- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.901
sen ne sandın beni...
aslında demin burdaki modda bendim. hatta sitenin sahibi de benim.
yaaa alaydın ya tarifi. neymiş ki o?
Parayı kim kazancak, evileri kim temizleyip yemek yapcak kuzu :)
sen ne sandın beni...
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşığı ıhlamur
1tatlı kaşığı kimyon top kimyon
1 tatlı kaşığı anason
üzerine sıcak suyu ekleyip süzüousun:87:
Magnezyum içmeye başlamadan önce giriyordu canım, kullanmıyorsan suda eritilenleri tavsiye edeirm, doktora bu kramp olayını söylediğinde veriyor.
Bi de aklında bulunsun girdiği zaman yanında kim varsa sert bi şekilde sıksın bacağını, daha çabuk geçiyor.Yoksa çekilcek acı değil, çok fena.Ben genelde sabah yatakta gerinirken oluyordu.
yya boğaz demişken bugün sabah samanyolu tvde bi sağlık programı wardı op dr kağan kocatepe internet tanırsınız kendisini sütü bollaştıran ve kilo verdiren bi çay tarifi werdi bebeğin gazını da alıomuş program yarında dewam etcekmiş
sen ne sandın beni...
Canım tarif dedinde aklıma geldi, dün 2011 eylül annelerinde okudum hemen bir tarif yazayım.Bebek gazlı ise;
1 fincan suya yarım çay kaşığı kekik, 1 küp şekerin 4te 1ini kesip atıyorsun kaynatıyorsun ılıyınca bebişe içiriyorsun, gaz derdi kalmıyormuş, aklınızda bulunsun not alın, başımıza gelirse deneriz.
O zaman beni de mavi yapsana şirinler gibiHepimizi banlıyım
Magnezyum içmeye başlamadan önce giriyordu canım, kullanmıyorsan suda eritilenleri tavsiye edeirm, doktora bu kramp olayını söylediğinde veriyor.
Bi de aklında bulunsun girdiği zaman yanında kim varsa sert bi şekilde sıksın bacağını, daha çabuk geçiyor.Yoksa çekilcek acı değil, çok fena.Ben genelde sabah yatakta gerinirken oluyordu.
Selam kızlar herkes nasıllar. uzun zamandır gelemedim bazı yoğun oluyorum. Ortam gergin gibi, ara sıra okumaya çalışıyorum, iş yoğunluğunda sıkıntı oluyor. şu 2.üyelik meselesini bende anlamadım.
Ayrıntılı ultrasyona girmişsinizdir kızlar. benim 12 ekim ayrıntılı ultrasyon, cuma 1 haftalığına izne çıkıyorum. haftaya perşembe günüde tetonozun ikincisini vuruluyorum.
Kızlar kramp giren varmı bacağına dün sabah girdi benim, birden öldürdü beni, hala bacağımın içi ağrıyor gibi. sizdede oldumu.
Malzemeler :
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
YAPILIŞI : Bu malzemelerden 2 fincan çıkabilir.Malzemeler bir kaba konarak üzerine sıcak su dökülerek demlenmeye bırakılacak. süzülerek yemeklerden sonra içilecek
NOt : çaya şeker veya tatlandırıcı konmayacak
sanırım bu çay
canım kekik değil kimyon o
televizyonda Esra Erol anlattı ben dinlemiştim
Malzemeler :
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
YAPILIŞI : Bu malzemelerden 2 fincan çıkabilir.Malzemeler bir kaba konarak üzerine sıcak su dökülerek demlenmeye bırakılacak. süzülerek yemeklerden sonra içilecek
NOt : çaya şeker veya tatlandırıcı konmayacak
sanırım bu çay
sen ne sandın beni...
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşığı ıhlamur
1tatlı kaşığı kimyon top kimyon
1 tatlı kaşığı anason
üzerine sıcak suyu ekleyip süzüousun:87:
sağolasın. ama kötü bişi benzıyo tadı be :)))
Canım tarif dedinde aklıma geldi, dün 2011 eylül annelerinde okudum hemen bir tarif yazayım.Bebek gazlı ise;
1 fincan suya yarım çay kaşığı kekik, 1 küp şekerin 4te 1ini kesip atıyorsun kaynatıyorsun ılıyınca bebişe içiriyorsun, gaz derdi kalmıyormuş, aklınızda bulunsun not alın, başımıza gelirse deneriz.
sen kırmızılı kadınsın. şuhsun bebeğim... sana bu yakışıyor.))
ayrıca kendimi rengarenk yapıcam ben bi keresi.
sağolasın şekerim.
sağolasın. ama kötü bişi benzıyo tadı be :)))
sen kırmızılı kadınsın. şuhsun bebeğim... sana bu yakışıyor.))
ayrıca kendimi rengarenk yapıcam ben bi keresi.
hahaha benle aynı günde süper bebişlerimizi görcez süper süper çok ösledim ben miniğimiSelam kızlar herkes nasıllar. uzun zamandır gelemedim bazı yoğun oluyorum. Ortam gergin gibi, ara sıra okumaya çalışıyorum, iş yoğunluğunda sıkıntı oluyor. şu 2.üyelik meselesini bende anlamadım.
Ayrıntılı ultrasyona girmişsinizdir kızlar. benim 12 ekim ayrıntılı ultrasyon, cuma 1 haftalığına izne çıkıyorum. haftaya perşembe günüde tetonozun ikincisini vuruluyorum.
Kızlar kramp giren varmı bacağına dün sabah girdi benim, birden öldürdü beni, hala bacağımın içi ağrıyor gibi. sizdede oldumu.
inşallah cnm yakın arkadaşlık olayı karışık girerken söylemiştim eşime korktuğum başımıza geldi hayırlısı ne diyim rabbim hayırlı kapılar açsın sanada banadasağol canım
bi de üstüne pul biber koyuyoruz galiba Adengökçe bu salata için dedi dimi yanlış anlamadım
nereye kıss geliyo anlamadım çorbası nasıl oluyo var mı tarifi
oyy maşallah çok tatlı bebek
tanıdıkla iş yapmak çok zor zaten
inşallah herşey yoluna girer senin de benim de
Kızlar ya 1 fatura kesiyorum 2 sayfa ilerlemiş oluyorsunuz
Şuhum dimee :86: Bence de...
Rengarenk süper fikir, Kazen beye iletmek lazım, tabisi hala site sahibi oysa :))
ahh bebeğim sen yazmışın bende hödüklük edip görmemişim
yaaa şimdi eşimle ben beraber aynı iş yerinde çalışıyosuk bitanem babamın yanında
muhasebe sıkıcı geldi eşim daraldı babamla etraflıca konuştular çok samimi olduğu
bir arkadaşının yanında tekstil işinde beraber çalışıyolardı 4 aydır eskiden korkum yoktu
çünkü babamın yanındaydık işten çıkarılma yada anlaşamama gibi bir durum yoktu fakat bu
yeni işte başladığından beri ters giden bişiler var en yakın arkadaşı çok farklı tavırlarla konuşuyo
eşimde gelemez böyle şeye doğal olarak bir kaç defa konuşmuş karşısına alıp oda dalga geçer gibi
konuşunca eşimde rest çekmiş biraz o gün bugündür araları açık eşimde çıkmak istiyo
bugüne kadar her türlü sektörde çalıştı hizmet(gıda sektörü orda tanıştık hatta),elektronik fabrikası(izmirde yaşarken vestel)elektronik teknikeri aslında,parke işinde serbest çalışmış 2 yıl askerden önce,muhasebede 2 yıl çalıştı,şimdi 4 aydır testilde yani ne bilim kafası güsel çalışyıor aç kalırım die korkum yok ama daimi bir iş olması önemli şimdide ecza mümessilliğine merak sarmış durumda fakat esas isteği kendi işini kurmak biraz sermaye ile tanıdık bir çevre edinip pc yedek parçası format,led levha gibi bir dükkan açmaktı amacı kafası çorba adam kel kalcak die korkuyorum 1 aydır fena saçları dökülüyo :18: yani dediğim gibi zuzu belki senin dediğin gibi çok farklı olur herşey nerden nereye geldik beaa
Ney canım?bu çok saçma amaaaaaaaa
He kurban, ama benım bıldıgım oyle ıkı dk.da onaylanmıyor uyelıkler.yani banlananlar yeni bi üyelik alıp buraya tekrar gelebiliyor he mi?
sırf meraktan arkamdan ne yazmışlar kaygısıyla. ahahahaha bu mudur olay?
Benim de kafa açık.Baya açık hem de havaalanı pisti kurabilirsin :76:
Ama ibadetlerimi yerli yerinde yapmaya hem çok önem veriyorum, hem de kalben istiyorum...
O yüzden de bu ihmalkarlığım içimi sıkıyo.
Niye iyi diil ki? Kilo almadım ben ama olması gerekenden fazla...
Doktorumun listeye yazdıklarını yiyorum,o kadar ediyo işte valla.
Ben onun yalançısıyım
eleferanın yani bizzat nbenim dediğim gibi, evet aslında benim de dolu uyelığım var. en buyuk zevkım de begendı tuşu varken kendıme oy vermekti.
kendıme oy verip tatmin edıyordum kendımı. ehehehehe.
mesela bence sen bile ben olabilirsin...
şuhsun tabisi. baksana bi kendine. kırmızılı kadın... hemi de kürklü... oehhhh. yeahhh.
kız o değil de o esra erol mudur nedir dün gordun o bomba gibiydi nasıl erimiş o kadar? biz de erıcez mi topıtop kaderlim?
benim iki gün oldu, sürekli oturuyom diyelim ayağa kalktığımda zor yürüyom sonra sonra yürüyüşüm düzeliyor. Sanırım geçer. ama kötü bişeymiş kramp onu anladım. Ben uyku haliyle gerinirken oldu. Bilinçsiz oldu. Şimdi hiç gerinmiyom.Bana da girerdi kramp illeti sık sık. Gerinirken yada bacağımı gerdirirken oluyodu.
Şimdi gireceği zamanı anlıyorum. Hatta hafiften kasılıyor bacağım hemen gevşetiyorum, girmiyor o zaman kramp.
Ama eğer girer de, tam olarak kasılırsa düzelmesi uzun zaman alıyor. Gün boyu kütük gibi kalıyor bacak.
Bana da ca-mg tablet verdi doktor ama suda eriyenden değil.
Normal hap. Dişin mişin dökülmesin dedi de verdi ama kramp için dememiştim.
hahaha benle aynı günde süper bebişlerimizi görcez süper süper çok ösledim ben miniğimi
Bu tarifi hiç canım çekmedi. Hayret :))))))
Ay ölemiydiYanlış şeyleri içircektim bebeme sağol kuzum Evet o anlatmış, bebeğine ilaç felan fayda etmemiş bu iyi gelmiş.
sağolasın şekerim.
inşallah cnm yakın arkadaşlık olayı karışık girerken söylemiştim eşime korktuğum başımıza geldi hayırlısı ne diyim rabbim hayırlı kapılar açsın sanada banada
Eridi eridi, bizde ericez..O sezeryanla eridi bide helal olsun, ama yine baldırlarının popişinin maşallahı var.Bugün çok utandım ben hamile bi tanıdığım var o da 6 aylık..Başından beri 3 kilo almış, beni sordu yutkunarak 10 dedim, nasıl acıdı bana bi görseydin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?