- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.681
Gunaydın, bebısının tepıgını hıssettıkce yuzunde guller acan guzel anne adayları.
Ayyy ben sızı cok sevıyorum ya.
Gıyabınızda esıme sızden bahsedıyorum.
O da gecekten gorustugum arkadaslarımmıssınız gıbı ılgıyle dınlıyor
Tatlı kocam ıkı gundur cok mutlu, hamdolsun.
O mutlu ya, ben daha cok mutlu oluyorum.
Sabah ıse gıderken gorecektınız bızı.
Yolda kikir kikir nasıl da gulustuk.
Benım balım cok komık, benı cok gulduruyor.
Sevıyorum onu hemde cooook sevıyorum.
Sızler nasılsınız canım arkadaslarım?
Hasta olan yok dımı aranızda?
Ben bomba gıbıyım.
Kızım bırazdan uyanıp tepık atmaya baslarsa patlayabılırım bıle
Bu arada melegıme dun aldıgım cıcılerını gostereyım sızlere.
Bazılarını da daha once almıstım.
Az bırıksın oyle cekeyım dedım.
Bugun de gecenlerde aldıgım battanıyesı ve havlusu gelecek.
ınternette bulursam sımdı onların fotosunu da eklerım.
Olmadı, yarın obur gun eklerım.
Iste Naz lı kızımın cicileri teyzelerı...
Oyuncakları nasıl oyuncakları?
Daha vardı ama cekmedım onların fotograflarını.
Benım begendıklerım bunlar cunku.
Eki Görüntüle 268102 Eki Görüntüle 268103 Eki Görüntüle 268104 Eki Görüntüle 268105 Eki Görüntüle 268106 Eki Görüntüle 268107 Eki Görüntüle 268108 Eki Görüntüle 268109
bugün ilk defa tekmelerle uyandım çok fenaydı walla :) hemde saat 05:30 da o saatten beri de ayaktayım :))) kızım gaza geldi bugün! dün duvar kağıtlarını seçtik aldık haftasonu odası kaplanacak onun heyecanı sardı galiba :)
haydii koyy koyy.gösterin ciciklerii bizim hiç bişeyimiz yok daha.belki bende gaza gelirim ayol.yoksa bebemi çarsafa sarıp verecekler tembel anası yüzünden
hıhh bak sana 1 iyi bi de kötü haberim var canım o zamankızçen okula baslayınca her ne kadar annesi minilerle gezmesede tutturucak arkadaslarından gördüğü için giyicem en minisi en kısası dicek,kıyamıcan alıcan,babası görünce onları tatil için aldık dicen iyi haberseee hep birlikte bir yere gittiğinizde artık senin değilde kızının kıyafetlerii ile uğrasan bi kocacın olcek aaa bizi mi anlattım nee
Günaydın kızlar,
Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Eleferacım cicileriniz çok güzel Rabbim güzel günlerde giydirmek nasip etsin.
Ben bugün biraz buruğum. Ne zamandır şekerimi ölçmüyordum.
En son ölçtüğümde hiç ummadığım halde normal çıkmıştı şekerim.
Ben de salmıştım doğrusu. Son birkaç gündür tatlı filan yiyordum hem de fütursuzca.
Fazla olmasa da beyaz ekmek, hamur işi de yedim.
Bu sabah açlık şekerimi bir ölçeyim dedim ne zamandır ölçmüyorum.
Yüksek çıktı 15 mg/dl kadar yüksek çıktı.
Beyaz ekmekten tost yedim söylemesi ayıp kahvaltıda. Beyaz ekmek yememem lazım…
1.saat tokluk ise bugüne kadar hiç çıkmadığı kadar yüksek çıktı. Yaklaşık 28 mg/dl kadar yüksek.
Tokluk şekerim genelde normal çıkıyordu benim sorun açlık şekerindeydi.
Korktum, birden moralim allak bullak oldu.
10 gün sonra şeker yüklemem var.
Ne güzel yapıyordum diyetimi filan, hemen gevşemekte üstüme yok ya!
Ne salağım!
GünaydınBen 10 güne kadar tekrar toparlayacağını düşünüyorum, insanlık hali canın tatlı çekmiş, şimdi tekrar sıkı bi diyetle düzeltirsin hemen
Google Images
kızlar bende bu çantadan var ve ben bebek için çanta almayı düşünmüyorum. olur mu sizce? kullanışlı da bişey bu hatta hastane için bile bu çantayı hazırlamayı düşünuyorum.
çok mu abes kaçar? illa bebişli mebişli bi çanta mı olacakmış?
Düzelir miyim ki…İnşallah düzelirim.
Sabahları da erken kalkıp yürüyeyim bari napayım…
Yüklemede de böyle çıkarsa dayarlar insülini valla kaçışım olmaz
Google Images
kızlar bende bu çantadan var ve ben bebek için çanta almayı düşünmüyorum. olur mu sizce? kullanışlı da bişey bu hatta hastane için bile bu çantayı hazırlamayı düşünuyorum.
kizlarr beni de en cok bu korkutuyorr... adamcagiz beni yarim yamalak düzeltti , ki hala o pek memnun degil ..ona göre düzelmedim..
simdi bu zilli benden de zilli olursa adamcagizin iki tane saci var o da ucar gider..(
düsünüyorum bebis gelince artik daha derli toplu olurum ...fakat kendim bile inanmiyorum buna.. malesef bu konuda nefsimi yenemiyorum..
eskisi gibi cok acik giyinmiyorum ama makyaj falan kokosh bir hatunum.. benim kiz da beni görünce neler yapar bilmem.. gerci benden görmese disardan görecek ben anamdan görmedim sonucta :))
ama esimle iplerimiz daha cok gerilecekkkk
bir tane kiz yegenim var annesi kapali, esarbini takmasin istemiyormus, sokaga cikarken takilar takmasini istiyormus.. topuklu ayakkabi giymesini istiyormus.. bir de annesi bir gün sutyenini üstüne giymeye calisirken yakalamis :)) daha 3 yasinda...
benim kijim sanki hissetti tekmeliyooo cadimm...
kiz yetistirmek zor olacak sankiiiiiii
Günaydın kızlar,
Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Eleferacım cicileriniz çok güzel Rabbim güzel günlerde giydirmek nasip etsin.
Ben bugün biraz buruğum. Ne zamandır şekerimi ölçmüyordum.
En son ölçtüğümde hiç ummadığım halde normal çıkmıştı şekerim.
Ben de salmıştım doğrusu. Son birkaç gündür tatlı filan yiyordum hem de fütursuzca.
Fazla olmasa da beyaz ekmek, hamur işi de yedim.
Bu sabah açlık şekerimi bir ölçeyim dedim ne zamandır ölçmüyorum.
Yüksek çıktı 15 mg/dl kadar yüksek çıktı.
Beyaz ekmekten tost yedim söylemesi ayıp kahvaltıda. Beyaz ekmek yememem lazım…
1.saat tokluk ise bugüne kadar hiç çıkmadığı kadar yüksek çıktı. Yaklaşık 28 mg/dl kadar yüksek.
Tokluk şekerim genelde normal çıkıyordu benim sorun açlık şekerindeydi.
Korktum, birden moralim allak bullak oldu.
10 gün sonra şeker yüklemem var.
Ne güzel yapıyordum diyetimi filan, hemen gevşemekte üstüme yok ya!
Ne salağım!
Google Images
Allah korusun inşallah insüline gerek kalmıcak, sen iradeli hatunsun ben bile iradesiz olmama rağmen karaciğer değerlerimi düşürmüşüm, sen alasını yaparsın
sımarıgım; Valla Nazom yazınca korktum bende.
Esım ınanılmaz derecede tutucu degıl ama her zaman bır lafı var 'kapalı olmanın hakkını ver' der.
Bu sozu benı cok etkıler.
Oyle abartılı gıyınen bırı degılım bende.
Ama ıste hamılelıkten bır cok gıysım olmuyor, olanlarda mecburen dar oluyor.
Bıraz tolere edıyor bugunlerde ama, kızımdan korkmaya basladım sımdı.
Baslar dha mınnacıkken, 'suna don gıyındır, askılı gıyındırme' dıye.
Yapayım, edeyım de buyuyunce benı dınlyecek mı bırde o var ):
Anaaam daha sımdıden kaygılarımız basladı.
SAT 25 Nisan canım..Peki bu Sat neyi hesaplamakta yardımcı? Çok bilgisizim ilk gebeliğim :26:
Gunaydın, bebısının tepıgını hıssettıkce yuzunde guller acan guzel anne adayları.
Ayyy ben sızı cok sevıyorum ya.
Gıyabınızda esıme sızden bahsedıyorum.
O da gecekten gorustugum arkadaslarımmıssınız gıbı ılgıyle dınlıyor
Tatlı kocam ıkı gundur cok mutlu, hamdolsun.
O mutlu ya, ben daha cok mutlu oluyorum.
Sabah ıse gıderken gorecektınız bızı.
Yolda kikir kikir nasıl da gulustuk.
Benım balım cok komık, benı cok gulduruyor.
Sevıyorum onu hemde cooook sevıyorum.
Sızler nasılsınız canım arkadaslarım?
Hasta olan yok dımı aranızda?
Ben bomba gıbıyım.
Kızım bırazdan uyanıp tepık atmaya baslarsa patlayabılırım bıle
Bu arada melegıme dun aldıgım cıcılerını gostereyım sızlere.
Bazılarını da daha once almıstım.
Az bırıksın oyle cekeyım dedım.
Bugun de gecenlerde aldıgım battanıyesı ve havlusu gelecek.
ınternette bulursam sımdı onların fotosunu da eklerım.
Olmadı, yarın obur gun eklerım.
Iste Naz lı kızımın cicileri teyzelerı...
Oyuncakları nasıl oyuncakları?
Daha vardı ama cekmedım onların fotograflarını.
Benım begendıklerım bunlar cunku.
Eki Görüntüle 268102 Eki Görüntüle 268103 Eki Görüntüle 268104 Eki Görüntüle 268105 Eki Görüntüle 268106 Eki Görüntüle 268107 Eki Görüntüle 268108 Eki Görüntüle 268109
ahhh kuzumm şimdi analarıyla oğulları dellenir,fırfırlı donlarla idare edersiniz,sonra bezden kurtulur paçalı donlara dönersiniz,ondan sonra bune anne yaa eteğimin altından gözüküyor bu diye giymeyi istemez babayla arada kalırsın,kim dellenirsee artıkk
günaydınnn tatlımmm.bblauu canım babam seker hastası benimm.onun teorisine göre fazla tatlı olan insanların sekeri cok cıkıyomus.bal gibi hatunsun canım demek.azelyanın dediği gibi bi kaç günde geri normale döner canım o seker
GünaydınBen 10 güne kadar tekrar toparlayacağını düşünüyorum, insanlık hali canın tatlı çekmiş, şimdi tekrar sıkı bi diyetle düzeltirsin hemen
Google Images
Düşmüş mü senin değerler, aaa süper gözün aydın
sımarıgım; Valla Nazom yazınca korktum bende.
Esım ınanılmaz derecede tutucu degıl ama her zaman bır lafı var 'kapalı olmanın hakkını ver' der.
Bu sozu benı cok etkıler.
Oyle abartılı gıyınen bırı degılım bende.
Ama ıste hamılelıkten bır cok gıysım olmuyor, olanlarda mecburen dar oluyor.
Bıraz tolere edıyor bugunlerde ama, kızımdan korkmaya basladım sımdı.
Baslar dha mınnacıkken, 'suna don gıyındır, askılı gıyındırme' dıye.
Yapayım, edeyım de buyuyunce benı dınlyecek mı bırde o var ):
Anaaam daha sımdıden kaygılarımız basladı.
benn hamile kalmadan düsünüyordum :)) cünkü o denge cok zor... simdi kücük deyip giydirirsek bir daha cikartmak zor oluyor..
bana mesala annem hic etek giydirmedi diz alti..simdi giydigimde herkes bana bakiyormus gibi geliyor..hep dar pantalon falan bol pantalon giyince sanki biseyler eksikmis gibi hissediyorum..o yüzden dar giyip üstüne uzun bisey giymek daha mantikli geliyor..
yani aliskanliklar da etkiliyor ... napicaz bilmiyorumm..
inan kız erkek farkı yok hiçbirinin. ikisi de aynı ölçüde zor. benim kuzenin oğlu annesinden görüp bi ara allık sürmeye falan çalışıyordu. allık fırçası elinde yanaklarına vuruyordu. kuzen korkup doktora sordu. doktor da; çocuklarınızın yanında bu tarz hareketlerden kaçının. rol model olarak sizi örnek alabilir dedi. senin kız seni örnek alsın diyecem ama ufak bi kuzunun makyaj yapmasına, oje sürmesine, hatta ve hatta saçlarına balyaj falan attırmasına ben şiddetle karşı çıkıyorum. aklım almıyor, böyle çocukların annelerini.
yine bi başka kuzenim de erkek çocuğunun arada saçını topluyor.face de böyle fotoları var yavrunun. saçının önü tokayla tutturulmuş. ne diyim akıl fikir.
ayy sorma o saclari cocukken boyatanlar var... bisey degil benim anamda liseye gittigimde boyat diye kafami yemisti..
deli kadin daha ne istiyon cocuk istemiyorr sen azdiriyonn... hala söyler boyatmican mi saclarini diye.. :))
ben makyaj falan yapsamda dogalligimdan da ödün vermiyorum,kas biyik aldirmam sacim hala öz renginde... sadece rimel , kalem ,allik.. hee bir de oje malesef :))
o aileler resmen kendi yapiyor , biz ufak seyleri takiyoz galiba.. ama kiyafet olayi cok önemli annemin bana yaptiklarini yapmicamm .. diyorum ama bilmiyorummmmmm... ben yapamiyoken bebegime nasil yaptiracagimmm
annecim kapali ve bir kere bile makyaj yaptigini görmedigim biriydi ama galiba beni yönlendiren o idi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?