- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.641
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar olsun.
günaydın kızlar..bugünde bende bir durgunluk var sebebini bilemediğim oysa sabah kızmın kıpırtısıyla uyandım çokta güzeldi...
cnm o zaman ne kadara aldılarsa o kadar istemen doğru olur yani eski arabanı 500e almışlar komşuna o kadar demen adaletli olur 500ede gayet güsel araba alabilirsin cnmkızlar bir şey soracağım size
hani bahsetmiştim ya komşumuz oğlumun bebek arabasını takside unutmuş diye
netten fiyatını bulamıyordum hani
o arabayı bana halamın oğlu hediye almıştı dün ona sordu annem
bebek arabası+puseti 500 e almış
o mağazayı aramış sormuş ellerinde o model yokmuş ama 600 den başlıyor demiş
sizce benim komşudan kaç para istemem lazım
sağol canım iyiyim gibi ama şeyime kramp mıdır tekme midir öyle bir şey oluyordu
bugünde sanki zırtpırt oynuyormuş gibi ama bebekler bu kadar oynamaz ki anlamadım gitti
benim içinde fazla yer kaplamaması önemli
yaa benimkinin aksesuarları yok muuuuuuuuu
günaydın canım sanada hayırlı cumalarGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar olsun.
günaydın kızlar..bugünde bende bir durgunluk var sebebini bilemediğim oysa sabah kızmın kıpırtısıyla uyandım çokta güzeldi...
Sanırım geçiş havalarından canım.
Kime sorsam durgun buaralar...
cnm o zaman ne kadara aldılarsa o kadar istemen doğru olur yani eski arabanı 500e almışlar komşuna o kadar demen adaletli olur 500ede gayet güsel araba alabilirsin cnm
cnm bebekler aşağı doğru döndüyse muhtemelen haeketlerini hissediyosundur banada bazen oluyo bazen yukarda bazen aşağıda kasığımda oynuyolar
bakıyorumda hemen senınkı oldu
bak tatlım jokerın sıtesınde var ındırımlıler anasayfada zaten
özellıklerı bunlarmıs
Doğumdan itibaren kullanım.Çok Hafif
Kompakt Katlanma
Amortisörlü Geniş Tekerlekler
Dönebilen Veya Kilitlenebilen Ön Tekerlekler
Frenli Arka Tekerlekler
Geniş Alt Sepet
Sırt Kısmı İstenilen Pozisyonda Ayarlanabilir
5 Noktalı Emniyet Kemeri
koruyucu yazmıyor ama vardır bence
günaydın canım havalardan dır belki
ama benimkiler ikiz olduğu için
allah korusun neyin ne olacağı belli olmaz
ama senin tek nasılsa böyle düşünmene gerek yok
al koy kenara derim ben
hem belki kışın alışveriş merkezine falan da gidersiniz
yarın detaylı ultrasonum var, strese girdim sanırım. oğlumu da hissetmiyorum zaten doğru düzgün. hala hafif o mu değil mi belli değil.
günaydın kızlaarrrr
düne eve gittim duş aldım
sonra şeyime kramp tarzı ağrılar girdi sanki bebek tekme atıyor gibi
ama tekme değildir eminim okadar çok tekme atamazlar herhalde
saat 7,5 tan 11 e kadar sürdü acayip bir baskı vardı
annemle eşim dr git dediler ama gitmedim
iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
anammm kızlarımın talplerine bi bakınn.verdim gitti kızları size:)) sizden iyi dünür mü bulcam hemmİvittttBizde akraba sayılırız artık Bakalım doğsun bebişler, koyam oğluşun resmi kıza bi göstersin beğenirse hemen isteriz
Oyyyy maşallah, kızlarımıza bir tane daha eklendi
günaydın kızlarrdün nihayet gördük bebeğimizi.herseymiz normal çok sükür.uzun boylu olcakmısız doktor öle dedi 25 cm,474 gr olmus küçük hanım.bu doktorumuz kesn konustu cinsiyeti için bi yerini göstermedi bize ama alısverişinizi kız bebek için yapabilirsiniz dedi.önce biraz burkuldum aslında sanırım kendimi biraz oğlana hazırlamısım ben ama sonra o 4 boyutluda o kareleri görünce aklım basımdan gitti.espri olsun diye aynı bana benziyor dedim,evet size cok benziyor sadece cenesinde bir gamze cukuru var dedi babamızın cenesinde vardır gamzesi.her bi organını gördük.allah evladın da hayırlısını versin.sonuc bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuclar nasip etsin.
anammm kızlarımın talplerine bi bakınn.verdim gitti kızları size:)) sizden iyi dünür mü bulcam hemm
kızlarmızın saclarınıı nasıl örceğimize karar veririz artık kuzum topikte
cnm ben de sürekli hissedemiyom ama dr hissetmemiz gerektiğini söyledi
bebeğin hareketlerini takip açısından ama nasıl olcak bilmiyorum
10 gün önce benim de öyleydi
alt kısım zonkluyodu resmen aralıksız tekme gibi
2-3 günde döndü göbek kısmına geldi yine
günaydın kızlarrdün nihayet gördük bebeğimizi.herseymiz normal çok sükür.uzun boylu olcakmısız doktor öle dedi 25 cm,474 gr olmus küçük hanım.bu doktorumuz kesn konustu cinsiyeti için bi yerini göstermedi bize ama alısverişinizi kız bebek için yapabilirsiniz dedi.önce biraz burkuldum aslında sanırım kendimi biraz oğlana hazırlamısım ben ama sonra o 4 boyutluda o kareleri görünce aklım basımdan gitti.espri olsun diye aynı bana benziyor dedim,evet size cok benziyor sadece cenesinde bir gamze cukuru var dedi babamızın cenesinde vardır gamzesi.her bi organını gördük.allah evladın da hayırlısını versin.sonuc bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuclar nasip etsin.
gözünaydın cnm çok sevindim
bende iple çekiyorum detaylıyı
cnm ben de sürekli hissedemiyom ama dr hissetmemiz gerektiğini söyledi
bebeğin hareketlerini takip açısından ama nasıl olcak bilmiyorum
10 gün önce benim de öyleydi
alt kısım zonkluyodu resmen aralıksız tekme gibi
2-3 günde döndü göbek kısmına geldi yine
sende gitmedin dimi doktora benim gibi
gözünaydın cnm çok sevindim
bende iple çekiyorum detaylıyı
yok cnm gitmedim o zaman
döndükten sonra malum bölgenin tepe kısmı ağrı yaptı
Ama pek çok doktor hareket takibinin 28-30.haftalardan itibaren anlam kazanacağını, öncesinde tutarsız olabileceğini söylüyorlar.
Bu arada benim de alt kısma vuruyordu hep, sonra usg'de makat gelişi dediler, dönmemiş.
Sonra doktorun tavsiyesi üzerine sağa yattım birkaç gün döndü serseri şimdi yukarı vuruyo
ne bilim kadın öle söledi moralimi bozdu niye hissetmiyorum diye
sağol içim rahatladı
günaydın bayanlarrr...
eleferadan haberi olan varmı, dün benim önerdiğim hastaneye gidicekti telefonunudadün akşam aradım fakat çaldı açmadı, sabah aradım kapalı merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?