- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.861
hadi ya yaptırayım o zaman ben çok ciddiye almamıştım.daha öncekilerde yaptırdım mı hiç hatırlamıyorum....
canım ben de elimden geldiğince kılıyorum.inşallah sen de kılarsın dur namazımın arkasından sana da dua edeyim....
Sey cok afedersınız.
Nasıl yanı, 2. uyelık derken?
canım ben de elimden geldiğince kılıyorum.inşallah sen de kılarsın dur namazımın arkasından sana da dua edeyim....
Bana da dua ettttt, nolur nolur.
Bende bu aralar kılmıyorum namazımı
geçen de bana verdiler bi espri yaptım diye konuyu geyiğe çevirmekten ama bişey anlamadım sitede espri yapmak yasak mıydı
[/COLOR][/B]
ben de bu mesajı anlamadım....yani seninkini değil diğerini:)
ayrıntılıya kaçıncı haftada giriliyo hanımlar
Hi?
Bende elma yedım az once.
Demek gercekten sevıyorlar elmayı.
Ah zıllıler aaahhhh.
Kıpır kıpır olsunlar dıye baga bostana salacaz kendımızı.
Hehehee gecmıs olsun.
Bıleydık, Allah kurtarsına gelırdık
teşekkür ederim kızlar.......
bugün kızlarımı babanneleri aldı.bütün günüm bana ait şimdi namazımı kılıp kendimi alışverişe atacağım.ama ben bebeğe değil kendime bişeyler alacağım.giyecek kıyafet bulamıyorum.zaten kiloluydum bi de üstüne 6 kilo ........
bi de bişey sormak istiyorum benim dr ayrıntılıyı kendisi yapmıyormuş başka bi dr yönlendiriyormuş.o dr da sadece sabahları bakıyormuş.bende sabah okula gidiyorum izin de almak istemedim.acaba ayrıntılıyı yaptırmasam nolur.bi fikri olan var mı?????
bendim evet. galatasarayın hiç bir ürününün rengi güzel olmuyor zaten. dünya kadar buldum ı ıhhh hiç biri siyah beyazın aseleti kadar güzel durmuyor. hatta sarı lacivertli olanlar bile galatasarayamın renklerinden daha güzel oluyor.
bu arada babamız beşiktaşlı ama eline top ver bomba diye karakola götürür.
Ahh canım sende baya baya güme gitmişsin :)) Haksız ban diye buna derim
(( namaz mı? ne güzel ya. ben niye kılmıyorum? Allah affetsin beni. ne güzel kılıyordum bi bıraktım o bırakış... içim içimi yıyor. offf
bendim evet. galatasarayın hiç bir ürününün rengi güzel olmuyor zaten. dünya kadar buldum ı ıhhh hiç biri siyah beyazın aseleti kadar güzel durmuyor. hatta sarı lacivertli olanlar bile galatasarayamın renklerinden daha güzel oluyor.
bu arada babamız beşiktaşlı ama eline top ver bomba diye karakola götürür.
(( namaz mı? ne güzel ya. ben niye kılmıyorum? Allah affetsin beni. ne güzel kılıyordum bi bıraktım o bırakış... içim içimi yıyor. offf
teşekkür ederim kızlar.......
Bugün kızlarımı babanneleri aldı.bütün günüm bana ait şimdi namazımı kılıp kendimi alışverişe atacağım.ama ben bebeğe değil kendime bişeyler alacağım.giyecek kıyafet bulamıyorum.zaten kiloluydum bi de üstüne 6 kilo ........
Bi de bişey sormak istiyorum benim dr ayrıntılıyı kendisi yapmıyormuş başka bi dr yönlendiriyormuş.o dr da sadece sabahları bakıyormuş.bende sabah okula gidiyorum izin de almak istemedim.acaba ayrıntılıyı yaptırmasam nolur.bi fikri olan var mı?????
[ı]canım, sen yokken ufak bır anlasmazlık cıktı.
Aysebahar banlandı.
Onunla ılgılı muhtemelen.
Ama 2. Uyelık neden yazıldı, bende onu anlamadım.[/ı]
O zaman hemen fırla.bilgisayarın başından kalkıp da namaza gidersem söz edeceğim:)
Espiri yaptığınız için değil. Derdi olan birinin konusunu geyiğe çevirdiğiniz için diğer arkadaşlarınızla beraber almışsınız cezayı. Yoksa yerinde yapılan espiriye kim birşey demez..
Canım, sen yokken ufak bır anlasmazlık cıktı.
Aysebahar banlandı.
Onunla ılgılı muhtemelen.
Ama 2. uyelık neden yazıldı, bende onu anlamadım.
1
2.üyelik ne demek acaba
Sey cok afedersınız.
Nasıl yanı, 2. uyelık derken?
Bır kısının ıkı uyelıgı var.
Mesela ben hem elefera olarak yazıyorum,
Hemde adengokce
Neyse kişi kendini bilir zaten
Rica ediyorum paylaşımlarınızda birbirinize karşı saygı sınırlarını aşmayınız. Ben de bir anne olarak bunu başka annelerden istemekten rahatsız oluyorum ama gördüğüm yazışmalar hiç de hoş değil.
Güzel paylaşımlar dilerim
Sorma ben günde 2 kilo kadar meyve yiyorum garanti.
En çok yediğim de elma. Günde 3 tane filan, bazen daha çok.
Sırf o 1 kg eder zaten :)))
Yaaa hiç temiz çamaşır filan getirenim olmadı :)))
Ahahahahahahah deli ya,kopardın beni yine
Sorma kerimciim gibi haksız yere yattım çıktım. Sonra moderatörle çatır çatır kavgamı ettim ama hakkımı aradım :)
Sorma ben de aynı dertten muzdaribim. Hele şu son zaman başlayıp başlayıp bozuyorum düzenimi yaaaa
hahahaha
Ama hakkını yeme takımımın yaaaa, bak beyaz üzerine kırmızı sarı işleme güzel oluyor bak;
Eki Görüntüle 268276
Ben de 2 ay kılmıştım 5 vakit, devam edemedim sonra...
Sende benim gibi yap içinden geldiğinde ya da perşembe geceleri kıl..O da sevap
Sorma ben günde 2 kilo kadar meyve yiyorum garanti.
En çok yediğim de elma. Günde 3 tane filan, bazen daha çok.
Sırf o 1 kg eder zaten :)))
Yaaa hiç temiz çamaşır filan getirenim olmadı :)))
Canım aysebahar banlandı ya, ikinci üyelikle girmiş olabilir..Yoksa başka kim ikinci üyeliği neden alsın :)
Mesela pren kimdir? İlk kez görüyorum
merhaba kızlarrrrrr
ayyy çok mutluyum hayatımda ilk defa börek açtım
şu an fırında umarım güzel olmuştur umarımmmm
canı çeken varsa bekliyoruz kızımlaaaa
hee bu arada kızlar ya çay içiyormusunuz???*
ben evdeyken pek değilde bi yere gidince kahvaltıya yada akşam çayına falan çoook çay içesim geliyo içim yanıyo sanki çok içiom
çok yalnış dimii?????
kızlar hepinize teşekkür ederim geçmişi şimdi okuduğum için sizi farketmediğimi farkettim inşallah hayrlısı olur bizim içincanım geçmiş olsunn dikkat et kendine.eşin ve senin içinde hayırlısı neyse o olur insallah.bozma moralini olumsuz bişeyler bile olsa allah bi kapıyı kapar diğerini açar insallah.
canım benim ayrıntılı randevumda yarın 15.30 da insallah hayırlı haberlerle döneriz ikimizdee.cok heyecanlıyım ben bide su pipimiz mi yoksa kukumuz mu var tam gözükürsee cok mutlu olucam.dua edelim birbirimizeeee
hayatım cnm kusura bakmayın yeni gördüm msjlarınızı sanada allah kolaylık versin ve hayırlı kapılar açsın inşallah en hassas zamanımızda etkileniyoruz işte bizlerdecanım geçmiş olsun benim de eşimin işi sıkıntılı bugünlerde inşallah kötü bişey olmaz
aa ben eksik saymışım kavun, üzüm, limon, kıvırcık, maydanoz, reyhan, roka, salatalık da almıştım
ya benim alma hasztalığım var sanırım
size 5 kişi iyi canım
aa hem senin hem kızının mı ne güzel
çok seviyorum ayşe ismini
Evet, masallardakı gıbı bır at dimi.
Adı da var onun.
Lily
Bır aılenın yanında kalmıstım bır donem.
Mınık bır kızları vardı. Onun adını verdım atıma
Evet, ya barbıe bebek de alım ben kızıma da oynasın Lilysiyle.
Dun hanı sey var ya, boyle oyun halısı, onlara baktım.
170 TL dıyor, soyle bır yutkunup, gectım.
Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.
Bak, gecen hafta esım kendı ısını bıraktı, ortaktı.
Kaygılarım olmadı degıl.
Dun bır baska ıse basladı, ortak degıl ustelık, calısan.
Ama bakıyorum oyle mutlu, oyle cıvıl cıvıl kı.
Oh be dıyorum, ıyı kı o ısı bıraktı.
Yanı belkıde senın ser gordugunde hayır gızlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?