2012 Şubat Anneleri

Sana yemek yapayım dıyecektım.
Cok bısey bılmem bende.
Ama ıstersen ve yakınsan elımden gelen yemegı yaparım sana.
Kımsem yok dedın ya, cok uzuldum.
Bende burada kımsesız sayılırım.
Var ama yoklar.

ben çıkıyorum ya tıkandım yine. moralim bozuldu. şu doktorlar da yeminle öküz ya. zaten o.suruktan nem kapıyoruz kıza dediklerıne bak sen.

bişey olmayacak ama korkma. ben kaçtım kaçmam geldi...

iyi akşamlar.

canım çok geçmiş olsun
ama muhakak yapılması gereken şeyler vardır

canım ya araştırmış ta

allah hepinizden razı olsun.tavsiyelerinizi dinleyecem valla..
allahım hepinizin bebeklerine sağlık versin.allahımıza ıyı kul,anne ve babalarına ve vatanlarına hayırlı evlat olsunlar inşallah..
bebeğimin kıymetını bu olay başımdan geçince daha çok anladım..
inşallah benı bırakmaz minik kızımm..

Bırakmayacak annesı.
Hıııııcc uzulme sen.
Bıraz nazlanıyor afacan, o kadar.
Sen suyunu ıc, kendıne dıkkat et, ekmek yeme, moralını yuksek tut, gor bak Subat ta cimcime nasıl da gulucukler atacak annecigine.
Yeter kı sen uzulme, ıcını ferah tut.

Gokcem ıyı aksamlar canım.
Benımde moral sıfıra ındı.

sağolasın canım benım..öyle yapıyorum moralımı yüksek tutmaya çalışıyorum.allah büyük..
kızlar neolur kusuruma bakmayın güzel sohbetınızın içine limon sıktım..
ama içim içimi yedi sizlerle paylaşamadan edemedım

Bırakmıcak tatlım, Allah büyük onu size bağışlayacak.
Detaylı usg temiz en büyük moral bu olsun sana,senin bebeğinde bu sıvı azalmasına yol açacak bir anomali yok ve senin sıvın kendini yineleyecek bak,gör.
Sen günde en az 3 lt su iç, süt iç.
Dolaşımı hızlansın bebeğinin bol idrar üretsin ki, çoğalsın sıvı.
O sıvının başlıca kaynağı bebeğin idrarıymış.

Olur mu oyle soz.
Bız burada mutlulugumuzu da paylasacagız, huznumuzu de.
Ki azalsın huzunler.
ıyı kı paylastın.
Bak her bırımız dua edecegız sana ve bebegıne.
En cok, ınsanların gıyapta ettıklerı dua kabul olurmus.
Sen bıleceksın dua ettıgımızı ama, bızlerı tanımıyorsun.
O nedenle ınan, Rabbım kabul edecek dualarımızı.
Alacaksın bebegını kucagına.
Bu kucuk bır ımtıhan sadece.
Gececeksın bunu da Rabbımın ıznıyle.

allaha şüükür usg temiz canım..
bu ayrıntılı ultrasona baktıklarında bebeğimin böbreklerını ve mesanesine baktılar..
çünkü bebek sıvıyı içip tekrar idrar yoluyla dışarı atarmış ve içinde bulunduğu sıvı 3 saate bı yenilenirmiş.
doktorlar bebek sıvıyı içip tekrar dışarı atmıyoda olabılır dedıler allahtan mesanesını gördüler yavrumun..
benı korkutan dığer neden de plasentamın yaşlamaya başlaması..

leader
Tatlım adaçayı içme.Çok faydalı değil gebelere o...
Başka içme olur mu.
hımmbilemedim yaa ıhlamur kalmamıştı bende vucut kırgınlığıma gelir die 3 fincan içtim limonlu bi daha içmem

Haaa evet, adacayı hamıleler ıcın tehlıkelı bebegım.
Sakın ıcme bır daha.
Ihlamur ıc onun yerıne.

oyy cnm benim sağolasın kociş erken gelseydi döktürürdü bi güsel yemekleride malesef 9u bulcakmış gelmesi
akşamki yemekten 2mize yeter bide yanına makarna haşlıyım bari meyve filan çıkarırım biter gider akşam yemeği
benim kimsem yok herkeş izmirde babam burda arada gidip geliyo ama oda şu anda yolda istanbula gelcek saatte geçmiyo yaaa puffff ılık bi duş iyi gelirdi aslında
bi daha içmem adaçayı mide mi ekşitti zaten sağolasın cnm benim allah razı olsun düşünmen yeter hafiften ateşim çıkmaya başladı

Ne demek.
Afıyet olsun canım sımdıden sana.
Bende burada ıkı gundur tarıflerı gorunce ıcım gıttı.
Sımdı adını yazmıyım, bısey ıstıyor canım ama malzeme lıstesı uzun geldı.

Sımdı bblau yıne kızacak bana ama ıste hayırsız kayınvalıdem yapsaydı, yerdım bende.
Kızına gıdıp sarmalar, borekler yapıyordu.
Bana sadece su vakte kadar ıkı kez sordu.

Onda da bırınde yazlıktaydı.
bırınde de aynen soyle 'bak hazır gelmısım, yazlıga gıtmeden canın bırsey ıstıyorsa soyle, sonra bır daha bulamazsın benı'

Kadın onca zaman ac bılac gezdım zannedıyor herhal.

aşkolsun olurmu öyle şey
birbirimize iyi ve kötü herşeyimizde destek olacağız
bizi anlayan başka kim varki birbirimizden başka

Slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl Bişey sorabilirmiyim 22+2 deyim bende 2 hafta önce filan bayaa hissediyordum oğluşumun hareketlerini ama 4 gündür hiç hareket etmedi gece gündüz elim karnımda ama en ufak hareket yok çok korkuyorum sizin bebişlerin hareket sıklığı nasıl ilk bebeğim olduğu için acemiyim bilmiyorum normalmi bu durum cuma günü randevum var ayrıntılı usg için ama beklemeden gitmelimiyim sizce:44:

iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum 4-5 gündür geceleri kasıklarımda şddetli ağrılar oluyor uyutmuyor beni,ama sabaha bişeyim kalmıyor. neden olabilir haftaa doktor randevum var ama beklemesem mi acaba? varmı böyle sıkıntısı olan...((

selam canım hareketlerini hissetmen lazım bende 22 haftalıgım tam 1 gün hissetmediğim olyor ama daha uzun olmadı hiç. 24. haftadan sonra hergün hissetmen lazımmış ama öncesinden emin değilim, inşallah kötü bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…