2012 Şubat Anneleri

Azelyanın oğlunun pipisi çok güzelmiş, bak benden söylemesi :)))
Kuzeyin nişanlısı da erkek çıktı, boşta şu an :)))

bi kere azonun oğlunun pipisi değildi o. benim oğlumun pipisi. hatta çüküsü. doktor dedıydı 2 gün önce. kıskanmasınıza kıskançlar.

ama azonun ki de güzelmiş ben oyle duydumdu.

neyyy 1 kilo mu aldın? Ama nasıl bunu becerdin?
Ben 10 kilo aldım ondan hamile olduğum belli söylemesi ayıp

cnm ben zaten çok zayıf değildim...64 kiloydum şuan 65 kiloyum..çok su içiyorum..3-4 LT arası...benim korkum son 2 ayda almak:18::18::18:

Benim ark...çok zayıftı 35. Haftasında 27 kilo aldı..zayıflar daha çok alıyor cnm.

Son düzenleme:
Başın sağolsun, Allah bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah Rahatsız olmadık estağfurullah, sadece alıştığımız isimlerin dışında görünce merak ettik :)

amin canım inşallah bende olsam merak ederdim haklısın

sagol canım hoşbulduk....

Pren aklandı kızlar.
Hoşgeldin canım,Allah tamamına erdirsin

sagol cnm allah razı olsun

Hoşgeldin canım,Allah senin de sağlıkla tamamına erdirsin gebeliğini

amiiin canım sagol...

aa canım cok sevindim hamd olsun bunlarıda atlattık.... beni de bugün tekrar kalbine bakmak icin ozel cagirmisti baska bir doktora baktırdı uzmanmıs.. Rabbime sükür olsun bir sorun görmedi o doktor, icim daha da rahatladı benimde...

kızlar cümleten selamlarrrrrrr ...... bennnnn geldim yer actınız mı... eheheh

Sanırım dediğin doğru, bende 49 kilo ile hamile kalmıştım ama doktorum anlamıyor, ekmeği kes diyor nasıl keseyim doymuyorum ki
Çok su içerim bende..Zaten bu kilolar su bence, su içsem yarıyor hesabı Ben 7. aydan çok korkuyorum o zaman çok alınıyormuş

Neyyy 1 kilo mu aldın? Ama nasıl bunu becerdin?
Ben 10 kilo aldım ondan hamile olduğum belli söylemesi ayıp

yarıldımmmmmmmmmmm. ahahahahha. susun valla zaten çişimi kaçırıyorum bu ara koyvercem şimdi yaaaaa...

aaaaaa o nu duymuştum ben. (azo bende duydum de kız. bahanemız bu olsun)

valla 52- 53 ile başladım şuan 60 kiloyum. dağ gibiyim. yuvarlak köşeleri olmayan bi dağ. hatta çemberim ben. daireyim.

Azelyanın oğlunun pipisi çok güzelmiş, bak benden söylemesi :)))
Kuzeyin nişanlısı da erkek çıktı, boşta şu an :)))

ayyy öylemi pipisi güzel demek tamam verdim gitti ozaman babasınada sormaya gerek yokc.tesi müsaitiz gelebilirler:))))))

Gokce be, bedne bır tek ben mı altıma kacırıyorum acep dıyordum.
Ohh ıcım rahatladı.
Yalnız degılmısım

cnm sen zayıfsın evet benm dr ekmeğe çok kızıyor..ama eşim çok iştahlı yiyorcnm çekiyor...napim hem yiyorum hem su içiyorum..

Normal doğum istediğim için yürüyüş yapmaya çalışıyorum cnm..

bi kere azonun oğlunun pipisi değildi o. benim oğlumun pipisi. hatta çüküsü. doktor dedıydı 2 gün önce. kıskanmasınıza kıskançlar.

ama azonun ki de güzelmiş ben oyle duydumdu.

senin oğlununki miydi o :)
ama senin oğlun kertik hemşire, mümkünse uzak dursun kızlar yağne :))))

Hadi gözün aydın canım senin de.
Atlattık hamdolsun,artık inşallah gün sayıcaz Rabbimin izniyle :)))

Evet hem doğunca babası bademyağı ile masaj yapıcak
Boştayız kimse almıyor capon oğlumu

İlk sen bulduydun gelini ama açıkta kaldın azoş.
Ne bilcen gelin pipili çıkcak

Evet hem doğunca babası bademyağı ile masaj yapıcak
Boştayız kimse almıyor capon oğlumu

benmki de öptürecekmiş pipisini herkese.

sonra vay efendım bu çocuklar niye sapık!!!!

buyur agır apla... ne dımek her zaman yerin var burda.
))

ahahahahhahah allahım bu kız beni öldürecek ya.
bahaneye bak sen su içse yarıyormuş. benim çok serum yedım ondan bunlar. hem onlar kilo değil gazzzz demem gbi oldu bu.

ayyy öylemi pipisi güzel demek tamam verdim gitti ozaman babasınada sormaya gerek yokc.tesi müsaitiz gelebilirler:))))))

eehehheheheheh sevdım senı aslıyrt... sende de kafa bi tarz var.

Yaşasın bizi de beğendiler sonunda

eee ne biliyim güzel yerlerinden bahsedince hee dedim tamam dedimo değilde ben topiği çook sevdim vallahahepiniz nede güzel kaynaşmışsınız çok samimi geldiniz bana..bileydim daha önce gelirdim yahuu

hımm ben sana değil dünyama demiştim bitanem üstüne alınma o zaman heheyt önümüz açıldı burda ecrinin kızını gözüme kestirdim esmer dünya güseli olcak inşallah bide senin kızın oyelkeninde ikizlerine gözüm var

Ben azo ya kızımı verebulurum.
Ama oglunu ıcguveysı almam lazım.
Oyle kızımı kaynana ellerıne bırakmam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…