- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.821
Aklıma ne geldi ya :)))) Lizöz nedir bilen var mı :))))
Benim lizözüm var, annemmmm teeee biz bebeyken ördürüp çeyizimize koymuştu :))))
Ehehehehehehe
Giysem mi ki doğumda
Benim lizözüm var, annemmmm teeee biz bebeyken ördürüp çeyizimize koymuştu :))))
Ehehehehehehe
Giysem mi ki doğumda
kısamı? lizöz uzunsa çok işini görür...
ehehee.. kız aynen benimde... cocukken sandıktan bulur oynardım hatta annem alırdı elimden sinir olurdum.. ahahaha.. simde sordu gecenlerde (normalde benim hic tarzım degildir böyle seyler) ama dedim anne tamam istiyorum getir gelirken.. kadın bi sasırdı... (cocukken ki oynayamadiklarımın acısı simdi oynicam insallah) ahahaha..
ayy tatlım ne güzel anımsatıp gülümsettin beni saol yaaaaaa..........
Ehehehehehehe
Giysem mi ki doğumda
benimde var hiç giymedim
bu doğumumda aklımda ama
yok kısa...Şöyle birşey bak,aynen buna benziyo:
Eki Görüntüle 269287
Ayyy aynen canım ya...Ben de çok severdim küçükken o lizözü giymeyi.
Kardeşimle kavgaya tutuşurduk pembe senin, yok benim diye
Hatta annem ısrar edince benim çeyize girdi o Meşhur lizöz, evde şu anda
Akşam çıkarıp bi giyeyim ehehehehe :)
Kız bi akım yaratalım mı doğumda lizöz giyecekler diye :)
Başımıza da kırmızı kurdele takarız :)
ehheee.. ay cok güzel yaaaaa.. ay inanırmısın benimkide aynen buna benziyo canım... anam yoksa o zaman bi ornek miymis bunlar? ehehee..
banane ben alıcam yanıma enazından anısı var yanim.. giymesem bile dursun.. sonra kızkardesime veririm insallah oda giyerrrrrr ins.
selam millet
ehheee.. ay cok güzel yaaaaa.. ay inanırmısın benimkide aynen buna benziyo canım... anam yoksa o zaman bi ornek miymis bunlar? ehehee..
banane ben alıcam yanıma enazından anısı var yanim.. giymesem bile dursun.. sonra kızkardesime veririm insallah oda giyerrrrrr ins.
evek evek yapalım bence.... en birinci olurussss... eheheeehh.. resmimizi ceker burada paylasırız sonra insallah.....
(insallah Rabbim o günleri yasamayı kısmet eder bizlere)
aaaaa bendede var..ama inan adının lizöz olduğunu bilmiyordum!dolabımda askıda,çok şeker bi pembe benmki!canım annemden..anneminmiş,1-2 kere giymiş fazla giymemiş.bana vermişti çeyizimde!benim oğlum olacak pembe giyilmez ama 1-2 giyerim:))
gidiyim bi bakiyim,nasıl bişeymiş diye!
aaaaa bendede var..ama inan adının lizöz olduğunu bilmiyordum!dolabımda askıda,çok şeker bi pembe benmki!canım annemden..anneminmiş,1-2 kere giymiş fazla giymemiş.bana vermişti çeyizimde!benim oğlum olacak pembe giyilmez ama 1-2 giyerim:))
gidiyim bi bakiyim,nasıl bişeymiş diye!
hatuncum, oglana giydirmicen ya, kendin giyicen varsın pembis olsun.. benim minnosta erkek ama benimki yavruagizi, pembis tonlarında .. bunların raconu böyle (o renklerde yanim) oluyo demek ki....
hatuncum, oglana giydirmicen ya, kendin giyicen varsın pembis olsun.. benim minnosta erkek ama benimki yavruagizi, pembis tonlarında .. bunların raconu böyle (o renklerde yanim) oluyo demek ki....
Hadi bakalım lizözseverler çıkın ortaya :)))))
Ben, pikepolat, gunisigimmm, oyelken…4 kişi olduk bile, başka yok muyuz :)
Lohusalığımda lizöz giyicem diyen 100 kişi bulabilirim :76:
Ohhhhh lizözseverler artıyo, giyelim tabi hayatım, akım yaratıyoruz burda :)
Benimki de kremrengi, pembe de var ama kardeşim kaptı onu :76:
Benimki kız olmazsa kardeşim versin pempeyi
:))))))))) ay doğru söylüyosun ben giyicemde ,ne biliyim birden bebek cinsiyetine göre oluyor sandım :)))
başıma o zaman mavi kurdele takarım.))
annem benim doğumumda giymiş ya,ee bende kız olduğuma göre cinsiyete göre yapılıyor sandım!cahillik işte!:::))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?