2012 Şubat Anneleri

Bugun cok halsizim ben ya, canım hicbisey yapmak istemiyor. Basım catlıyor surekli uyumak istiyorum

Evde de yapılacak isler var kim yapacak onları simdi offf offf..

Bu dönemler bebek hareketlerinin düzenli olmadığı zamanlar.
Ama yine de içim rahat etmez dersen, acile gidiver başka bir bahaneyle en azından bebişi görür rahatlarsın canım.

İyi aksamlar tatlım. Benim de oluyor arada kasık agrılarım. Belki idrar yollarında bir sorun vardır. Bebekle ilgili bir sorun yoktur.

Bir idrar tahlili yaptır derim ben canım.

Bugun cok halsizim ben ya, canım hicbisey yapmak istemiyor. Basım catlıyor surekli uyumak istiyorum

Evde de yapılacak isler var kim yapacak onları simdi offf offf..

Yarın yaparsın boşver, yat hazır uykun varken :)

Kasık ağrısı bende de oldu.Birkaç gün sürdü.Ama öyle gece uyutmayacak gibi değildi.
Benim de o ara kafa takıldı ama sonra geçti.

Ninni bebeğime
Uyusun benim güzel meleğim
Uyusun benim küçük sevgilim
Büyüsün birtanem çiçeğim ninni
ninni

Uyu koynumda, kokunu hissedeyim
Minik ellerini tenini seveyim
İyi ki geldin, benim bitanem bebeğim
ninnii

Son düzenleme:
teşekkür ederim, rahim kasılması yada idrar yollarından şüpheleniorum bende ama doktora danışmakta fayda var gibi

birde eski yazılanları okudumda kereviz lafı çok geçmiş eğer kereviz yiyemiyorsanz bide şöyle deneyin süper oluyor,kerevizi, turpu ve havucu rendeleyip salatasını yapın hafif zeytin yagıyla, yiyen herkes begeniyor

Bunu da deneyeceğim....

SAOLUN KIZLAR EN İYİSİ EŞİM GELİNCE GİDELİM Bİ UMARIM BİŞEY YOKTUR SİZDE BEBİŞLERİNİZE VE KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ AKŞAMLAR HEPİNİZE :80:

Kızlar bacagımda damarlarımın uzerinde 1-2 yerde gogusumdeki catlaklar gibi kızarıklık olusmus.

Bacaklarım da mı catlıyor? Yoksa bu varis denilen sey nasıl bisey ondan korkuyorum :44: Diz kapagımın altında kalıyor deidgim kırmızılıklar

Ay çok hoş ya Ne mutlu sana, hep böyle keyifli neşeli ol inşallah

Yavrum geçmiş olsun.Demir ilacı kullanıyor musun?

Sana da geçmiş olsun canım

Bol bol su iç ve korkma annesi, su içtiğin sürece problem ortadan kalkar, ben inanıyorum.

Bugün bebek arabasını aldık kızlar..Aslında hiç aklımda yoktu, hoşuma gidince aldım.İlk önce travel sistem beğenmiştim ana kucağı monte ediliyordu felan, ama sonra dümdüz yatırabileceğim bir bebek arabası bulunca bunu almaya karar verdim..Pierre cardin 390yetalee 10 ay taksitli :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…