2012 Şubat Anneleri

güselmişş ben beğendimm fiyatıda çok uygun bence hemde kraft ve travell
notmalde fiyatı 650-700tl arası kızlar şu anda indirimde bilginiz olsun tesadüfen buldum bende süper kırmızı,turuncu,mavi,yeşil rengi var ben yeşili beğendim yarın bigün kızımda olsa kullanırım fiyat süper tekerlek konusunda kararlıyım alayım bi daha ki aya bari
Cooooook guzel.
Of ya keske ben dun almasaydım.

dimi renkleride süper öyle deme kız yakından görmüştüm ben bunu e-bebekte 700 küsür pahalı gelmişti ama burda bu fiyatı görünce gözüm açıldı çok hoşuma gitmişti

eczilayda yemeye degıl pısırmeye aserdın demek

bblaum,
ben sıgaradan olesıye nefret edıyorum su an.
Bızım evde esım arada banyoda ıcer.
Onceden ıctıgınde ardından ben gırsem, hıc almazdım kokuyu.
Sımdı sıgarasını yakıp, oraya gecse kızıyorum.
Banyoya gıremıyorum!
Yolda bırı ıcerken yanından gecsem, oksuruk tutuyor.

ılk 3-4 ayda ellerımden tıksınmıstım.
Sureklı ellerım kokuyor dıyordum.
Esım kokluyordu, yok bırsey dıyordu.
Ama mumkun degıl ellerımın kokusundan tıksınmıstım bır kere.
Sımdı bu gectı.

Baska...
Parfumlerın bır cogunun kokusu ıgrenc gelıyor bana.

He bır tek su aralar sekerlı sakızların kokusundna hoslanmaya basladım.
Hanı eskıden vardı, sıpsevdı fılan.
Aayyy olsa da cıgnesek.

çok geçmiş olsun canımm benimm çorba felan iç ekmeksiz limonlu azar azar iyi gelir midenee belkii

Aklında bebeğe bişey olur mu endişesi yaşamayı bir kenara bırak
O sağlam ve emin ellerde...
Eskiden bir öpücükle doyuma ulaşan bizler
Zamanla ne doyumsuz varlıklar olup çıkıyoruz değil mşi?
Sorun değl bunlar canım...
Bana özelden yazar mısın?
Açık açık yazışalımmmmm
Sansürsüzzzzzzzz:52
:

bende oyüzden bozuldum bu kız hemen cevap yazardı neden beni görmüyor acep dedim kendi kendime nazome sabah hemen çıktı tlf nu var ama rahatsız etmeyim dedim bende merak ettim nasıl oldu acaba

Gelmiş Nazom....
Sen ne yapıyorsun...
BAna da tlf no
aşerdimmm

hoşgeldin şekerim iyiki gitmişsin doktora umarım tahlillerde iyi çıkar şehriye çorbası yapsan naneli limonlu hem miğdene iyi gelir hem bulantına çooooooook geçmiş olsun öptüm seni

banyomdan tiksindim ben hemşire. yazın o gavur yakan 1500 derece sıcağında ben banyomdan tiksindiğim için 10 günde bir banyo edebiliyordum. (Allah'tan işe gitmiyordum o dönemler) bi de benim saçlarım ince, düz ve yağlıdır. hergün yıkanması gerekır. o saçı 10 günde düşün. ( böyle sıksan yağı çıkardı yani o derece) eşimle annem baktılar olacak gibi değil beni gören şoka giriyor, beni yan dairede annemin evinde yıkıyolardı.

evet annem beni yıkıyordu eşim de giyindiriyordu. kolumu bile kıpırdatmıyordum.

ne günlerdi beee... teyy teyyy. her şey şu minnak yüzlüm için.

geçen sayfaları okudum kendimi tutamadım ağladım ( allah hepimizin yardımcısı olsun.Bebeklerimizi korusun yarabbim bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin.

At mı diyosun….Yazık kız,50 ml daha kullanılmamış bir şekilde ama

Ben de elbezi mi örsem acaba bebeğe. Yani hem küçük hem de kare :) Dertsiz :)
Bi kere kendime kazak örmüştüm ben akıllara zarar oldu, annem kolunu yakasını nasıl toplayacağını şaşırdıydı yazık :)

Şıpsevdiye sardım ben de bi ara. Tatlı yemiyodum ya, şıpsevdiyle tatlı ihtiyacımı gideriyodum.
Şimdi tatlıyı da götürüyorum valla, 10 gün sonra yüklemem var, durum Allaha emanet :)
Ben de parfümlerden hoşlanmıyorum, hele karşı masamdaki arkadaşın bi beyaz çikolata kokusu var, ayyyyyyyyy

hiroşima bence. evet evet bu bence adı. ne örgütü kız anarşik miyim ben :)

Ne bılem bebem, bır an oyle okudum

Gecmıs olsun canım, bıraz vorba ıc hıc degılse.
ıYavas yavas.
Bır sey olmaz ınsallah.

Galıba bu endıselerden olmuyor zaten.
Timam, yazayım.

Sımdı esımı aradım, bana sıpsevdı bul dedım.
Bulur ınsallah.

Bende bu ara tatlıya yuklendım.
Halbukı hıc sevmemıstım hamılelıkten bu yana.

Heh bak hatırladım, bırde deterjan kokusu!
Masamı bır koku ıle sılıyor bızım hızmetlı.
Bır ara dayandım, sonunda 'bununla sılme masamı, mıdem bulanıyor' dedım.

Kremını atma bence.
Belkı dogumdan sonra gecer, o zaman kullanırsın.

ahahahhahaha pıhuuhuhu nı ho ho ha ha hu hu hu huuuuu.

(bu gülme efektimi; gek gek gee ko ko koo gulu gulu ku vak vak vak melodısıyle oku) yarıldımmmmmmmmmmmm.

çok geçmiş olsun canımm benimm çorba felan iç ekmeksiz limonlu azar azar iyi gelir midenee belkii
cok saol canımm.sende sanırım gelmişsin ankaraya hosgeldin bakim.
hoşgeldin şekerim iyiki gitmişsin doktora umarım tahlillerde iyi çıkar şehriye çorbası yapsan naneli limonlu hem miğdene iyi gelir hem bulantına çooooooook geçmiş olsun öptüm seni

saol datlumm.komsum mercimek corbası yedirdi zorla şimdik. aksamada sehriye içim barii.yaa dün yersem o kadar brokoli şimdi tırmalar onlar beni o kadar da demir hapı alıyorum yani nasıl bi depoysa kaçak var zaarr

Kırmızı renkten mi :)
Ehehehehehe :) O da güzelmiş :)

Ay benim saçım da ince telli, düz ve yağlı. Dediğin gibi hergün yıkamak gerekir.
O hamileliğin ilk günlerinde mahvoldum ben de. Tiksinmek değil ama üşeniyodum,daha doğrusu kolumu kıpraştıramıyodum ki halsizlikten.
Allahtan hamile kalınca benim saçlar daha az yağlanmaya başladı. Yada bilmiyorum ben saçlarımla daha az oynamaya başladım ondan az yağlanıyo…
Ben de anneme,eşime filan paso beni yıkasana diye yalvaran gözlerle bakıyodum.
Yazık kız pek acınası hallerdeymişik.

UNUTMUŞTUM EVETTT YERSEN O KADAR BROKOLİYİ OLACAGI BUYDU ÇOCUK DEGİLDE SEN YEŞİL OLDUN yarın pazar var bende sana 2 kilo brokoli alayım diyodum boş kaldıkça yersin datlum

hemşire sabah sabah sizin o iştah açıcı yemek tariflerinizi okudum...

kerevizi rendeleyip, az yoğurt, bol mayonezle karıştır evet. üstüne de çok az kırmızı biber ve ceviz koy... hımmm hımmm mis. aynısını kırmızı lahanada da dene göreceksin ki o suratlarına bakmadığımız şeyler bi lzzet küpüne dönüşüyor.

bir de benim favorim ki; misafir geldiğinde de sık sık yaparım masada çok şık durur; havuç rendesi...

havuçları rendele, çok az yağda öldür havuçları. çok az da tuz at. havuçların 5 dakıka sonra öldüğünden emin ol ve kaç ordan dermişim. :) sonra kayık bi tabağa al ve yoğurt yine çok az mayoşu iyice çırp. üstüne de tereyağını eritip dök. tereyağı yanmaya yakın olacak ama. o yoğurdun üstündeki şölene bak ve kendinle gurur uy.

afiyet olsun. gökçe s.beder...

Hahaaahaa
Cok guldum be bblaum.

Hakkaten ama, bende yıkanmaya usenıyordum.
Offf bugun yıne banyo yapıcam dıye kara kara dusunuyordum.
Sımdı daha ıyıceyım.
Kaslarımı fılan bıle almak gelmıyordu ıcımden.

Ah ulen, o acınası hallerı bır basıma gecırdım.
Eve gıt, yorgun bıtkın uykusuz...
Yemek yap, evı topla.
Kayınvalıden yazlıkta keyıf yapsın, gorumcelerle.

Sımdıde kalksın 'o hastane cıkısı olmaz' dıye akıl versın.

Gebertcem ben bu kadını.

Sızce oldursem, hamılelıkten ve nefsı mudafadan yırtar mıyım hatunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…