- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.541
notmalde fiyatı 650-700tl arası kızlar şu anda indirimde bilginiz olsun tesadüfen buldum bende süper kırmızı,turuncu,mavi,yeşil rengi var ben yeşili beğendim yarın bigün kızımda olsa kullanırım fiyat süper tekerlek konusunda kararlıyım alayım bi daha ki aya barigüselmişş ben beğendimm fiyatıda çok uygun bence hemde kraft ve travell
Cooooook guzel.
Of ya keske ben dun almasaydım.
kızlarr ben geldimm.canlarım benim hepinize tesekkür ederim.meraklandırdım da sizisabah baktım olacak gibi değil hemen gittim doktora.serum yedikten sonra gözüm acıldı biraz.tansiyonum 8-5 ti doktora gittiğimde.demir depom gümlemişş ondan olmustur dedi doktor.halsizlik basdönmesi yaparmıs ama bende ishal ve mide bulantısı şikayetleri de vardı.ayrıntılı tahlilleri verdim bakalım.sabahkine göre cok daha iyiyim.sadece karnım ac yemek yersem cıkartırım yine diye korkuyorum sadece.
Sagol canım benım.
Gercı bız aldık ama, bu modele benzıyor.
Bır pusetımız eksık.
Baharım, acıkca yazamadım, utandım da.
Yazıyım madem.
Cok fazla ıstegım olmuyor benım.
Oldugu zaman yasıyoruz ama her yasamamızda 'acaba bebege bırsey olur mu?' endısesı duyuyoruz.
Sey bırde, bazen ben cok ısteklı oluyorum.
Esım karsılık verıyor.
Bunu yazarken utanıyorum ama... sonunu getıremıyorum ben.
Anlatabıldım mı?
Boyle olunca da canım sıkılıyor, neden boyle oluyor dıye.
Cunku seyyy... Esım benı bı opse, sonunu zor getırırdım onceden.
Off cok utanmaz oldum ama ıste bu mesele canımı cok sıkmıstı.
Hamılelıkten bu yana boyle.
Acaba normal mı bılmıyorum.
bende oyüzden bozuldum bu kız hemen cevap yazardı neden beni görmüyor acep dedim kendi kendime nazome sabah hemen çıktı tlf nu var ama rahatsız etmeyim dedim bende merak ettim nasıl oldu acaba
kızlarr ben geldimm.canlarım benim hepinize tesekkür ederim.meraklandırdım da sizisabah baktım olacak gibi değil hemen gittim doktora.serum yedikten sonra gözüm acıldı biraz.tansiyonum 8-5 ti doktora gittiğimde.demir depom gümlemişş ondan olmustur dedi doktor.halsizlik basdönmesi yaparmıs ama bende ishal ve mide bulantısı şikayetleri de vardı.ayrıntılı tahlilleri verdim bakalım.sabahkine göre cok daha iyiyim.sadece karnım ac yemek yersem cıkartırım yine diye korkuyorum sadece.
Kızlar bu arada hamileliğiniz boyunca tiksindiğiniz halen tahammül edemediğiniz bir şey oldu mu?
Çok tuhaftır ben yiyeceklerden değil de bir nemlendirici ve bir tişörtten tiksindim.
Sanırım bulantılı ve ilk 12 hafta depresyonu yaşadığım dönemlerde kullandığım ürünlerdi. O yüzden şimdi ne zaman o nemlendiricinin kokusunu duysam bayılacak gibi oluyorum.
Kokusundan ölesiye tiksindim.
Tişörtü de görmeye dayanamıyorum.
İşin kötüsü nemlendirici kampanyada diye 2 tane almıştım.
Öyle uyduruk bir şey de değil atıversem
Cildim de çok kuru, şimdi önümde duruyor, sürmem lazım, bakışıyoruz. Yüzüm de pul pul aksi gibi :44:
aynı şey bende de war bblau..kötü zamanlarda depresyonda yada kötü bir anımın olduğu günde kullandığım eşyaları kullanamıoum sanki yine onu kullanırsam kötü bişey olcak gibi gelio at gitsin yaa başka krem alırsın
aynen ya, ben bi tek hiroşima (benim ördüğümün adı bu. görüntüsü bomba etkisi yarattığından dolayı bu ismi uygun gördüm) örebiliyorum ama kesme yok. burgu yok. desen yok. ama bence bu da bişi. zincirleri çekip çekip eklesem belki olur kız :)
eczilayda yemeye degıl pısırmeye aserdın demek
bblaum, ben sıgaradan olesıye nefret edıyorum su an.
Bızım evde esım arada banyoda ıcer.
Onceden ıctıgınde ardından ben gırsem, hıc almazdım kokuyu.
Sımdı sıgarasını yakıp, oraya gecse kızıyorum.
Banyoya gıremıyorum!
Yolda bırı ıcerken yanından gecsem, oksuruk tutuyor.
ılk 3-4 ayda ellerımden tıksınmıstım.
Sureklı ellerım kokuyor dıyordum.
Esım kokluyordu, yok bırsey dıyordu.
Ama mumkun degıl ellerımın kokusundan tıksınmıstım bır kere.
Sımdı bu gectı.
Baska...
Parfumlerın bır cogunun kokusu ıgrenc gelıyor bana.
He bır tek su aralar sekerlı sakızların kokusundna hoslanmaya basladım.
Hanı eskıden vardı, sıpsevdı fılan.
Aayyy olsa da cıgnesek.
hiroşima bence. evet evet bu bence adı. ne örgütü kız anarşik miyim ben :)
Aklında bebeğe bişey olur mu endişesi yaşamayı bir kenara bırak
O sağlam ve emin ellerde...
Eskiden bir öpücükle doyuma ulaşan bizler
Zamanla ne doyumsuz varlıklar olup çıkıyoruz değil mşi?
Sorun değl bunlar canım...
Bana özelden yazar mısın?
Açık açık yazışalımmmmm
Sansürsüzzzzzzzz:52:
Şıpsevdiye sardım ben de bi ara. Tatlı yemiyodum ya, şıpsevdiyle tatlı ihtiyacımı gideriyodum.
Şimdi tatlıyı da götürüyorum valla, 10 gün sonra yüklemem var, durum Allaha emanet :)
Ben de parfümlerden hoşlanmıyorum, hele karşı masamdaki arkadaşın bi beyaz çikolata kokusu var, ayyyyyyyyy
Ben de elbezi mi örsem acaba bebeğe. Yani hem küçük hem de kare :) Dertsiz :)
Bi kere kendime kazak örmüştüm ben akıllara zarar oldu, annem kolunu yakasını nasıl toplayacağını şaşırdıydı yazık :)
Açık açık yazışalımmmmm
bende de wardün eşim doktoruma gitcekti yanıma uğradı ewe kahwe içip öle gidiyim dedi..dar bi gömlek ve pantolon giymiş lacivertte kravat takmışş..dedim aynı amerikan filmlerindeki seksi üniformalı polislere benzemişsin çok tatlısın çok şirinsin diyip yanağını sıktım aşkım iimiisn hamile kaldın kalalı korkuoum walla senden diyoo işin kötü tarafı benim eşimde bebeğe bişey olur endişesiyle çok yanaşmıo:78::78: adam kaçacak yer arıoo benden:90::90:ama ben sıkıştırıoumm sanki o kız ben erkeğimmm ah bu hormonlaarr
cok saol canımm.sende sanırım gelmişsin ankaraya hosgeldin bakim.
çok geçmiş olsun canımm benimmçorba felan iç ekmeksiz limonlu azar azar iyi gelir midenee belkii
hoşgeldin şekerim iyiki gitmişsin doktora umarım tahlillerde iyi çıkar şehriye çorbası yapsan naneli limonlu hem miğdene iyi gelir hem bulantına çooooooook geçmiş olsun öptüm seni
bende şu airfreshlerin kokusu var bir ondan birde tavuk hala yiyemiyorum aynen senin gibi 12 haftalıkken tiksindiklerimi hala görmeye tahammül edemiyorum.sana ilginç bisey anlatıyım benim arkadaş kırmızı renkden tiksiniyordu kırmızı olan herşeyden yani meyve kıyafet takı bana çok tuhaf gelmişti Allahtan dogumdan sonra düzeldi birde renkli bi hatun renk renk giyinir
banyomdan tiksindim ben hemşire. yazın o gavur yakan 1500 derece sıcağında ben banyomdan tiksindiğim için 10 günde bir banyo edebiliyordum. (Allah'tan işe gitmiyordum o dönemler) bi de benim saçlarım ince, düz ve yağlıdır. hergün yıkanması gerekır. o saçı 10 günde düşün. ( böyle sıksan yağı çıkardı yani o derece) eşimle annem baktılar olacak gibi değil beni gören şoka giriyor, beni yan dairede annemin evinde yıkıyolardı.
evet annem beni yıkıyordu eşim de giyindiriyordu. kolumu bile kıpırdatmıyordum.
ne günlerdi beee... teyy teyyy. her şey şu minnak yüzlüm için.
Açık açık yazışalımmmmm
bende de wardün eşim doktoruma gitcekti yanıma uğradı ewe kahwe içip öle gidiyim dedi..dar bi gömlek ve pantolon giymiş lacivertte kravat takmışş..dedim aynı amerikan filmlerindeki seksi üniformalı polislere benzemişsin çok tatlısın çok şirinsin diyip yanağını sıktım aşkım iimiisn hamile kaldın kalalı korkuoum walla senden diyoo işin kötü tarafı benim eşimde bebeğe bişey olur endişesiyle çok yanaşmıo:78::78: adam kaçacak yer arıoo benden:90::90:ama ben sıkıştırıoumm sanki o kız ben erkeğimmm ah bu hormonlaarr
bende de tan tersi yaa
40 yıl dokunmasa hiç umurumda olmaz
saolasın canım hoşbuldukk
saol datlumm.komsum mercimek corbası yedirdi zorla şimdik. aksamada sehriye içim barii.yaa dün yersem o kadar brokoli şimdi tırmalar onlar benio kadar da demir hapı alıyorum yani nasıl bi depoysa kaçak var zaarr
bende de tan tersi yaa
40 yıl dokunmasa hiç umurumda olmaz
bende böyle deildim hormonlar hormonlarr
saol datlumm.komsum mercimek corbası yedirdi zorla şimdik. aksamada sehriye içim barii.yaa dün yersem o kadar brokoli şimdi tırmalar onlar benio kadar da demir hapı alıyorum yani nasıl bi depoysa kaçak var zaarr
Kırmızı renkten mi :)
Ehehehehehe :) O da güzelmiş :)
Ay benim saçım da ince telli, düz ve yağlı. Dediğin gibi hergün yıkamak gerekir.
O hamileliğin ilk günlerinde mahvoldum ben de. Tiksinmek değil ama üşeniyodum,daha doğrusu kolumu kıpraştıramıyodum ki halsizlikten.
Allahtan hamile kalınca benim saçlar daha az yağlanmaya başladı. Yada bilmiyorum ben saçlarımla daha az oynamaya başladım ondan az yağlanıyo
Ben de anneme,eşime filan paso beni yıkasana diye yalvaran gözlerle bakıyodum.
Yazık kız pek acınası hallerdeymişik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?