2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar,
keyifler yerinde maşallah, Allah bozmasın
şu son 8 hafta gelse de okula gitmesem. öğrenciler gibi oldum. son saatlerim hep boş. çocuk gibi onlara hava atıyom. benim ders boş size iyi kimyalar dedim. öğretmenim siz miniğe dua edin dediler
gökçecim ve azelyacım. aranıza beni de alabilirsiniz 6 kilo ile. topitop, bonbon, ne derseniz diyin artık. göbek yarım metre önde. ama herkes sadece göbeğin almış diyor. peki benim niye hiç bir altım olmuyor, her gömleğin düğmelerini fırlatıyorum, he cevap verin banaaaaaaaaa tam gaz yola devam hem de. 2 kişiyim diye herşeyi bolbol yediriyorlar okulda, sonum hayrolsun...

Cıksss kımseye kızımı vermıycem.
Hıhh bır talıbı bılem cıkmadı.
Herhal anası gıbı olacak.
Bır kısı gelecek eve ve ona varacak.

Ben azo ya kızımı verebulurum.
Ama oglunu ıcguveysı almam lazım.
Oyle kızımı kaynana ellerıne bırakmam ben.

eleferam bi dk sekerim.ben demiştim daha önce su bebemin cinsiyeti belli olsun kız isek kuzey benim damat olacaktı azelya hee dediydi ben bilmem valla..hele bi yarın olsun ondan sonra tekrar konusalım.

Gokce be, bedne bır tek ben mı altıma kacırıyorum acep dıyordum.
Ohh ıcım rahatladı.
Yalnız degılmısım

ehehhehe bıldıgın çiş he :))) son aylarda hasta bezı baglayacam artık napıyım.şimdilik mini pedler işimi goruyor ama o zaman bılemem artık naparım.

senin oğlununki miydi o :)
ama senin oğlun kertik hemşire, mümkünse uzak dursun kızlar yağne :))))

pardon dünür. )) bilemedim birden...

ben kaçtım kızlar optum sizi. bugun istemeden de verdiğim rahatsızlıktan dolayı, böyle komık bi olaya zorla dahil olmamın vermiş olduğu eziklikle kusura bakmayın dıyor ve gıdıyorum.

ıyı akşamlar...

İlk sen bulduydun gelini ama açıkta kaldın azoş.
Ne bilcen gelin pipili çıkcak

Bi benim başıma gelir bu tür şeyler zaten

Ben azo ya kızımı verebulurum.
Ama oglunu ıcguveysı almam lazım.
Oyle kızımı kaynana ellerıne bırakmam ben.

wuuuuu yaw senin kızın atıda var, ne yapsam bak çok kararsız kaldım kısmetler çoğalınca

Maşallahhhh, ne kadar kibar, ne kadar narin duruyor ya, kız olduğu ne kadar belli Allah nazarlardan korusun.

Allah tamamına erdirsin cnm,Allah hepimizin göünlüne göre versin inşallah...

Al Nazom al, ben kızımı agırdan satmaya karar verdım gayri.

Ay yarın ıkımızınde ayrıntılısı vardı dımı.
Bak yıne heyecanım tavan yaptı.

evet evet artıkın aramızda karar verirsin sende önünde 4,5-5 ayın var ona göre:)))ama sende bi ona bi buna sulanma tubammm artık ver bir karar seçim yap

amin canlarım benim...ilk 2 ay erkek zannetmişti dr ama kızımız doğacak rabbimin izniyle

Hadi gözün aydın canım senin de.
Atlattık hamdolsun,artık inşallah gün sayıcaz Rabbimin izniyle :)))

İlk sen bulduydun gelini ama açıkta kaldın azoş.
Ne bilcen gelin pipili çıkcak

saol tatlım cok sükürler olsun......

"Ne bilcen gelin pipili çıkcak"

ayy kız alemsin koptum burdaa

benmki de öptürecekmiş pipisini herkese.

sonra vay efendım bu çocuklar niye sapık!!!!

buyur agır apla... ne dımek her zaman yerin var burda.
))
ayy agır apla derken kiloma mı sey ettiydin ehehee bende sen ve azelya kibin az kilo alanlardanımda..

Merhaba canım hoşgeldin, buyur gel topitop kulübüne 1 hafta içinde 2 kilo daha almanı bekliyoruz :))

Cıksss kımseye kızımı vermıycem.
Hıhh bır talıbı bılem cıkmadı.
Herhal anası gıbı olacak.
Bır kısı gelecek eve ve ona varacak.

Son kararın mı?

eleferam bi dk sekerim.ben demiştim daha önce su bebemin cinsiyeti belli olsun kız isek kuzey benim damat olacaktı azelya hee dediydi ben bilmem valla..hele bi yarın olsun ondan sonra tekrar konusalım.

Erkek seninkisi, ondan boşa umutlanmıyom :)))

İyi akşamlar datlum

Al Nazom al, ben kızımı agırdan satmaya karar verdım gayri.

Ay yarın ıkımızınde ayrıntılısı vardı dımı.
Bak yıne heyecanım tavan yaptı.

detaylı çekilen cihazın netlik kalitesi önemlyimiş,mesala bir tanıdığım detayllının fotolarını doğduğu zaman bebeği ile birebir benzediğini söylüyor...bu demek oluyor ki yarın bebişlerin fotolarını göreceksiniz

bende kısmetse p.tesi giriyorum ultrasona22+3 te..23üncü haftamın içinde olacağım.

hayırlı sonuçlarla gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…