- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.881
Canım aysebahar banlandı ya, ikinci üyelikle girmiş olabilir..Yoksa başka kim ikinci üyeliği neden alsın :)
Mesela pren kimdir? İlk kez görüyorum
Ayyy geliyorum çay suyunu koyyyy
Ya aslında yanlış değil, yani belki canım çok çekiyor diye yanlış değil diyorum :)) Koyu içmemek lazım, ben çok seviyorum çayı hele bu aralar nasıl tatlı geliyor çay banaİçiyorum canım çektikçe ama açık içiyorum.
[ı]bır kısının ıkı uyelıgı var.
Mesela ben hem elefera olarak yazıyorum,
hemde adengokce[/ı]
canım aysebahar banlandı ya, ikinci üyelikle girmiş olabilir..yoksa başka kim ikinci üyeliği neden alsın :)
ben alışverişe gidiyorum.....oleyyyyyyy.......
Ayyy geliyorum çay suyunu koyyyy
Ya aslında yanlış değil, yani belki canım çok çekiyor diye yanlış değil diyorum :)) Koyu içmemek lazım, ben çok seviyorum çayı hele bu aralar nasıl tatlı geliyor çay banaİçiyorum canım çektikçe ama açık içiyorum.
merhaba kızlarrrrrr
ayyy çok mutluyum hayatımda ilk defa börek açtım
şu an fırında umarım güzel olmuştur umarımmmm
canı çeken varsa bekliyoruz kızımlaaaa
hee bu arada kızlar ya çay içiyormusunuz???*
ben evdeyken pek değilde bi yere gidince kahvaltıya yada akşam çayına falan çoook çay içesim geliyo içim yanıyo sanki çok içiom
çok yalnış dimii?????
nıha ha ahah ahah holay ye yeee. kız deseydın ben sana fanila don getırırdım. ben bilmeden olmuş senin yatış çıkış işlemin. :)))
ya bi debenim eşim eskiden namaz nedir bilmezdi. biz evlendikten sonra çocuk bizim aileye girince (ki sülale gayet açıktır hatta benim kafa da baya açık. hatta baya baya açık) :) dine yöneldi. 5 vakit kılıyor. sülalade namazın ayrı yeri var bizde. adam bizden namazı gördü bırakmadı ben bıraktım ya o çok dokunuyor bana işte.
Ama o kadar cok meyva yemek de ıyı degıl, bılıyon dımı.
Kılo da yapar hem.
Ay kuzum haber salaydın ya, getırırdım hemen.
Neyse, Allah dusurmesın bır daha
kızlar böyle bbg ewi gibi bi ew olsa işe gider gibi hepimiz toplansak yesek içsek muhabbet etsek sonrada akşamda ewimize dönsekk..ne bomba olurdu yaa hep beraber çok eğlenirdik walla
kızlar böyle bbg ewi gibi bi ew olsa işe gider gibi hepimiz toplansak yesek içsek muhabbet etsek sonrada akşamda ewimize dönsekk..ne bomba olurdu yaa hep beraber çok eğlenirdik walla
yani banlananlar yeni bi üyelik alıp buraya tekrar gelebiliyor he mi?
sırf meraktan arkamdan ne yazmışlar kaygısıyla. ahahahaha bu mudur olay?
Vaysssss börek miiieeeeeee :))))))
Geliyorum :)))))
gelllll canımmmmmmm
offf yaaa keşke tam kafa dengi bi komşum olsada çağırsam otursak beraber yaaa
offfffffffffffffffffffffffffff
Beni de banlamışlardı bi kere.Tesadüfen forum takipten bi konuya girdim okudum.
Baktım dünya kadar takipçisi var, "Bu konunun da reytingi epey yüksekmiş, şu kadar kişi okuyor baksanıza." yazdım.
Hoooopppp banladılar, 2 günmüydü, 1 günmüydü giremedimdi siteye :))))
Kerevizi kabuğunu soyup,çiğden rendeleyip,üzerine sarımsaklı yoğurt dökcekmişiz.
Ama çok çabuk kararıyomuş,yoğurdumuz baştan hazır olcakmış.
Pürüzsüz olcakmış, çırpılmış.
Üzerine de ceviz.
Başka varmıydı kızlar bişey?
datlumm kerevizi tüketmeninn bissürü yolu varr.. kii ben corbasınıı favori tutaraktann herseyini cok sevsemdesalatasını önerebilirimm.. amaa su da var yani mesela normal yesil salatalarına rendeleyip atabilirsin. mayonezlisinden daha saglıklı olur ama kıss geliyo yaa sen corbasını yap iç bence bol bol
hahahaha
Ama hakkını yeme takımımın yaaaa, bak beyaz üzerine kırmızı sarı işleme güzel oluyor bak;
Eki Görüntüle 268276
Ben de 2 ay kılmıştım 5 vakit, devam edemedim sonra...
Sende benim gibi yap içinden geldiğinde ya da perşembe geceleri kıl..O da sevap
hayatım cnm kusura bakmayın yeni gördüm msjlarınızı sanada allah kolaylık versin ve hayırlı kapılar açsın inşallah en hassas zamanımızda etkileniyoruz işte bizlerde
ahh bebeğim sen yazmışın bende hödüklük edip görmemişim
yaaa şimdi eşimle ben beraber aynı iş yerinde çalışıyosuk bitanem babamın yanında
muhasebe sıkıcı geldi eşim daraldı babamla etraflıca konuştular çok samimi olduğu
bir arkadaşının yanında tekstil işinde beraber çalışıyolardı 4 aydır eskiden korkum yoktu
çünkü babamın yanındaydık işten çıkarılma yada anlaşamama gibi bir durum yoktu fakat bu
yeni işte başladığından beri ters giden bişiler var en yakın arkadaşı çok farklı tavırlarla konuşuyo
eşimde gelemez böyle şeye doğal olarak bir kaç defa konuşmuş karşısına alıp oda dalga geçer gibi
konuşunca eşimde rest çekmiş biraz o gün bugündür araları açık eşimde çıkmak istiyo
bugüne kadar her türlü sektörde çalıştı hizmet(gıda sektörü orda tanıştık hatta),elektronik fabrikası(izmirde yaşarken vestel)elektronik teknikeri aslında,parke işinde serbest çalışmış 2 yıl askerden önce,muhasebede 2 yıl çalıştı,şimdi 4 aydır testilde yani ne bilim kafası güsel çalışyıor aç kalırım die korkum yok ama daimi bir iş olması önemli şimdide ecza mümessilliğine merak sarmış durumda fakat esas isteği kendi işini kurmak biraz sermaye ile tanıdık bir çevre edinip pc yedek parçası format,led levha gibi bir dükkan açmaktı amacı kafası çorba adam kel kalcak die korkuyorum 1 aydır fena saçları dökülüyo :18: yani dediğim gibi zuzu belki senin dediğin gibi çok farklı olur herşey nerden nereye geldik beaa
eleferanın yani bizzat nbenim dediğim gibi, evet aslında benim de dolu uyelığım var. en buyuk zevkım de begendı tuşu varken kendıme oy vermekti.
kendıme oy verip tatmin edıyordum kendımı. ehehehehe.
mesela bence sen bile ben olabilirsin...
Düşünemiyorum, hepimiz birbirimizi gaza getirir 90 kiloyla gideriz doğuma, pokboğazlarımız hiç durmaz bence
Hem öyle, hem de zaten girmese de ziyaretçi olarak okuyabilir :)
Parayı kim kazancak, evileri kim temizleyip yemek yapcak kuzu :)
Selam kızlar herkes nasıllar. uzun zamandır gelemedim bazı yoğun oluyorum. Ortam gergin gibi, ara sıra okumaya çalışıyorum, iş yoğunluğunda sıkıntı oluyor. şu 2.üyelik meselesini bende anlamadım.
Ayrıntılı ultrasyona girmişsinizdir kızlar. benim 12 ekim ayrıntılı ultrasyon, cuma 1 haftalığına izne çıkıyorum. haftaya perşembe günüde tetonozun ikincisini vuruluyorum.
Kızlar kramp giren varmı bacağına dün sabah girdi benim, birden öldürdü beni, hala bacağımın içi ağrıyor gibi. sizdede oldumu.
Vay anasınııııııı
Valla hızınıza tek üyelikle zor yetiyom
yya boğaz demişken bugün sabah samanyolu tvde bi sağlık programı wardı op dr kağan kocatepe internet tanırsınız kendisini sütü bollaştıran ve kilo verdiren bi çay tarifi werdi bebeğin gazını da alıomuş program yarında dewam etcekmiş
yya boğaz demişken bugün sabah samanyolu tvde bi sağlık programı wardı op dr kağan kocatepe internet tanırsınız kendisini sütü bollaştıran ve kilo verdiren bi çay tarifi werdi bebeğin gazını da alıomuş program yarında dewam etcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?