- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.841
olsun kıza krem de gider..böyle kuğu gibi....:)))
değiştirme bence..
selam hatunum, dün konusamadık pek... nasılsın?selam canım
başlatalım valla
ama size bişi diyim mi
kışın hastaneler çok sıcak oluyor
hani kış diye aldıklarımızı abartmayalım kızlar
moda haline gelir bizden sonra
ahahaaaaTabi bunlarda usül bu, ben ahir ömrümde 2 çeşit lizöz gördüm mesela, pembe ve krem :)
kız mavi kurdale de hiç görmedim ben duymadım da
kırmızı kurdale al basmasın diye takılıyor (nedemekse)
ahahaaaabende benimkinin rengini tam hatırlayamamak o rengi gördüm bi tek.... ama öyle hafif tatlı bi renkti
bence söyleme derim cnm zaten görünürde bişi varsa bu doktorda farkedecek bebeciklerimiz sapasağlam ama kızlar bizlerin merakı ve telaşları yüzünden yazık bebeler usg manyağı olcak ve korkuyorum ki bu yüzden bir zarar verceksiniz çok sık giriyorusunuz dikkatli olun derim benim randevularım 40 günde bir öyle denk geliyo öyle gidiyorum sırf bu yüzden normalde bu ay 3 kere usg ye girmem gerekiyodu bir muayene zamanım geldi doktor randevum vardı rutin kontrol usgsi 2.ayrıntılı usg verdi hasekide bide ben çok renkli ultrasonda görmek istedim bebeğimi cdye çeksinler istedim yani 3 kere ama ben naptım araştırdım tüm randevuları bir kerede hallettim yazık şaşaloz olcak çocuk ses dalgasından korkuyolar zaten kıyamadım anlıycanız ama senin istisnai bir durumun var için rahatlasın git yinede ama bişi deme doktora belki öteki doktor yanlış görmüştürüzülme tatlım kolan hastanesini duydum oldukça ilgililer ben güngörendekini biliyorum sadece beylikdüzündekine gitmedim
selam hatunum, dün konusamadık pek... nasılsın?
evek gelir valla ehhee. güzel olur bence
ahahaaaabende benimkinin rengini tam hatırlayamamak o rengi gördüm bi tek.... ama öyle hafif tatlı bi renkti
Piştttt aşağıdakiler, başka lizözü olan yok mu :)
Azoş gelse, kesin onun vardır.
Gökçeden de çıkar büyük ihtimal
mavi kurdeleyi ilk defa ben geçen sene görümcemde görmüştüm..hastane fotosunda kırmızı vardı başında,sonra biz bebek görmeye gittik mavi takmıştı!!!!!bende erkekte mavi takılıyor herhalde dedim!sormadım bile!!!:)))))
aman eserikli oda,kendisi öyle takmıştır işte maviyi!:)))
mavi kurdeleyi ilk defa ben geçen sene görümcemde görmüştüm..hastane fotosunda kırmızı vardı başında,sonra biz bebek görmeye gittik mavi takmıştı!!!!!bende erkekte mavi takılıyor herhalde dedim!sormadım bile!!!:)))))
aman eserikli oda,kendisi öyle takmıştır işte maviyi!:)))
benimde p.tesi 08,30da randevum b.çekmece kolanda,hayırlısı cnm...
sahi onlar nerdeler bugün
Olur ama oğlanın başına mavi. Mantıklı bence
gerçektenmiii....banada 10.30 a verdiler ama erken diye 14.30 u aldım!
altan cebeci doktorun adı.o bakıyormuş!
Kasapyelizcim saygılar :)
Senin yok mu kız lizözün? :97:
Kasapyelizcim saygılar :)
Senin yok mu kız lizözün? :97:
görümcemde demek kendi kendine bi akım başlatmak istemiş!!!!:))
yok ben vaz geçtim mavi den!şimdi ondan gördüğümü falan sanmasın!
lizözümü giydiğimde o pembeya beyaz kurdele takarım,
lizözümü çıkardığımda kırmızı kurdele takarım..
maviyide bulundururum belki yanımda,görümcem yokken de maviyi takarım arada!!!!
evet cnm benim 2 tandığım orda çektirdi ben rutinde medılıfe a gidiyorum detaylı için buranın cihazları net dediler diye birde çalışıyorum ondan erkene aldım,yarımsaat önce gelin dedi 9da giricem kısmetse birde varsa yaptırıdınız testler onları getirin dedi bende sadece 2li var yaptırğım p.tesi 22+3 oluyorum..hayırlı haberlerle inş..
eyvallah
benim yok lizözüm ama annem kesin almıştır bende hazırda evimde yok yanio da kusur klasın olmasın yani
Allahtan iyilik bul emi ne güldüm he
Sen kurdelaları sırala, sıradan takarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?