2012 Şubat Anneleri

http://www.bebefix.com/images_kucuk/53022617575543472.jpg bu linkte bak canımm..ben internet almıcam ama bi yerle anlaştık ordan 400 tl ye alcam

Sagol canım benım.
Gercı bız aldık ama, bu modele benzıyor.
Bır pusetımız eksık.

Baharım, acıkca yazamadım, utandım da.
Yazıyım madem.
Cok fazla ıstegım olmuyor benım.
Oldugu zaman yasıyoruz ama her yasamamızda 'acaba bebege bırsey olur mu?' endısesı duyuyoruz.

Sey bırde, bazen ben cok ısteklı oluyorum.
Esım karsılık verıyor.
Bunu yazarken utanıyorum ama... sonunu getıremıyorum ben.
Anlatabıldım mı?
Boyle olunca da canım sıkılıyor, neden boyle oluyor dıye.

Cunku seyyy... Esım benı bı opse, sonunu zor getırırdım onceden.

Off cok utanmaz oldum ama ıste bu mesele canımı cok sıkmıstı.
Hamılelıkten bu yana boyle.
Acaba normal mı bılmıyorum.

Allah senı ıyı etsın emı.
Sen ogru yazmıssın, ben orgut okudum, ne orgutu yav, ne yapacakmıs orgutle dıyorum

Harose mıydı ne adı.

Ben de hırka yapmak istiyorum da kol ve yaka kesmeyi bilmiyorum
Örgü kısmı tamam ama

Dün gece tam bir hamile çılgınlığı yaşadım. Normalde ilginç canım acayip şekerli çekiyor ama yemeye gelivnce ağzımın tadı kaçıyor midem bulanıyor.

Kalktım gece 10'da pastabana kremşanti ile süsledim araya hindistan cevizi ve damla çikolata koydum. Mis gibi normalde pastaneden aldığımdan daha çok severim bu uyduruk tarifi. Ama bir dilim yedim, ağzımın tadı kaçtı. Sabah pastayı paketleyip eşimin işyerine götürdüm kalabalık tüketsin diye. Geçende gene böyle celallenip kızılcık marmeladı yapmıştık. Bir kaşık ağzıma koymadım. Ben galiba bunları yemeye değil yapmaya aşeriyorum.

Ama sabah pazara çıktım rüya gibiydi, rüyalarıma girip de bulamadığım bütün kış sebzeleri vardı. Karnıbahar, brokoli ,ıspanak. Lahana, pırasa bile gelmişti ama maalesef pırasa yapmayı bilmiyorum. Çılgınlar gibi pazar alışverişi yaptım . Gören evde 6-7 kişilik aile var sanacak. Tamamen hamileliğe dayalı bir maymuniştahlılık.

Olan zavallı kocama olacak. Menü sırf ot. Bu hafta kabak, ıspanak, brokoli ve karnıbahar, bir ara da fasulye pişireceğim. Bir de top patlıcan közleyeceğim. Hamilelik bana yaradı . Hep sebze yemek istiyorum.

Yazdıklarımı canı çekip bana sinirlenen arkadaşlardan masumane özür diliyorum, kış sebzeleri rüyalarıma giriyordu ne yapayım.

Ben zaten başka bir şehirde olduğu için mecburen ya eşimle, ya annem yada kardeşimle gidiyorum.
Ama zaten köy yerinde, bir şey olmaz diye düşünüyorum. Sapalıkta değil ana cadde üstünde,babamın yattığı kabristan.
Ama eğer sapadaysa dikkat etmek lazım tabi.

Kızlar bu arada hamileliğiniz boyunca tiksindiğiniz halen tahammül edemediğiniz bir şey oldu mu?
Çok tuhaftır ben yiyeceklerden değil de bir nemlendirici ve bir tişörtten tiksindim.
Sanırım bulantılı ve ilk 12 hafta depresyonu yaşadığım dönemlerde kullandığım ürünlerdi. O yüzden şimdi ne zaman o nemlendiricinin kokusunu duysam bayılacak gibi oluyorum.
Kokusundan ölesiye tiksindim.
Tişörtü de görmeye dayanamıyorum.
İşin kötüsü nemlendirici kampanyada diye 2 tane almıştım.
Öyle uyduruk bir şey de değil atıversem
Cildim de çok kuru, şimdi önümde duruyor, sürmem lazım, bakışıyoruz. Yüzüm de pul pul aksi gibi :44:

tabiki yalnız gidilmez yok hurafeden dolayı hani hamile kadının mezarlıga gitmesi iyi degilmiş benim aneannamde öyle der bana ben dinlemiyorum ya eşimle ya kardeşimle gidiyoruz burdada degil üstelik istanbulda

Pırasayı ben de çok severim
Yarın semt pazarı var, alıcam inşallah pazar toplanmadan yetişebilirsem

aynı şey bende de war bblau..kötü zamanlarda depresyonda yada kötü bir anımın olduğu günde kullandığım eşyaları kullanamıoum sanki yine onu kullanırsam kötü bişey olcak gibi gelio at gitsin yaa başka krem alırsın

bende şu airfreshlerin kokusu var bir ondan birde tavuk hala yiyemiyorum aynen senin gibi 12 haftalıkken tiksindiklerimi hala görmeye tahammül edemiyorum.sana ilginç bisey anlatıyım benim arkadaş kırmızı renkden tiksiniyordu kırmızı olan herşeyden yani meyve kıyafet takı bana çok tuhaf gelmişti Allahtan dogumdan sonra düzeldi birde renkli bi hatun renk renk giyinir

Allah senı ıyı etsın emı.
Sen ogru yazmıssın, ben orgut okudum, ne orgutu yav, ne yapacakmıs orgutle dıyorum

Harose mıydı ne adı.

hiroşima bence. evet evet bu bence adı. ne örgütü kız anarşik miyim ben :)

Ben de hırka yapmak istiyorum da kol ve yaka kesmeyi bilmiyorum
Örgü kısmı tamam ama
,

aynen ya, ben bi tek hiroşima (benim ördüğümün adı bu. görüntüsü bomba etkisi yarattığından dolayı bu ismi uygun gördüm) örebiliyorum ama kesme yok. burgu yok. desen yok. ama bence bu da bişi. zincirleri çekip çekip eklesem belki olur kız :)

maaşallahhh... aynen şekerim bu hafta eşimle 2,5 senede ilk defa pazara gittik. neye saldıracağımı bilemedim. kereviz, ıspanak, pırasa, taze barbunya, karnabahar, kırmızı biber, salatalık malzeme ne varsa aldım. gözüm bamya aradı ama zamanı geçti zaar bulamadım. pazara renk gelmiş yeminle bu kış bol sebzeli geçecek bizimde belli. ki bundan önce hayatta sebze yemeyen bi aileydik.

kızlarr ben geldimm.canlarım benim hepinize tesekkür ederim.meraklandırdım da sizi sabah baktım olacak gibi değil hemen gittim doktora.serum yedikten sonra gözüm acıldı biraz.tansiyonum 8-5 ti doktora gittiğimde.demir depom gümlemişş ondan olmustur dedi doktor.halsizlik basdönmesi yaparmıs ama bende ishal ve mide bulantısı şikayetleri de vardı.ayrıntılı tahlilleri verdim bakalım.sabahkine göre cok daha iyiyim.sadece karnım ac yemek yersem cıkartırım yine diye korkuyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…