- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.701
kızlar günaydın
dün acil çıkış yaptım akşam misafir gelcekmiş tel geldi çıktım hemen pazara gittim
geçen gözümü döndürdünüz burda
dün pazardan
karnıbahar, brokoli, kereviz, pırasa ay ne bulduysam aldım
Unnadoda gecelik, pijama, sabahlıklar 53 tl.. haber vereyim didim
bblaum, ne ınsulını!
Ben senı cok azımlı bırı olarak hıssedıyorum.
Sana 10 gun cok bıle.
Bblaum, bozma moralını tatlım.
bugun ıtıbarı ıle geregınden de fazla dıkkat edersın.
ınsallah 10 gune fıstık gıbı olur aclık ve tokluk sekerın.
Ben hıc olcmuyorum, ne tansıyon ne seker.
Ve acaıp hamur ısıne dustum.
Kım bılır benım durumum ne alemde.
Tesekkur ederım bu arada.
Dun aklıma sen geldın.
Hıc cıcılerını eklemıyor dıye.
Sende eklesene
günaydınnn tatlımmm.bblauu canım babam seker hastası benimm.onun teorisine göre fazla tatlı olan insanların sekeri cok cıkıyomus.bal gibi hatunsun canım demek.azelyanın dediği gibi bi kaç günde geri normale döner canım o seker
Kızlar alın size azelyanın ilk mesajı forumda...
Koptum ben valla...
Şimdi şaka bir yana... Valla satı bilmiyormuş azelyam o günlerde ama şimdi herkeslerden önce oğlanın odasını hazır etti..
Hay maşallah gülüm sana...
Bayılıyorum kız sana..
ne alaka? :)
o unnadodo kendini ne sanıyor? bı bakayım dedım uyelık ıstedı benden yok dedım sız maılı bırakın bız sızı arıcaz şekerım dedi bağa.
bazen uyelık alıyolarmış da bilmem neymiş de.
valla siz kaybedersiniz sayın unnoş...benim gibi bi alış veriş canavarını kaybettiniz bile.
Kızlar alın size azelyanın ilk mesajı forumda...
Koptum ben valla...
Şimdi şaka bir yana... Valla satı bilmiyormuş azelyam o günlerde ama şimdi herkeslerden önce oğlanın odasını hazır etti..
Hay maşallah gülüm sana...
Bayılıyorum kız sana..
ne alaka? :)
Anaaa bu mesajı ne ara yazdın hiç görmedim :)) Evet geçmişe baktığımda bende gülmüştüm baya Sat değilde Bat tarihi vermişim, ne bilem anam ben o zamana kadar hamileliğin ha'sından habarım yoktu :86:
Eşolueşekler
Bende bi keresinde tarak fırça beğenmiştim oğlumun kel kafasına, 10 gün sonra aradılar firmanın stoklarında kalmamışta, kusura bakmıcakmışımda...İyi dedim, 2 gün sonra aynı tarak takımını yine yayınladılar..Ben daha almıyom ordan birşey ama bakın die verdim size..O zaman hepberaber protesto edek
hiçççç... sankiii bişi... "kimsiniz siz be kimsiniz, siz benim kim olduğumu biliyor musunuz" diye mail attım demin.
iyi yapmışım di mi? sanki bize site yok be. bi afralar bi tafralar. bizim yavrularımız sizin ürünlerinize mi kaldı beeee... istesem gider paristen alırım. milanodan alırım be.
(şu an elim belime monte, kızının saçını çeken oğlan annesinin kapısına dayanmış mahalle karısı modundayım)
ben ediyorum ahretlik... acayip protestim şuan. ahmet kaya'yı da açayım dur kız. arka fondan gaza getırsın beni.
elef sen kapalı mısın?
Canım inan hepsine ayrı ayrı bayıldım..
Bu arada mesajını aldım
10 dakikanın dolmasını bekliyorum..
Bir başka arkadaşa mesaj atmıştım gülüm..
cevaplayacağım sorunu yaniiii
Canım ben o masal at var ya boynuzlu
Ona bittim...
Mavisi olsa dedim hemen...
Hemen alırdım ....
Hepsiini güle güle kullansın prensesin...
Kocanla Allah nazarlardan saklasın sizi meleğim...
Hep böyle olun nolur..
Aldıklarını güle güle kullanmak nasip eylesin Rabbim...
canımm allah ömürlerini uzun,sağlıklı,huzurlu,mutlu etsin.hiç kötü günlerini görmeyelim insallahama kızlar azıcık anneye kuma gibi oluyor yani benimkisi ölee.kızım 4-5 yaslarındaydı birlikte dısarı cıkıcaz bir gün ben hafif makyaj yaparım rimel ruj kalem gibi herseyi sürdüm en son ruj elimde yanıma geldii.makyaj mı yapıyorsun dedi.evet annecim dedim.sen şimdi güzel olduğunumu sanıyosun dedi. dınk ben bi kaldım.maymuna benzemişsin dedi cıktı odadan elimde öle rujla kala kaldım.sonra epey bi süre her ruj sürüşümdee acaba dedim maymuna benziyomuyum ki
Düşmüş canım, çok sağol
benn hamile kalmadan düsünüyordum :)) cünkü o denge cok zor... simdi kücük deyip giydirirsek bir daha cikartmak zor oluyor..
bana mesala annem hic etek giydirmedi diz alti..simdi giydigimde herkes bana bakiyormus gibi geliyor..hep dar pantalon falan bol pantalon giyince sanki biseyler eksikmis gibi hissediyorum..o yüzden dar giyip üstüne uzun bisey giymek daha mantikli geliyor..
yani aliskanliklar da etkiliyor ... napicaz bilmiyorumm..
Bu güzel mi, hoşuma gitti benim ama 139 yetale çok kazık geldi ne dersiniz?
Eki Görüntüle 268125 Eki Görüntüle 268126
Anaaa bu mesajı ne ara yazdın hiç görmedim :)) Evet geçmişe baktığımda bende gülmüştüm baya Sat değilde Bat tarihi vermişim, ne bilem anam ben o zamana kadar hamileliğin ha'sından habarım yoktu :86:
ben yazmadım şekerim ayşebahar'ın canı sıkıldı eskilere göz attı zaar. bu mesaj ona ait bana değil. ben de ne var bunda, bilmeyebilir, ne alaka babında yazdım.
sonuçta ilk bebeklerimiz ahretlik bilmemeni garipsemedim ben. ben de bu hamilelikle beraber bneler öğrendim bi bilsen şoka girersin. bu kız kör cahil mi dersin. insan hamile kalmadan nerden bilsin di mi ama :))
Aman Azelyam, naptın sen.
Bunu daha ucuza gormustum de ben yıne pahalı buldugumdan almamıstım.
Bu güzel mi, hoşuma gitti benim ama 139 yetale çok kazık geldi ne dersiniz?
Eki Görüntüle 268125 Eki Görüntüle 268126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?