2012 Şubat Anneleri

aman canım tahtaya vur bir yerlerini kaşı
sende biraz cilveli davran hazır adam yola girmiş

aman canım tahtaya vur bir yerlerini kaşı
sende biraz cilveli davran hazır adam yola girmiş

Aman masallah Allah bozmas insallah.

Huyuna gitmeye calısıyorum hazır yola girmisken o zaman dedigimi yapıyor

Kızlar ben balık almaya gidiyorum sonra temizler yıkar tuzlar gelirim

ayy aman maşallahhhhhhh maşallahhyeliz kaşı bir yerlerini bacımm:))anlasın tabi değerini önce eş gelir yaaa siz sonuçta 3 kişilik bir ailesiniz her ne kadar aynı evi diğerleriylede paylaşmak zorunda kalsanızda önce sen ve bebeği gelmeli bence anlamaya başladı kocan hayatımmm inşşşşaaaallllllaaaahhhhh

Valla elimle habire kasıyım da nazar degmesin DDD

Yani, sonucda ben oglum ve esim bir aileyiz artık. Onlardan cok suan bizi dusunmesi lazım.

aslında kötü degil cnm ya. allah var öyle kaynanalar dinliyorum sasırıyorumm.. mesela dünyamınn kaynanası uzaklrdan sinirimi bozuyo yanii bizimki sagolsunn posetlerimi bile tasıyo benim. amaaaaa konustugu ettigi hep batıyo bana.. hamilelikten midir,, cok bi arada oturdukk yakından tanıdık kanımızz ısınmadı ondan mıdır, kocamı kaynanamdan mı kıskanıyorum acaba diye bile düsündümm (insallah bilincaltı öle degildir),, yada ben aslında fitne fücür bi insanım da farkında degilmiyim acaba:44::44::44:

ben bide bunu buldum kızlar bayıldım sizce nasıl?

Eki Görüntüle 269261

bennn pijama takımını cok begendim.. nerde satılıyomus cnm???

Kızlar infrared (kızılötesi) termometre hakkında bilgisi olan var mı? Bebeğe zararı var mıdır acaba?

zararı yoktur diye düsünüyorum. ama bana sacma geliyor tatlım ya su için bile termometre almıcam yanii.. atalardan kalan dirsek yöntemini kullanıcezoda sıcaklıgını da klima ayarlıyor.. gercii alısverise gidince krim degişebilir o anki sevkle

Valla elimle habire kasıyım da nazar degmesin DDD

Yani, sonucda ben oglum ve esim bir aileyiz artık. Onlardan cok suan bizi dusunmesi lazım.

evet canım önce siz sonraaaa başkaları malesef devran böyle dönüyorr..ama sende kocanın suyundan git nasılsa senden olacaktır alttan alattan fethetmek lazım kaleyi:))

Su için değil canım bu...Bebeğin ateşini ölçmek için...
Su için ben de almıcam, dirsek yöntemi iyidir :)

Kızlar infrared (kızılötesi) termometre hakkında bilgisi olan var mı? Bebeğe zararı var mıdır acaba?

benim hiç bilgim yok

Aman masallah Allah bozmas insallah.

Huyuna gitmeye calısıyorum hazır yola girmisken o zaman dedigimi yapıyor

Kızlar ben balık almaya gidiyorum sonra temizler yıkar tuzlar gelirim

hadi görüşürüz canım

Aklıma ne geldi ya :)))) Lizöz nedir bilen var mı :))))
Benim lizözüm var, annemmmm teeee biz bebeyken ördürüp çeyizimize koymuştu :))))
Ehehehehehehe
Giysem mi ki doğumda

Şu askılı çok tatlıymış ya

Eki Görüntüle 269283

bu askılının aynısından dün akşam eşimde bi vitrinde gördük dedim onunla emzirmek zor olur...pendikte..kızlar bide beyaz almayın üzerinize kan geçerse çok kötü olur kapanmaz sabahlığı olsada...renkli olsun kırmızı mavi koyu pembe falan ..bide kışlık önden düğmeli alın..muhakkak..emzirmek kolay olur ikide bir.. bide hastaneden çıkarken yada yürütüyormuş bazı yerler üzerinize muhakak kışlık yelek yada hırka şal gibi bişey olsun bavulunuzda..bi arkadaşımın kan geçmişti pijamasına hastanede hemen hırkasını giydirdik uzundu kapattık yoksa yanmıştı..sabahlığıda yoktu..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…