- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.601
kıymayın bana kollarım kalkmıyo sabahtan beri büroda sadece adaçayı kalmış 3 tür adaçayı içiyorum ama zararı varmı bilemedim burnum tıkalı kolllarım kalkmıyo başım çatlıyo hep yanı başımdaki masada oturan çocuk yüzünden hasta oldum umarım geçer ama fenayım gerçekten akşam olsada eve gidip uzansam
istanbulda cnm avrupa yakası sağolaın geçecek inşallah ama çok bitkinim
Canım benim paylaşıcaz tabi...Bu işleri bırakmıştım ben ama dayanamadım,bak şu linkte biri var 22. haftada amniyotik sıvısı azalan ama 40. haftaya kadar bol su içerek gebeliğini tamamladığını söyleyen.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...runlar/153567-amniyon-sivisinin-azalmasi.html
İnşallah sen de tamamlayacaksın,Rabbimin izniyle, moralini yüksek tutmaya gayret et.
girer girmez ilk bu mesaja yanıtı gördüm canım. çok üzüldüm. dualarımız bütün bebeklerimizle...
bu konuda yapılacak şeyler yokmuymuş? ne dedi doktorlar? karamsar konuşanları anlayamıyorum. gerçekten... karşılarında biri bin yapan hamile bayanlar var. neden tatsız şeyler söylerler anlamam. yani Allah korusun tek yol gebeliği sonlandırmak dahi olsa bu böyle söylenmemeli...
dilerim en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Rabbim meleğini korusun arkadaşım
öffff insan tanımadığı bilmediği insanlar hakkında üzülür müymüş! aha üzülüyor işte. yeminle sevinciniz sevincim üzüntünüz üzüntüm oldu ya.
korkma şekerim bişey olmayacak Allah'ın izniyle. yok mudur bi çaresi. iğnesi, su eklemesi, bişiyi bi zımbırtısı. vardır illak ya.
aha bak bizim doktor bulmuş bile. valla sen olmasan halimiz duman.
canım çok geçmiş olsun
ama muhakak yapılması gereken şeyler vardır
canım ya araştırmış ta
Canım senin bebeğinin detaylı usg'de bir sorunu çıkmadığı için bence sen sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini.
Detaylı usg'si temiz olanlarda, akciğer gelişimini uyarıcı ilaçlar vererek, gerekirse dışarıdan sıvı takviyesi yaparak miadına ulaştırıyorlarmış bebeği.
Şimdi biraz araştırdım da.
Net.te arastırdım sımdı.
Belırtısı olmazmıs, rutın kontrollerde usg ıle tesbıt edılırmıs.
Doktor cok ama cok onemlı.
Benım doktorum da bana hıc bır ılac vermedı.
Bır gun acıle gıttık, dedım kramp gırıyor bacagıma.
Magnezyum almıyor musun dedı, hayır dedım.
Sasırdı, 'doktorun nasıl vermez' dedı.
Bana kan, demır hıc bırsey verılmedı.
Bende degıstırdım doktorumu ve hatta hastanemı.
Neyse, konu su an sensın.
Amnıyo sıvısı azalanlar, bol bol su ıcmıs ve boylece bebeklerını saglıkla kucagına almıs.
Son haftalara dogru olursa, bebegı dogurtuyorlarmıs.
Sen dıkkat et, doktorunu dınle ve sakın su ıcmeyı ıhmal etme.
Hersey yoluna gırecek, ınan buna.
allah hepinizden razı olsun.tavsiyelerinizi dinleyecem valla..
allahım hepinizin bebeklerine sağlık versin.allahımıza ıyı kul,anne ve babalarına ve vatanlarına hayırlı evlat olsunlar inşallah..
bebeğimin kıymetını bu olay başımdan geçince daha çok anladım..
inşallah benı bırakmaz minik kızımm..
ben çıkıyorum ya tıkandım yine. Moralim bozuldu. şu doktorlar da yeminle öküz ya. Zaten o.suruktan nem kapıyoruz kıza dediklerıne bak sen.
Bişey olmayacak ama korkma. Ben kaçtım kaçmam geldi...
Iyi akşamlar.
Bırakmayacak annesı.
Hıııııcc uzulme sen.
Bıraz nazlanıyor afacan, o kadar.
Sen suyunu ıc, kendıne dıkkat et, ekmek yeme, moralını yuksek tut, gor bak Subat ta cimcime nasıl da gulucukler atacak annecigine.
Yeter kı sen uzulme, ıcını ferah tut.
Gokcem ıyı aksamlar canım.
Benımde moral sıfıra ındı.
allah hepinizden razı olsun.tavsiyelerinizi dinleyecem valla..
allahım hepinizin bebeklerine sağlık versin.allahımıza ıyı kul,anne ve babalarına ve vatanlarına hayırlı evlat olsunlar inşallah..
bebeğimin kıymetını bu olay başımdan geçince daha çok anladım..
inşallah benı bırakmaz minik kızımm..
ben çıkıyorum ya tıkandım yine. moralim bozuldu. şu doktorlar da yeminle öküz ya. zaten o.suruktan nem kapıyoruz kıza dediklerıne bak sen.
bişey olmayacak ama korkma. ben kaçtım kaçmam geldi...
iyi akşamlar.
sağolasın canım benım..öyle yapıyorum moralımı yüksek tutmaya çalışıyorum.allah büyük..
kızlar neolur kusuruma bakmayın güzel sohbetınızın içine limon sıktım..
ama içim içimi yedi sizlerle paylaşamadan edemedım
Bırakmayacak annesı.
Hıııııcc uzulme sen.
Bıraz nazlanıyor afacan, o kadar.
Sen suyunu ıc, kendıne dıkkat et, ekmek yeme, moralını yuksek tut, gor bak Subat ta cimcime nasıl da gulucukler atacak annecigine.
Yeter kı sen uzulme, ıcını ferah tut.
Gokcem ıyı aksamlar canım.
Benımde moral sıfıra ındı.
Bırakmıcak tatlım, Allah büyük onu size bağışlayacak.
Detaylı usg temiz en büyük moral bu olsun sana,senin bebeğinde bu sıvı azalmasına yol açacak bir anomali yok ve senin sıvın kendini yineleyecek bak,gör.
Sen günde en az 3 lt su iç, süt iç.
Dolaşımı hızlansın bebeğinin bol idrar üretsin ki, çoğalsın sıvı.
O sıvının başlıca kaynağı bebeğin idrarıymış.
hımmbilemedim yaa ıhlamur kalmamıştı bende vucut kırgınlığıma gelir die 3 fincan içtim limonlu bi daha içmemleader
Tatlım adaçayı içme.Çok faydalı değil gebelere o...
Başka içme olur mu.
Sana yemek yapayım dıyecektım.
Cok bısey bılmem bende.
Ama ıstersen ve yakınsan elımden gelen yemegı yaparım sana.
Kımsem yok dedın ya, cok uzuldum.
Bende burada kımsesız sayılırım.
Var ama yoklar.
Haaa evet, adacayı hamıleler ıcın tehlıkelı bebegım.
Sakın ıcme bır daha.
Ihlamur ıc onun yerıne.
hımmbilemedim yaa ıhlamur kalmamıştı bende vucut kırgınlığıma gelir die 3 fincan içtim limonlu bi daha içmem
oyy cnm benim sağolasın kociş erken gelseydi döktürürdü bi güsel yemekleride malesef 9u bulcakmış gelmesi
akşamki yemekten 2mize yeter bide yanına makarna haşlıyım bari meyve filan çıkarırım biter gider akşam yemeği
benim kimsem yok herkeş izmirde babam burda arada gidip geliyo ama oda şu anda yolda istanbula gelcek saatte geçmiyo yaaa puffff ılık bi duş iyi gelirdi aslında
bi daha içmem adaçayı mide mi ekşitti zaten sağolasın cnm benim allah razı olsun düşünmen yeter hafiften ateşim çıkmaya başladı
sağolasın canım benım..öyle yapıyorum moralımı yüksek tutmaya çalışıyorum.allah büyük..
kızlar neolur kusuruma bakmayın güzel sohbetınızın içine limon sıktım..
ama içim içimi yedi sizlerle paylaşamadan edemedım
Kacayım artık ben.
Hepinize ıyı aksamlar bebuslerım.
Slm kızlar nasılsınız bebişler nasılBişey sorabilirmiyim 22+2 deyim bende 2 hafta önce filan bayaa hissediyordum oğluşumun hareketlerini ama 4 gündür hiç hareket etmedi gece gündüz elim karnımda ama en ufak hareket yok çok korkuyorum sizin bebişlerin hareket sıklığı nasıl ilk bebeğim olduğu için acemiyim bilmiyorum normalmi bu durum cuma günü randevum var ayrıntılı usg için ama beklemeden gitmelimiyim sizce:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?