- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.801
Sen mi ben mi sinir oldum anlatamam aslı'm valla cinlerim tepelerde dolanıyordu dayanamadım esime soyledim sonunda.
Esime de annen niye aldın der kızar dedim telefonda o da bisey demez dedi demekki anasını aramıs soylemis yeliz balık istiyor diye.
Oh canıma degsin valla iyi ki soyleidm esime yoksa icimde kalıcaktı kimseye bisey diyemiyosun sinirden patlıycak gibi oluyorum bazen.
Ama masallah bu aralar esimde degisiklikler var. Oglumuzun ismi kesinlesti Enes Ali oluyor Aslı'm. Dun esim dedi ki kaynanama Enes Ali oluyo kaynanam da dur ben koyucam ismini dedi bisey bulamazsam HAYRETTİN koyarım dedi ( Kaynanamın ölen abisinin adı oluyor) Kaynanam dondu bana baktı esim olur mu dedi soyle ters ters baktım hepsineSonra esim dedi 9 ay yeliz ugrasıyor onunla o cekiyor derdini dedi SOK oldum ben zaten Yok yok Enes Ali olucak adı dedi esim son noktayı koyduk. Cok mutluyum valla Allah'ım bozmasın insallah 1 haftadır ne kavga ne gurultu hicbiseyimiz yok..
Sabah da ise gidicek esim uyandık ne cabuk sabah oldu dedi esim ben de anlamadım ne cabuk oldu dedim.
Gece sana sarılmadan yattım ya kolun acıyo diye o yuzden anlayamadım nasıl sabah oldugunu dedi benim Odun kocam yontulmus da romantik laflar ediyo :90:
aman canım tahtaya vur bir yerlerini kaşı
sende biraz cilveli davran hazır adam yola girmiş
Sen mi ben mi sinir oldum anlatamam aslı'm valla cinlerim tepelerde dolanıyordu dayanamadım esime soyledim sonunda.
Esime de annen niye aldın der kızar dedim telefonda o da bisey demez dedi demekki anasını aramıs soylemis yeliz balık istiyor diye.
Oh canıma degsin valla iyi ki soyleidm esime yoksa icimde kalıcaktı kimseye bisey diyemiyosun sinirden patlıycak gibi oluyorum bazen.
Ama masallah bu aralar esimde degisiklikler var. Oglumuzun ismi kesinlesti Enes Ali oluyor Aslı'm. Dun esim dedi ki kaynanama Enes Ali oluyo kaynanam da dur ben koyucam ismini dedi bisey bulamazsam HAYRETTİN koyarım dedi ( Kaynanamın ölen abisinin adı oluyor) Kaynanam dondu bana baktı esim olur mu dedi soyle ters ters baktım hepsineSonra esim dedi 9 ay yeliz ugrasıyor onunla o cekiyor derdini dedi SOK oldum ben zaten Yok yok Enes Ali olucak adı dedi esim son noktayı koyduk. Cok mutluyum valla Allah'ım bozmasın insallah 1 haftadır ne kavga ne gurultu hicbiseyimiz yok..
Sabah da ise gidicek esim uyandık ne cabuk sabah oldu dedi esim ben de anlamadım ne cabuk oldu dedim.
Gece sana sarılmadan yattım ya kolun acıyo diye o yuzden anlayamadım nasıl sabah oldugunu dedi benim Odun kocam yontulmus da romantik laflar ediyo :90:
ayy aman maşallahhhhhhh maşallahhyeliz kaşı bir yerlerini bacımm:))anlasın tabi değerini önce eş gelir yaaa siz sonuçta 3 kişilik bir ailesiniz her ne kadar aynı evi diğerleriylede paylaşmak zorunda kalsanızda önce sen ve bebeği gelmeli bence anlamaya başladı kocan hayatımmm inşşşşaaaallllllaaaahhhhh
güle güle kullan canım hepsi çok güzel
canım bunalr psikolojik herhalde
kaynananda kötü olduğunu farkında demekki öyle bir laf ettiğine göre
ohh iyi olmuş
dinsizin hakkından imansız gelir dicem de olcak mı bilmiyorum
Kızlar infrared (kızılötesi) termometre hakkında bilgisi olan var mı? Bebeğe zararı var mıdır acaba?
Valla elimle habire kasıyım da nazar degmesinDDD
Yani, sonucda ben oglum ve esim bir aileyiz artık. Onlardan cok suan bizi dusunmesi lazım.
zararı yoktur diye düsünüyorum. ama bana sacma geliyor tatlım ya su için bile termometre almıcam yanii.. atalardan kalan dirsek yöntemini kullanıcezoda sıcaklıgını da klima ayarlıyor.. gercii alısverise gidince krim degişebilir o anki sevkle
Çok hoşmuş nerede satılıyor bunlar?
Kızlar infrared (kızılötesi) termometre hakkında bilgisi olan var mı? Bebeğe zararı var mıdır acaba?
Aman masallah Allah bozmas insallah.
Huyuna gitmeye calısıyorum hazır yola girmisken o zaman dedigimi yapıyor
Kızlar ben balık almaya gidiyorum sonra temizler yıkar tuzlar gelirim
aslında kötü degil cnm ya. allah var öyle kaynanalar dinliyorum sasırıyorumm.. mesela dünyamınn kaynanası uzaklrdan sinirimi bozuyo yaniibizimki sagolsunn posetlerimi bile tasıyo benim. amaaaaa konustugu ettigi hep batıyo bana.. hamilelikten midir,, cok bi arada oturdukk yakından tanıdık kanımızz ısınmadı ondan mıdır, kocamı kaynanamdan mı kıskanıyorum acaba diye bile düsündümm (insallah bilincaltı öle degildir ),, yada ben aslında fitne fücür bi insanım da farkında degilmiyim acaba:44::44::44:
aman boşver canım üzülme takma
ama hamilelikten de olabilir
banada bu aralar kendi annemin ve eşimin her dediği batıyor
bblauuuummm
tatlım burda yazıyorr ölcücülerinn tercih sıralamasıı.. 0_6 yasa infraredd vermemişş.. bi bak istersen
Çocuklarda Ateş - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Blogcu
Birde şöyle bir site var, incelemedim ama bakın isterseniz hamile pijamaları filan var:
Pijama Dnyas
bblau orda bi pijama beğendim ama ankaradan başka şubesi yokmuş kargo parası falan derken aynı hesaba gelir zaten..en iyisi görüp almak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?