2012 Şubat Anneleri

Canım aysebahar banlandı ya, ikinci üyelikle girmiş olabilir..Yoksa başka kim ikinci üyeliği neden alsın :)

ahahahhaha şaka gibi.

Mesela pren kimdir? İlk kez görüyorum

pren kimsin sennn???

ben de gelıyorum. böreğe hiç dayanamam. çaya da :))) off hemı de demli demli..

kızlar böyle bbg ewi gibi bi ew olsa işe gider gibi hepimiz toplansak yesek içsek muhabbet etsek sonrada akşamda ewimize dönsekk..ne bomba olurdu yaa hep beraber çok eğlenirdik walla

buyur gel canım benimmmm

bende açık içiommm canım
neyse canımız çekio napalımmmmm :):):)

yani banlananlar yeni bi üyelik alıp buraya tekrar gelebiliyor he mi?

sırf meraktan arkamdan ne yazmışlar kaygısıyla. ahahahaha bu mudur olay?

Vaysssss börek miiieeeeeee :))))))
Geliyorum :)))))

Ben de üniversitedeykene kaçırmazdım, kaçırsam kaza ederdim...
Sonra hayat gailesine mi düştüm nettim,arada kaçmaya başladı.
Zaten sonra insanın kalbine karanlık çöküyo sanırsam, hepten salıyosun.Şimdi toparlanma aşamasındayım...

Benim de kafa açık.Baya açık hem de havaalanı pisti kurabilirsin :76:
Ama ibadetlerimi yerli yerinde yapmaya hem çok önem veriyorum, hem de kalben istiyorum...
O yüzden de bu ihmalkarlığım içimi sıkıyo.

Ama o kadar cok meyva yemek de ıyı degıl, bılıyon dımı.
Kılo da yapar hem.

Ay kuzum haber salaydın ya, getırırdım hemen.
Neyse, Allah dusurmesın bır daha

Niye iyi diil ki? Kilo almadım ben ama olması gerekenden fazla...
Doktorumun listeye yazdıklarını yiyorum,o kadar ediyo işte valla.
Ben onun yalançısıyım

kızlar böyle bbg ewi gibi bi ew olsa işe gider gibi hepimiz toplansak yesek içsek muhabbet etsek sonrada akşamda ewimize dönsekk..ne bomba olurdu yaa hep beraber çok eğlenirdik walla

hmlbbg evi süper olurdu valla ye iç muhabbet et sohbet ett ohh göbecikler attardık gel keyfim gel valla bide maaş alsaydık eyi olurdu

eleferanın yani bizzat nbenim dediğim gibi, evet aslında benim de dolu uyelığım var. en buyuk zevkım de begendı tuşu varken kendıme oy vermekti.

kendıme oy verip tatmin edıyordum kendımı. ehehehehe.

mesela bence sen bile ben olabilirsin...

Düşünemiyorum, hepimiz birbirimizi gaza getirir 90 kiloyla gideriz doğuma, pokboğazlarımız hiç durmaz bence
yani banlananlar yeni bi üyelik alıp buraya tekrar gelebiliyor he mi?

sırf meraktan arkamdan ne yazmışlar kaygısıyla. ahahahaha bu mudur olay?

Hem öyle, hem de zaten girmese de ziyaretçi olarak okuyabilir :)

Selam kızlar herkes nasıllar. uzun zamandır gelemedim bazı yoğun oluyorum. Ortam gergin gibi, ara sıra okumaya çalışıyorum, iş yoğunluğunda sıkıntı oluyor. şu 2.üyelik meselesini bende anlamadım.

Ayrıntılı ultrasyona girmişsinizdir kızlar. benim 12 ekim ayrıntılı ultrasyon, cuma 1 haftalığına izne çıkıyorum. haftaya perşembe günüde tetonozun ikincisini vuruluyorum.

Kızlar kramp giren varmı bacağına dün sabah girdi benim, birden öldürdü beni, hala bacağımın içi ağrıyor gibi. sizdede oldumu.

sağol canım
bi de üstüne pul biber koyuyoruz galiba Adengökçe bu salata için dedi dimi yanlış anlamadım

nereye kıss geliyo anlamadım çorbası nasıl oluyo var mı tarifi

oyy maşallah çok tatlı bebek

tanıdıkla iş yapmak çok zor zaten
inşallah herşey yoluna girer senin de benim de

Vay anasınııııııı
Valla hızınıza tek üyelikle zor yetiyom

Düşünemiyorum, hepimiz birbirimizi gaza getirir 90 kiloyla gideriz doğuma, pokboğazlarımız hiç durmaz bence

Hem öyle, hem de zaten girmese de ziyaretçi olarak okuyabilir :)

yya boğaz demişken bugün sabah samanyolu tvde bi sağlık programı wardı op dr kağan kocatepe internet tanırsınız kendisini sütü bollaştıran ve kilo verdiren bi çay tarifi werdi bebeğin gazını da alıomuş program yarında dewam etcekmiş

Magnezyum içmeye başlamadan önce giriyordu canım, kullanmıyorsan suda eritilenleri tavsiye edeirm, doktora bu kramp olayını söylediğinde veriyor.
Bi de aklında bulunsun girdiği zaman yanında kim varsa sert bi şekilde sıksın bacağını, daha çabuk geçiyor.Yoksa çekilcek acı değil, çok fena.Ben genelde sabah yatakta gerinirken oluyordu.

Vay anasınııııııı
Valla hızınıza tek üyelikle zor yetiyom

sen ne sandın beni...
aslında demin burdaki modda bendim. hatta sitenin sahibi de benim.

yaaa alaydın ya tarifi. neymiş ki o?

canım çayın tarifini alabildinmi? eğer aldıysan bizede verrimisin
bide program kaçta başlıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…