- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.001
Selam canım hoşgeldin
Ben azo ya kızımı verebulurum.
Ama oglunu ıcguveysı almam lazım.
Oyle kızımı kaynana ellerıne bırakmam ben.
Gokce be, bedne bır tek ben mı altıma kacırıyorum acep dıyordum.
Ohh ıcım rahatladı.
Yalnız degılmısım
senin oğlununki miydi o :)
ama senin oğlun kertik hemşire, mümkünse uzak dursun kızlar yağne :))))
İlk sen bulduydun gelini ama açıkta kaldın azoş.
Ne bilcen gelin pipili çıkcak
Ben azo ya kızımı verebulurum.
Ama oglunu ıcguveysı almam lazım.
Oyle kızımı kaynana ellerıne bırakmam ben.
merhaba arkadaşlar bende 2012 şubat annesiyim daha önce 2011 ekim annesi olarak ilk ögrendiğim zaman üye olmuştum üye olduktan kısa bir süre sonra bebeğimin kalbi durdu ve alındı ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve yazmayı pek düşünmüyordum siz pren kim diye yazışınca yazma gereği duydum rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın...
[ı]aneemmmm bu ne bole.
Gercek bır ınsan yavrusu var orada[/ı]
hımm ben sana değil dünyama demiştim bitanem üstüne alınma o zaman heheyt önümüz açıldı burda ecrinin kızını gözüme kestirdim esmer dünya güseli olcak inşallah bide senin kızınoyelkeninde ikizlerine gözüm var
bi benim başıma gelir bu tür şeyler zaten
wuuuuuYaw senin kızın atıda var, ne yapsam bak çok kararsız kaldım kısmetler çoğalınca
maşallahhhh, ne kadar kibar, ne kadar narin duruyor ya, kız olduğu ne kadar belli Allah nazarlardan korusun.
Hadi gözün aydın canım senin de.
Atlattık hamdolsun,artık inşallah gün sayıcaz Rabbimin izniyle :)))
İlk sen bulduydun gelini ama açıkta kaldın azoş.
Ne bilcen gelin pipili çıkcak
benmki de öptürecekmiş pipisini herkese.
sonra vay efendım bu çocuklar niye sapık!!!!
buyur agır apla... ne dımek her zaman yerin var burda.
))
ayyy maşallah yaa 41 kere hemdenasılda güzel yüzü öyle annesi kurban olurum yaaaaaa hepsine
merhaba kızlar,
keyifler yerinde maşallah, Allah bozmasın
şu son 8 hafta gelse de okula gitmesem. öğrenciler gibi oldum. son saatlerim hep boş. çocuk gibi onlara hava atıyom. benim ders boş size iyi kimyalar dedim. öğretmenim siz miniğe dua edin dediler
gökçecim ve azelyacım. aranıza beni de alabilirsiniz 6 kilo ile. topitop, bonbon, ne derseniz diyin artık. göbek yarım metre önde. ama herkes sadece göbeğin almış diyor. peki benim niye hiç bir altım olmuyor, her gömleğin düğmelerini fırlatıyorum, he cevap verin banaaaaaaaaatam gaz yola devam hem de. 2 kişiyim diye herşeyi bolbol yediriyorlar okulda, sonum hayrolsun...
Cıksss kımseye kızımı vermıycem.
Hıhh bır talıbı bılem cıkmadı.
Herhal anası gıbı olacak.
Bır kısı gelecek eve ve ona varacak.
eleferam bi dk sekerim.ben demiştim daha önce su bebemin cinsiyeti belli olsun kız isek kuzey benim damat olacaktı azelya hee dediydi ben bilmem valla..hele bi yarın olsun ondan sonra tekrar konusalım.
ben kaçtım kızlar optum sizi. bugun istemeden de verdiğim rahatsızlıktan dolayı, böyle komık bi olaya zorla dahil olmamın vermiş olduğu eziklikle kusura bakmayın dıyor ve gıdıyorum.
ıyı akşamlar...
Al Nazom al, ben kızımı agırdan satmaya karar verdım gayri.
Ay yarın ıkımızınde ayrıntılısı vardı dımı.
Bak yıne heyecanım tavan yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?