- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.721
ben yazmadım şekerim ayşebahar'ın canı sıkıldı eskilere göz attı zaar. bu mesaj ona ait bana değil. ben de ne var bunda, bilmeyebilir, ne alaka babında yazdım.
sonuçta ilk bebeklerimiz ahretlik bilmemeni garipsemedim ben. ben de bu hamilelikle beraber bneler öğrendim bi bilsen şoka girersin. bu kız kör cahil mi dersin. insan hamile kalmadan nerden bilsin di mi ama :))
Allahtan bebeği yapmayı biliyorduk kuzu
Ay bugün kusuruma bakmayın sululuğum üstümde emi :78:
İnşallah canım ya Değer anlık olarak düşer de şekeri yükleyince yine fırlar mı acep
Neyse bakalım hakkımızda hayırlısı artık, başa gelen çekilir, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
İkinci saati ölçeyim bakalım azcık düşmüş mü
Ben de meyil de var hayatım Yoksa her hamurişi yiyenin şekeri coşacak diye bi kural da yok
Zaten yüklemede bakarlar sana
Cicileri eklemedim dimi ben. Ne bileyim aklıma gelmedi.
Bebek arabasıyla, park yatağı eklemiştim bi ara
Hehehehehe doğru valla :)
Çok datlı olduğum için şekerim de çıkıyo hehehehee :)
Babacığına selamlar, saygılar :)
Diyim mi...Çüş de bana, çüş de bana
Dusmustur ınsallah.
Bundan sonra daha dıkkatlı olursun.
Bak, uzuldun o kadar.
samımıyetıme ınan, sen veya dıgerlerı uzuldugunde bende uzuluyorum.
Hep ıyı olun ıstıyorum.
Eklemedın bebem, cokda merak edıyorum kızının cıcılerını.
Beklemedeyım, bılesın.
Diyim mi...
Çüşşşş o zaman.
Cok para be Azelyam, gunah valla.
ahahah manyak ya çüş de bana yazmış bi de.
azocan; 2 adet doğum yapmış yengem gögsün altına kadar düğmeli modellerden al dedi. ya da tamamen düğmeli olanlardan al dedi.
çok rahat oluyormuş. gecelikle emzirmek zormuş ve insan üşüyormuş. ee malum yakasız, düğmesiz de üst giyemeyeceğimize göre ben o tarz bişi almayı düşünuyorum.
Allahtan bebeği yapmayı biliyorduk kuzu
Ay bugün kusuruma bakmayın sululuğum üstümde emi :78:
ahahahaha onun bilinecek bi yanı yok ki, her şey kendiliğinden gelişiyor...:))
aynı sululukla cevapladım mutluyum...
2. saat tokluk kan şekerim 113 mg/dl çıktı.
<120 mg/dl olmalı…
Yine kefeni yırttım bacılar, hadi iyisiniz. Nihahahahahaha :81::81::81:
ahahah manyak ya çüş de bana yazmış bi de.
azocan; 2 adet doğum yapmış yengem gögsün altına kadar düğmeli modellerden al dedi. ya da tamamen düğmeli olanlardan al dedi.
çok rahat oluyormuş. gecelikle emzirmek zormuş ve insan üşüyormuş. ee malum yakasız, düğmesiz de üst giyemeyeceğimize göre ben o tarz bişi almayı düşünuyorum.
İvit çok para, bende sizlerden de tasdikleyince vazgeçtim
<120 mg/dl olmalı
ben yazmadım şekerim ayşebahar'ın canı sıkıldı eskilere göz attı zaar. bu mesaj ona ait bana değil. ben de ne var bunda, bilmeyebilir, ne alaka babında yazdım.
sonuçta ilk bebeklerimiz ahretlik bilmemeni garipsemedim ben. ben de bu hamilelikle beraber bneler öğrendim bi bilsen şoka girersin. bu kız kör cahil mi dersin. insan hamile kalmadan nerden bilsin di mi ama :))
allah korusunn canımmm.gözün aydın2. saat tokluk kan şekerim 113 mg/dl çıktı.
<120 mg/dl olmalı…
Çüş de bana, çüş de bana
<120 mg/dl olmalı…
Evet ya göğsün altına kadar düğmeli ya da emzirme pencereli olanlardan almak lazım.. Bana kalsa peluş inekli pijamalarımı giyerim ama lohusa olunca az süslü olmak gerekiyormuş
Biz Azoş yeğenimle bunun geyiğini edip kendimize gülmüştük zati.
Ben de yumurtlamayla hamile kalındığını bilmiyodumdu meseladan.Nolmuş :)
Reglkende, regl bitiminden 1-2 gün sonra da idrar testi yapmışlığım vardır, sonuca da gayet güveniyodum yani
Benim kirli çamaşırları ararsanız burda bulamazsınız onu diyim ama,ovulasyon yada ateş ölçme topişine bakın :)))
delii kıssss.estagfurullahh all kızzz.hepciğini all.iki yakası yanyana gelmesin bu heriflerinçocuk yapmayı bilerkene düşüneceklerdiii hahahaha
en az tayfun duygulu kadar oynar başla "hadi yine iyisin iyisin iyisin. sen işini bilirsin" diyorum sana.
kız doğuma gitmeden saçına fön çektirip oje süren mi görmedim, çıkar çıkmaz makyaj malzemelerim nerde diyen mi? sanki düğüne gidiyor hasbam...
kaldı ki anjelına jolı misin sen? medya ordusu makyajsız mı görüntüleyecek seni de korkuyosun... hiçççç sanki bişi.
amann canım cok geçmiş olsun.hani diğerleri için ne yapılabilir bilmiyorum ama gözde olusan enfeksiyon bana cok sık olurdu.benim doktorum bana hani bildiğimiz bebe sampuanları varya onlarla sık sık gözümü yıkamamı tavsiye ederdi.birde hani hepimizin bildiği çay olayı varya.pamuğu çaya batırıp silerdim gözlerimi.dene bi istersen en azından zararı olmaz faydası olur belkide canım yaa...
kızlar günaydın
dün acil çıkış yaptım akşam misafir gelcekmiş tel geldi çıktım hemen pazara gittim
geçen gözümü döndürdünüz burda
dün pazardan
karnıbahar, brokoli, kereviz, pırasa ay ne bulduysam aldım
ne alaka? :)
Anaaa bu mesajı ne ara yazdın hiç görmedim :)) Evet geçmişe baktığımda bende gülmüştüm baya Sat değilde Bat tarihi vermişim, ne bilem anam ben o zamana kadar hamileliğin ha'sından habarım yoktu :86:
Bende gordugumde cok severek almıstım.
Keske bır kac degısık modelı vardı, onları da alaydım.
Burada cok pahalı oluyor zıra.
Ben ıngıltere den almıstım.
Gorumcelerıme de alacaktım o zaman, hıhh ıyı kı almamısım.
Pembesını al, kızların oynasın annesı.
Amın canım, ınsallah.
Sey.. galıba ben bıraz huysuz bırıyım.
Genel anlamda esım cok eglencelı aslında.
Okudum mesajını, tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın.
Yanıt yazarım az sonra.
Hastaymıssın sende.
Gecmıs olsun.
Gozune temız su ıle pansuman mı yapsan acep?
Kasıntı ıcın.. Ben genelde gunluk ped kullanırım, hamılelıkten once de sonra da.
Bırde wc de temızlıge cok dıkkat ederım.
Yıne de arada kasınıyor ama cok degıl.
ıhmal etme, gıt doktoruna.
.
en az tayfun duygulu kadar oynar başla "hadi yine iyisin iyisin iyisin. sen işini bilirsin" diyorum sana.
kız doğuma gitmeden saçına fön çektirip oje süren mi görmedim, çıkar çıkmaz makyaj malzemelerim nerde diyen mi? sanki düğüne gidiyor hasbam...
kaldı ki anjelına jolı misin sen? medya ordusu makyajsız mı görüntüleyecek seni de korkuyosun... hiçççç sanki bişi.
Hadi gözümüz aydın
Oh ooohh
Gozun aydın bıdenem.
allah korusunn canımmm.gözün aydınarada öle yüksek cıkarsada babamın teoriyi uygula sen yine pek tatlandım ben diye gez canım gerçi annemde tadından yenmiyonn beyyy der ama olsun
<120 mg/dl olmalı…
Çüş de bana, çüş de bana
regl bitiminden sonra mı, bak onu bilmiyordum :)) Aman aman ovulasyon, ateş ölçme onları hala anlamış değilim
Bak gaz vermeeee
Bende öyle yapabilirim :))) Fön bozulurda az makkaş attırsınlar yüzüme ya fotolarımız çekilcek neticedeGerçi makyaj yapsak nolcak kesin salya sümük ağlarım ben bebeğimi gördükçe kokladıkça
<120 mg/dl olmalı…
Çüş de bana, çüş de bana
regl bitiminden sonra mı, bak onu bilmiyordum :)) Aman aman ovulasyon, ateş ölçme onları hala anlamış değilim
Bak gaz vermeeee
Bende öyle yapabilirim :))) Fön bozulurda az makkaş attırsınlar yüzüme ya fotolarımız çekilcek neticedeGerçi makyaj yapsak nolcak kesin salya sümük ağlarım ben bebeğimi gördükçe kokladıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?