- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.621
Slm kızlar nasılsınız bebişler nasılBişey sorabilirmiyim 22+2 deyim bende 2 hafta önce filan bayaa hissediyordum oğluşumun hareketlerini ama 4 gündür hiç hareket etmedi gece gündüz elim karnımda ama en ufak hareket yok çok korkuyorum sizin bebişlerin hareket sıklığı nasıl ilk bebeğim olduğu için acemiyim bilmiyorum normalmi bu durum cuma günü randevum var ayrıntılı usg için ama beklemeden gitmelimiyim sizce:44:
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum 4-5 gündür geceleri kasıklarımda şddetli ağrılar oluyor uyutmuyor beni,ama sabaha bişeyim kalmıyor. neden olabilir haftaa doktor randevum var ama beklemesem mi acaba? varmı böyle sıkıntısı olan...((
Bugun cok halsizim ben ya, canım hicbisey yapmak istemiyor. Basım catlıyor surekli uyumak istiyorum
Evde de yapılacak isler var kim yapacak onları simdi offf offf..
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum 4-5 gündür geceleri kasıklarımda şddetli ağrılar oluyor uyutmuyor beni,ama sabaha bişeyim kalmıyor. neden olabilir haftaa doktor randevum var ama beklemesem mi acaba? varmı böyle sıkıntısı olan...((
Yarın yaparsın boşver, yat hazır uykun varken :)
teşekkür ederim, rahim kasılması yada idrar yollarından şüpheleniorum bende ama doktora danışmakta fayda var gibi
birde eski yazılanları okudumda kereviz lafı çok geçmiş eğer kereviz yiyemiyorsanz bide şöyle deneyin süper oluyor,kerevizi, turpu ve havucu rendeleyip salatasını yapın hafif zeytin yagıyla, yiyen herkes begeniyor
haydiyin byeeeebyeeeeee
haydiyin byeeeebyeeeeee
Güle güle canımmm :80:
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
Günaydın kızlar ve tatlı bebeklerii...Biz kızımla bugün itibariyle anneannemizin yanına Ankaraya geldik..sabah otobüsten inince uyuduk biras bide kalktım ki bebek ağlaması sesiyle...annemin karşı komşusu 2 ay önce doğum yaptı bir erkek bebişi war.sabah kızını okula götürürken bebeği anneme bırakıomuşş.annemdeben uyurken benim yanıma yatırmışş...aayy çok güsel yaa..onu görünce kendi bebişim aklıma geldi kızıımla uyurus böle diye düşündümm .neyse o ağlayınca kalktım kucağıma aldımm..annem kalk hade antreman yap biras dedi.:78:.kucağımda dolaştırdım,öptüm çok güsel bir duyguydu..allahım kendi bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
kızlarr ben geldimm.canlarım benim hepinize tesekkür ederim.meraklandırdım da sizisabah baktım olacak gibi değil hemen gittim doktora.serum yedikten sonra gözüm acıldı biraz.tansiyonum 8-5 ti doktora gittiğimde.demir depom gümlemişş ondan olmustur dedi doktor.halsizlik basdönmesi yaparmıs ama bende ishal ve mide bulantısı şikayetleri de vardı.ayrıntılı tahlilleri verdim bakalım.sabahkine göre cok daha iyiyim.sadece karnım ac yemek yersem cıkartırım yine diye korkuyorum sadece.
kızlar ben çok hastayım bugün sadece yazdıklarınızı okuyabildim ama bu kadar çok yemekten bahsediyorsunuz canım çekiyo benim ve yapacak kimsem yokbahsetmesiniz olmaz mı? yoksa hakkaeten pc ıslanacak googleden yemek tarifi yalamaktan
kızlar merhabalarr..
yine bayağıdır yoktum doktor doktor gezıyom 2haftadır..
amniyon sıvım azalmış benımm(
ve plasentamda yaşlanma görüldü..
doktor erken doğum yada gebelığını sonlandırabılırız gıbı tatsız şeyler söyledı bana ve üniversıteye gönderdi..
üniversiteye gıttığımde tekrar ayrıntılı ultrasona gırdım bütün organlarına baktı şükür sağlıklı dedı ama o da sıvının az olduğunu söyledı..
profesöre yönlendırdıler benı o da inceledı o bıraz umutlu konuştu..
benım için daha doğrusu bebeğim için dua edin olur muu??
Azoş hoşgeldin,yoktun bugun?
Geldim kuzu burdan çıktıktan sonra bi dolanayım dedim, masrafa girdim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?