- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.981
Azelyanın oğlunun pipisi çok güzelmiş, bak benden söylemesi :)))
Kuzeyin nişanlısı da erkek çıktı, boşta şu an :)))
neyyy1 kilo mu aldın? Ama nasıl bunu becerdin?
Ben 10 kilo aldım ondan hamile olduğum belli söylemesi ayıp
Başın sağolsun, Allah bunu kucağına almayı nasip etsin inşallahRahatsız olmadık estağfurullah, sadece alıştığımız isimlerin dışında görünce merak ettik :)
Tamamdır yavru kus.
Tesekkur ederım
Cıkss rahatsız olmadık da, ıskıllendık.
Bırı 2. uyelık yapmıs, acep sen mısın dedık.
Sende oralı olmayınca?
Ama gecmısını okudum, ıkı kez bebısını kaybetmıssın
Uzuldum.
Rabbım hayırlısı ıle bu mutlulugu yasatır ınsallah sana.
ya benim eş de komada. adam bildiğin adenim beni sevmıyor hep senı sevıyor dıye dıye gezıyor. elini karnıma koydugu an kesıyor tekmeyı çocuğum. adam da üzüluyor ya((
iyi yaptın hemşire. aramızda casuslar olabilir...))
ewet 1.sini yeni ögrenmiştim 2 gün sonra kaybettim 2.sinide 9 haftalıkken kaybettim canım bu 3. rabbim kucagımıza almayı nasip eder inşallah...
şekerim asıl sen kusura bakma. ne rahatsızlığı aşkolsun. geç geç buyur gel. hoşgeldin.
aynı şeyleri yaşamışız seninle.
Pren aklandı kızlar.
Hoşgeldin canım,Allah tamamına erdirsin
sagol cnm allah razı olsun
Hoşgeldin canım,Allah senin de sağlıkla tamamına erdirsin gebeliğini
Ben de iyiyim canım işte...Ben de bugun az hissettim, azcık kaygılandım.
İnşallah akşama daha çok duyarız.
Benim eşim de yakaladı bir tekme
Duyamamıştı daha önce...
Benim ayrıntılı pazartesiydi, hamdolsun sorun çıkmadı.Darısı başına inşallah tatlım.
cnm ben zaten çok zayıf değildim...64 kiloydum şuan 65 kiloyum..çok su içiyorum..3-4 arası...benim korkum son 2 ayda almak:18::18::18:
Benim ark...çok zayıftı 35. Haftasında 27 kilo aldı..zayıflar daha çok alıyor cnm.
Kızlar kızımı gösterim mi size
Neyyy1 kilo mu aldın? Ama nasıl bunu becerdin?
Ben 10 kilo aldım ondan hamile olduğum belli söylemesi ayıp
cnm ben zaten çok zayıf değildim...64 kiloydum şuan 65 kiloyum..çok su içiyorum..3-4 arası...benim korkum son 2 ayda almak:18::18::18:
Benim ark...çok zayıftı 35. Haftasında 27 kilo aldı..zayıflar daha çok alıyor cnm.
ayyy öylemi pipisi güzel demek tamam verdim gitti ozaman babasınada sormaya gerek yokc.tesi müsaitiz gelebilirler:))))))
yarıldımmmmmmmmmmm. ahahahahha. susun valla zaten çişimi kaçırıyorum bu ara koyvercem şimdi yaaaaa...
aaaaaa o nu duymuştum ben. (azo bende duydum de kız. bahanemız bu olsun)
valla 52- 53 ile başladım şuan 60 kiloyum. dağ gibiyim. yuvarlak köşeleri olmayan bi dağ. hatta çemberim ben. daireyim.
sanırım dediğin doğru, bende 49 kilo ile hamile kalmıştım ama doktorum anlamıyor, ekmeği kes diyor nasıl keseyim doymuyorum ki
çok su içerim bende..zaten bu kilolar su bence, su içsem yarıyor hesabıBen 7. Aydan çok korkuyorum o zaman çok alınıyormuş
bi kere azonun oğlunun pipisi değildi o. benim oğlumun pipisi. hatta çüküsü. doktor dedıydı 2 gün önce. kıskanmasınıza kıskançlar.
ama azonun ki de güzelmiş ben oyle duydumdu.
aa canım cok sevindim hamd olsun bunlarıda atlattık.... beni de bugün tekrar kalbine bakmak icin ozel cagirmisti baska bir doktora baktırdı uzmanmıs.. Rabbime sükür olsun bir sorun görmedi o doktor, icim daha da rahatladı benimde...
kızlar cümleten selamlarrrrrrr ......bennnnn geldim yer actınız mı... eheheh
Evet hem doğunca babası bademyağı ile masaj yapıcak
Boştayız kimse almıyor capon oğlumu
Evet hem doğunca babası bademyağı ile masaj yapıcak
Boştayız kimse almıyor capon oğlumu
aa canım cok sevindim hamd olsun bunlarıda atlattık.... beni de bugün tekrar kalbine bakmak icin ozel cagirmisti baska bir doktora baktırdı uzmanmıs.. Rabbime sükür olsun bir sorun görmedi o doktor, icim daha da rahatladı benimde...
kızlar cümleten selamlarrrrrrr ......bennnnn geldim yer actınız mı... eheheh
Sanırım dediğin doğru, bende 49 kilo ile hamile kalmıştım ama doktorum anlamıyor, ekmeği kes diyor nasıl keseyim doymuyorum ki
Çok su içerim bende..Zaten bu kilolar su bence, su içsem yarıyor hesabıBen 7. aydan çok korkuyorum o zaman çok alınıyormuş
ayyy öylemi pipisi güzel demek tamam verdim gitti ozaman babasınada sormaya gerek yokc.tesi müsaitiz gelebilirler:))))))
Yaşasın bizi de beğendiler sonunda
evet istedi yeliz kızımı ama babası tam razı olmadıakşam sorduydum kocama yok dedi veremem dedi valla o sebeple kızım hala bekar kertilmiş değil taliplerini bekliyoruzzz..ayyy delisin sen yaaaa neler diyor teyze sen duyma annenle teyzeni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?