2012 Şubat Anneleri

tühh ya çokta hastane bilmiyorum nazomunda gittigi hastane vardı yenimahallede benim dr bir hafta önce randevu alıyorum ama gittigim hastanede akşam da kadın dogumcu var telefonunu vereyim istersen çok geçmiş olsun kasık agrıları normal yinede sen bilirsin

Kendi rezil boğazımı unutmıyım diye ekledim İlerdeki halim gözümün önünde olursa belki tutarım kendimi azık.Ama yok bu akşamdan itibaren kesiyorum ekmeği, öğlenleri de meyva yicem

bencede kes ekmegi hiç olmasa tam bugday ekmegi tahıl ekmegi ye ben öyle yapıyorum hem miğdeyede iyi geliyor ben meyve yiyince daha çok açıkıyorum :))elma yedigimde arkadan bir lokma ekmek yiyorum

aman ne biliyim anlamadım ya burda da gitmeye korkuoumm.2 aylıkken yine sancım olmuş acile gitmiştim fatih üniversitesine beşewlerde kadın hemen vajinal muayene yapmaya kalkıo ya oda beni ürkütüoo bişey olur bebeğime die korkuoumm gitmeye sen orda hangi doktora gidiousun

tablo öylecene duruyor du ne zararı vardı anlamadım neyse kendi bilir
tablosuz da muhabbet ederiz biz

Bende anlamadım, yanlışlıkla silindi desem o kadar yazı nasıl yanlışlıkla silinir dimi? İlginç :44:

bencede kes ekmegi hiç olmasa tam bugday ekmegi tahıl ekmegi ye ben öyle yapıyorum hem miğdeyede iyi geliyor ben meyve yiyince daha çok açıkıyorum :))elma yedigimde arkadan bir lokma ekmek yiyorum

Haklısın..Gaza geldim şu an inşallah bu gaz hiç geçmez :)) Bu arada Nazo öğrendi bebişin cinsiyetini gelsede bize de sölese..

orda derken anlamadım dediğim gibi batıkenttekine gidiyorum nazom yenimahallede bir hastaneye gidiyor oda gelmedi bu saat oldu cinsiyeti ne çok merak ettim arasammı acaba?

Haklısın..Gaza geldim şu an inşallah bu gaz hiç geçmez :)) Bu arada Nazo öğrendi bebişin cinsiyetini gelsede bize de sölese..

Benim gibi olma sakın ama tamam mı..
Bende diyorum ekmek yemicem ama sofraya oturuyorum gözüm dönüyor..
Sonra karnım iyice şişiyor meyveye yer kalmıyor..
Halbuki ekmek yemeden kalksam gayet rahat meyvemide yiyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…