2012 Şubat Anneleri

güzel günlerde kullan canım, çok güzel. sen işi kolayladın valla. sağlıkla, sıhhatle bekle artık kuzucuğunu

güzel günlerde kullan canım, çok güzel. sen işi kolayladın valla. sağlıkla, sıhhatle bekle artık kuzucuğunu

Sağol canım amin inşallah Kolayladım dimi :) bi geceliklerim, bi bebek bakım çantam, bi ev tipi anakucağım, bi kangurum kaldı
Amin canım inşallah.
Artık Rabbim cicilerimizi kullanacağımız günlerimizi nasip etsin tez elden sağlıkla

Aminnnnn...Bugün hep arabanın içinde hayal ettim onu

Nihayet ben de kaçayım kızlar. Kayınvalideme gideceğim içindir ki, bugün geç çıkıyor olmayı hiiiiççççç önemsemedimmmmm
Haydin başbaş :80:

Sağol canım amin inşallah Kolayladım dimi :) bi geceliklerim, bi bebek bakım çantam, bi ev tipi anakucağım, bi kangurum kaldı

Aminnnnn...Bugün hep arabanın içinde hayal ettim onu

kolayladın tabi, ben daha büyük eşyaları almadım. paramız geldi. kayınvalidem ve annem alıyor bu eşyaları. ama ankaraya gidemiyoruz şimdi de. bu hafta ve önümüzdeki hafta cumartesiye veli toplantısı koymuşlar. gıcık oldum. bakalım ne zaman fırsat bulcaz. çok hevesleniyorum...

Hep acelecilik huyumdan benim, 3 aylıkken başladım Şimdi kayınvalidem arabayı felan aldığımı duysa kızar bana acele etme ben geldiğimde alıcam demişti, ama doğumdan sonra gelecek :)) Bekleyemedim...
Heveslenmez misin, bi düğün alışverişi bi bebek alışverişi ikisine de bayılırım :)) Ben bazen abartıyorum ama mesela bugün bebek çorap tutucu aldım Hayatımda ilk kez gördüm bebeğin çorabı kayıp ayağından çıkmasın diyeymiş Gerekli birşey değil ama dayanamadım 3 tl. olunca..

anaaaammm çok güsel bu kızz,oğluşun güle güle kullansın.. fiyatını çok iyiye almışsın cnm benim hayırlı olsunn..artık oğlunla bütün samsunu fethedersinizbugünde tam bebek arabası konuşuluoudu zaten

Sağol tatlımmm Ya satıcı sağlam konuştu, böyle bol muhabbet, ilgilenen satıcı olunca alıveriyom Bi yere girdik adam göstermekten aciz mıy mıy

Annemm ne tatli seyler bunlarr kuzey pasa iyi gunlerde kullansin kuzum.gule kirletsin anasida temizlesinnsayende hevese geliyorum vallahii azelyam butun bebeklerin cicikleri gordukce su persembeyi bi gecirelim hayirlisiyla bendee istiyommm bunlardan:92:

Canımm, kuzummm sağol Geçmiş olsun yazmıştım sana ben:26:
Bu perşembe mi gideceksin doktora? Ay yiter öğrenelim cinsiyeti artık Bende 2011 Eylül annelerini okuyordum, ay doğurmuşlar gelip yazıyorlar duygusala bağlandım :)

kızlar yardımınıza ihtiyacım var
oğlumun pierre cardin arabası var dı karşı komşumuz takside unutmuş demiştim ya
komşu parasını vereceğini söylemişti
bende anakucağının üzerinde lot no diye bir numara buldum
ama pierrecardinin kendi sitesi yok
nasıl fiyatını öğreneceğim bu arabanın birde aynı renk benzeyen o kadar çok araba varki

Gunaydın, bebısının tepıgını hıssettıkce yuzunde guller acan guzel anne adayları.

Ayyy ben sızı cok sevıyorum ya.
Gıyabınızda esıme sızden bahsedıyorum.
O da gecekten gorustugum arkadaslarımmıssınız gıbı ılgıyle dınlıyor

Tatlı kocam ıkı gundur cok mutlu, hamdolsun.
O mutlu ya, ben daha cok mutlu oluyorum.

Sabah ıse gıderken gorecektınız bızı.
Yolda kikir kikir nasıl da gulustuk.
Benım balım cok komık, benı cok gulduruyor.
Sevıyorum onu hemde cooook sevıyorum.

Sızler nasılsınız canım arkadaslarım?
Hasta olan yok dımı aranızda?

Ben bomba gıbıyım.
Kızım bırazdan uyanıp tepık atmaya baslarsa patlayabılırım bıle

Bu arada melegıme dun aldıgım cıcılerını gostereyım sızlere.
Bazılarını da daha once almıstım.
Az bırıksın oyle cekeyım dedım.
Bugun de gecenlerde aldıgım battanıyesı ve havlusu gelecek.
ınternette bulursam sımdı onların fotosunu da eklerım.
Olmadı, yarın obur gun eklerım.

Iste Naz lı kızımın cicileri teyzelerı...
Oyuncakları nasıl oyuncakları?
Daha vardı ama cekmedım onların fotograflarını.
Benım begendıklerım bunlar cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…