- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.641
Çok güzelmiş ama güle güle kullanÇok beğendim ben :)
Arkadan koltukları da kestim onları da çok beğendim
Bugün bebek arabasını aldık kızlar..Aslında hiç aklımda yoktu, hoşuma gidince aldım.İlk önce travel sistem beğenmiştim ana kucağı monte ediliyordu felan, ama sonra dümdüz yatırabileceğim bir bebek arabası bulunca bunu almaya karar verdim..Pierre cardin 390yetalee 10 ay taksitli :86:
Eki Görüntüle 267894 Eki Görüntüle 267895 Eki Görüntüle 267896 Eki Görüntüle 267897 Eki Görüntüle 267898
HeheheÇok teşekkür ederim canım benim, bir büyük yük daha sırtımızdan kalktı şükür..
Allah olmayanlara da nasip etsin en kısa sürede.
güzel günlerde kullan canım, çok güzel. sen işi kolayladın valla. sağlıkla, sıhhatle bekle artık kuzucuğunu
Amin canım inşallah.
Artık Rabbim cicilerimizi kullanacağımız günlerimizi nasip etsin tez elden sağlıkla
Sağol canım amin inşallahKolayladım dimi :) bi geceliklerim, bi bebek bakım çantam, bi ev tipi anakucağım, bi kangurum kaldı
Aminnnnn...Bugün hep arabanın içinde hayal ettim onu
Nihayet ben de kaçayım kızlar. Kayınvalideme gideceğim içindir ki, bugün geç çıkıyor olmayı hiiiiççççç önemsemedimmmmm
Haydin başbaş :80:
kolayladın tabi, ben daha büyük eşyaları almadım. paramız geldi. kayınvalidem ve annem alıyor bu eşyaları. ama ankaraya gidemiyoruz şimdi de. bu hafta ve önümüzdeki hafta cumartesiye veli toplantısı koymuşlar. gıcık oldum. bakalım ne zaman fırsat bulcaz. çok hevesleniyorum...
Bugün bebek arabasını aldık kızlar..Aslında hiç aklımda yoktu, hoşuma gidince aldım.İlk önce travel sistem beğenmiştim ana kucağı monte ediliyordu felan, ama sonra dümdüz yatırabileceğim bir bebek arabası bulunca bunu almaya karar verdim..Pierre cardin 390yetalee 10 ay taksitli :86:
Eki Görüntüle 267894 Eki Görüntüle 267895 Eki Görüntüle 267896 Eki Görüntüle 267897 Eki Görüntüle 267898
anaaaammmçok güsel bu kızz,oğluşun güle güle kullansın.. fiyatını çok iyiye almışsın cnm benim hayırlı olsunn..artık oğlunla bütün samsunu fethedersiniz bugünde tam bebek arabası konuşuluoudu zaten
Annemm ne tatli seyler bunlarr kuzey pasa iyi gunlerde kullansin kuzum.gule kirletsin anasida temizlesinnsayende hevese geliyorum vallahii azelyam butun bebeklerin cicikleri gordukce su persembeyi bi gecirelim hayirlisiyla bendee istiyommm bunlardan:92:
ecriinnn nerdesin yaff gelmiyosun doğru dürüst topiğe :97:
Canım herşey normal
O kımıl kımıldır annesi
Sen hissedemişsindir..
Günde bir kez hissetsen kafi gülüm..[
Tatlım çok teşekkürler işten eve gelince hisettim rahatladım:)))alllahım sağlıklı sihatlı bebeklerimizi kucagımız almayı nasip etsin kolay bir yol degil bu yol sevgiyle kal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?