- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #28.061
Valla söylemesi ayıptır ablam kaçırmış..:))
Hemşireler diyormuş tuvaletiniz geldi mi ablam yok diyormuş sonra bir baksalar ki altı ıslak..:))
Diyor uyuşuk alttarafım hiç bişe hissetmiyorum ki diyor..
Bulantım hala devam ediyor..
Dünden beri hiç bişe yiyemedim doğru dürüst..
Zorla meyva felan atıştırdım az birşey..
Su bile içemiyorum..
Bebişinde hareketleri çok azaldı hatta hissetmiyorumda diyebilirim..
Sırf onun için zorluyorum kendimi..
Canım sıkılıyo kızlar ya...Hafta içi uykusuzluktan ölürüm hafta sonu da erkenden dikiliyorum ayağa.
Kahvaltımı etmedim daha,evde ekmek de yok, servis saati de değil, bakkala gitmeye de zaten üşeniyorum.
Üşengeçliğime kendime kepekten kraker gibi bişeyler yaptım pişmesini bekliyorum.
Eşim cumartesileri %90 çalışıyo ben evde pinekliyorum. İstanbulda bi yerden bi yere gitmek de zor, bi yere çıkmaya da üşeniyorum...Eskişehirde olsam şimdi oh tozunu attırırdım, zaten eş-dost, akraba gırla gitsin, her gün biriyle takılsan 2 ay yeter....
Balkona oturdum şimdi hava da güzel, apartmana yeni taşınanlar var onları seyrediyorum...
Çok sıkıcı
canlarım günaydınlar..
nasılsınız bakalımm..
pijamalar çok güzel valla benım de içim gitti:))
sizlere bi şey soracam benım sorunum vardı ya suyum azdı..
ben duramadım yıne bı doktora gıttım..
alanında ıyı dediler ve süreklı adını da duyuyodum..
bana bant önerdi nitroderm tts 5mg..
kan akışını düzenler bebeğin suyunu artırır dedi..
ben de koşa koşa aldım ama..
şimdide cesaret edmıyorumm kullanmaya..
Canım sıkılıyo kızlar ya...Hafta içi uykusuzluktan ölürüm hafta sonu da erkenden dikiliyorum ayağa.
Kahvaltımı etmedim daha,evde ekmek de yok, servis saati de değil, bakkala gitmeye de zaten üşeniyorum.
Üşengeçliğime kendime kepekten kraker gibi bişeyler yaptım pişmesini bekliyorum.
Eşim cumartesileri %90 çalışıyo ben evde pinekliyorum. İstanbulda bi yerden bi yere gitmek de zor, bi yere çıkmaya da üşeniyorum...Eskişehirde olsam şimdi oh tozunu attırırdım, zaten eş-dost, akraba gırla gitsin, her gün biriyle takılsan 2 ay yeter....
Balkona oturdum şimdi hava da güzel, apartmana yeni taşınanlar var onları seyrediyorum...
Çok sıkıcı
Günaydın canım inan hiç bilgim yok bu konuda.
Ama alanında iyiyse tavsiyesine uymakta fayda olabilir.
Eğer istersen doktorlarsitesinden sorabilirim senin için?
Bizde de tam tersi ben %90 çalışırım eşim evde olur saat 2ye kadarBalkon keyfi yapıyorsun he süper..Bir iki film indir istersen netten, hem bakınırken zaman geçer hem akşama eşinle izlersiniz..
Malesef geldim işteyim cnm..
Yarın izinliyim..
Umarım Pazartesiye kadar geçer..
Bebişime bişe olmasında ben razıyım bu hastalığı çekmeye..
günaydıın herkeseeebblau benim haftaiçi ewdeki halimi anlatıyor gibisin sanki çalışmak gibisi yok kızlar ew hayatı sıkıo belirli bir süreden sonraa
Onun hareketleri senin halsizliğinden azalmış olabilir canım, ya da birşey yemiyorsun ya açtır belki zorlasan biraz kendini doyursan karnını hareketlenir bence.
Yiyemediğin için azalmıştır canım ya, onun da enerjisi kalmıyor tabi.
Peki acile filan gitme imkanın yokmu, serum bağlıyorlar bulantıya birebir oluyormuş.
Böyle çekip durmaktansa ne dersin?
Hem de bebeği de görürsün gözün gönlün açılır?
Çok sıkıcı
canlarım günaydınlar..
nasılsınız bakalımm..
pijamalar çok güzel valla benım de içim gitti:))
sizlere bi şey soracam benım sorunum vardı ya suyum azdı..
ben duramadım yıne bı doktora gıttım..
alanında ıyı dediler ve süreklı adını da duyuyodum..
bana bant önerdi nitroderm tts 5mg..
kan akışını düzenler bebeğin suyunu artırır dedi..
ben de koşa koşa aldım ama..
şimdide cesaret edmıyorumm kullanmaya..
Şimdi ben şöyle düşündüm; benim oğlanın hastane çıkışı lacivert üzerine küçük beyaz puanlı...Bu gecelikte kırmızı üstüne küçük beyaz puanlı, bir uyum yakalarmışız gibime geldi :))
Bu arada içinde kalmasın al bencede, daha sonradan keşke alsaymışım demezsin en azından, seni zorlamıcaksa al bebişim, benimki de 109tl.Ama daha ucuzları da yok sabahlıkla beraber zaten.
Onun hareketleri senin halsizliğinden azalmış olabilir canım, ya da birşey yemiyorsun ya açtır belki zorlasan biraz kendini doyursan karnını hareketlenir bence.
Bizde de tam tersi ben %90 çalışırım eşim evde olur saat 2ye kadarBalkon keyfi yapıyorsun he süper..Bir iki film indir istersen netten, hem bakınırken zaman geçer hem akşama eşinle izlersiniz..
tabi ki isterim canım benim..
kategorisi c,bıraz tırstım ama sonradan pişman olmakta istemıyorumm..
kıslar burayı iyice sewmeye başladımmm.sabah erken uyanıyorum ama mecburrr toprak bey uyandırıoo:90: hani bahsetmiştim ya aannemin komşusunun bebişi bize gelio dieeeaalhımm tipişini bi görsenizz 3 aylık armut gibi bir surat ve cildir cildir gözler pamuk gibii aayy şubat gelse de bisde beebişlerimizi kucağımıza alsakk
canım geçmiş olsunn..arada olabilioo benimde oluo arada miğde bulantım normalmişş..halsizliğin için boş serum felan takılabilirsin..ama miğde bulantın için iğne yaptırma derim..metpamid vs iğneler dopamin reseptörleri siz rahatladığınızı hissediousunuz ama vücudu altüst edioo...çoğu kadın doğum doktoruda pek önermio..geçen gün kağan kocatepenin programına da bi kadın bağlandı miğde bulantısı şikayetinden oda aynı şeyi söledii..onun yerine limonlu tuzlu şeylerle karnınızı bastırın dioo....belki bebşinin güsel saçları çıkıyordur ne dersinno da miğde bulantısı yapıoumuş çünküü...sırt üstü yat o zman miğden de rahatlar doktorum bana öle demiştii
Saol cnm bnm..limon_ilk
canım geçmiş olsun..Allahım şifanı versin..
bulantın varsa ekşi şeyler ye,bulantını alır canım benim
[
Canım bılmem kı ne demelı.
Bıraz arastır ıstersen netten.
Yada kendı doktoruna da sor, oyle kullan.
Ama alanında ıyı olduguna ınanıyorsan, mesele yoktur herhalde.
internette araştırdım da canım kullanana denk düşmedim.kategorisi c ve hamilelikte dikkatle verilmelidir denmiş.
ben en ıyısı bu hafta kontrolum var ozaman sorayım doktora..
aynı bizim komuşulaar kız biz aynı apartmanda oturuo olmayalımm:90:Çalıştığım için komşularımla da merhaba-merhabadan öteye bi komşuluğum da yok...
Sitede çok çocuk var bizim, anneler hep parka çıkarıyorlar, havuza filan sokuyorlar çocuklarını, parkta havuz başında filan samimiyet edinmişler...Genç genç bayanlar aslında...Yaşıma göreler de....
Çardakta filan pasta börek yapıp oturuyorlar görüyorum hafta içi işten gelirken, yada izinliysem doktor için filan...
Çocuklarına doğum günü düzenliyorlar bahçede kendileri de sohbet, muhabbet....
Cumartesileri kimse çıkmıyor tabi pek eşleri evde olunca. Ee pazar da benim eşim evde yada biyerlere gidiyoruz, onlar da çıkmıyolar zaten.
Aslında neredeyse siteye ilk taşınanlardan biriyim ama, kimseyle samimiyetim yok....
Kafa dengi bir iki komşum olsaydı kahvaltı filan ederdik....
evet hep onu görünce karnımı okşuoumOyyyyyBende bebek videolarını izleyim parmaklarımı ısırıyorum :))
Aslında bebeğimize ne kadar yakınız, bir o kadar da uzak :)
2 mart annesi olacakmışım gibi görünüo ama nedense şubat annesi olacağım gibi gelio bana belki de sizlerle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?