 gün kalıyorsun aslında gaz ve afedersin büyük abdesi yapana kadar çıkarmıyorlar
Tamam canım sağol, o zaman 2 gecelik, 1 pijama bi sabahlık, ay bayılazaaaammm eksik bitti derken yenisi çıkıyor
Gece doğru dürüst uyuyamadım kızlar hiç, sanırım detaylı usg'ye giricem diye.
Sabah da stres yaptım,hastaneden çıkınca bir rahatlama oldu.
Şimdi dayak yemiş gibiyim, etlerim acıyo sanki....
Hastane çıkışı işe geldim, eve gideymişim keşkem(((
Biraz yatsam ne güzel olurdu şimdi...
Kızlar bana en acilinden fırında tavuklu mantar tarifi verin hic yapmadım daha once esime supriz yapmak istiyorum acil yardımmmmmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?