2012 Şubat Anneleri

cnm o zaman ne kadara aldılarsa o kadar istemen doğru olur yani eski arabanı 500e almışlar komşuna o kadar demen adaletli olur 500ede gayet güsel araba alabilirsin cnm
sağol canım iyiyim gibi ama şeyime kramp mıdır tekme midir öyle bir şey oluyordu
bugünde sanki zırtpırt oynuyormuş gibi ama bebekler bu kadar oynamaz ki anlamadım gitti

cnm bebekler aşağı doğru döndüyse muhtemelen haeketlerini hissediyosundur banada bazen oluyo bazen yukarda bazen aşağıda kasığımda oynuyolar

benim içinde fazla yer kaplamaması önemli

yaa benimkinin aksesuarları yok muuuuuuuuu

bakıyorumda hemen senınkı oldu

bak tatlım jokerın sıtesınde var ındırımlıler anasayfada zaten

özellıklerı bunlarmıs
Doğumdan itibaren kullanım.Çok Hafif
Kompakt Katlanma
Amortisörlü Geniş Tekerlekler
Dönebilen Veya Kilitlenebilen Ön Tekerlekler
Frenli Arka Tekerlekler
Geniş Alt Sepet
Sırt Kısmı İstenilen Pozisyonda Ayarlanabilir
5 Noktalı Emniyet Kemeri

koruyucu yazmıyor ama vardır bence

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar olsun.
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
günaydın kızlar..bugünde bende bir durgunluk var sebebini bilemediğim oysa sabah kızmın kıpırtısıyla uyandım çokta güzeldi...

günaydın aslıcım çoğumuzda oluyo herşeyden bezginlik gibi bir halsizlik oluyo moral bozukluğu gibi değilde sanki... beden yorgunluğu gibi yarın yolcusun dimi?

günaydın canım havalardan dır belki[/QUOTE]

bilmiyorum ki canım belkide dediğin gibi havalardandır..bende geçen bebek arabalarına baktım eşimle kafam karıştı yaaa hepsinin ayrı ayrı özeliikleri var bazen acaba diyorum ilk etapta bebek arabası almasam da yaza doğrumu alsam nasılsa mayısa kadar falan bebek arabasıyla götüreceğim bir yer olmaz..ama almayıncada içim rhat etmezzz off kafam karıştı benim gene:44::44:

günaydın aslıcım çoğumuzda oluyo herşeyden bezginlik gibi bir halsizlik oluyo moral bozukluğu gibi değilde sanki... beden yorgunluğu gibi yarın yolcusun dimi?[/QUOTE]

evet canımm herşeyden vazgeçmişliğim var sanki bugün yataktan kendimi kazıyarak kalktım dinlenmek benim hakkım değilmi diyee çok koşturuyorum bu aralar sanırım ondan bezdim canım yaa.kısmetse yarın bu saatlerde yoldayız canım belkide onunda etkisi vardır babasız bir baba ocağına gitmek zor geliyordur belki bilemiyorum

ama 500 ün içinde puset varmı ondan emin değilim
ondan mıdır diyorsun şeyimde ki kramplar

evet baktım bende aksesuar koruyucu yazmıyor hıhhh

günaydın canım havalardan dır belki

bilmiyorum ki canım belkide dediğin gibi havalardandır..bende geçen bebek arabalarına baktım eşimle kafam karıştı yaaa hepsinin ayrı ayrı özeliikleri var bazen acaba diyorum ilk etapta bebek arabası almasam da yaza doğrumu alsam nasılsa mayısa kadar falan bebek arabasıyla götüreceğim bir yer olmaz..ama almayıncada içim rhat etmezzz off kafam karıştı benim gene:44::44:[/QUOTE]

bende bunu düşünüyorum
ama benimkiler ikiz olduğu için
allah korusun neyin ne olacağı belli olmaz
ama senin tek nasılsa böyle düşünmene gerek yok
al koy kenara derim ben
hem belki kışın alışveriş merkezine falan da gidersiniz

ama benimkiler ikiz olduğu için
allah korusun neyin ne olacağı belli olmaz
ama senin tek nasılsa böyle düşünmene gerek yok
al koy kenara derim ben
hem belki kışın alışveriş merkezine falan da gidersiniz[/QUOTE]

evet eve tıkılıp kalmakta işime gelmez zaten duramam evde falan hazirana kadar iznim var ozaman kadarda gezerim birazcık büyüsünde demi yaabak şimdi bunu düşünmek iyi geldi bana ayyy kucağımıza aldığımız günleri göster yarabbi hepimize inşallahhhhh mis gibi kokularını içmize çekelimmm inşallahhh..

evet eve tıkılıp kalmakta işime gelmez zaten duramam evde falan hazirana kadar iznim var ozaman kadarda gezerim birazcık büyüsünde demi yaabak şimdi bunu düşünmek iyi geldi bana ayyy kucağımıza aldığımız günleri göster yarabbi hepimize inşallahhhhh mis gibi kokularını içmize çekelimmm inşallahhh..[/QUOTE]

ayyy inşallah o günleri görürüz

yarın detaylı ultrasonum var, strese girdim sanırım. oğlumu da hissetmiyorum zaten doğru düzgün. hala hafif o mu değil mi belli değil.

cnm ben de sürekli hissedemiyom ama dr hissetmemiz gerektiğini söyledi
bebeğin hareketlerini takip açısından ama nasıl olcak bilmiyorum

10 gün önce benim de öyleydi
alt kısım zonkluyodu resmen aralıksız tekme gibi
2-3 günde döndü göbek kısmına geldi yine

günaydın kızlarr dün nihayet gördük bebeğimizi.herseymiz normal çok sükür.uzun boylu olcakmısız doktor öle dedi 25 cm,474 gr olmus küçük hanım.bu doktorumuz kesn konustu cinsiyeti için bi yerini göstermedi bize ama alısverişinizi kız bebek için yapabilirsiniz dedi.önce biraz burkuldum aslında sanırım kendimi biraz oğlana hazırlamısım benama sonra o 4 boyutluda o kareleri görünce aklım basımdan gitti.espri olsun diye aynı bana benziyor dedim,evet size cok benziyor sadece cenesinde bir gamze cukuru var dedi babamızın cenesinde vardır gamzesi.her bi organını gördük.allah evladın da hayırlısını versin.sonuc bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuclar nasip etsin.

İvitttt Bizde akraba sayılırız artık Bakalım doğsun bebişler, koyam oğluşun resmi kıza bi göstersin beğenirse hemen isteriz
anammm kızlarımın talplerine bi bakınn.verdim gitti kızları size:)) sizden iyi dünür mü bulcam hemm

Oyyyy maşallah, kızlarımıza bir tane daha eklendi

kızlarmızın saclarınıı nasıl örceğimize karar veririz artık kuzum topikte

Gözün aydın canım...Maşallah subhanallah kızına :))

sende gitmedin dimi doktora benim gibi

Ama pek çok doktor hareket takibinin 28-30.haftalardan itibaren anlam kazanacağını, öncesinde tutarsız olabileceğini söylüyorlar.
Bu arada benim de alt kısma vuruyordu hep, sonra usg'de makat gelişi dediler, dönmemiş.
Sonra doktorun tavsiyesi üzerine sağa yattım birkaç gün döndü serseri şimdi yukarı vuruyo

günaydın bayanlarrr...
eleferadan haberi olan varmı, dün benim önerdiğim hastaneye gidicekti telefonunudadün akşam aradım fakat çaldı açmadı, sabah aradım kapalı merak ettim...

günaydın bayanlarrr...
eleferadan haberi olan varmı, dün benim önerdiğim hastaneye gidicekti telefonunudadün akşam aradım fakat çaldı açmadı, sabah aradım kapalı merak ettim...

Günaydın,
Aşağıda okuyanlar kısmında görünüyor canım ,nşallah hayırlı haberlerini yazar şimdi.

günaydın kızlar...benim bebeler gene beslenme yapıyor ve ben de aranıza geldim.

umarım herkes .benim karnım iyce belli olmaya başladı.geçen haftaya kadar normal kıyafetlerimi giyebiliyordum ama bu hafta cayip karnım çıktı.bugün sınıfımızı temizleyen bayan ''aaaaa hamile misiniz ''dedi.pek mutlu oldum.bu sıralar çok yemememe rağmen midem sürekli çok dolu ve beni çok rahatsız ediyor.

dün ayrıntılı ultrason için başka bi dr randevu aldım.pazartesi yaptıracağım inşallah.....herkese tekrar günaydın ve hayırlı günler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…