2012 Şubat Anneleri

kizlarr gittim geldim..dört boyutlu usgden..

herseyi normalmis,saglikliymis cok sükür...

ama doktorcagiz o kadar ugrastiii bir türlü güzel resim yakalayamadi...

yüzünü eliyle kapatti ilk cekerken... :))daha sonra poposunu döndü delii...

ama kulaklarini gösteriyor uyuss kizim... dr biraz gez gel dedi döner belki dedi... esimin vakti yok diye ben bosver dedim...

simdi tekmeliyorr zillii :)))

bu kiz tamamen babasina benziyor demek, anasi gibi pozcu degil :)))

ayy bende düşünemiyorum nasıl olcak acaba

ALLAH yardımcın olsun umarım eşin yardımcı olur sana tek başına ne kadar zor olur eltimin kızları ikiz kayınvalidemle ikisi bakmış çocuklara anlatırlar bana ne kadar zor oluyor ikizler diye sonrada iyikide ikizdi diyorlar şimdi üniversiteye gidiyorlar koca kız oldular

gözün aydın halbuki kızlar cilveli poz vermeyi sever ama seninki gününde değilmiş

gözünaydın canım sağlıklı olmasına sevindim

inşallah canım bakalım şimdi hayalmiş gibi geliyor bana

ultrasonla baktı kalp atışı var dedi
sonra nstye bağlayalım dedi
neden dedim
erken doğum riskin var mı yok mu bakalım dedi
bağlandım ama 15 dakikada kalp atışını bulamadılar bebeğimin
habire sağa dön sola dön düz dön
aleti karnıma vurup sarsıyolar yok
noluyo dedim cvp yok
en sonunda buldum dedi bağladı aleti
biraz inatçı galiba dedi
anasına çekmiş dedim
sonra nstden çıktım
kalp atışları düzenli
kasılma sancı yok
rahimağzı kapalı dedi
şu an oynuyor hissediyo musun dedi
hyr dedim
bak yine oynadı ıhh diyom
sonra kötü mü hissetmemem dedim
bebeğini iyi dinlemen lazım
hareketlerini takip açısından dedi
alttaki ağrı için de bebek büyüyor ve baskı yapıyor dedi
magnezyum verdi
bu kadar işte çokkkk şükür Rabbime

slm kızlarr evcimen bi cocuk dogurucam heralde. eve girmedikce hareketlenmiy0 benim kuzum.. arada bi tepük atıyoo burdayım sorun yok diyee.. eve girincedee baslıyoo horon tepmeye

kızlar aralık ayında abim nişanlanıyor, şimdiden ne giycem telaşı başladı. karnım burnumdayken off
bebiş doğup 4 aylık olduğunda da düğün var büyük ihtimalle kiloları veremiycem.
anlıycanız bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim?

bence en cokk helen tarzıı dedigimizz kıyafetler yakısıkyorr hamilelere cnmm bakk meselaa bu ben hayran olmustumm jennifer a

yazılanları okuyorumda hep güzel haberler var, inşallah hep böyle olur test sonucunu bekleyen arkadaşlarada allah yardım etsin eminim onlarda güzel sonuçlar alacak

yazılanları okuyorumda hep güzel haberler var, inşallah hep böyle olur test sonucunu bekleyen arkadaşlarada allah yardım etsin eminim onlarda güzel sonuçlar alacak

eett cnmm sükür kii bebiklerimizz içinn her sey yolunda gidiyorr sürekli kucagımda hayall ediyorum artık onu

şimdiden ne giycem telaşına düştüm. var mı önerisi olan???

Benim de derdim var kiyafetlerle ... Bizim de sirkette buyuk organizasyon var orda ne giysem diye dusunurken evdeki biseylerden uydurabilecegimi gordum cok sevindim Boyle yarim kollu etegi karin kisminda buzulen diz hizasinda bir elbisem var gogus altinda da kalin kemerle giyiliyor, altina babetlerle olabilir. Bir de yilbasi partisi olacak o tabi aralikta, gidebilirsem eger (karnim burun hizama gelmis olur heralde) orda da askili bi edlbisem var gogus kismi pullu arkadan kusakli gogus alti bol pileli elbise ustune cepken gibi bisey giyersem kis icin de uygun olur diye dusunuyorum, bakalim...
Eger alisveris yapacaksan hamile abiyesi satanlara para kaptirma, bircok abiye etegi bosbol oluyor kesin bulusun biseyler sezon sonu zaten Istanbul' damisin, Besiktas carsisinda Esinti butik var, bir ugra derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…