2012 Şubat Anneleri

UNUTMUŞTUM EVETTT YERSEN O KADAR BROKOLİYİ OLACAGI BUYDU ÇOCUK DEGİLDE SEN YEŞİL OLDUN yarın pazar var bende sana 2 kilo brokoli alayım diyodum boş kaldıkça yersin datlum
tamam al sen brokolileri ama öle çiğden istemem.salatasınımı yaparsın,yemeğini bilmem benn boş kaldıkçada yerim canım
anamm ağzımın suyu aktı havuc falan dünden bu yana kesin bi yerim şişecekk haberiniz olsun kızlarr...

sen bir süre bişey yeme şöyle hafif ögünlerle atlat ağzın falanda sulanmasın hastaneden yeni geldin

akşama pırasa yapıcam şekerim gel. bol limonlu soğuk soğuk ohhh mis...:)

brokolinin de bol limonlu salatasını ve kremalı çorbasını çok beğeniyorum. yemeği pek hoşuma gitmiyor açıkcası.

Üff kayınvalidem gelse, daha 15 günü var gelse bana mercimekli köfte, yapsa pırasa yapsa. Diğer torunun doğumuna gitti.

Kadıncağız çocukları evlendireli 4-5 sene olmuştu tık yoktu. Şimdi hepimiz sıraya girdik. Büyük görümceminki 1,5 yaşında küçük görümcem yeni doğurdu, bense kısmetse şubata malum. Şimdi kuzuladım bu sene diye kadın dört köşe oluyor. Bir de hepimizin bir arada doğurmadığına da sevindi. Zaten tembihliyordu 1ay ara koyun diye, istediğinden evla oldu. Şimdi yaptırsın bir oyun parkı, salsın torunlarını.

Bu arada kızlar brokolinin bir zararı mı var, kaçırdım ben, çok severim keratayı pişiriyorum yoğurtluyorum yiyorum.

zararıı olur mu tatlım yahuuu.. ama sirkeli suda bekletmeden pişirme tabe

ayyyy bi uyudum bi uyudumm aylarca uyumamısım sanki:26::26::26::26: evde iş olmasa daha da yatıcam yanii .. neyse ütümü neyin yapayım da yarınn uyurumm artıkınnn sürekli gözüm kapanıyoo yahuu

sen bir süre bişey yeme şöyle hafif ögünlerle atlat ağzın falanda sulanmasın hastaneden yeni geldin
bak yaa dur alıyım pazardan yapim demiyodaaa bir süre yeme bişey diyooben gideyim de uyuyum bari rüyamda yerim belki yemekleri

brokolinin de bol limonlu salatasını ve kremalı çorbasını çok beğeniyorum. yemeği pek hoşuma gitmiyor açıkcası.

pırasayada bayılırım benn.allahım sebze olsun yeterkii..yeterki yemek olsun:92:

acayip uyudum kızlarrr sanırım 3 saat falan ..işim olmasa daha da kalkmazdım yani neyse işlerimi halledeyim yarın yatarım artıkınn yemekk yapasımda yokk :97:

Oyyyyyhhhhh anneeeeaaaammmm ağzımın suları, yok yok bariz salyalarım aktı he
Havuç kızartmasını da çok severim ben bayılırım hattaaa :))))))

Kız taktın kayınnaya sen de. Bizim yağlı saçları da kadına bağlayıp gebertesin geldi ya,tamam olmuşun sen :)
Yırtarsın bence nefsi müdafaadan da, hormonlardan da, herbişeyden de :)

Mercimekli köfteyi nerden çıkardın ama yaaaaaaaaaa
Ben yapabiliyorum onu da zahmetli, zor geliyo şimdi :)))))

Kızlar unnado da bır urun satısa sunulmus.
Bu urun bebegımızın neden agladıgını anlamamıza yardımcı olurmus.

Bakın neler yazıyor.
Bebeğinizin her ağlaması açlık ağlaması değildir. O nedenle bebek her ağladığında bir şeyler yedirmeye çalışmak son derece yanlıştır. Kaygılı ya da depresifken yenen yiyecekler fizyolojik ve kimyasal açıdan da mutluluk hormonu olan dopamin, seratonin ya da endorfin salgılanmasına yol açar. Bebeğinizi emzirmek veya yiyecek bir şeyler vermek asıl problemi çözmez, sadece belirtileri maskeler.
Why Cry bu noktada devreye girerek bebeğinizin asıl ağlama nedenini anlamanıza ve doğru çözümü bulmanıza en büyük yardımcıdır.
Bu sayede erken yaşlarda yemek = mutluluk formülünün önü kesilerek; muhtemel obezite/yanlış beslenme alışkanlıklarına mani olunur.

*Bebeğinizin ağlama şiddetini ve frekansını, takip ettiği paterni ve ağlama sırasındaki nefes aralıklarını analiz ederek, üzerindeki LED ekran vasıtası ile görsel olarak ağlama nedenini size bildirir.
*Bebeğin ağlama nedeni 5 ana kategoriye indirgenmiştir: Gerginim, acıktım, huzursuzum, sıkıldım, uykum var.
*Ağlamalarına tutarlı bir şekilde cevap verilerek rahatlaması sağlanan bebekler, ilerleyen zamanlarda daha az ağlayan, daha mutlu, uyumlu ve daha kolay sakinleştirilebilen çocuklar olmaktadırlar.
*Bu nedenle WHYCRY, özellikle yeni anne-babalara verilebilecek en güzel hediyedir.
*Uzun ömürlü değiştirilebilir pil ile çalışmaktadır.
*Cihaz üzerinde de belirtildiği gibi, bebeğinizin neden ağladığını anlamak için, bebeğinizin kilosuna göre belirtilen mesafede bulunması önemlidir.
Bebek ağlamasının karakteristikleri:
Her ağlama kendine özgün ölçülebilir değerler taşır. Bebeğin beyin gelişiminde hayatının ilk ayları oldukça önemlidir. Kendisini ifade edebilen ve ilgi gösterilen bebekler, normal şartlarda yetiştirilen bebeklere oranla %10 daha zeki, ilgilenilmeyen veya anlaşılamayan bebeklere oranla %25 daha iyi geliştikleri gözlenmiştir.
*Bilimsel araştırmalar sonucunda %98 oranında kanıtlanmış güvenilirliği ile bebeğinizi anlamanızı kolaylaştırır.
Bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış teknoloji:
Kendisi de bir baba olan Dr. Pedro Monagas tarafından ebeveynler için geliştirilen WhyCry, bebeğinizin neden ağladığını bir tahmin olmaktan çıkarıyor ve bebeğinizin isteklerine en kısa sürede cevap vermenizi sağlıyor.
WhyCry değişik ülkelerden pek çok doktor tarafından test edilmiş ve çeşitli kurumlar tarafından sertifikalandırılmıştır.
• “General of Catolonia” Hastanesi, Barselona, İspanya
• “Catholic St. Mary” Hastanesi, Seul, Kore
• “Angeles Del Pedregal” Hastanesi, Meksika DF

ılgınc ama dogru mu acaba? :26:

hiiiiiiiiii bol limonlu mercimek köftesi... eneammmmm olsa da yesek.

rus salatası sonrası.
aiyyyy whopper
kola yanında buz gibi
sonra nar ekşili kısır
çiğ köfte yine ekşili

ayyy bu bahsi kapayalım rica ediyorum yoksa googledan yemek isimleri yazıp görsellerde çıkanları yalıyacam...

Son düzenleme:

Akşam size yemeğe gelcem :))))
Bol limonlu pırasa yemeğeeeeeeee.....
Bana özelden adresini yazsana.
Nihahahahahahahahahaha

Ehehehehehehehehe
gülerken zandallemden düşcektim az kalsındı
benim gibi görsellerden yemek resmine bakıp bakıp başka yalananlar da varmış demekkkkk

Hehheheee... haklısın.
Ama sevmıyorum kadını ıste.
Sankı o bana bayılıyor

Off ya ıkı gundur yemeklerden bahsedıyorsunuz.
Aksam gıdım mercımek koftesı yapım barı.

Cidden böyle anlatıldığı gibiyse, çok işe yarar olabilir....
Pahalı diilse alırım, pahalıysa netten araştırır kendim bulurum ağlama sebebini

kızlar ben çok hastayım bugün sadece yazdıklarınızı okuyabildim ama bu kadar çok yemekten bahsediyorsunuz canım çekiyo benim ve yapacak kimsem yok bahsetmesiniz olmaz mı? yoksa hakkaeten pc ıslanacak googleden yemek tarifi yalamaktan

Naaptin sen arkadasim, oglen yemeginde burnuma kadar doydum ama yine de canim cekti, namnam ...
Kerevizi kayinvalidem cok yapar dedigin gibi soguk soguk...
Bir de soylesi var : Havuclari suda haslayip ustunden kabugunu aliverdik sonra derin bir kapta ezip biraz tuz, yogurt, sarimsak ve zeytinyagi koyunca da sahane meze olur...

Cidden böyle anlatıldığı gibiyse, çok işe yarar olabilir....
Pahalı diilse alırım, pahalıysa netten araştırır kendim bulurum ağlama sebebini
90 kusur TL ydı canım.
Ne bılım, bana pek olası gelmedı ama.
Sanırım bende google amcaya bas vurmayı tercıh ederım.
Yada saclarım elektırklenmıs vazıyette sabahlarım

Cidden he, Şubat anneleri açlık krizinde diye başlık açıcam

Valla he, bırde ne yazsanız canım cekıyor.
Hayatım boyunca yemedıklerımı bıle.
Bak sımdı canım kısır da cektı.
Kım yapacak bana?
Off offf... ne etsem acep.
Aksam dısarıda yıyım en ıyısı ben.
Zaten kocam arkadasları ıle kutlama yapacakmıs.
Hııhh.. dedım bende geleyım, guluyor bıde.

Yahu ne çok meze biliyomuşunuz siz de.
Ne duysam canım çeker oldu.
Bunu hiç yemedim ama acayip canım istedi şimdi

Cidden bahsetmeyelim, ben de şirketteyim, yanımda bi elmam var, monitörün kenarlarını ısırmaya başlıcam şimdi

90TL.....Hımmmmmmm........
Çok arada kaldım şimdi...........

Cidden benim de canım iki gündür öyle şeyler çekti ki, bazılarını hayatımda yemedim, resmini dahi görmedim hatta :))))
Ama yemek istiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…