2012 Şubat Anneleri

sen ne sandın beni...
aslında demin burdaki modda bendim. hatta sitenin sahibi de benim.

yaaa alaydın ya tarifi. neymiş ki o?

Malzemeler :
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon

YAPILIŞI : Bu malzemelerden 2 fincan çıkabilir.Malzemeler bir kaba konarak üzerine sıcak su dökülerek demlenmeye bırakılacak. süzülerek yemeklerden sonra içilecek

NOt : çaya şeker veya tatlandırıcı konmayacak

sanırım bu çay

Parayı kim kazancak, evileri kim temizleyip yemek yapcak kuzu :)

aynen canım sabah çalar saatle uyandım tam geriniyordum, bi kitlendi hemen adamı çağırdım tabi, çabuk bacağımı ov diye, öylelik geçti ama çok kötü oldum. Geçen hafta cuma gittim doktorda sordu kramp varmı diye, bende yok dedim, dememin üzerinden 2 gün geçmedi kramp yakaladı. haftaya ayrıntılı ultrasyona gideceğim başka doktora ona söyleyip yazdırırım artık. sanırm muzdada magnezyum var, bu günlerde muz yemeye başladım.

Canım tarif dedinde aklıma geldi, dün 2011 eylül annelerinde okudum hemen bir tarif yazayım.Bebek gazlı ise;
1 fincan suya yarım çay kaşığı kekik, 1 küp şekerin 4te 1ini kesip atıyorsun kaynatıyorsun ılıyınca bebişe içiriyorsun, gaz derdi kalmıyormuş, aklınızda bulunsun not alın, başımıza gelirse deneriz.

sen ne sandın beni...
aslında demin burdaki modda bendim. hatta sitenin sahibi de benim.

O zaman beni de mavi yapsana şirinler gibi Hepimizi banlıyım

canım kekik değil kimyon o
televizyonda Esra Erol anlattı ben dinlemiştim

Bana da girerdi kramp illeti sık sık. Gerinirken yada bacağımı gerdirirken oluyodu.
Şimdi gireceği zamanı anlıyorum. Hatta hafiften kasılıyor bacağım hemen gevşetiyorum, girmiyor o zaman kramp.
Ama eğer girer de, tam olarak kasılırsa düzelmesi uzun zaman alıyor. Gün boyu kütük gibi kalıyor bacak.
Bana da ca-mg tablet verdi doktor ama suda eriyenden değil.
Normal hap. Dişin mişin dökülmesin dedi de verdi ama kramp için dememiştim.

Bu tarifi hiç canım çekmedi. Hayret :))))))

O zaman beni de mavi yapsana şirinler gibi Hepimizi banlıyım

Sen zaten kırmızısın, kürkün de var. Bırak da bizi yapsın mavi,yeşil, mor :):)

sağolasın şekerim.

Şuhum dimee :86: Bence de...
Rengarenk süper fikir, Kazen beye iletmek lazım, tabisi hala site sahibi oysa :))

Son düzenleme:
hahaha benle aynı günde süper bebişlerimizi görcez süper süper çok ösledim ben miniğimi
inşallah cnm yakın arkadaşlık olayı karışık girerken söylemiştim eşime korktuğum başımıza geldi hayırlısı ne diyim rabbim hayırlı kapılar açsın sanada banada
Kızlar ya 1 fatura kesiyorum 2 sayfa ilerlemiş oluyorsunuz

kız sende mi muhasebe ama sanırım seninki ön muhasebe ben mali müşavirlikteyim tam kafayı kazıyorum burda

Şuhum dimee :86: Bence de...
Rengarenk süper fikir, Kazen beye iletmek lazım, tabisi hala site sahibi oysa :))

şuhsun tabisi. baksana bi kendine. kırmızılı kadın... hemi de kürklü... oehhhh. yeahhh.

kız o değil de o esra erol mudur nedir dün gordun o bomba gibiydi nasıl erimiş o kadar? biz de erıcez mi topıtop kaderlim?

Askolsun, deme oyle.
Gormemıs olabılırsın.
Valla canım ne gelırse yakınlardan gelıyor zati.
Tecrubelerle sabıttır.
Rabbım hayırlara cıkarsın ınsallah.
Merak etme, bebegının yuzu suyu hurmetıne, hayırlı bır kapı acacaktır Rabbım.
Yeter kı sen dua et.

bu çok saçma amaaaaaaaa
Ney canım?
2. uyelık almak mı?
Onu ıptal etmek mı?

yani banlananlar yeni bi üyelik alıp buraya tekrar gelebiliyor he mi?

sırf meraktan arkamdan ne yazmışlar kaygısıyla. ahahahaha bu mudur olay?
He kurban, ama benım bıldıgım oyle ıkı dk.da onaylanmıyor uyelıkler.
Yanı bırı 2. uyelık aldıysa bıle bunu daha once yapmıs olmalı
Yanı en azından ben uye oldugum zamanlarda oyleydı.
Oyle hemen yazamamıstım.

Bblaum, kafam bayagı acık ne demek yav? :26:
Cozemedım valla.

Bebem, meyvalarda seker oranı yuksek.
Hem kılo alımı yapar, hemde senın acından daha sakıncalı.
Hanı seker sorunun var ya, o bakımdan sey ettım ben.
Sen yıne doktoruna sor ıstersen.
Yada tarcın dok uzerlerıne, kı seker oranı dussun.

Sımdı ben sen mı oldum yanı?
Yoksa sen mı ben oldun?

Son düzenleme:

Eridi eridi, bizde ericez..O sezeryanla eridi bide helal olsun, ama yine baldırlarının popişinin maşallahı var.Bugün çok utandım ben hamile bi tanıdığım var o da 6 aylık..Başından beri 3 kilo almış, beni sordu yutkunarak 10 dedim, nasıl acıdı bana bi görseydin :26:

benim iki gün oldu, sürekli oturuyom diyelim ayağa kalktığımda zor yürüyom sonra sonra yürüyüşüm düzeliyor. Sanırım geçer. ama kötü bişeymiş kramp onu anladım. Ben uyku haliyle gerinirken oldu. Bilinçsiz oldu. Şimdi hiç gerinmiyom.
hahaha benle aynı günde süper bebişlerimizi görcez süper süper çok ösledim ben miniğimi

ben cuma gördüm, ağzını yalanıyordu. çok tatlıydı, ayrıntılı ultrasyon daha güzel olur tabi. Bende çok özlüyom ve seviyom miniğimi. allah herkese nasip etsin.

babasına dedik karnımız aç ondan heral bebek ağzını açıyor dedim, doktordan çıkışta bizi kahvaltıya götürdü güzel geçti. Oğluşum benim.

Mennnnn deldimmm kuzucuklarr..
Umarım herkes iyidir..

Bu arada geçen arkadaşa gittiğimizde arkadaş dayanamamış kola içmiş ve bebişi bundan baya etkilenmiş bebiş vızıldayıp duruyordu kaynamış kimyon suyu getirdi biberonla içirdi 2 aylık bebişi maşşallah oda luk luk içtii

Bu tarifi hiç canım çekmedi. Hayret :))))))

Ay ölemiydi Yanlış şeyleri içircektim bebeme sağol kuzum Evet o anlatmış, bebeğine ilaç felan fayda etmemiş bu iyi gelmiş.

bişi değil canım

sağolasın şekerim.

rica ederim

inşallah cnm yakın arkadaşlık olayı karışık girerken söylemiştim eşime korktuğum başımıza geldi hayırlısı ne diyim rabbim hayırlı kapılar açsın sanada banada

Aminnnn inşallah

canım sen sigarayı bırakmıştın dimi yanlış hatırlamıyosam ondan almış olabilirsin o kada rkimi insanında bünyesi yaparmış ben normalde öküz gibi şeşerim en ufak fazla kaçırmadan ama hamilelikte yok yanii kg alımı filan sabah tartılmam lazım kg aldım gibi hissediyorum göbeğim patlıycak gibi duruyo inşallah yoksa doktor kulaklarımı çekcek en son 200 gr almışım die ilaçların dozunu arttırmıştı çünkü:78:

kızlarrr napıyosunuzz bakimmm..biz laylamla kahvelerimizi içtik,sonra tatlılarımızı yedik,göbeklerimizi tokusturduk dermişim ohh cok keyifliydi valla.2 saattir yoktum amma cok yazmıssınız bi okuyayım ben onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…