2012 Şubat Anneleri

Şimdi baktımda doğum yapanlar genelde gecelik üstü sabahlık tavsiye etmişler..
Normal doğumda alttan kontrol ediyorlarmış, ikide bir pijama sıyırmak felan zor oluyormuş. Sezeryanda da aynı şekilde demişler..Pet değiştirmek lazım kanama oluyor pijama ile zorlanırsınız demişler.Hemen hemen hepsi 2 gecelik, 1 sabahlık bi de pijama takımı almışlar..
Ben ne yapsam ki...
1 gecelik, 1 sabahlık, 1de pijama takımı alayım bari :26: Yoksa 2 gecelik mi :44: Siz ne yapacaksınız?

iyi yapmışsın canım. için rahat olsun. neticede prof. olmasından kaynaklanan bir fiyat farkı bu.

inşallah öyledir

valla canım bende çok kararsız kaldım ama sonuçta görüntüleme merkezi iyidir inşallah

ben gittiğimde çok güzeldi çok değişik şeyler vardı fiyatlardan emin dğeilim tabii
ama fikir edinmek için gidilebilir bence bir de çok çeşit var

Evvelki hafta pazar günü gittim ben de ama, kapalıydı.
Tekrar bi cumartesi gideyim diyodum ama,gitmiyim o zaman...
Birkaç kişiden daha duydum dışarıdan farkı yok diye.

pazar günleri kapalı canım orası

Aynen öyle yapıyorum . Çıkıp alışverişe ne gerekiyorsa o zaman alırım inşallah oğluma.

bende alışveriş yapmak için sabırsızllanıyorum

Bende havuzluhan'a gıdecektım, e gıtmıyım barı.
Bu aksam esım almaya gelecek benı.
Beraber Cevahır e gıdecegız, gecen aksam bebek arabalarına baktım, bırını begendım onu alcaz
Aslında ben travel sıstem alacaktım, gorumcem puseteı bıze vermek ıstıyor.
Esımde bos yere masraf yapmayalım, o para ıle ıstedıgın baska bırseyı al dıyor.
ınsallah sonradan pısman olmam.

benim 2.düzey usg 14 ekim de ben devlet hastanesinde yaptırıcam, devlette yaptıran varmı?

2. düzey dediğin nedir ayrıntılı ultrason mu??? Bende ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırayım o kadar para vermiyim dedim ama randevu alamadım. En az 2 ay önceden alman gerekmiş randevu yok artık dedim.

Verirler annesi merak etme sen...

Azelyam, ben de bır gecelık, bır sabahlık, bır pıjama takımı dusunuyorum.
Aslında 2 takım gecelık de olabılır.
Ust komsum yenı dogum yaptı ya, ne zaman gıtsem ustunde hep gecelıgı var.
Daha normal gıyınmeye baslamadı.
E ben cok cabuk sıkılırım aynı kıyafetten.

Laylam, bende dıyorum bu kız nıye subat ayı annelerıne takılıyor acaba

Oyelkenım,
bence dogru karar verdın.
Cunku sen o parayı unvana odeyecektın.

ben 2 pijama almıştım ilkinde sezaryan oldum gecelikte rahat edemedim sürekli yukarıya çıkıyor pijama rahattı hatta dün pijama takımını aldım sabahlık bulamadım kırmızı istiyordum sonra bakarım ona bunu aldım

benim 2.düzey usg 14 ekim de ben devlet hastanesinde yaptırıcam, devlette yaptıran varmı?
ben tek sefer olsun die 4boyuta gideyim 100 kere çıcuk ultrasona mağruz kalmasın dedim özele gitcem o yüzden yoksa hasekiden 1 ay önce randevu verebiliyolardı

Aynen öyle yapıyorum . Çıkıp alışverişe ne gerekiyorsa o zaman alırım inşallah oğluma.

hehee ecrinnin kızını alcaz bakalım teyzesi nasipse ama oğluma kalmış denizcide olursa vah kızlarınızın haline hanginizinkini göz atar bilemiyorum her limanda başka kız hesabı

sağol canım
ben gecelikle hiç rahat edemedim oturup kalkarken zor oluyo
gözükmesin bir yerlerin diye
ben sezeryandan çıktım geceliğimde vardı
pijama üstü giydirdiler birkaç saat sonra altını giydirdiler
çokta rahat oldu evde de hep pijama giydim
birde gecelikle ayaklarını bacaklarını üşütme şansın var

Ben yaptırdım devlette bu sabah.Ama kadın ve çocuk hastalıkları hastanesinde.
Yani bu konular üzerine bir devlet hastanesi.

yok canım hiçbir fark yok ordan tasıdıgına da değmez. birde kalabalık sıcak havasız işte nasıl biryer tahmin et.
mevlüt için bebek şekeri seçenekleri iyi onlara bakabilirsin.

Bebek şekerini de görümce ben yapayım diyor.
Ben aslında hiç istemiyorum ama 40 kere söylediler.
Görümcem güzel sanatlar mezunu ve işi bırakmadan önce nikah organizasyon firmasında çalışmış, bu şekerleri filan güzel yapıyor, biliyor o işi.
Nikah şekerlerimi, gelin çiçeğimi filan da o yapmıştı.
Güzel de olmuşlardı Allah için. Gerçi ben nikah şekerinin modelini güzel seçemedim o ayrı da, gelin çiçeğimi çok güzel yapmıştı…

Ben de gecelikle çok rahat ederim gibime geliyor ama, o sıyrılma hadisesini de hiç sevmem.
Acaba ben de hem gecelik hem sabahlık mı alsamki…

2. düzey dediğin nedir ayrıntılı ultrason mu??? Bende ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırayım o kadar para vermiyim dedim ama randevu alamadım. En az 2 ay önceden alman gerekmiş randevu yok artık dedim.

2. düzey ayrıntılı usg evet ama renkli değil.
Dopplere giriyorsun, ama 4 boyutlu değil.

Son düzenleme:
Bende gecelikle rahat edemem..Hem sonuçta kışın ister istemez üşürüm ..
Hatta bende az önce gittim özdilekten bir tane pijama takımı aldım kırmızı gri..
L bedenini aldım umarım ilerleyen zamanlarda da olur..

Bana doktorum 2li taramaya gittiğim gün, 2.düzey usg randevusunu aldırmıştı...
Yaklaşık 11-12 hafta önce yani...

Kızlar bana en acilinden fırında tavuklu mantar tarifi verin hic yapmadım daha once esime supriz yapmak istiyorum acil yardımmmmmm :26:

ohhhh ben bu gün herkesin yerine uyudum. çok iyi geldi valla. o kadar karmaşık rüyadan sonra dinlendim... bu arada bpd:56 mm, hc:208 fl:39 mm ac:179 mm... benımkılere de küçük :))) ufak kafalı mı olacak anası gibi şimdi?

Kızlar bana en acilinden fırında tavuklu mantar tarifi verin hic yapmadım daha once esime supriz yapmak istiyorum acil yardımmmmmm :26:

Dünyacım;

portakal ağacı sitesinin tarifleri güvenilir oluyor. orada var bu tarif. Şimdiden afiyet olsun.

Malzemeler:

2 soğan
4 sivri biber
1 kg mantar
1 kg kuşbaşı tavuk
3 domates
4 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı kaşar peynir
pul biber
karabiber
köri
tuz

Hazırlanması:

Soğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp sıvıyağda pembeleşinceye kadar pişirin.
Tavuğu ekleyin, 5 dakika kadar tavukları da pişirin. Domatesi ve mantarı ekleyerek harlı ateşte mantar ve tavuklar pişinceye kadar pişirin.
Daha sonra baharatları ekleyerek fırın tepsisine alın.
Üzerine kaşar peynir ekleyerek önceden ısıtılmış fırında peynir eriyinceye kadar pişirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…