- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.961
merhaba arkadaşlar bende 2012 şubat annesiyim daha önce 2011 ekim annesi olarak ilk ögrendiğim zaman üye olmuştum üye olduktan kısa bir süre sonra bebeğimin kalbi durdu ve alındı ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve yazmayı pek düşünmüyordum siz pren kim diye yazışınca yazma gereği duydum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın...
herkese merhaba arkadaşlar.bende ya şubat sonu yada mart başında doğum yapacağım inşallah...canlarım yelizim ve tuğbam burada daha önce yazmak istedim ama bir türlü fırsat olmadı hepimizin yavruları sağlıkla gelirler inşallah dünyamıza..hayırlı evlat olurlar umarım
herkese merhaba arkadaşlar.bende ya şubat sonu yada mart başında doğum yapacağım inşallah...canlarım yelizim ve tuğbam burada daha önce yazmak istedim ama bir türlü fırsat olmadı hepimizin yavruları sağlıkla gelirler inşallah dünyamıza..hayırlı evlat olurlar umarım
Mrb anne adayları...dışarıdan bakıldığı zaman hamile olduğunuz belli oluyormu???
Mrb anne adayları...dışarıdan bakıldığı zaman hamile olduğunuz belli oluyormu???
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbitanem gelmiş kızlar bu bizim dünyam80 ile eski topiğimizden aslı çok taklıdır kendisi ayamıza hoşgeldin bizimle beraber gebe kalaydı iyiydi AMA NASİPPP AYRILDIK ZUZU
aseby sen nerden katılıyon gülüm yarışmaya,anlat sen de bakiim kendini :))))
sağolsun arkadaşlar hoşbuldum kızımla aranıza
sağolsun arkadaşlar hoşbuldum kızımla aranıza
ivet göstert babaya linki bir yere kopyala internet adresi kısmına kopyala babası görsün kızçesini çok süslü demi
ahahhahaha. tam deli cevat ya tam.
hoşgeldin aramıza şekerim.
offf benim km uzaktan bile belli artık. :)) önümde bildiğin hamiş göbeği var. Bi de önde böyle yaygın değil o yüzden top gibi göze çarpıyor.
ölürüm senin fıstığınada kızlar dünyama kızınızı vermeyin hemen gambazlıyım çünkü aslının güseller güseli kızına kertmiş oğlunuBurda kızlarınıza mavi boncuk dağıtıyo yaaa bilginiz olsunn
kaç haftalık senin ki cnm....benim de belli oluyor göbeğim...ben 20+4 teyim 1 kilo aldım...
Bi dr bana 26.haftadan sonra göbeğin belli olur demişti..kafam karıştı bende bi anormallik mi var diye düşündüm
Düğmeleri ilikle sen, hazır ola geç kasapyeliz geldi
Düğmeleri ilikle sen, hazır ola geç kasapyeliz geldi
kaç haftalık senin ki cnm....benim de belli oluyor göbeğim...ben 20+4 teyim 1 kilo aldım...
Bi dr bana 26.haftadan sonra göbeğin belli olur demişti..kafam karıştı bende bi anormallik mi var diye düşündüm
evet istedi yeliz kızımı ama babası tam razı olmadıakşam sorduydum kocama yok dedi veremem dedi valla o sebeple kızım hala bekar kertilmiş değil taliplerini bekliyoruzzz..ayyy delisin sen yaaaa neler diyor teyze sen duyma annenle teyzeni:))
valla hatun derin saygı uyandırıyor bende ya. kasap yeliz... ada bak. böyle komutan ismi gibi.
hahah yarıldım bu arada be.
benimki 23 haftalık oldu teyzesi. detaylıda oyle çıktı. 1 kilo mu aldın. seni kınıyorum şuan. biz azoşla topıtop olduk 1 kilo nedır ya.
ben 8 kilo azoş 10 kilo aldı. utanmadın mı 1 kilo aldım ben derken :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?