- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.521
Kızlar selam ben geldim
Napıyosunuz bakalım ne kaynatıyosunuz gene?
Canım fena sekilde salep istedi, usenmedim indim markete aldımBebege bir zararı yoktur degil mi :44:
http://www.bebefix.com/images_kucuk/53022617575543472.jpg bu linkte bak canımm..ben internet almıcam ama bi yerle anlaştık ordan 400 tl ye alcam
Canım bebeğe bişey olmayacak...
Güven bana...
ne garip yaşadıkların ne kötü inan bana..
İstediklerin gayet normal bişey...
Bu şekilde gidersen doğumdan sonra 40 günde zaten offlinesiın unutma bunu
Nereye kadar?
Birde lohusa depresyonuna girerseniz vay vay vay....
Lütfen eleferam istiyorsan doyasıya yaşa...
Helalin o senin be güzelim...
Kızlar selam ben geldim
Napıyosunuz bakalım ne kaynatıyosunuz gene?
Canım fena sekilde salep istedi, usenmedim indim markete aldımBebege bir zararı yoktur degil mi :44:
http://www.bebefix.com/images_kucuk/53022617575543472.jpg bu linkte bak canımm..ben internet almıcam ama bi yerle anlaştık ordan 400 tl ye alcam
hoşgeldin canım neden zararı olsun ki yiyeceklerin ye iç gitsin
hoşgeldin canımm...ben bi zararı olduğunu duymadım yoktur herhalde yaa
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
şu örgünün adı neydi? ben bebeğime bişeyler yapmak istiyorum ama yapabildiğim bu örgü sadece. haroşa mıydı bu işte o'nu yapabiliyorum. bi de söylemesi ayıp süper zincir çekerim küçüklüğümden kalma olarak :))
valla kızlar böyle bi hırka yapacam oğluma ya artık akşamlarda uzamaya başladı diziler de sıktı beni bu sezon baya boş oturmıyım barisi.
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
şu örgünün adı neydi? ben bebeğime bişeyler yapmak istiyorum ama yapabildiğim bu örgü sadece. haroşa mıydı bu işte o'nu yapabiliyorum. bi de söylemesi ayıp süper zincir çekerim küçüklüğümden kalma olarak :))
valla kızlar böyle bi hırka yapacam oğluma ya artık akşamlarda uzamaya başladı diziler de sıktı beni bu sezon baya boş oturmıyım barisi.
Baby 2 Go AVANGARDE Travel Sistem Puset 8831 | | Bebefix.com buda diğer bir adresi
şimdi nette dolaşırken bir yerde buldum ve çokda hoşuma gitti kızlar fiyat süper sizce nasıl?
http://www.minimoda.com.tr/Kraft-Horn-Travel-Bebek-Arabasi-Yesil,PR-2572.html
şimdi nette dolaşırken bir yerde buldum ve çokda hoşuma gitti kızlar fiyat süper sizce nasıl?
http://www.minimoda.com.tr/Kraft-Horn-Travel-Bebek-Arabasi-Yesil,PR-2572.html
ben de her cuma okul çıkışı gidiyordum.ama 2 gün önce bişey duydum ,ablamın arkadaşı gitmiş mezara babasını ziyarete.kıza orada tinerciler saldırmış boynundaki kolyeyi çekip almışlar.ablam uyardı beni sakın yalnız gitme dedi.sizler de dikkat edin.
tabiki yalnız gidilmez yok hurafeden dolayı hani hamile kadının mezarlıga gitmesi iyi degilmiş benim aneannamde öyle der bana ben dinlemiyorum ya eşimle ya kardeşimle gidiyoruz burdada degil üstelik istanbuldaben de her cuma okul çıkışı gidiyordum.ama 2 gün önce bişey duydum ,ablamın arkadaşı gitmiş mezara babasını ziyarete.kıza orada tinerciler saldırmış boynundaki kolyeyi çekip almışlar.ablam uyardı beni sakın yalnız gitme dedi.sizler de dikkat edin.
Dün gece tam bir hamile çılgınlığı yaşadım. Normalde ilginç canım acayip şekerli çekiyor ama yemeye gelivnce ağzımın tadı kaçıyor midem bulanıyor.
Kalktım gece 10'da pastabana kremşanti ile süsledim araya hindistan cevizi ve damla çikolata koydum. Mis gibi normalde pastaneden aldığımdan daha çok severim bu uyduruk tarifi. Ama bir dilim yedim, ağzımın tadı kaçtı. Sabah pastayı paketleyip eşimin işyerine götürdüm kalabalık tüketsin diye. Geçende gene böyle celallenip kızılcık marmeladı yapmıştık. Bir kaşık ağzıma koymadım. Ben galiba bunları yemeye değil yapmaya aşeriyorum.
Ama sabah pazara çıktım rüya gibiydi, rüyalarıma girip de bulamadığım bütün kış sebzeleri vardı. Karnıbahar, brokoli ,ıspanak. Lahana, pırasa bile gelmişti ama maalesef pırasa yapmayı bilmiyorum. Çılgınlar gibi pazar alışverişi yaptım . Gören evde 6-7 kişilik aile var sanacak. Tamamen hamileliğe dayalı bir maymuniştahlılık.
Olan zavallı kocama olacak. Menü sırf ot. Bu hafta kabak, ıspanak, brokoli ve karnıbahar, bir ara da fasulye pişireceğim. Bir de top patlıcan közleyeceğim. Hamilelik bana yaradı . Hep sebze yemek istiyorum.
Yazdıklarımı canı çekip bana sinirlenen arkadaşlardan masumane özür diliyorum, kış sebzeleri rüyalarıma giriyordu ne yapayım.
Kızlar bu arada hamileliğiniz boyunca tiksindiğiniz halen tahammül edemediğiniz bir şey oldu mu?
Çok tuhaftır ben yiyeceklerden değil de bir nemlendirici ve bir tişörtten tiksindim.
Sanırım bulantılı ve ilk 12 hafta depresyonu yaşadığım dönemlerde kullandığım ürünlerdi. O yüzden şimdi ne zaman o nemlendiricinin kokusunu duysam bayılacak gibi oluyorum.
Kokusundan ölesiye tiksindim.
Tişörtü de görmeye dayanamıyorum.
İşin kötüsü nemlendirici kampanyada diye 2 tane almıştım.
Öyle uyduruk bir şey de değil atıversem
Cildim de çok kuru, şimdi önümde duruyor, sürmem lazım, bakışıyoruz. Yüzüm de pul pul aksi gibi :44:
Kızlar bu arada hamileliğiniz boyunca tiksindiğiniz halen tahammül edemediğiniz bir şey oldu mu?
Çok tuhaftır ben yiyeceklerden değil de bir nemlendirici ve bir tişörtten tiksindim.
Sanırım bulantılı ve ilk 12 hafta depresyonu yaşadığım dönemlerde kullandığım ürünlerdi. O yüzden şimdi ne zaman o nemlendiricinin kokusunu duysam bayılacak gibi oluyorum.
Kokusundan ölesiye tiksindim.
Tişörtü de görmeye dayanamıyorum.
İşin kötüsü nemlendirici kampanyada diye 2 tane almıştım.
Öyle uyduruk bir şey de değil atıversem
Cildim de çok kuru, şimdi önümde duruyor, sürmem lazım, bakışıyoruz. Yüzüm de pul pul aksi gibi :44:
Allah senı ıyı etsın emı.
Sen ogru yazmıssın, ben orgut okudum, ne orgutu yav, ne yapacakmıs orgutle dıyorum
Harose mıydı ne adı.
,Ben de hırka yapmak istiyorum da kol ve yaka kesmeyi bilmiyorum
Örgü kısmı tamam ama
Dün gece tam bir hamile çılgınlığı yaşadım. Normalde ilginç canım acayip şekerli çekiyor ama yemeye gelivnce ağzımın tadı kaçıyor midem bulanıyor.
Kalktım gece 10'da pastabana kremşanti ile süsledim araya hindistan cevizi ve damla çikolata koydum. Mis gibi normalde pastaneden aldığımdan daha çok severim bu uyduruk tarifi. Ama bir dilim yedim, ağzımın tadı kaçtı. Sabah pastayı paketleyip eşimin işyerine götürdüm kalabalık tüketsin diye. Geçende gene böyle celallenip kızılcık marmeladı yapmıştık. Bir kaşık ağzıma koymadım. Ben galiba bunları yemeye değil yapmaya aşeriyorum.
Ama sabah pazara çıktım rüya gibiydi, rüyalarıma girip de bulamadığım bütün kış sebzeleri vardı. Karnıbahar, brokoli ,ıspanak. Lahana, pırasa bile gelmişti ama maalesef pırasa yapmayı bilmiyorum. Çılgınlar gibi pazar alışverişi yaptım . Gören evde 6-7 kişilik aile var sanacak. Tamamen hamileliğe dayalı bir maymuniştahlılık.
Olan zavallı kocama olacak. Menü sırf ot. Bu hafta kabak, ıspanak, brokoli ve karnıbahar, bir ara da fasulye pişireceğim. Bir de top patlıcan közleyeceğim. Hamilelik bana yaradı . Hep sebze yemek istiyorum.
Yazdıklarımı canı çekip bana sinirlenen arkadaşlardan masumane özür diliyorum, kış sebzeleri rüyalarıma giriyordu ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?