2012 Şubat Anneleri

Bana da dua ettttt, nolur nolur.
Bende bu aralar kılmıyorum namazımı

geçen de bana verdiler bi espri yaptım diye konuyu geyiğe çevirmekten ama bişey anlamadım sitede espri yapmak yasak mıydı

[/COLOR][/B]

Espiri yaptığınız için değil. Derdi olan birinin konusunu geyiğe çevirdiğiniz için diğer arkadaşlarınızla beraber almışsınız cezayı. Yoksa yerinde yapılan espiriye kim birşey demez..

ayrıntılıya kaçıncı haftada giriliyo hanımlar

Bazı doktorlar 22. haftaya kadar diyor, bazıları 24.
Benim doktorum 23. hafta dedi, ben de girdiğimde 22+2 çıktım....

Hi?
Bende elma yedım az once.
Demek gercekten sevıyorlar elmayı.
Ah zıllıler aaahhhh.

Kıpır kıpır olsunlar dıye baga bostana salacaz kendımızı.

Sorma ben günde 2 kilo kadar meyve yiyorum garanti.
En çok yediğim de elma. Günde 3 tane filan, bazen daha çok.
Sırf o 1 kg eder zaten :)))

Hehehee gecmıs olsun.
Bıleydık, Allah kurtarsına gelırdık

Yaaa hiç temiz çamaşır filan getirenim olmadı :)))

Bence gir canım...izin alıver bir güncük olsun. Önemli bir detay sonuçta tüm iç organlara bakıyorlar. Ayrıca dış görüntüyü de epey inceliyorlar.

Ahahahahahahah deli ya,kopardın beni yine

Ahh canım sende baya baya güme gitmişsin :)) Haksız ban diye buna derim

Sorma kerimciim gibi haksız yere yattım çıktım. Sonra moderatörle çatır çatır kavgamı ettim ama hakkımı aradım :)

(( namaz mı? ne güzel ya. ben niye kılmıyorum? Allah affetsin beni. ne güzel kılıyordum bi bıraktım o bırakış... içim içimi yıyor. offf

Sorma ben de aynı dertten muzdaribim. Hele şu son zaman başlayıp başlayıp bozuyorum düzenimi yaaaa

Son düzenleme:

hahahaha
Ama hakkını yeme takımımın yaaaa, bak beyaz üzerine kırmızı sarı işleme güzel oluyor bak;

(( namaz mı? ne güzel ya. ben niye kılmıyorum? Allah affetsin beni. ne güzel kılıyordum bi bıraktım o bırakış... içim içimi yıyor. offf

Ben de 2 ay kılmıştım 5 vakit, devam edemedim sonra...
Sende benim gibi yap içinden geldiğinde ya da perşembe geceleri kıl..O da sevap

18-23 haftalar arası

canım ben cumartesiye aldın sende öyle yap

[ı]canım, sen yokken ufak bır anlasmazlık cıktı.
Aysebahar banlandı.
Onunla ılgılı muhtemelen.
Ama 2. Uyelık neden yazıldı, bende onu anlamadım.
[/ı]

2.üyelik ne demek acaba

bilgisayarın başından kalkıp da namaza gidersem söz edeceğim:)
O zaman hemen fırla.
Sevabı azalmasın, kıl namazını oyle gel.
Rabbım kabul etsın.

Espiri yaptığınız için değil. Derdi olan birinin konusunu geyiğe çevirdiğiniz için diğer arkadaşlarınızla beraber almışsınız cezayı. Yoksa yerinde yapılan espiriye kim birşey demez..

Pardon?
Bende soruma yanıt alabılır mıyım?
2. uyelık derken, ne demek ıstedınız.
Aramızda boyle bırı mı var?

Canım, sen yokken ufak bır anlasmazlık cıktı.
Aysebahar banlandı.
Onunla ılgılı muhtemelen.
Ama 2. uyelık neden yazıldı, bende onu anlamadım.

Neyse kişi kendini bilir zaten

Rica ediyorum paylaşımlarınızda birbirinize karşı saygı sınırlarını aşmayınız. Ben de bir anne olarak bunu başka annelerden istemekten rahatsız oluyorum ama gördüğüm yazışmalar hiç de hoş değil.

Güzel paylaşımlar dilerim

Aramızda haydut var yani!
Kım o kım?
Neyse saka yaptım

Tesekkur ederız, bundan sonra daha cici bir forum olacak, dimi kızlar?

nıha ha ahah ahah holay ye yeee. kız deseydın ben sana fanila don getırırdım. ben bilmeden olmuş senin yatış çıkış işlemin. :)))

ya bi de benim eşim eskiden namaz nedir bilmezdi. biz evlendikten sonra çocuk bizim aileye girince (ki sülale gayet açıktır hatta benim kafa da baya açık. hatta baya baya açık) :) dine yöneldi. 5 vakit kılıyor. sülalade namazın ayrı yeri var bizde. adam bizden namazı gördü bırakmadı ben bıraktım ya o çok dokunuyor bana işte.

bak o guzel. çünkü beyazlı :)))

merhaba kızlarrrrrr

ayyy çok mutluyum hayatımda ilk defa börek açtım
şu an fırında umarım güzel olmuştur umarımmmm

canı çeken varsa bekliyoruz kızımlaaaa

hee bu arada kızlar ya çay içiyormusunuz???*
ben evdeyken pek değilde bi yere gidince kahvaltıya yada akşam çayına falan çoook çay içesim geliyo içim yanıyo sanki çok içiom

çok yalnış dimii?????

Sorma ben günde 2 kilo kadar meyve yiyorum garanti.
En çok yediğim de elma. Günde 3 tane filan, bazen daha çok.
Sırf o 1 kg eder zaten :)))

Yaaa hiç temiz çamaşır filan getirenim olmadı :)))

Ama o kadar cok meyva yemek de ıyı degıl, bılıyon dımı.
Kılo da yapar hem.

Ay kuzum haber salaydın ya, getırırdım hemen.
Neyse, Allah dusurmesın bır daha

Canım aysebahar banlandı ya, ikinci üyelikle girmiş olabilir..Yoksa başka kim ikinci üyeliği neden alsın :)

Olabulur mu dersın?

Mesela pren kimdir? İlk kez görüyorum

Benımde ılgımı cektı o kısı, ama baktım gecmıste baska forumlara yazmıs.

niyse ben yemek yıyım gelım, sızde cok kaynatmatın ve uslu durun timam mı bonıbonlar.

Son düzenleme:

Ayyy geliyorum çay suyunu koyyyy
Ya aslında yanlış değil, yani belki canım çok çekiyor diye yanlış değil diyorum :)) Koyu içmemek lazım, ben çok seviyorum çayı hele bu aralar nasıl tatlı geliyor çay bana İçiyorum canım çektikçe ama açık içiyorum.

kızlar hepinize teşekkür ederim geçmişi şimdi okuduğum için sizi farketmediğimi farkettim inşallah hayrlısı olur bizim için

hayatım cnm kusura bakmayın yeni gördüm msjlarınızı sanada allah kolaylık versin ve hayırlı kapılar açsın inşallah en hassas zamanımızda etkileniyoruz işte bizlerde

ahh bebeğim sen yazmışın bende hödüklük edip görmemişim
yaaa şimdi eşimle ben beraber aynı iş yerinde çalışıyosuk bitanem babamın yanında
muhasebe sıkıcı geldi eşim daraldı babamla etraflıca konuştular çok samimi olduğu
bir arkadaşının yanında tekstil işinde beraber çalışıyolardı 4 aydır eskiden korkum yoktu
çünkü babamın yanındaydık işten çıkarılma yada anlaşamama gibi bir durum yoktu fakat bu
yeni işte başladığından beri ters giden bişiler var en yakın arkadaşı çok farklı tavırlarla konuşuyo
eşimde gelemez böyle şeye doğal olarak bir kaç defa konuşmuş karşısına alıp oda dalga geçer gibi
konuşunca eşimde rest çekmiş biraz o gün bugündür araları açık eşimde çıkmak istiyo
bugüne kadar her türlü sektörde çalıştı hizmet(gıda sektörü orda tanıştık hatta),elektronik fabrikası(izmirde yaşarken vestel)elektronik teknikeri aslında,parke işinde serbest çalışmış 2 yıl askerden önce,muhasebede 2 yıl çalıştı,şimdi 4 aydır testilde yani ne bilim kafası güsel çalışyıor aç kalırım die korkum yok ama daimi bir iş olması önemli şimdide ecza mümessilliğine merak sarmış durumda fakat esas isteği kendi işini kurmak biraz sermaye ile tanıdık bir çevre edinip pc yedek parçası format,led levha gibi bir dükkan açmaktı amacı kafası çorba adam kel kalcak die korkuyorum 1 aydır fena saçları dökülüyo :18: yani dediğim gibi zuzu belki senin dediğin gibi çok farklı olur herşey nerden nereye geldik beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…