2012 Şubat Anneleri

Pren aklandı kızlar.
Hoşgeldin canım,Allah tamamına erdirsin

Hoşgeldin canım,Allah senin de sağlıkla tamamına erdirsin gebeliğini

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem gelmiş kızlar bu bizim dünyam80 ile eski topiğimizden aslı çok taklıdır kendisi ayamıza hoşgeldin bizimle beraber gebe kalaydı iyiydi AMA NASİPPP AYRILDIK ZUZU

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanem gelmiş kızlar bu bizim dünyam80 ile eski topiğimizden aslı çok taklıdır kendisi ayamıza hoşgeldin bizimle beraber gebe kalaydı iyiydi AMA NASİPPP AYRILDIK ZUZU

canımmm bende beni görmedimi nee diyordum kendimcee:))evet sizden 2-3 hafta gerideyim ama bellimi olur bu doktorum şubatada kayabilir dediayyy kısmet hayatımm ama artık burda olmak istiyorum hem siz benden öndesizin engin bilgilerinizden fazlasıyla yararlanacağımnasıl özlemişim senle aynı topikte olmayı yahuu...özgeyle konuştuk bugün.erken hamilelikte sabah isimlermizi saymış nerdesiniz kızlar demiş nasıl kötü oldum yaaa canım kıyamam ona ben

sağolsun arkadaşlar hoşbuldum kızımla aranıza

ölürüm senin fıstığınada kızlar dünyama kızınızı vermeyin hemen gambazlıyım çünkü aslının güseller güseli kızına kertmiş oğlunu Burda kızlarınıza mavi boncuk dağıtıyo yaaa bilginiz olsunn

ivet göstert babaya linki bir yere kopyala internet adresi kısmına kopyala babası görsün kızçesini çok süslü demi

Hem süslü hem de cok sırın

Mrb anne adayları...dışarıdan bakıldığı zaman hamile olduğunuz belli oluyormu???

Aynada kendımı gorunce oha fılan oluyorum desem!
Gecen esımle alıs-verıse cıktık, yan ayna varmıs, gecıyordum onunden.
Gorunce soyle baktımmm baktıımmm, kendı kendıme acıdım.
Hayır bırde bu halımde bıle hala otobuste bana yer vermıyorlar.
Bırde bazen otobuse bınebılmek ıcın benı ıtıyorlar!

offf benim km uzaktan bile belli artık. :)) önümde bildiğin hamiş göbeği var. Bi de önde böyle yaygın değil o yüzden top gibi göze çarpıyor.

kaç haftalık senin ki cnm....benim de belli oluyor göbeğim...ben 20+4 teyim 1 kilo aldım...
Bi dr bana 26.haftadan sonra göbeğin belli olur demişti..kafam karıştı bende bi anormallik mi var diye düşündüm

evet istedi yeliz kızımı ama babası tam razı olmadıakşam sorduydum kocama yok dedi veremem dedivalla o sebeple kızım hala bekar kertilmiş değil taliplerini bekliyoruzzz..ayyy delisin sen yaaaa neler diyor teyze sen duyma annenle teyzeni:))

kaç haftalık senin ki cnm....benim de belli oluyor göbeğim...ben 20+4 teyim 1 kilo aldım...
Bi dr bana 26.haftadan sonra göbeğin belli olur demişti..kafam karıştı bende bi anormallik mi var diye düşündüm

Neyyy 1 kilo mu aldın? Ama nasıl bunu becerdin?
Ben 10 kilo aldım ondan hamile olduğum belli söylemesi ayıp

Düğmeleri ilikle sen, hazır ola geç kasapyeliz geldi

valla hatun derin saygı uyandırıyor bende ya. kasap yeliz... ada bak. böyle komutan ismi gibi.
hahah yarıldım bu arada be.

benimki 23 haftalık oldu teyzesi. detaylıda oyle çıktı. 1 kilo mu aldın. seni kınıyorum şuan. biz azoşla topıtop olduk 1 kilo nedır ya.

ben 8 kilo azoş 10 kilo aldı. utanmadın mı 1 kilo aldım ben derken :)))

Azelyanın oğlunun pipisi çok güzelmiş, bak benden söylemesi :)))
Kuzeyin nişanlısı da erkek çıktı, boşta şu an :)))

Evet karizma duruyor bağyan :)) Bende çok pis kıskandım yöneticiye msj atıcam Kamyoncuazo yapıcam nickimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…